Find billige fly til Arrecife

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Arrecife

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Arrecife

Bedste pris på enkeltbillet

646 kr.

Bedste pris på returbillet

660 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 25min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Arrecife fra Danmark i de seneste 72 timer er 646 kr. (København Kastrup til Arrecife Lanzarote).
Den bedste pris på en returbillet til Arrecife fra Danmark i de seneste 72 timer er 660 kr. (København Kastrup til Arrecife Lanzarote).
Det hurtigste fly til Arrecife fra Danmark tager 13t. 25min. (København Kastrup til Arrecife Lanzarote).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Arrecife, herunder Vueling og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Arrecife

Få indsigter om din flyrejse til Arrecife, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Arrecife?

Den billigste måned at flyve til Arrecife fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.213 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Arrecife i september, så bør du vente til maj til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.364 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Arrecife på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Arrecife på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.427 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Arrecife på en søndag på 2.406 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Arrecife?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Arrecife på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Arrecife om aftenen helt ned til 1.590 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.365 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Arrecife?

Det tager i gennemsnit 9t at flyve fra Danmark til Arrecife, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Arrecife Lanzarote (den mest populære lufthavn i Arrecife). Hvis du flyver fra Billund til Arrecife Lanzarote, tager det omkring 7t. 35min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Arrecife?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Arrecife fra Danmark, når du booker 44 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Arrecife for omkring 2.050 kr., når du søger 44 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Arrecife

Find de billigste fly til disse Arrecife-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Arrecife

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Arrecife

København (CPH) til Arrecife (ACE)

Fly til Arrecife ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Arrecife Lanzarote, hvor den gennemsnitlige pris er 2.050 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ARRECIFE FRA KØBENHAVNseptember41% billigereAt flyve fra København til Arrecife ​​koster i gennemsnit blot 1.213 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ARRECIFE FRA KØBENHAVNapril47% dyrereDet koster cirka 3.014 kr. at flyve til Arrecife ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ARRECIFE FRA KØBENHAVNfebruar758% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Arrecife fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Arrecife

Rejsetiden fra Danmark til Lanzarotes hovedstad Arrecife varierer en del, alt efter hvilke flybilletter du vælger, og hvor meget ventetid der er i forbindelse med mellemlandinger. Mellemlandinger undgår du desværre ikke. I mange tilfælde tager flyrejserne mindst en halv dags tid. I både Københavns Lufthavn (CBH) og Billund Lutfhavn (BLL) kan du dog finde afgange med en rejsetid på under 10 timer. Hvis du har muligheden for det, kan du derfor med fordel planlægge din ferie efter disse afgange. Du kan også flyve fra Aalborg Lufthavn AAL), hvis den ligger tættere på dig. Her ligger de korteste rejsetider dog på omkring 12 timer, så i nogle tilfælde kan det give mening at flyve fra København eller Billund i stedet.

I øjeblikket kan du desværre ikke finde direkte flyrejser fra Danmark til Lanzarote Lufthavn (ACE Lanzarote), der ligger lige ved Arrecife. En rejse vil derfor bestå af én eller flere mellemlandinger, men det er sjældent, at antallet overstiger to, lige meget hvor i Danmark du flyver fra. Rejser du fra Københavns Lufthavn, vil du typisk mellemlande i eksempelvis Barcelona, Madrid, Alicante, Las Palmas de Gran Canaria og Palma de Mallorca, men også i større lufthavne uden for Spanien. Fra Billund Lufthavn foregår rejsen ofte via London-Stansted og spanske lufthavne. Det samme er tilfældet fra Aalborg Lufthavn.


Gode tilbud på fly til Arrecife

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Arrecife fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
12. dec.
CPH04:40København Kastrup
7t. 35min.
1 stop
ACE12:15Arrecife Lanzarote
17. dec.
ACE14:50Arrecife Lanzarote
12t. 45min.
1 stop
CPH03:35København Kastrup
Ryanair
6. jan.
CPH14:15København Kastrup
18t. 00min.
1 stop
ACE08:15Arrecife Lanzarote
14. jan.
ACE14:40Arrecife Lanzarote
13t. 15min.
1 stop
CPH03:55København Kastrup
Ryanair
17. jan.
CPH05:10København Kastrup
9t. 00min.
1 stop
ACE14:10Arrecife Lanzarote
28. jan.
ACE14:40Arrecife Lanzarote
13t. 15min.
1 stop
CPH03:55København Kastrup
Ryanair
18. jan.
CPH12:15København Kastrup
16t. 45min.
1 stop
ACE05:00Arrecife Lanzarote
25. jan.
ACE10:55Arrecife Lanzarote
15t. 30min.
2 stop
CPH02:25København Kastrup
Flere flyselskaber
12. dec.
CPH04:40København Kastrup
7t. 35min.
1 stop
ACE12:15Arrecife Lanzarote
18. dec.
ACE14:20Arrecife Lanzarote
12t. 55min.
1 stop
CPH03:15København Kastrup
Ryanair
11. dec.
CPH05:20København Kastrup
9t. 45min.
1 stop
ACE15:05Arrecife Lanzarote
17. dec.
ACE14:50Arrecife Lanzarote
12t. 45min.
1 stop
CPH03:35København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Arrecife

