Find billige flybilletter til Arrecife

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Arrecife (ACE)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Arrecife. De nuværende restriktioner til Arrecife er baseret på Spanien rejserestriktioner.

Se nuværende Spanien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Arrecife

Find de billigste fly til disse Arrecife-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Arrecife

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Arrecife

København (CPH) til Puerto del Rosario (FUE)

Fly til Arrecife ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Puerto del Rosario Fuerteventura, hvor den gennemsnitlige pris er 2.026 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ARRECIFE FRA KØBENHAVNjanuar35% billigereAt flyve fra København til Arrecife ​​koster i gennemsnit blot 1.318 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ARRECIFE FRA KØBENHAVNapril38% dyrereDet koster cirka 2.820 kr. at flyve til Arrecife ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ARRECIFE FRA KØBENHAVNfebruar660% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Arrecife fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Arrecife?

Hvilken måned er det billigst at flyve til Arrecife?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Arrecife fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.318 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du bestille flyrejser til Arrecife fra Danmark i november i stedet. Fly til Arrecife i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.429 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Arrecife?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Arrecife fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Arrecife for omkring 2.042 kr., når du søger 60 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Arrecife på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 893 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Arrecife på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Arrecife fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 1.620 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.993 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Arrecife.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Arrecife?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Arrecife på er om aftenen. Fly fra Danmark til Arrecife på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.529 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.232 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Arrecife?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Arrecife. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Arrecife nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Arrecife Lanzarote

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Arrecife Lanzarote fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
26. mar.
11:10København Kastrup
20t. 00min.
2 stop
07:10Arrecife Lanzarote
7. apr.
13:35Arrecife Lanzarote
16t. 55min.
2 stop
06:30København Kastrup
11.755 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. apr.
09:40København Kastrup
21t. 25min.
1 stop
07:05Arrecife Lanzarote
10. apr.
14:25Arrecife Lanzarote
15t. 55min.
1 stop
06:20København Kastrup
Flere flyselskaber
26. mar.
11:10København Kastrup
20t. 00min.
2 stop
07:10Arrecife Lanzarote
7. apr.
13:35Arrecife Lanzarote
18t. 25min.
1 stop
08:00København Kastrup
7.555 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. apr.
09:40København Kastrup
21t. 25min.
1 stop
07:05Arrecife Lanzarote
10. apr.
18:15Arrecife Lanzarote
22t. 30min.
3 stop
16:45København Kastrup
1.090 kr.
Find lignende
Iberia
12. apr.
11:35København Kastrup
27t. 35min.
1 stop
15:10Arrecife Lanzarote
16. apr.
14:45Arrecife Lanzarote
18t. 50min.
1 stop
09:35København Kastrup
2.950 kr.
Find lignende
KLM
28. mar.
13:25København Kastrup
22t. 15min.
2 stop
11:40Arrecife Lanzarote
10. apr.
11:30Arrecife Lanzarote
24t. 10min.
2 stop
11:40København Kastrup
3.461 kr.
Find lignende

Populære fly til Arrecife

Find dine flybilletter til Arrecife blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Arrecife
Korteste rejsetid
19t. 50min.
Laveste pris
893 kr.
Fly fra Billund til Arrecife
Korteste rejsetid
15t. 10min.
Laveste pris
3.461 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class