Billeje i Alicante, Valencia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Alicante, Valencia

Alicante, Valencia, Spanien
30. juni — 7. juli
Samme aflevering
Alicante, Valencia, Spanien
tor. 30.6
Middag
tor. 7.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Alicante, Valencia

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Alicante, Valencia
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

35 kr./dag

29 juni - 6 juli
Toyota Fortuner
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

30 kr./dag

29 juni - 6 juli
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

23 kr./dag

29 juni - 6 juli
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

29 juni - 6 juli
Renault Mégane
Toyota Rush
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

29 juni - 6 juli
Toyota Rush
Porsche Panamera
eller lignende Leverandørvalg
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

32 kr./dag

29 juni - 6 juli
Porsche Panamera
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

44 kr./dag

29 juni - 6 juli
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

34 kr./dag

29 juni - 6 juli
Hyundai Accent
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

42 kr./dag

29 juni - 6 juli
Renault Duster

Find billig billeje i Alicante, Valencia

Find den lejebil i Alicante, der passer til dine behov

Biler i Lille

38 kr. - 400 kr.

Alle biltyper

120 kr. - 610 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Alicante, Spanien er 207 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Alicante, Spanien er i november. Prisen er 82% lavere end resten af året og ligger på kun 38 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Alicante.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Alicante, Spanien er 316 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Alicante, Spanien er i december. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 132 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Alicante.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Alicante, Spanien er 549 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Alicante, Spanien er i februar. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 243 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Alicante, Spanien er 245 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Alicante, Spanien er i november. Prisen er 82% lavere end resten af året og ligger på kun 45 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Alicante.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Alicante, Spanien er 411 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Alicante, Spanien er i december. Prisen er 83% lavere end resten af året og ligger på kun 72 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Alicante, Spanien er 388 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Alicante, Spanien er i marts. Prisen er 91% lavere end resten af året og ligger på kun 38 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

23 kr./dag

29 juni - 6 juli
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

24 kr./dag

29 juni - 6 juli
Hyundai Accent
Mini Countryman
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

22 kr./dag

29 juni - 6 juli
Mini Countryman

Biludlejningsfirmaer i Alicante

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Alicante, Valencia
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Alicante

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Alicante

Det mest populære bureau

Record Go

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

145 kr.

Den mest populære model

Ford Fiesta
Det mest populære biludlejningsbureau i Alicante, der er fundet på momondo i denne måned, er Record Go. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er CLICK RENT og Goldcar Rental SP
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Alicante i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Alicante er 145 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 340 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Alicante i de seneste 7 dage er Ford Fiesta. Vores brugere foretrækker også Class Mini Car som alternativ.

Vigtige oplysninger om billeje i Alicante

Det er ikke hvem som helst, der kan foretage billeje i Alicante, men det er tæt på! I Spanien vægter de nemlig – ligesom i mange andre lande – rutine og erfaring højt, når den står på biludlejning. Aldersgrænserne kan være forskellige alt efter hvilket udlejningsfirma, du vælger. Hos Firefly har de eksempelvis en minimumsalder på 21 år, og er du endnu ikke fyldt 25 år, eller er du mere end 70 år, så skal der betales et ekstra gebyr på ca. 6.95 EUR (ca. 52 DKK). Hos Wiber, der er et andet lokalforankret selskab, kræves der ligeledes en minimumsalder på 21 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst et år. Et ung-fører-tillæg på ca. 8 EUR pr. dag (ca. 60 DKK) bliver desuden pålagt. Derudover må du maks. være 75 år for at kunne booke en lejebil hos Wiber. Der findes mange andre udbydere, og du kan sammenligne dem her på momondo.

