Lej en bil i Alicante, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Alicante, Spanien

Alicante, VC, Spanien
29. jul — 5. aug
Samme aflevering
Alicante, VC, Spanien
tor 29.7
Middag
tor 5.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Alicante, Spanien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

43 kr. - 160 kr.

Alle biltyper

74 kr. - 358 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Alicante, Spanien, er 91 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Alicante, Spanien, er i november. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 43 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 58% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Alicante.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Alicante, Spanien, er 239 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Alicante, Spanien, er i marts. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 96 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Alicante.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Alicante, Spanien, er 371 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Alicante, Spanien, er i februar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 217 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 42% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Alicante.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Alicante, Spanien, er 108 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Alicante, Spanien, er i november. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 40 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Alicante.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Alicante, Spanien, er 274 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Alicante, Spanien, er i december. Prisen er 77% lavere end resten af året og ligger på kun 64 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Alicante.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Alicante, Spanien, er 244 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Alicante, Spanien, er i marts. Prisen er 87% lavere end resten af året og ligger på kun 34 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alicante. I Alicante kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Alicante.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Firefly

148 kr./dag

1 sep – 8 sep
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
INTERRENT

153 kr./dag

1 sep – 8 sep
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
INTERRENT

167 kr./dag

1 sep – 8 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Alicante

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Alicante, Spanien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Information om din rejse til Alicante

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Alicante?

Det er ikke hvem som helst, der kan foretage billeje i Alicante, men det er tæt på! I Spanien vægter de nemlig – ligesom i mange andre lande – rutine og erfaring højt, når den står på biludlejning. Aldersgrænserne kan være forskellige alt efter hvilket udlejningsfirma, du vælger. Hos Firefly har de eksempelvis en minimumsalder på 21 år, og er du endnu ikke fyldt 25 år, eller er du mere end 70 år, så skal der betales et ekstra gebyr på ca. 6.95 EUR (ca. 52 DKK). Hos Wiber, der er et andet lokalforankret selskab, kræves der ligeledes en minimumsalder på 21 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst et år. Et ung-fører-tillæg på ca. 8 EUR pr. dag (ca. 60 DKK) bliver desuden pålagt. Derudover må du maks. være 75 år for at kunne booke en lejebil hos Wiber. Der findes mange andre udbydere, og du kan sammenligne dem her på momondo.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du gør brug af billeje i Alicante, så er det en god idé at sætte dig ind i landets færdselsregler, for at undgå bøder og uhensigtsmæssige episoder. Reglerne om vigepligt samt om at snakke i håndholdt smartphone er de samme som i Danmark. En anden lighed er promillegrænsen, der i Spanien også er på 0,5, men dog kun på 0,3, hvis du kun har haft kørekort i under to år. Du kan dog stadig godt få en bøde, selvom din promille er under grænseværdien, hvis du ikke kører forsvarligt og betryggende.

Parkering

Når du får brug for at parkere din udlejningsbil i Alicante, så vil du se masser af fortovskanter, der er malet blå. Det betyder, at du skal betale i en af de nærliggende p-automater. I hverdagene skal der betales fra kl. 9-14 og igen fra 16-20. Om lørdagen betales der fra kl. 9-14, mens søndage er gratis. Den maksimale parkeringstid er to timer. I de orange zoner uden for bymidten må du maks. parkere i en time, da zonerne mest består af boligkvarterer. Skal du parkere i længere tid, så vælg et af byens p-huse, der koster mellem ca. 11-24 EUR (ca. 83-180 DKK) pr. døgn – afhængig af lokation.

Udflugtsmål i og omkring Alicante

Alicante ligger smukt placeret ud til Middelhavet, og det er oplagt at besøge flere af perlerne i området. Billeje i Alicante giver dig eksempelvis mulighed for at opleve byen Villajoyosa, der ligger en lille times kørsel nord for Alicante. Dér kan du opleve byens chokolademuseum og tilmed købe håndlavede godter med hjem på hotellet. Det er også værd at opleve en helt anden stemning i Murcia syd for Alicante, der til dels minder om en amerikansk sydstat, og byder på smagfuld tapas.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje lyder attraktivt, hvilket det også er, da du kan køre ud i det blå, som det passer dig – inden for den spanske færdselsloves rammer. Når du lejer en bil i Alicante, skal du dog huske at få fat på en forsikring, der passer dig. Det er en ekstra post, som ofte tærer på budgettet, men pengene er givet godt ud, hvis uheldet er ude. En basisforsikring, der dækker skader på dig, modkøreren og bilen, samt tyveri, er ofte ikke nok i udlandet. Det kan godt svare sig at bygge ekstra på, så selvrisikoen bliver lavere, og du dermed ikke står med uforudsete udgifter, hvis der eksempelvis sker skader på hjul, dæk, vinduer eller andet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Alicante, eller skal man have et internationalt?

Som EU-borger kan du bruge dit danske kørekort, når du lejer en bil i Alicante, da Spanien også er medlem af unionen.

Hvor i Alicante kan man hente og aflevere sin lejebil?

Alicante Lufthavn samt Alicante Hovedbanegård er de to steder, hvor langt de fleste turister henter og afleverer deres udlejningsbil. Der findes også flere kontorer rundt omkring i centrum, hvoraf de fleste har 24-timers afhentning.


Afstanden fra Alicante, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Alicantes biludlejningsdisk

Biludlejning i Alicante

932 personer har søgt efter billeje i Alicante in juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Alicante for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis og Thrifty er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Alicante som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Alicante. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Alicante, Spanien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Alicante ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Alicante. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Alicante i august måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Alicante på i august måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Alicante har en gennemsnitstemperatur på 23 °C gennemsnitlig nedbør på 47 mm i august måned. Leje af en Cabriolet i Alicante koster 206 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Alicante har flest biludlejningssteder?

Avis har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Alicante, Spanien med 2 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 275 kr./dag, når de lejer en bil fra Avis i Alicante, Spanien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Alicante, Spanien?

Hvis du lejer en bil i Alicante, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Alicante er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Alicante er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Alicante, Spanien i juli?

Normalt er vejret i Alicante i juli måned 25 °C og den forventede nedbør er 6 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Alicante er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Alicante om vejret i resten af Valencia?

Klimaet i Valencia i juli er normalt 24 °C med en forventet nedbør på 6,3 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Alicante til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Alicante

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Alicante

Kom i gang med at planlægge din rejse til Alicante