Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Alicante, Valencia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Alicante, Valencia

Alicante, Valencia, Spanien
26. mar. — 2. apr.
Alicante, Valencia, Spanien
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Alicante

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Alicante

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Alicante?

De billigste udlejningsbiler i Alicante kan normalt findes gennem Rhodium. Når du booker hos Rhodium, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 34 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Alicante er 103 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Alicante har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Alicante, med 5 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Alicante?

Den mest populære bil at leje in Alicante blandt momondo-brugere er Volkswagen T-Cross, efterfulgt af Fiat 500. Vores brugere har set tilbud på Volkswagen T-Cross in Alicante for 275 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 76 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 173 kr. om dagen for at leje en Fiat 500 in Alicante, selvom du kan finde priser på helt ned til 33 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Alicante, Valencia

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Alicante, Valencia
Economy81 kr./dag
Lille mellemklasse86 kr./dag
Stor mellemklasse138 kr./dag
Lille varevogn454 kr./dag
Stor SUV218 kr./dag
Mini86 kr./dag
Kompakt SUV85 kr./dag
Mellemstor SUV109 kr./dag
Kompakt stationcar113 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Alicante

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Alicante?

Det er ikke hvem som helst, der kan foretage billeje i Alicante, men det er tæt på! I Spanien vægter de nemlig – ligesom i mange andre lande – rutine og erfaring højt, når den står på biludlejning. Aldersgrænserne kan være forskellige alt efter hvilket udlejningsfirma, du vælger. Hos Firefly har de eksempelvis en minimumsalder på 21 år, og er du endnu ikke fyldt 25 år, eller er du mere end 70 år, så skal der betales et ekstra gebyr på ca. 6.95 EUR (ca. 52 DKK). Hos Wiber, der er et andet lokalforankret selskab, kræves der ligeledes en minimumsalder på 21 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst et år. Et ung-fører-tillæg på ca. 8 EUR pr. dag (ca. 60 DKK) bliver desuden pålagt. Derudover må du maks. være 75 år for at kunne booke en lejebil hos Wiber. Der findes mange andre udbydere, og du kan sammenligne dem her på momondo.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du gør brug af billeje i Alicante, så er det en god idé at sætte dig ind i landets færdselsregler, for at undgå bøder og uhensigtsmæssige episoder. Reglerne om vigepligt samt om at snakke i håndholdt smartphone er de samme som i Danmark. En anden lighed er promillegrænsen, der i Spanien også er på 0,5, men dog kun på 0,3, hvis du kun har haft kørekort i under to år. Du kan dog stadig godt få en bøde, selvom din promille er under grænseværdien, hvis du ikke kører forsvarligt og betryggende.

Parkering

Når du får brug for at parkere din udlejningsbil i Alicante, så vil du se masser af fortovskanter, der er malet blå. Det betyder, at du skal betale i en af de nærliggende p-automater. I hverdagene skal der betales fra kl. 9-14 og igen fra 16-20. Om lørdagen betales der fra kl. 9-14, mens søndage er gratis. Den maksimale parkeringstid er to timer. I de orange zoner uden for bymidten må du maks. parkere i en time, da zonerne mest består af boligkvarterer. Skal du parkere i længere tid, så vælg et af byens p-huse, der koster mellem ca. 11-24 EUR (ca. 83-180 DKK) pr. døgn – afhængig af lokation.

Udflugtsmål i og omkring Alicante

Alicante ligger smukt placeret ud til Middelhavet, og det er oplagt at besøge flere af perlerne i området. Billeje i Alicante giver dig eksempelvis mulighed for at opleve byen Villajoyosa, der ligger en lille times kørsel nord for Alicante. Dér kan du opleve byens chokolademuseum og tilmed købe håndlavede godter med hjem på hotellet. Det er også værd at opleve en helt anden stemning i Murcia syd for Alicante, der til dels minder om en amerikansk sydstat, og byder på smagfuld tapas.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje lyder attraktivt, hvilket det også er, da du kan køre ud i det blå, som det passer dig – inden for den spanske færdselsloves rammer. Når du lejer en bil i Alicante, skal du dog huske at få fat på en forsikring, der passer dig. Det er en ekstra post, som ofte tærer på budgettet, men pengene er givet godt ud, hvis uheldet er ude. En basisforsikring, der dækker skader på dig, modkøreren og bilen, samt tyveri, er ofte ikke nok i udlandet. Det kan godt svare sig at bygge ekstra på, så selvrisikoen bliver lavere, og du dermed ikke står med uforudsete udgifter, hvis der eksempelvis sker skader på hjul, dæk, vinduer eller andet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Alicante, eller skal man have et internationalt?

Som EU-borger kan du bruge dit danske kørekort, når du lejer en bil i Alicante, da Spanien også er medlem af unionen.

Hvor i Alicante kan man hente og aflevere sin lejebil?

Alicante Lufthavn samt Alicante Hovedbanegård er de to steder, hvor langt de fleste turister henter og afleverer deres udlejningsbil. Der findes også flere kontorer rundt omkring i centrum, hvoraf de fleste har 24-timers afhentning.


Find billig billeje i Alicante, Valencia

Find den lejebil i Alicante, der passer til dine behov

Lille biler

89 kr. - 237 kr.

