Billeje i Arrecife, Kanariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Arrecife, Kanariske Øer

Arrecife, Lanzarote, Spanien
8. Dec — 15. Dec
Arrecife, Lanzarote, Spanien
Fri 8.12
Middag
Fri 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Arrecife

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Arrecife

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Arrecife?

De billigste udlejningsbiler i Arrecife kan normalt findes gennem ORLANDO . Når du booker hos ORLANDO , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 68 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Arrecife er 74 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Arrecife?

Når vores brugere lejer bil in Arrecife, vælger de fleste en Toyota Aygo til 157 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Hyundai i10 til i gennemsnit 179 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Toyota Aygo in Arrecife for helt ned til 55 kr./dag og udlejning af Hyundai i10 for helt ned til 102 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Arrecife, Kanariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Arrecife, Kanariske Øer
Economy131 kr./dag
Lille mellemklasse145 kr./dag
Stor mellemklasse168 kr./dag
Mini128 kr./dag
Cabriolet282 kr./dag
Kompakt SUV173 kr./dag
Mellemstor SUV174 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Arrecife, Kanariske Øer

Find den lejebil i Arrecife, der passer til dine behov

Lille cars

95 kr. - 253 kr.

Alle biltyper

135 kr. - 357 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Arrecife, Spanien er 188 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Arrecife, Spanien er i juni. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 95 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Arrecife. I Arrecife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Arrecife.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Arrecife, Spanien er 279 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Arrecife, Spanien er i oktober. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 187 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Arrecife. I Arrecife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Arrecife.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Arrecife, Spanien er 184 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Arrecife, Spanien er i oktober. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 193 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Arrecife. I Arrecife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Arrecife, Spanien er 248 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Arrecife, Spanien er i oktober. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 166 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Arrecife. I Arrecife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Arrecife.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Arrecife, Spanien er 172 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Arrecife, Spanien er i juni. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 77 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Arrecife. I Arrecife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Arrecife, Spanien er 251 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Arrecife, Spanien er i maj. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 206 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Arrecife. I Arrecife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for cabriolet i Arrecife.

Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

128 kr./dag

8 Dec - 15 Dec
Fiat Panda
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

131 kr./dag

8 Dec - 15 Dec
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Arrecife

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Arrecife, Kanariske Øer

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

keddy by Europcar

2 kontorer

Cicar

4 kontorer

Goldcar Rental SP

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Hertz

2 kontorer

Ace

1 kontor

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer

Top Car Canary

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

7,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

3,0

Value

5,0

Hurtige fakta om biludlejning i Arrecife

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Arrecife

Det mest populære bureau

Top Car Canary

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

107 kr.

Den mest populære model

Toyota Aygo
Det mest populære biludlejningsbureau i Arrecife, der er fundet på momondo i denne måned, er Top Car Canary. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er ORLANDO og FLIZZR
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Arrecife i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Arrecife er 107 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 190 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Arrecife i de seneste 7 dage er Toyota Aygo. Vores brugere foretrækker også Hyundai i10 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Arrecife

Herunder vises de mest populære hoteller i Arrecife

Kørsel i lejebil i Arrecife – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Arrecife, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Arrecife, Spanien biludlejning?

Udlejningsbiler i Arrecife fra populære udlejningssteder så som Budget, Goldcar Rental SP og Top Car Canary tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Arrecife, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Arrecife, Spanien?

Rejsende, som lejer en bil i Arrecife, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Arrecife ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volkswagen T-Cross in Arrecife?

Hvordan er vejret i Arrecife, Spanien i november?

I november måned er gennemsnitstemperaturen i Arrecife 20 °C, og den forventede nedbør er 12 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Arrecife.

Minder vejret i Arrecife om vejret i resten af Kanariske Øer?

Dem, der gerne vil leje bil i Arrecife til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Kanariske Øer i november måned normalt er ca. 20 °C med 30,6 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Arrecife?

Priser for biler i Arrecife opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Arrecife?

Der er 38 udbydere for biler i Arrecife fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Arrecife?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Arrecife. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Arrecife?

Alle førere, der lejer en bil i Arrecife, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Arrecife?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Arrecife, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Arrecife?

Når du har udført en søgning efter billeje i Arrecife, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Arrecife med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Arrecife.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Arrecife på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Arrecife med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Arrecife, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Arrecife.

Kan jeg søge efter billeje i Arrecife med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Arrecife.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Arrecife på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.