Når du gør brug af billeje i Alicante, så er det en god idé at sætte dig ind i landets færdselsregler, for at undgå bøder og uhensigtsmæssige episoder. Reglerne om vigepligt samt om at snakke i håndholdt smartphone er de samme som i Danmark. En anden lighed er promillegrænsen, der i Spanien også er på 0,5, men dog kun på 0,3, hvis du kun har haft kørekort i under to år. Du kan dog stadig godt få en bøde, selvom din promille er under grænseværdien, hvis du ikke kører forsvarligt og betryggende.

Når du får brug for at parkere din udlejningsbil i Alicante, så vil du se masser af fortovskanter, der er malet blå. Det betyder, at du skal betale i en af de nærliggende p-automater. I hverdagene skal der betales fra kl. 9-14 og igen fra 16-20. Om lørdagen betales der fra kl. 9-14, mens søndage er gratis. Den maksimale parkeringstid er to timer. I de orange zoner uden for bymidten må du maks. parkere i en time, da zonerne mest består af boligkvarterer. Skal du parkere i længere tid, så vælg et af byens p-huse, der koster mellem ca. 11-24 EUR (ca. 83-180 DKK) pr. døgn – afhængig af lokation.

Alicante ligger smukt placeret ud til Middelhavet, og det er oplagt at besøge flere af perlerne i området. Billeje i Alicante giver dig eksempelvis mulighed for at opleve byen Villajoyosa, der ligger en lille times kørsel nord for Alicante. Dér kan du opleve byens chokolademuseum og tilmed købe håndlavede godter med hjem på hotellet. Det er også værd at opleve en helt anden stemning i Murcia syd for Alicante, der til dels minder om en amerikansk sydstat, og byder på smagfuld tapas.

Billig billeje lyder attraktivt, hvilket det også er, da du kan køre ud i det blå, som det passer dig – inden for den spanske færdselsloves rammer. Når du lejer en bil i Alicante, skal du dog huske at få fat på en forsikring, der passer dig. Det er en ekstra post, som ofte tærer på budgettet, men pengene er givet godt ud, hvis uheldet er ude. En basisforsikring, der dækker skader på dig, modkøreren og bilen, samt tyveri, er ofte ikke nok i udlandet. Det kan godt svare sig at bygge ekstra på, så selvrisikoen bliver lavere, og du dermed ikke står med uforudsete udgifter, hvis der eksempelvis sker skader på hjul, dæk, vinduer eller andet.

Som EU-borger kan du bruge dit danske kørekort, når du lejer en bil i Alicante, da Spanien også er medlem af unionen.

Alicante Lufthavn samt Alicante Hovedbanegård er de to steder, hvor langt de fleste turister henter og afleverer deres udlejningsbil. Der findes også flere kontorer rundt omkring i centrum, hvoraf de fleste har 24-timers afhentning.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Alicante

Herunder vises de mest populære hoteller i Alicante

Kørsel i lejebil i Alicante – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Alicante, så du er klar til næste rejse.

For en weekend i juli er de bedste biludlejningstilbud i Alicante fra omkring 173 kr.-392 kr.. 488 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Alicante, men for juli er det ikke unormalt at se priser helt ned til 71 kr., afhængigt af dine ønsker.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Alicante ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Alicante. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Alicante på i juli måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Alicante har en gennemsnitstemperatur på 26 °C gennemsnitlig nedbør på 8 mm i juli måned. Leje af en Cabriolet i Alicante koster 231 kr./dag i gennemsnit.

Thrifty har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Alicante, Spanien med 2 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 505 kr./dag, når de lejer en bil fra Thrifty i Alicante, Spanien.

Hvis du lejer en bil i Alicante, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Alicante er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Alicante er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Normalt er vejret i Alicante i juni måned 22 °C og den forventede nedbør er 17 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Klimaet i Valencia i juni er normalt 22 °C med en forventet nedbør på 20 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Alicante til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Alicante

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Alicante

Se flere lejebiler i Spanien

Find billige udlejningsbiler i Spanien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Alicante


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Alicante, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Alicante ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Alicante, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Alicante.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Alicante.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Alicante.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.