Find billige fly til Arrecife fra 381 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Arrecife

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Arrecife

Bedste pris på enkeltbillet

381 kr.

Bedste pris på returbillet

763 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 20min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Arrecife fra Danmark i de seneste 72 timer er 381 kr. (Billund til Arrecife Lanzarote).
Den bedste pris på en returbillet til Arrecife fra Danmark i de seneste 72 timer er 763 kr. (Billund til Arrecife Lanzarote).
Det hurtigste fly til Arrecife fra Danmark tager 8t. 20min. (København Kastrup til Arrecife Lanzarote).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Arrecife, herunder Volotea, Vueling og Brussels Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Arrecife

Få indsigter om din flyrejse til Arrecife, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Arrecife?

Den billigste måned at flyve til Arrecife fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.226 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Arrecife i januar, så bør du vente til maj til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.750 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Arrecife på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Arrecife på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.795 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en fredag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Arrecife på en fredag på 2.974 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Arrecife?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Arrecife på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Arrecife om eftermiddagen helt ned til 2.154 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 4.251 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Arrecife?

Det tager i gennemsnit 7t. 35min. at flyve fra Danmark til Arrecife, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Arrecife Lanzarote (den mest populære lufthavn i Arrecife). Hvis du flyver fra Billund til Arrecife Lanzarote, tager det omkring 7t. 15min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Arrecife?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Arrecife fra Danmark, når du booker 9 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Arrecife for omkring 2.528 kr., når du søger 9 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Arrecife

Find de billigste fly til disse Arrecife-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Arrecife

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Arrecife

København (CPH) til Puerto del Rosario (FUE)

Fly til Arrecife ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Puerto del Rosario Fuerteventura, hvor den gennemsnitlige pris er 2.287 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ARRECIFE FRA KØBENHAVNjanuar52% billigereAt flyve fra København til Arrecife ​​koster i gennemsnit blot 1.226 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ARRECIFE FRA KØBENHAVNjuli58% dyrereDet koster cirka 4.011 kr. at flyve til Arrecife ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ARRECIFE FRA KØBENHAVNfebruar559% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Arrecife fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Arrecife

Hvor lang tid tager det at flyve til Arrecife?

Rejsetiden fra Danmark til Lanzarotes hovedstad Arrecife varierer en del, alt efter hvilke flybilletter du vælger, og hvor meget ventetid der er i forbindelse med mellemlandinger. Mellemlandinger undgår du desværre ikke. I mange tilfælde tager flyrejserne mindst en halv dags tid. I både Københavns Lufthavn (CBH) og Billund Lutfhavn (BLL) kan du dog finde afgange med en rejsetid på under 10 timer. Hvis du har muligheden for det, kan du derfor med fordel planlægge din ferie efter disse afgange. Du kan også flyve fra Aalborg Lufthavn AAL), hvis den ligger tættere på dig. Her ligger de korteste rejsetider dog på omkring 12 timer, så i nogle tilfælde kan det give mening at flyve fra København eller Billund i stedet.

Hvorfra kan du flyve direkte til Arrecife?

I øjeblikket kan du desværre ikke finde direkte flyrejser fra Danmark til Lanzarote Lufthavn (ACE Lanzarote), der ligger lige ved Arrecife. En rejse vil derfor bestå af én eller flere mellemlandinger, men det er sjældent, at antallet overstiger to, lige meget hvor i Danmark du flyver fra. Rejser du fra Københavns Lufthavn, vil du typisk mellemlande i eksempelvis Barcelona, Madrid, Alicante, Las Palmas de Gran Canaria og Palma de Mallorca, men også i større lufthavne uden for Spanien. Fra Billund Lufthavn foregår rejsen ofte via London-Stansted og spanske lufthavne. Det samme er tilfældet fra Aalborg Lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Arrecife Lanzarote Lufthavn?

