Billeje i Alicante

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Alicante

Alicante, Valensiya Özerk Bölgesi, İspanya
28. jan — 4. feb
Samme aflevering
Alicante, Valensiya Özerk Bölgesi, İspanya
tor 28.1
Middag
tor 4.2
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Alicante?

Alle

10 kr. - 212 kr.

Economy

22 kr. - 99 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Alicante er i november. Med en lejepris på kun 24 kr. pr. dag er prisen 58% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i marts. I Alicante kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Alicante

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Alicante
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.5

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.9

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.4

Vurdering baseret på 7 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Information om din rejse til Alicante

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Alicante?

Det er ikke hvem som helst, der kan foretage billeje i Alicante, men det er tæt på! I Spanien vægter de nemlig – ligesom i mange andre lande – rutine og erfaring højt, når den står på biludlejning. Aldersgrænserne kan være forskellige alt efter hvilket udlejningsfirma, du vælger. Hos Firefly har de eksempelvis en minimumsalder på 21 år, og er du endnu ikke fyldt 25 år, eller er du mere end 70 år, så skal der betales et ekstra gebyr på ca. 6.95 EUR (ca. 52 DKK). Hos Wiber, der er et andet lokalforankret selskab, kræves der ligeledes en minimumsalder på 21 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst et år. Et ung-fører-tillæg på ca. 8 EUR pr. dag (ca. 60 DKK) bliver desuden pålagt. Derudover må du maks. være 75 år for at kunne booke en lejebil hos Wiber. Der findes mange andre udbydere, og du kan sammenligne dem her på momondo.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du gør brug af billeje i Alicante, så er det en god idé at sætte dig ind i landets færdselsregler, for at undgå bøder og uhensigtsmæssige episoder. Reglerne om vigepligt samt om at snakke i håndholdt smartphone er de samme som i Danmark. En anden lighed er promillegrænsen, der i Spanien også er på 0,5, men dog kun på 0,3, hvis du kun har haft kørekort i under to år. Du kan dog stadig godt få en bøde, selvom din promille er under grænseværdien, hvis du ikke kører forsvarligt og betryggende.

Parkering

Når du får brug for at parkere din udlejningsbil i Alicante, så vil du se masser af fortovskanter, der er malet blå. Det betyder, at du skal betale i en af de nærliggende p-automater. I hverdagene skal der betales fra kl. 9-14 og igen fra 16-20. Om lørdagen betales der fra kl. 9-14, mens søndage er gratis. Den maksimale parkeringstid er to timer. I de orange zoner uden for bymidten må du maks. parkere i en time, da zonerne mest består af boligkvarterer. Skal du parkere i længere tid, så vælg et af byens p-huse, der koster mellem ca. 11-24 EUR (ca. 83-180 DKK) pr. døgn – afhængig af lokation.

Udflugtsmål i og omkring Alicante

Alicante ligger smukt placeret ud til Middelhavet, og det er oplagt at besøge flere af perlerne i området. Billeje i Alicante giver dig eksempelvis mulighed for at opleve byen Villajoyosa, der ligger en lille times kørsel nord for Alicante. Dér kan du opleve byens chokolademuseum og tilmed købe håndlavede godter med hjem på hotellet. Det er også værd at opleve en helt anden stemning i Murcia syd for Alicante, der til dels minder om en amerikansk sydstat, og byder på smagfuld tapas.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje lyder attraktivt, hvilket det også er, da du kan køre ud i det blå, som det passer dig – inden for den spanske færdselsloves rammer. Når du lejer en bil i Alicante, skal du dog huske at få fat på en forsikring, der passer dig. Det er en ekstra post, som ofte tærer på budgettet, men pengene er givet godt ud, hvis uheldet er ude. En basisforsikring, der dækker skader på dig, modkøreren og bilen, samt tyveri, er ofte ikke nok i udlandet. Det kan godt svare sig at bygge ekstra på, så selvrisikoen bliver lavere, og du dermed ikke står med uforudsete udgifter, hvis der eksempelvis sker skader på hjul, dæk, vinduer eller andet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Alicante, eller skal man have et internationalt?

Som EU-borger kan du bruge dit danske kørekort, når du lejer en bil i Alicante, da Spanien også er medlem af unionen.

Hvor i Alicante kan man hente og aflevere sin lejebil?

Alicante Lufthavn samt Alicante Hovedbanegård er de to steder, hvor langt de fleste turister henter og afleverer deres udlejningsbil. Der findes også flere kontorer rundt omkring i centrum, hvoraf de fleste har 24-timers afhentning. (Priser tjekket 19/09/2018).


Afstanden fra Alicante til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Alicantes biludlejningsdisk

Biludlejning i Alicante

932 personer har søgt efter billeje i Alicante in januar.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Alicante for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, National, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Alicante som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Alicante. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Alicante i februar?

For en weekend i februar er de bedste biludlejningstilbud i Alicante fra omkring 50 kr.-98 kr.. 200 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Alicante, men for februar er det ikke unormalt at se priser helt ned til 8 kr., afhængigt af dine ønsker.

Er der et afbestillingsgebyr på min Alicante biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Alicante ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Alicante. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Alicante i februar måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Alicante i februar. I Alicante kommer der igennemsnit 26 mm nedbør og med temperaturer omkring 14 °C i februar måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Alicante koster 462 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Alicante har flest biludlejningssteder?

Sixt har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Alicante med 3 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 338 kr./dag, når de lejer en bil fra Sixt i Alicante.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Alicante?

Hvis du lejer en bil i Alicante, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Alicante er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Alicante er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Alicante, Spanien i januar?

Normalt er vejret i Alicante i januar måned 12 °C og den forventede nedbør er 22 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Klimaet i Alicante under januar måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Alicante. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Alicante plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Polo, Fiat 500 og Opel Corsa.

Minder vejret i Alicante om vejret i resten af Valencia?

Klimaet i Valencia i januar er normalt 12 °C med en forventet nedbør på 26,3 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Alicante til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Alicante

 • Få den seneste informatiom om fly til Alicante

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Alicante
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Alicantes mest populære områder

  Find hoteller in Alicante
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Alicante