Find billige fly til New Windsor

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 6.10
tor. 13.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til New Windsor

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til New Windsor

Bedste pris på enkeltbillet

1.753 kr.

Bedste pris på returbillet

1.927 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 05min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til New Windsor fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.753 kr. (København Kastrup til New Windsor Stewart).
Den bedste pris på en returbillet til New Windsor fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.927 kr. (København Kastrup til New Windsor Stewart).
Det hurtigste fly til New Windsor fra Danmark tager 11t. 05min. (København Kastrup til New Windsor Stewart).
Der er 1 flyselskab, som flyver til New Windsor, herunder PLAY.

Indsigter og trends for flyrejser til New Windsor

Få indsigter om din flyrejse til New Windsor, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til New Windsor?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til New Windsor for 786 kr./person, hvilket er 83% billigere end gennemsnitsflyprisen til New Windsor. Hvis du vil finde den billigste pris til New Windsor fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
See prices from:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til New Windsor på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til New Windsor er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.113 kr.. Den dyreste dag at flyve til New Windsor er tirsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 3.994 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til New Windsor?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i New Windsor (New York John F Kennedy), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 8t. 35min. og 11t. 40min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af New Windsor

Find de billigste fly til disse New Windsor-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: New York LaGuardia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL New Windsor

København (CPH) til Lufthavn: New York John F Kennedy (JFK)

Fly til New Windsor ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til New York John F Kennedy, hvor den gennemsnitlige pris er 3.405 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NEW WINDSOR FRA KØBENHAVNseptember55% billigereAt flyve fra København til New Windsor ​​koster i gennemsnit blot 2.398 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NEW WINDSOR FRA KØBENHAVNoktober298% dyrereDet koster cirka 21.459 kr. at flyve til New Windsor ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NEW WINDSOR FRA KØBENHAVNseptember561% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til New Windsor fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til New Windsor

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du booke flyrejser til New Windsor fra Danmark i marts i stedet. Fly til New Windsor i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.974 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af New Windsor. Hvis du har planer om at flyve til New Windsor, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: White Plains Westchester County (53 km fra New Windsor centrum), Lufthavn: New York LaGuardia (79 km fra New Windsor centrum), Lufthavn: New York Skyports SPB (82 km fra New Windsor centrum), Lufthavn: Newark Liberty Intl (88 km fra New Windsor centrum) eller Lufthavn: New York John F Kennedy (95 km fra New Windsor centrum).

Med en gennemsnitspris på 2.560 kr. pr. person er Lufthavn: New York LaGuardia den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til New Windsor. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til New Windsor

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til New Windsor fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til New Windsor

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til New Windsor

Hvilke flyselskaber flyver til New Windsor?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til New Windsor

Hvilke flyselskaber flyver til New Windsor?

Scandinavian Airlines, Norwegian, KLM og Virgin Atlantic er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til New Windsor regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til New Windsor med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Populære fly til New Windsor

Find dine flybilletter til New Windsor blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til New York
Hurtigste flyvetid11t. 05min.
Laveste pris1.927 kr.
Fly fra Billund til New York
Hurtigste flyvetid17t. 15min.
Laveste pris7.482 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til New Windsor


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til New Windsor, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til New Windsor, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til New Windsor, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til New Windsor. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til New Windsor lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til New Windsor og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.