Find billige flybilletter til New Windsor

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor 29.7
tor 5.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til New Windsor. De nuværende restriktioner til New Windsor er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af New Windsor

Find de billigste fly til disse New Windsor-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
New Windsor

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL New Windsor

København (CPH) til Lufthavn: New York John F Kennedy (JFK)

Fly til New Windsor ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til New York John F Kennedy, hvor den gennemsnitlige pris er 2.378 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NEW WINDSOR FRA KØBENHAVNseptember58% billigereAt flyve fra København til New Windsor ​​koster i gennemsnit blot 1.725 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NEW WINDSOR FRA KØBENHAVNaugust69% dyrereDet koster cirka 6.950 kr. at flyve til New Windsor ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NEW WINDSOR FRA KØBENHAVNfebruar638% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til New Windsor fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til New Windsor?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til New Windsor?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til New Windsor for 619 kr./person, hvilket er 85% billigere end gennemsnitsflyprisen til New Windsor. Hvis du vil finde den billigste pris til New Windsor fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til New Windsor?

  Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du bestille flyrejser til New Windsor fra Danmark i marts i stedet. Fly til New Windsor i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.660 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til New Windsor på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til New Windsor er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.923 kr.. Den dyreste dag at flyve til New Windsor er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 5.019 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af New Windsor?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af New Windsor. Hvis du har planer om at flyve til New Windsor, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: White Plains Westchester County (53 km fra New Windsor centrum), Lufthavn: New York LaGuardia (79 km fra New Windsor centrum), Lufthavn: Newark (88 km fra New Windsor centrum) eller Lufthavn: New York John F Kennedy (95 km fra New Windsor centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til New Windsor på?

  Med en gennemsnitspris på 2.610 kr. pr. person er Lufthavn: New York LaGuardia den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til New Windsor. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for New Windsor?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til New Windsor. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til New Windsor nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til New Windsor

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til New Windsor fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
32t. 37min.
SWFNew Windsor Stewart

Find de billigste enkeltbilletter til New Windsor

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til New Windsor, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
Flere flyselskaber
31. jul.
CPH02:00København Kastrup
34t. 40min.
3 stop
SWF12:40New Windsor Stewart
4.322 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. jul.
CPH02:00København Kastrup
34t. 40min.
3 stop
SWF12:40New Windsor Stewart
4.360 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. aug.
CPH02:40København Kastrup
33t. 16min.
3 stop
SWF11:56New Windsor Stewart
4.972 kr.
Find lignende

Populære fly til New Windsor

Find dine flybilletter til New Windsor blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til New York
Hurtigste flyvetid32t. 37min.
Laveste pris11.783 kr.
Fly fra Billund til New York
Hurtigste flyvetid32t. 05min.
Laveste pris14.886 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til New Windsor