Billeje i Alicante, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Alicante, Spanien

Alicante, VC, Spanien
25. apr — 2. maj
Samme aflevering
Alicante, VC, Spanien
søn 25.4
Middag
søn 2.5
Middag

Find billig billeje i Alicante, Spanien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Mindre biler er typisk kategoriseret som økonomi biler, kompakt biler og intermediate biler. Du kan forvente at skulle betale 114 kr. pr. dag for at leje en lille bil i Alicante. Herunder er de bedste priser fundet på momondo den sidste uge.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
33 kr./dag
17. maj - 31. maj
Alicante
Officina En Terminal De Llegadas
Citroen C2
33 kr./dag
17. maj - 31. maj
Se tilbud
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
34 kr./dag
17. maj - 31. maj
Alicante
Aeropuerto El Altet
Citroen C2
34 kr./dag
17. maj - 31. maj
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
36 kr./dag
17. maj - 31. maj
Alicante
Officina En Terminal De Llegadas
Chevrolet Sonic Sedan
36 kr./dag
17. maj - 31. maj
Se tilbud
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
45 kr./dag
17. maj - 31. maj
Alicante
Terminal de Llegadas
Kia Rio Hatchback
45 kr./dag
17. maj - 31. maj
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
45 kr./dag
17. maj - 31. maj
Alicante
Aeropuerto El Altet
Chevrolet Sonic Sedan
45 kr./dag
17. maj - 31. maj
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
48 kr./dag
17. maj - 31. maj
Alicante
Ctra Aeropuerto Torrellano s n
Chevrolet Sonic Sedan
48 kr./dag
17. maj - 31. maj
Se tilbud

Hvornår er det billigst at leje en bil i Alicante?

Alle

7 kr. - 529 kr.

Familie

22 kr. - 135 kr.

Economy

17 kr. - 104 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Alicante, Spanien er i maj. Med en lejepris på kun 18 kr. pr. dag er prisen 74% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juni. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i maj. Hvis du har brug for mere plads til din familie, er det typisk billigere at leje større køretøjer med mere end 6 pladser i maj. I Alicante kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Alicante

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Alicante, Spanien
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.5

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.9

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.4

Vurdering baseret på 7 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Information om din rejse til Alicante

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Alicante?

Det er ikke hvem som helst, der kan foretage billeje i Alicante, men det er tæt på! I Spanien vægter de nemlig – ligesom i mange andre lande – rutine og erfaring højt, når den står på biludlejning. Aldersgrænserne kan være forskellige alt efter hvilket udlejningsfirma, du vælger. Hos Firefly har de eksempelvis en minimumsalder på 21 år, og er du endnu ikke fyldt 25 år, eller er du mere end 70 år, så skal der betales et ekstra gebyr på ca. 6.95 EUR (ca. 52 DKK). Hos Wiber, der er et andet lokalforankret selskab, kræves der ligeledes en minimumsalder på 21 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst et år. Et ung-fører-tillæg på ca. 8 EUR pr. dag (ca. 60 DKK) bliver desuden pålagt. Derudover må du maks. være 75 år for at kunne booke en lejebil hos Wiber. Der findes mange andre udbydere, og du kan sammenligne dem her på momondo.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du gør brug af billeje i Alicante, så er det en god idé at sætte dig ind i landets færdselsregler, for at undgå bøder og uhensigtsmæssige episoder. Reglerne om vigepligt samt om at snakke i håndholdt smartphone er de samme som i Danmark. En anden lighed er promillegrænsen, der i Spanien også er på 0,5, men dog kun på 0,3, hvis du kun har haft kørekort i under to år. Du kan dog stadig godt få en bøde, selvom din promille er under grænseværdien, hvis du ikke kører forsvarligt og betryggende.

Parkering

Når du får brug for at parkere din udlejningsbil i Alicante, så vil du se masser af fortovskanter, der er malet blå. Det betyder, at du skal betale i en af de nærliggende p-automater. I hverdagene skal der betales fra kl. 9-14 og igen fra 16-20. Om lørdagen betales der fra kl. 9-14, mens søndage er gratis. Den maksimale parkeringstid er to timer. I de orange zoner uden for bymidten må du maks. parkere i en time, da zonerne mest består af boligkvarterer. Skal du parkere i længere tid, så vælg et af byens p-huse, der koster mellem ca. 11-24 EUR (ca. 83-180 DKK) pr. døgn – afhængig af lokation.

Udflugtsmål i og omkring Alicante

Alicante ligger smukt placeret ud til Middelhavet, og det er oplagt at besøge flere af perlerne i området. Billeje i Alicante giver dig eksempelvis mulighed for at opleve byen Villajoyosa, der ligger en lille times kørsel nord for Alicante. Dér kan du opleve byens chokolademuseum og tilmed købe håndlavede godter med hjem på hotellet. Det er også værd at opleve en helt anden stemning i Murcia syd for Alicante, der til dels minder om en amerikansk sydstat, og byder på smagfuld tapas.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje lyder attraktivt, hvilket det også er, da du kan køre ud i det blå, som det passer dig – inden for den spanske færdselsloves rammer. Når du lejer en bil i Alicante, skal du dog huske at få fat på en forsikring, der passer dig. Det er en ekstra post, som ofte tærer på budgettet, men pengene er givet godt ud, hvis uheldet er ude. En basisforsikring, der dækker skader på dig, modkøreren og bilen, samt tyveri, er ofte ikke nok i udlandet. Det kan godt svare sig at bygge ekstra på, så selvrisikoen bliver lavere, og du dermed ikke står med uforudsete udgifter, hvis der eksempelvis sker skader på hjul, dæk, vinduer eller andet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Alicante, eller skal man have et internationalt?

Som EU-borger kan du bruge dit danske kørekort, når du lejer en bil i Alicante, da Spanien også er medlem af unionen.

Hvor i Alicante kan man hente og aflevere sin lejebil?

Alicante Lufthavn samt Alicante Hovedbanegård er de to steder, hvor langt de fleste turister henter og afleverer deres udlejningsbil. Der findes også flere kontorer rundt omkring i centrum, hvoraf de fleste har 24-timers afhentning.


Afstanden fra Alicante, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Alicantes biludlejningsdisk

Biludlejning i Alicante

932 personer har søgt efter billeje i Alicante in april.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Alicante for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, National, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Alicante som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Alicante. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Alicante, Spanien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Alicante ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Alicante. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Alicante i maj måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Alicante på i maj måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Alicante har en gennemsnitstemperatur på 22 °C gennemsnitlig nedbør på 17 mm i maj måned. Leje af en Cabriolet i Alicante koster 203 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Alicante har flest biludlejningssteder?

Sixt har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Alicante, Spanien med 3 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 342 kr./dag, når de lejer en bil fra Sixt i Alicante, Spanien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Alicante, Spanien?

Hvis du lejer en bil i Alicante, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Alicante er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Alicante er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Alicante, Spanien i april?

Normalt er vejret i Alicante i april måned 16 °C og den forventede nedbør er 30 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Klimaet i Alicante under april måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Alicante. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Alicante plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Polo, Fiat 500 og Opel Corsa.

Minder vejret i Alicante om vejret i resten af Valencia?

Klimaet i Valencia i april er normalt 15 °C med en forventet nedbør på 33 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Alicante til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Alicante

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Alicante

Kom i gang med at planlægge din rejse til Alicante