Find billige fly til Hawaii fra 3.770 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 11.12
man. 18.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Hawaii

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Hawaii

Bedste pris på enkeltbillet

3.770 kr.

Bedste pris på returbillet

6.884 kr.

Hurtigste flyvetid

23t. 00min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Hawaii fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.770 kr. (København Kastrup til Kahului).
Den bedste pris på en returbillet til Hawaii fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.884 kr. (København Kastrup til Honolulu Intl).
Det hurtigste fly til Hawaii fra Danmark tager 23t. 00min. (København Kastrup til Kahului).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Hawaii, herunder American Airlines, United Airlines og British Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Hawaii

Få indsigter om din flyrejse til Hawaii, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Hawaii?

Det tager i gennemsnit 21t. 35min. at flyve fra Danmark til Hawaii, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Honolulu Intl (den mest populære lufthavn i Hawaii). Hvis du flyver fra Billund til Honolulu Intl, tager det omkring 51t. 52min..

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Hawaii?

tirsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Hawaii baseret på flypriserne. mandag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Hawaii, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en lørdag, da det er den dag, hvor priserne er højest.

Hvilke flyselskaber flyver til Hawaii?

British Airways er det mest populære flyselskab, der flyver til Hawaii, idet 44% af vores brugere vælger at flyve med dem, når de rejser til Hawaii. Andre populære valg er KLM og Lufthansa. Der er i alt 13 forskellige flyselskaber, der flyver til Hawaii.

De billigste fly til byer i Hawaii

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Hawaii fra Danmark
Honolulu
Honolulu

Brugbar information om dit fly til Hawaii

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Hawaii

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Hawaii?

Den gennemsnitlige flybillet til Hawaii koster 2.059 kr./pr. person og den billigste flybillet til Hawaii koster 882 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Honolulu?

Jeg planlægger at besøge Oahu Diving. Hvilken lufthavn er det hurtigst at køre fra?

Oahu Diving er tættest på Honolulu Lufthavn. Hvis man leder efter alternative muligheder nær Oahu Diving kan man flyve til Kapolei Lufthavn.

Hvordan er vejret i Hawaii?

Temperaturene i Hawaii ligger mellem 23 °C og 28 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Hawaii er august, og den koldeste måned i Hawaii er januar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje juni, juli, eller april, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Hawaii?

Priser for fly til Hawaii opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Hawaii?

Fra december 2023 er der 15 udbydere at vælge mellem for fly til Hawaii.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Hawaii?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Hawaii hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Hawaii?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Hawaii rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Hawaii. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Hawaii? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Hawaii.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Hawaii

Find fly til disse populære byer i Hawaii fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Hawaii

Se de billigste flyrejser til Hawaii fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnHonolulu21t. 35min.6.884 kr.
KøbenhavnKahului23t. 40min.7.091 kr.
BillundHonolulu51t. 52min.7.119 kr.
KøbenhavnLihue41t. 14min.7.298 kr.
BillundKailua-Kona24t. 59min.8.807 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Hawaii

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Hawaii?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Hawaii falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Hawaii med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter med ét klik. Med muligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer fra vores 30 internationale markeder, giver vi dig en bred vifte af tilbud, så du kan skræddersy din rejse.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Hawaii?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Hawaii, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Hawaii, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Hawaii med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Hawaii med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Hawaii?

Når alle potentielle fly til Hawaii vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Hawaii lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Hawaii. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Hawaii på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.