Priser for fly til Arrecife Lanzarote Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Arrecife Lanzarote Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Arrecife Lanzarote Lufthavn er 16 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Arrecife Lanzarote Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Arrecife Lanzarote Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Arrecife Lanzarote Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Arrecife Lanzarote Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Arrecife Lanzarote Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Arrecife

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Arrecife fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
30. jan.
BLL06:00Billund
11t. 20min.
1 stop
ACE16:20Arrecife Lanzarote
8. feb.
ACE18:20Arrecife Lanzarote
19t. 50min.
1 stop
BLL15:10Billund
Ryanair
30. jan.
BLL10:05Billund
7t. 15min.
1 stop
ACE16:20Arrecife Lanzarote
8. feb.
ACE19:20Arrecife Lanzarote
18t. 50min.
1 stop
BLL15:10Billund
Flere flyselskaber
29. feb.
CPH12:05København Kastrup
7t. 35min.
1 stop
ACE18:40Arrecife Lanzarote
14. mar.
ACE08:05Arrecife Lanzarote
10t. 00min.
1 stop
CPH19:05København Kastrup
Ryanair
30. jan.
BLL06:00Billund
11t. 20min.
1 stop
ACE16:20Arrecife Lanzarote
8. feb.
ACE19:20Arrecife Lanzarote
18t. 50min.
1 stop
BLL15:10Billund
Flere flyselskaber
29. feb.
BLL06:00Billund
13t. 45min.
1 stop
ACE18:45Arrecife Lanzarote
3. mar.
ACE07:00Arrecife Lanzarote
9t. 55min.
1 stop
BLL17:55Billund
Ryanair
30. jan.
BLL06:00Billund
11t. 20min.
1 stop
ACE16:20Arrecife Lanzarote
7. feb.
ACE19:45Arrecife Lanzarote
16t. 55min.
2 stop
BLL13:40Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Arrecife

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Arrecife, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair, Volotea og easyJet
Ryanair
9. dec.
BLL05:50Billund
29t. 00min.
2 stop
ACE09:50Arrecife Lanzarote
Ryanair
12. dec.
BLL16:30Billund
22t. 20min.
1 stop
ACE13:50Arrecife Lanzarote
Ryanair
9. dec.
CPH22:45København Kastrup
21t. 15min.
1 stop
ACE19:00Arrecife Lanzarote

Visumkrav for Arrecife

Hvilke pas- eller visumregler er gældende, når man besøger Arrecife?

Selv om Lanzarote ligger et godt stykke fra det europæiske fastland, befinder du dig ikke desto mindre på spansk jord, når du besøger Arrecife. Det betyder, at du rejser inden for EU's grænser og derfor ikke behøver at søge visum. Du skal dog huske at medbringe et gyldigt pas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Arrecife

Hvad kan du se og lave i Arrecife?

Arrecife ligger på Lanzarotes sydkyst, så der er gode muligheder for at tage på stranden. Den mest kendte, Playa del Reducto, er beskyttet af naturlige rev, og vandet er derfor stille og behageligt at svømme i. Sandet er også dejligt rent og velholdt, så du kan folde badehåndklædet ud eller leje en liggestol og parasol til en velfortjent siesta. Når du er blevet træt af stranden, er der mange spændende steder at begive sig til i Arrecife. Byens arkitektur og kunst hænger uløseligt sammen med multikunstneren og arkitekten César Manrique. Et af hans mange projekter var at forvandle det slidte fiskeridistrikt ved lagunen Charco de San Ginés til et hyggeligt område for fodgængere med restauranter og caféer. Det er bestemt et besøg værd. Ikke langt herfra finder du stenslottet Castillo de San Gabriel, hvor du kan besøge Arrecifes historiske museum og nyde udsigten uden for slottet. Et andet slot, der er værd at besøge, er Castillo de San José, der blev opført i 1700-tallet for blandt andet at beskytte Arrecife mod pirater. Vil du gerne lidt ud af byen, kan du planlægge en dagstur til eksempelvis nationalparken Timanfaya, der lader dig opleve Lanzarotes ørkenlandskab og øens spændende historie med vulkanudbrud.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Arrecife?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Arrecife med fleksibel booking på momondo?

Fly til Arrecife med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Arrecife?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Arrecife ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Arrecife lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Arrecife, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Arrecife spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Arrecife på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.