Find billige fly til Satu Mare

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Satu Mare

Få indsigter om din flyrejse til Satu Mare, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Satu Mare?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Satu Mare fra London for 60 kr.. Det er 98% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Satu Mare. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Satu Mare fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Satu Mare

Find de billigste fly til disse Satu Mare-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cluj

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Satu Mare

København (CPH) til Cluj (CLJ)

Fly til Satu Mare ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cluj Napoca, hvor den gennemsnitlige pris er 1.749 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Satu Mare

Lufthavn: Baia Mare, Lufthavn: Oradea eller Lufthavn: Cluj Napoca kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Satu Mare.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Oradea for 1.387 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Satu Mare

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Satu Mare

Hvilke flyselskaber flyver til Satu Mare?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Satu Mare

Hvilke flyselskaber flyver til Satu Mare?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Satu Mare fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Wizz Air, Lufthansa og LOT. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Satu Mare, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Satu Mare


Find billige flybilletter til andre byer i Rumænien

Rumænien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Satu Mare.

Ja. Alle fly til Satu Mare på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Satu Mare vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Satu Mare, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Satu Mare spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.