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Arrecife, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
21. dec.
CPH17:00København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
ACE06:25Arrecife Lanzarote
Flere flyselskaber
21. dec.
CPH06:10København Kastrup
24t. 15min.
2 stop
ACE06:25Arrecife Lanzarote
1.421 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. dec.
CPH06:10København Kastrup
33t. 05min.
3 stop
ACE15:15Arrecife Lanzarote
1.478 kr.
Find lignende

Andre kabineklasser på fly til Arrecife

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Arrecife

Hvilke flyselskaber flyver til Arrecife?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Arrecife

Hvilke flyselskaber flyver til Arrecife?

Vueling er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Arrecife. Ryanair, Iberia og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til Arrecife fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Arrecife, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Vueling-fly til Arrecife

Der er 12 fly med Vueling til Arrecife på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Madrid-Barajas, og den bedste pris på en Vueling-billet, der er set på momondo, er 435 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Arrecife). Vueling har en bedømmelse på 7,6 fra 159 brugeranmeldelser på momondo.

KLM-fly til Arrecife

1.961 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med KLM til Arrecife, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Aalborg. KLM har 1 fly til Arrecife de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 175 momondo-brugere har anmeldt KLM, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,5/10.


Lufthavne i nærheden af Arrecife

Neden for finder du alle lufthavne i Arrecife samt deres afstand til centrum

Hvor lang tid tager det at komme til centrum fra Lanzarote Lufthavn?

Det er ikke besværligt at komme ind til Arrecife fra Lanzarote Lufthavn. Turen i taxi tager godt og vel 10 minutter, og ellers går der busser med ned til omkring 25 minutters mellemrum fra tidlig morgen til sen aften. Linje 22 og 23 stopper begge ved ankomsthallen og terminal 1, og turen ind til byen tager cirka 10 minutter. Er du til en mere privat form for transport, kan du bestille en chauffør, som vil vente i ankomsthallen med et skilt med dit navn på. Du har også mulighed for selv at leje en bil fra én af de mange udlejningsselskaber, du finder i lufthavnen. Hvis du har tænkt dig at udforske resten af Lanzarote, kan dette være en god idé.


Populære fly til Arrecife

Find dine flybilletter til Arrecife blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Arrecife
Hurtigste flyvetid8t. 25min.
Laveste pris646 kr.
Fly fra Billund til Arrecife
Hurtigste flyvetid7t. 35min.
Laveste pris969 kr.

Visumkrav for Arrecife

Selv om Lanzarote ligger et godt stykke fra det europæiske fastland, befinder du dig ikke desto mindre på spansk jord, når du besøger Arrecife. Det betyder, at du rejser inden for EU's grænser og derfor ikke behøver at søge visum. Du skal dog huske at medbringe et gyldigt pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Arrecife


De bedste oplevelser og seværdigheder i Arrecife

Arrecife ligger på Lanzarotes sydkyst, så der er gode muligheder for at tage på stranden. Den mest kendte, Playa del Reducto, er beskyttet af naturlige rev, og vandet er derfor stille og behageligt at svømme i. Sandet er også dejligt rent og velholdt, så du kan folde badehåndklædet ud eller leje en liggestol og parasol til en velfortjent siesta. Når du er blevet træt af stranden, er der mange spændende steder at begive sig til i Arrecife. Byens arkitektur og kunst hænger uløseligt sammen med multikunstneren og arkitekten César Manrique. Et af hans mange projekter var at forvandle det slidte fiskeridistrikt ved lagunen Charco de San Ginés til et hyggeligt område for fodgængere med restauranter og caféer. Det er bestemt et besøg værd. Ikke langt herfra finder du stenslottet Castillo de San Gabriel, hvor du kan besøge Arrecifes historiske museum og nyde udsigten uden for slottet. Et andet slot, der er værd at besøge, er Castillo de San José, der blev opført i 1700-tallet for blandt andet at beskytte Arrecife mod pirater. Vil du gerne lidt ud af byen, kan du planlægge en dagstur til eksempelvis nationalparken Timanfaya, der lader dig opleve Lanzarotes ørkenlandskab og øens spændende historie med vulkanudbrud.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Arrecife med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Arrecife ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Arrecife, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Arrecife spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.