Find billige flybilletter til Hawaii

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Hawaii. De nuværende restriktioner til Hawaii er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til byer i Hawaii

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Hawaii fra Danmark
Honolulu
Honolulu

Brugbar information om dit fly til Hawaii

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Hawaii
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Hawaii?

    Fly til Hawaii variere afhængig af måned, flyselsskab, hvornår du bestiller, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo brugere forvente at bruge omkring 5.786 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Hawaii er 378 kr./pr. person.

  • Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Honolulu?

    Honolulu er omkring 622% mere populær at besøge end andre byer i Hawaii, hvis man spørger momondo brugere. På besøg i Honolulu er det anbefalet at flyve til Lufthavn: Honolulu, hvor du typisk kan finde billige priser og gode transportmuligheder ind til byen.

  • Hvordan er vejret i Hawaii?

    Temperature i Hawaii variere mellem 23 °C og 28 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i Hawaii, og den varmeste måned er august. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Hawaii i juni, juli og april, hvor nedbør er mindst sandsynlig.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Hawaii?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Hawaii. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Hawaii nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til Hawaii? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Hawaii.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Hawaii

Find fly til disse populære byer i Hawaii fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Hawaii

Se de billigste flyrejser til Hawaii fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnHonolulu6.237 kr.
KøbenhavnKahului6.730 kr.
BillundHonolulu7.014 kr.
BillundKailua-Kona7.096 kr.
KøbenhavnLihue8.731 kr.

Populære fly til Hawaii

Find dine flybilletter til Hawaii blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Honolulu
Hurtigste flyvetid23t. 19min.
Laveste pris6.237 kr.
Fly fra København til Kahului
Hurtigste flyvetid35t. 16min.
Laveste pris6.730 kr.
Fly fra Billund til Honolulu
Hurtigste flyvetid24t. 19min.
Laveste pris7.014 kr.
Fly fra Billund til Kailua-Kona
Hurtigste flyvetid24t. 38min.
Laveste pris7.096 kr.
Fly fra København til Lihue
Hurtigste flyvetid24t. 42min.
Laveste pris8.731 kr.

Find fly til Hawaii

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hawaii