Find billige flybilletter til Havana

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Havana. De nuværende restriktioner til Havana er baseret på Cuba rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Cuba

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Havana

Find de billigste fly til disse Havana-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Havana

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Havana

København (CPH) til Havana (HAV)

Fly til Havana ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Havana José Martí, hvor den gennemsnitlige pris er 4.948 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HAVANA FRA KØBENHAVNseptember16% billigereAt flyve fra København til Havana ​​koster i gennemsnit blot 4.147 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HAVANA FRA KØBENHAVNjuli25% dyrereDet koster cirka 6.167 kr. at flyve til Havana ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HAVANA FRA KØBENHAVNdecember357% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Havana fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Havana?

I Havana er der skønt på alle tider af året. Således kan du altid rejse med fly til Havana. Der er varmt i juli og august, hvor temperaturen kan komme over 30 °C. Det regner mest i perioden fra maj til oktober og stort set ikke i perioden fra november til april. Du kan som regel finde billige flybilletter til Havana uden for højsæsonen, der ligger i december og juli. De øvrige måneder ligger priserne nogenlunde stabilt.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Havana?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Havana, lå på 547 kr./pr. person fra Cancún, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Havana. Hvis du vil finde de billigste priser til Havana fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Havana?

  Den billigste måned at flyve til Havana fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.147 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Havana i september, så bør du vente til oktober til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.222 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Havana?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Havana 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Havana for 4.948 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Havana på?

  Vores data viser at søndag er den billigste dag at flyve til Havana på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 4.621 kr.. Fly fra Danmark til Havana på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 5.187 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Havana?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Havana på er om morgenen. Fly fra Danmark til Havana på dette tidspunkt kan findes helt ned til 4.821 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 5.595 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Havana?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Havana. Hvis du har planer om at flyve til Havana, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Varadero Juan Gualberto G (96 km fra Havana centrum) eller Lufthavn: Nueva Gerona Rafael Cabrera (149 km fra Havana centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Havana på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Havana Lufthavn: Varadero Juan Gualberto G, hvor gennemsnitsprisen er 6.939 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Havana?

På nuværende tidspunkt inkluderer Cuba rejserestriktioner rejser til Havana. Indrejserestriktioner

Cuba har genoptaget sine kommercielle flyvninger og charterflyvninger.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en "Declaración de Sanidad del Viajero" og fremvise den ved ankomsten. Rejsende testes ved ankomsten (en PCR-serviet og en temperaturtest), og der opkræves et tillægsgebyr på USD 30 for PCR-testen. Fra den 1. januar skal rejsende have et certificeret bevis for et negativt resultat af en PCR-test, som er foretaget inden for 72 timer før rejsen i et akkrediteret testcenter i det land, de rejser fra. Børn er ikke fritaget. De får stadig en PCR-test ved ankomsten til Cuba. Fra 1. januar skal rejsende have et certificeret bevis for et negativt resultat af en PCR-test, der er taget inden for 72 timer før rejsen på et akkrediteret testcenter i det land, de rejser fra. Børn er ikke fritaget. De får stadig en PCR-test ved ankomsten til Cuba.

Karantænekrav

Turister, der ankommer med charterfly på ferie, vil blive overført direkte til deres hoteller og vil blive informeret om yderligere lægeundersøgelser eller testning på hotellet. Turister, der ankommer til Cayo Coco (CCC), skal have en reservationsbekræftelse fra et godkendt hotel. Alle rejsende på kommercielle flyvninger er underlagt selvisolering og skal foretage endnu en PCR-test. Hvis resultatet for den anden test er negativt, behøver de ikke længere at isolere sig selv. Rejsende, der viser symptomer på COVID-19, kan isoleres. Rejsende der tester positive for COVID-19, bliver indlagt med det samme, for egen regning.

Hvis du planlægger rejser til Havana nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Havana

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Havana fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
BLLBillund
22t. 30min.
HAVHavana José Martí
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
25t. 10min.
HAVHavana José Martí

Find de billigste enkeltbilletter til Havana

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Havana, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada
Air Canada
BLLBillund
22t. 30min.
HAVHavana José Martí
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
25t. 10min.
HAVHavana José Martí

Lufthavne i nærheden af Havana

Neden for finder du alle lufthavne i Havana samt deres afstand til centrum

José Marti International Airport ligger ca. 15 km syd for Havana. Lufthavnen betjener hvert år omkring 4 mio. passagerer. De fleste hoteller har shuttlebus, der afhenter rejsende i lufthavnen, hvilket er den nemmeste løsning, når du skal på ferie i Havana. Det er også muligt at leje en bil eller tage en taxi til Havana fra lufthavnen. Køreturen er ca. 20-30 min. Vil du leje en bil, bør du reservere hjemmefra.


Populære fly til Havana

Find dine flybilletter til Havana blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Havana
Hurtigste flyvetid22t. 30min.
Laveste pris4.581 kr.
Fly fra København til Havana
Hurtigste flyvetid25t. 10min.
Laveste pris8.400 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Havana?

Der kører busser i Havanas gader. På den centrale busstation Parque Central finder du et kort over ruterne. En billet koster ca. 0.05 CUC (ca. 0.30 DKK) og købes hos buschaufføren. Disse busser er primært til lokale, mens de fleste turister benytter Viazul, hvis de skal med bus. Dog er det i mange tilfælde nemmere og mere interessant at udforske Havanas spraglede gader til fods.


Kan man rejse til Havana uden pas eller visum?

Du skal have visum for at rejse til Cuba som dansk statsborger. Visum kan søges via rejsebureauerne Alt Rejser og Svane Rejser, der er autoriserede til at udstede turistvisum. De opkræver ca. 450 DKK for et visum inklusiv gebyr. Et turistvisum udstedt i Danmark er ikke gyldigt, hvis du rejser via USA med fly til Havana, og indrejse via USA er kun muligt i særlige tilfælde.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Havana


Tips og gode råd til Havana

Hvad skal man se i Havana?

Havana byder på utallige seværdigheder. Revolutionsmuseet er et must. Bygningen i sig selv er betagende, og du kan blive klogere på cubaneres historie og identitet. Gå på opdagelse i Gamle Havana – et atmosfærisk kvarter, der viser den skiftende arkitektur gennem tiderne. Gaderne er fulde af farver, musik og glade mennesker.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Cubanere er hjertevarme og glade for børn. Mange vil derfor standse op for en sludder, når du rejser med børn. Tag hele familien med til Fusterlandia, der er en farvestrålende legeplads bestående af kunstværker, der må klatres på.

Skal man købe rejseforsikring?

Når du rejser i Cuba, er det obligatorisk at tegne en rejseforsikring, der dækker i tilfælde af sygdom og akut hjemtransport.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du bør undgå at drikke vand fra hanen i Havana.

Giver man drikkepenge i Havana?

Der er tradition for at give drikkepenge på restauranter og hoteller i Havana. Typisk betaler du 10-15 %, med mindre det fremgår, at service er inkluderet i prisen. Det er også almindeligt at give drikkepenge på offentlige toiletter samt på museer og ved andre seværdigheder.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er ikke mange muligheder for shopping i Havana. Dog kan du finde traditionelle cubanske cigarer og rom i udvalgte butikker i byen. Du kan også finde lokalt kunsthåndværk på markedet i Desamparados. (Priser checket: 17/05/2019).


Find billige flybilletter til andre byer i Cuba

Cuba er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?