Alle biltyper

102 kr. - 359 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Alicante, Spanien er 155 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Alicante, Spanien er i januar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 89 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Alicante.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Alicante, Spanien er 266 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Alicante, Spanien er i januar. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 84 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Alicante.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Alicante, Spanien er 483 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Alicante, Spanien er i januar. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 241 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 52% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Alicante, Spanien er 184 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Alicante, Spanien er i november. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 116 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Alicante.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Alicante, Spanien er 412 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Alicante, Spanien er i januar. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 104 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Alicante.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Alicante, Spanien er 532 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Alicante, Spanien er i september. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 267 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 56% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Alicante, Spanien er 215 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Alicante, Spanien er i januar. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 89 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

81 kr./dag

13 apr. - 19 apr.
Opel Corsa
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

86 kr./dag

13 apr. - 19 apr.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Alicante

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Alicante, Valencia

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Dollar

2 kontorer

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

3 kontorer

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Ace

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Alicante

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Alicante

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigste lejebil

77 kr.

Den mest populære model

Class Convertible
Det mest populære biludlejningsbureau i Alicante, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Record Go og KeyGo Rent
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Alicante i de seneste 72 timer: Economy, Compact, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Alicante er 77 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 193 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Alicante i de seneste 7 dage er Class Convertible. Vores brugere foretrækker også Volkswagen T-Cross som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Alicante

Herunder vises de mest populære hoteller i Alicante
Meliá Alicante

Meliá Alicante

Plaza Del Puerto, 3, Alicante, Valencia, Spain

0,4 km fra centrum

Hotel Port Alicante City & Beach

Hotel Port Alicante City & Beach

Avenida Cataluña, 20, Alicante, Valencia, Spain

5,9 km fra centrum

Eurostars Centrum Alicante

Eurostars Centrum Alicante

Calle Del Pintor Lorenzo Casanova,33-35, Alicante, Valencia, Spain

1,0 km fra centrum

ibis budget Alicante

ibis budget Alicante

Calle Belgica 3, Alicante, Valencia, Spain

4,7 km fra centrum

Eurostars Lucentum

Eurostars Lucentum

Alfonso X El Sabio, 11, Alicante, Valencia, Spain

0,5 km fra centrum

Occidental Alicante

Occidental Alicante

Carrer De Tomas Lopez Torregrosa, 11, Alicante, Valencia, Spain

0,4 km fra centrum

El Plantio Golf Resort

El Plantio Golf Resort

Ctra Antigua Alicante, Elche km3 (A-79), Alicante, Valencia, Spain

6,5 km fra centrum

Eurostars Pórtico Alicante

Eurostars Pórtico Alicante

Rafael Altamira 19, Alicante, Valencia, Spain

0,0 km fra centrum

Hotel Maya Alicante

Hotel Maya Alicante

Canónigo Manuel Penalva, 2, Alicante, Valencia, Spain

1,0 km fra centrum

Hotel Spa Porta Maris by Melia

Hotel Spa Porta Maris by Melia

Plaza Puerta Del Mar, 3, Alicante, Valencia, Spain

0,4 km fra centrum

NH Alicante

NH Alicante

Calle Mexico, 18, Alicante, Valencia, Spain

2,5 km fra centrum

AC Hotel by Marriott Alicante

AC Hotel by Marriott Alicante

Avenida Elche, 3, Alicante, Valencia, Spain

1,4 km fra centrum

Daniya Alicante

Daniya Alicante

Avenida de Denia, 133, Alicante, Valencia, Spain

3,5 km fra centrum

Hotel Alicante Gran Sol, affiliated by Meliá

Hotel Alicante Gran Sol, affiliated by Meliá

Rambla Mendez Nunez, 3, Alicante, Valencia, Spain

0,2 km fra centrum

Hostal San Fernando

Hostal San Fernando

San Fernando, 34 - 2º Izquierda, Alicante, Valencia, Spain

0,3 km fra centrum

Melia Villaitana

Melia Villaitana

Avda. Alcalde Eduardo Zaplana, 7, Alicante, Valencia, Spain

37,5 km fra centrum

Hospes Amerigo

Hospes Amerigo

Rafael Altamira 7, Alicante, Valencia, Spain

0,1 km fra centrum

Eurostars Mediterranea Plaza

Eurostars Mediterranea Plaza

Ayuntamiento 6, Alicante, Valencia, Spain

0,0 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Alicante – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Alicante, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Alicante, Spanien i april?

For en weekend i april er de bedste biludlejningstilbud i Alicante fra omkring 242 kr.-242 kr.. 331 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Alicante, men for april er det ikke unormalt at se priser helt ned til 74 kr., afhængigt af dine ønsker.

Er der et afbestillingsgebyr på min Alicante, Spanien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Alicante ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Alicante. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Alicante i april måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Alicante på i april måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Alicante har en gennemsnitstemperatur på 18 °C gennemsnitlig nedbør på 33 mm i april måned. Leje af en Cabriolet i Alicante koster 222 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Alicante, Spanien?

Hvis du lejer en bil i Alicante, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Alicante er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Alicante er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Fiat 500C in Alicante?

Hvordan er vejret i Alicante, Spanien i marts?

Normalt er vejret i Alicante i marts måned 14 °C og den forventede nedbør er 26 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Alicante om vejret i resten af Valencia?

Klimaet i Valencia i marts er normalt 14 °C med en forventet nedbør på 28 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Alicante til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Alicante?

Priser for biler i Alicante opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Alicante?

Fra marts 2024 er der 81 udbydere at vælge mellem for biler i Alicante.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Alicante?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Alicante. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Alicante?

For at leje en bil i Alicante, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Alicante?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Alicante, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Alicante?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Alicante ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Alicante med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Alicante, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Alicante på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Alicante.

Kan jeg finde billeje i Alicante, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Alicante.

Kan jeg søge efter billeje i Alicante med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Alicante.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Alicante på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Alicante


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo