Find billige fly til Rumænien fra 239 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 29.11
ons. 6.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Rumænien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Rumænien

Bedste pris på enkeltbillet

239 kr.

Bedste pris på returbillet

349 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 20min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Rumænien fra Danmark i de seneste 72 timer er 239 kr. (København Kastrup til Bukarest Otopeni Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Rumænien fra Danmark i de seneste 72 timer er 349 kr. (København Kastrup til Iasi).
Det hurtigste fly til Rumænien fra Danmark tager 2t. 20min. (København Kastrup til Iasi).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Rumænien, herunder Ryanair og Wizz Air Malta.

Indsigter og trends for flyrejser til Rumænien

Få indsigter om din flyrejse til Rumænien, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Rumænien?

De billigste flybilletter til Rumænien fundet fornyligt af momondo brugere er 153 kr. med Wizz Air, 214 kr. med Wizz Air Malta og 644 kr. med Ryanair.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Rumænien?

Rumænien er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (75%) er Bukarest den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Rumænien er Iași og Cluj.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Rumænien?

Rejsetiden fra Danmark til Rumænien varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Bukarest Otopeni Intl (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 2t. 30min.. En anden populær rute fra Danmark til Rumænien er at flyve fra Billund til Bukarest Otopeni Intl, hvilket tager ca. 2t. 40min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvilke flyselskaber flyver til Rumænien?

Der er i alt 10 flyselskaber, der flyver til Rumænien, hvor Wizz Air Malta er den mest populære mulighed. Omkring 36% af dem, der flyver til Rumænien, vælger at flyve med Wizz Air Malta. Hvis du ikke kan finde billetter med Wizz Air Malta, er Wizz Air og Lufthansa også populære flyselskaber at flyve med.

De billigste fly til byer i Rumænien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Rumænien fra Danmark
Bukarest
Bukarest

Brugbar information om dit fly til Rumænien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Rumænien

Hvad er den mest populære lufthavn i Rumænien at flyve til?

Hvor meget koster fly til Rumænien?

Det billigste fly til Rumænien, fundet for nylig på momondo, var 130 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 472 kr. anses for at være en god pris for fly til Rumænien. 722 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Rumænien, mens 5.384 kr. er den dyreste.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Rumænien?

Den bedste dag at flyve til Rumænien er onsdag, efterfulgt af lørdag. onsdag og lørdag har som regel de laveste flypriser til Rumænien. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en fredag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Rumænien.

Hvor er det billigst at flyve til i Rumænien?

For at spare penge på fly, når du skal til Rumænien, kan du overveje Bukarest Otopeni Intl lufthavn i Bukarest, som har nogle af de billigste fly med en gennemsnitspris på 130 kr.. Du kan også overveje at flyve til Iasi lufthavn i Iași for den næstbilligste løsning med en gennemsnitspris på 161 kr..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Rumænien?

Priser for fly til Rumænien blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Rumænien?

Fra november 2023 er der 10 udbydere at vælge mellem for fly til Rumænien.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Rumænien?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Rumænien hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Rumænien?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Rumænien kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Rumænien. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Rumænien

Find fly til disse populære byer i Rumænien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Rumænien

Se de billigste flyrejser til Rumænien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundBukarest2t. 40min.260 kr.
KøbenhavnIași2t. 20min.294 kr.
KøbenhavnBukarest2t. 30min.314 kr.
BillundTimisoara6t. 15min.793 kr.
AalborgBukarest5t. 40min.1.770 kr.
BillundConstanța9t. 40min.1.873 kr.
KøbenhavnTimisoara4t. 25min.2.030 kr.
KøbenhavnConstanța24t. 15min.2.775 kr.
AalborgTimisoara34t. 30min.3.206 kr.
AalborgConstanța37t. 45min.3.370 kr.
AarhusTimisoara20t. 50min.5.024 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Rumænien

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Rumænien?

Du kan glæde dig over, at det er muligt at rejse med direkte fly til Rumænien fra Danmark. Skandinaviske SAS tilbyder direkte ture fra Københavns Lufthavn til Bukarest, mens lavprisselskabet Wizz Air tilbyder direkte afgange fra Billund Lufthavn til den rumænske hovedstad.

Hvor lang tid tager det at flyve til Rumænien?

De direkte afgange fra Danmark til Rumænien tager ca. to timer og 40 minutter. Flyver du eksempelvis fra Aalborg Lufthavn i Nørresundby til Cluj Napoca, så tager den hurtigste rejse ca. seks timer. Ønsker du at flyve fra Aarhus Lufthavn i Tirstrup til Bukarest, så tager turen ca. syv timer grundet stop undervejs.

Hvilken årstid skal man rejse til Rumænien?

Book dine flybilletter til Rumænien med afrejse i sommermånederne, hvis du vil opleve landets smukke kyst på et af de mange hoteller ud til vandet. Foråret og efteråret finder sted i de samme måneder som i Danmark, og er også populære sæsoner, hvor der ikke er for mange turister, hvilket ofte har en positiv effekt på priserne. Om vinteren kan du sågar nyde en skiferie i Rumæniens mange bjerge.

Kan man rejse til Rumænien uden pas eller visum?

Danske statsborgere skal ikke søge om visum, hvis rejsen til Rumænien varer mindre end 90 dage. Det eneste krav er, at dit pas er gyldigt under hele opholdet.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Rumænien

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Rumænien?

    Find fordelagtige priser med momondos Prisagenter ved først at søge efter fly til Rumænien. Flytilbud bliver vist som de nuværende tilgængelige priser, der kan ændre sig over tid. Herfra kan du oprette en Prisagent for din rute ved at slå funktionen til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Rumænien med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Rumænien?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Rumænien på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Rumænien, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Rumænien med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Rumænien med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Rumænien?

Når du har udført en søgning efter fly til Rumænien, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Rumænien lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Rumænien lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Rumænien og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rumænien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.