Find billige fly til Havana

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Tue 5.12
Tue 12.12
Vi viser på nuværende tidspunkt ikke søgeresultater for denne lokation.

Indsigter og trends for flyrejser til Havana

Få indsigter om din flyrejse til Havana, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Havana?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Havana afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Havana José Martí (den mest populære lufthavn i Havana), så tager det 25t. 10min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Havana José Martí, er den gennemsnitlige rejsetid 22t. 30min..

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Havana

I Havana er der skønt på alle tider af året. Således kan du altid rejse med fly til Havana. Der er varmt i juli og august, hvor temperaturen kan komme over 30 °C. Det regner mest i perioden fra maj til oktober og stort set ikke i perioden fra november til april. Du kan som regel finde billige flybilletter til Havana uden for højsæsonen, der ligger i december og juli. De øvrige måneder ligger priserne nogenlunde stabilt.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Havana?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Havana. Hvis du har planer om at flyve til Havana, kan du overveje at booke flyrejse til Varadero Juan Gualberto G Lufthavn (96 km fra Havana centrum) eller Nueva Gerona Rafael Cabrera Lufthavn (149 km fra Havana centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Havana José Martí Lufthavn?

Priser for fly til Havana José Martí Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Havana José Martí Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Havana José Martí Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Havana José Martí Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Havana José Martí Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Havana José Martí Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvordan rejser jeg rundt i Havana

Der kører busser i Havanas gader. På den centrale busstation Parque Central finder du et kort over ruterne. En billet koster ca. 0.05 CUC (ca. 0.30 DKK) og købes hos buschaufføren. Disse busser er primært til lokale, mens de fleste turister benytter Viazul, hvis de skal med bus. Dog er det i mange tilfælde nemmere og mere interessant at udforske Havanas spraglede gader til fods.


Visumkrav for Havana

Du skal have visum for at rejse til Cuba som dansk statsborger. Visum kan søges via rejsebureauerne Alt Rejser og Svane Rejser, der er autoriserede til at udstede turistvisum. De opkræver ca. 450 DKK for et visum inklusiv gebyr. Et turistvisum udstedt i Danmark er ikke gyldigt, hvis du rejser via USA med fly til Havana, og indrejse via USA er kun muligt i særlige tilfælde.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Havana

Hvad skal man se i Havana?

Havana byder på utallige seværdigheder. Revolutionsmuseet er et must. Bygningen i sig selv er betagende, og du kan blive klogere på cubaneres historie og identitet. Gå på opdagelse i Gamle Havana – et atmosfærisk kvarter, der viser den skiftende arkitektur gennem tiderne. Gaderne er fulde af farver, musik og glade mennesker.

Skal man købe rejseforsikring?

Når du rejser i Cuba, er det obligatorisk at tegne en rejseforsikring, der dækker i tilfælde af sygdom og akut hjemtransport.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du bør undgå at drikke vand fra hanen i Havana.

Giver man drikkepenge i Havana?

Der er tradition for at give drikkepenge på restauranter og hoteller i Havana. Typisk betaler du 10-15 %, med mindre det fremgår, at service er inkluderet i prisen. Det er også almindeligt at give drikkepenge på offentlige toiletter samt på museer og ved andre seværdigheder.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er ikke mange muligheder for shopping i Havana. Dog kan du finde traditionelle cubanske cigarer og rom i udvalgte butikker i byen. Du kan også finde lokalt kunsthåndværk på markedet i Desamparados.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Havana?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Havana. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Havana med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Havana på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Havana?

Når du har udført en søgning efter fly til Havana, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Havana lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Havana lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Havana og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Havana på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.