Find billige fly til Havana

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Havana?

I Havana er der skønt på alle tider af året. Således kan du altid rejse med fly til Havana. Der er varmt i juli og august, hvor temperaturen kan komme over 30 °C. Det regner mest i perioden fra maj til oktober og stort set ikke i perioden fra november til april. Du kan som regel finde billige flybilletter til Havana uden for højsæsonen, der ligger i december og juli. De øvrige måneder ligger priserne nogenlunde stabilt.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Havana, lå på 726 kr./pr. person fra Cancún, hvilket er 82% billigere end gennemsnitsflyprisen til Havana. Hvis du vil finde de billigste priser til Havana fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Vores data viser at søndag er den billigste dag at flyve til Havana på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.322 kr.. Fly fra Danmark til Havana på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 5.974 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Havana på er om morgenen. Fly fra Danmark til Havana på dette tidspunkt kan findes helt ned til 5.553 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 6.444 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Havana. Hvis du har planer om at flyve til Havana, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Varadero Juan Gualberto G (96 km fra Havana centrum) eller Lufthavn: Nueva Gerona Rafael Cabrera (149 km fra Havana centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Havana Lufthavn: Varadero Juan Gualberto G, hvor gennemsnitsprisen er 4.107 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Havana

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Havana fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
25t. 10min.
HAVHavana José Martí
Air Canada
BLLBillund
22t. 30min.
HAVHavana José Martí

Find de billigste enkeltbilletter til Havana

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Havana, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
25t. 10min.
HAVHavana José Martí
Air Canada
BLLBillund
22t. 30min.
HAVHavana José Martí

Hvilke flyselskaber flyver til Havana?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Havana

Hvilke flyselskaber flyver til Havana?

Air France, Air Canada, KLM og Aeroflot er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Havana regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Havana med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

SWISS-fly til Havana

SWISS flyver til Havana ca. 2 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos SWISS, men der er fundet priser på helt ned til 4.583 kr. fra København Kastrup til Havana. SWISS er blevet bedømt med 8,4/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Turkish Airlines-fly til Havana

Turkish Airlines (8,1/10, 135 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Havana med tilbud fra helt ned til 4.166 kr. retur fra Billund. Med 6 Turkish Airlines-fly til Havana om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Havana

Neden for finder du alle lufthavne i Havana samt deres afstand til centrum

José Marti International Airport ligger ca. 15 km syd for Havana. Lufthavnen betjener hvert år omkring 4 mio. passagerer. De fleste hoteller har shuttlebus, der afhenter rejsende i lufthavnen, hvilket er den nemmeste løsning, når du skal på ferie i Havana. Det er også muligt at leje en bil eller tage en taxi til Havana fra lufthavnen. Køreturen er ca. 20-30 min. Vil du leje en bil, bør du reservere hjemmefra.


Populære fly til Havana

Find dine flybilletter til Havana blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Havana
Hurtigste flyvetid25t. 10min.
Laveste pris9.676 kr.
Fly fra Billund til Havana
Hurtigste flyvetid22t. 30min.
Laveste pris5.276 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Havana

Der kører busser i Havanas gader. På den centrale busstation Parque Central finder du et kort over ruterne. En billet koster ca. 0.05 CUC (ca. 0.30 DKK) og købes hos buschaufføren. Disse busser er primært til lokale, mens de fleste turister benytter Viazul, hvis de skal med bus. Dog er det i mange tilfælde nemmere og mere interessant at udforske Havanas spraglede gader til fods.


Visumkrav for Havana

Du skal have visum for at rejse til Cuba som dansk statsborger. Visum kan søges via rejsebureauerne Alt Rejser og Svane Rejser, der er autoriserede til at udstede turistvisum. De opkræver ca. 450 DKK for et visum inklusiv gebyr. Et turistvisum udstedt i Danmark er ikke gyldigt, hvis du rejser via USA med fly til Havana, og indrejse via USA er kun muligt i særlige tilfælde.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Havana


De bedste oplevelser og seværdigheder i Havana

Havana byder på utallige seværdigheder. Revolutionsmuseet er et must. Bygningen i sig selv er betagende, og du kan blive klogere på cubaneres historie og identitet. Gå på opdagelse i Gamle Havana – et atmosfærisk kvarter, der viser den skiftende arkitektur gennem tiderne. Gaderne er fulde af farver, musik og glade mennesker.

Når du rejser i Cuba, er det obligatorisk at tegne en rejseforsikring, der dækker i tilfælde af sygdom og akut hjemtransport.

Du bør undgå at drikke vand fra hanen i Havana.

Der er tradition for at give drikkepenge på restauranter og hoteller i Havana. Typisk betaler du 10-15 %, med mindre det fremgår, at service er inkluderet i prisen. Det er også almindeligt at give drikkepenge på offentlige toiletter samt på museer og ved andre seværdigheder.

Der er ikke mange muligheder for shopping i Havana. Dog kan du finde traditionelle cubanske cigarer og rom i udvalgte butikker i byen. Du kan også finde lokalt kunsthåndværk på markedet i Desamparados.


Find billige flybilletter til andre byer i Cuba

Cuba er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Havana. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Havana på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Havana, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Havana lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Havana og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Havana

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Havana

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.