Find billige flybilletter til Lviv

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lviv

Find de billigste fly til disse Lviv-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lviv

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lviv

København (CPH) til Lviv (LWO)

Fly til Lviv ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lviv Danylo Halytskyi Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.545 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LVIV FRA KØBENHAVNnovember34% billigereAt flyve fra København til Lviv ​​koster i gennemsnit blot 1.021 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LVIV FRA KØBENHAVNaugust40% dyrereDet koster cirka 2.163 kr. at flyve til Lviv ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LVIV FRA KØBENHAVNoktober276% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lviv fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lviv?

Når du vælger en flyrejse til Lviv, har du flere forskellige muligheder. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH) i Danmark til Lviv Danylo Halytskyi Intl (LWO) i Ukraine, tager turen i gennemsnit syv timer. Vælger du i stedet at flyve fra Aarhus Lufthavn (AAR), tager turen ofte et par timer mere, da din første mellemlanding bliver i København. Det samme gør sig ofte gældende for flyvninger til Lviv fra Aalborg Lufthavn (AAL). Fra de to jyske lufthavne skal du altså medregne et par timers yderligere rejsetid. Turens varighed varierer meget, hvilket giver dig mulighed for længere layovers i andre europæiske storbyer. Du kan vælge at benytte denne mulighed for et kort visit med sightseeing i en anden by eller booke flyrejser til Lviv med korte stop på vejen, så du hurtigt at komme afsted til den tiltænkte destination.

Når du har fundet det rette flytilbud til Lviv fra Danmark, skal du ud på en tur med en til to mellemlandinger. Der findes desværre ingen direkte afgange, hvilket betyder, at turens varighed også varierer en del. Når du flyver fra Aarhus eller Aalborg, er din første mellemlanding ofte i Københavns Lufthavn. Efter et stop her går turen typisk videre til anden europæisk lufthavn som Frederic Chopin Lufthavn i Warsawa, (WAW), Wien (VIE) eller Frankfurt (FRA). Herfra tager du dit sidste fly, der bringer dig direkte til Lviv i Ukraine. Da der ikke findes direkte afgange til Lviv fra Danmark, kan din flybillet hertil give dig adgang til turer af varierende længde. Vær opmærksom på, at mellemlandinger kan betyde, at du skal indtjekke dig selv og din bagage igen. Hvis du booker en samlet flyrejse til Lviv, er dette dog ikke altid tilfældet.

371 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Lviv. Dette fly er fra Istanbul og er 75% billigere end de fleste andre flyrejser til Lviv. Hvis du vil finde den billigste pris til Lviv fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Lviv med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.106 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Lviv fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.545 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Lviv er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.290 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en tirsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Lviv på en tirsdag på 2.119 kr..

Når du flyver til Lviv fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.035 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Lviv, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.740 kr. pr. billet.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Lviv. Hvis du har planer om at flyve til Lviv, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Ivano-Frankivsk Intl (116 km fra Lviv centrum).

Med en gennemsnitspris på 1.464 kr. pr. person er Lufthavn: Ivano-Frankivsk Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Lviv. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Lviv

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lviv fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Lviv?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lviv

Hvilke flyselskaber flyver til Lviv?

På rejser til Lviv fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Wizz Air, LOT, Austrian Airlines eller Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Lviv

Neden for finder du alle lufthavne i Lviv samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Lviv Lufthavn?

Efter du har fundet et godt tilbud på flyrejser til Lviv, er ankommet i lufthavnen og har hentet din bagage, har du et stort udvalg af muligheder for transport til centrum. Du kan blandt andet vælge de offentlige busser, der kører dig direkte eller med kun få stop til centrum af Lviv. Minibus 48 (Marshrutka) og Trolley Bus 29 samt Airport Express Bus 20, kører alle til centrum fra lufthavnen hele ugen. Hvis du ankommer om natten, kan du benytte bus 2H. De holder alle lige ved ankomsthallen. Det er også her, at du finder taxaholdepladserne. Hvis du selv vil bestemme ruten, kan du afhente en forudbestilt bil i ankomsthallen.


Populære fly til Lviv

Find dine flybilletter til Lviv blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Lviv
Hurtigste flyvetid2t. 05min.
Laveste pris241 kr.
Fly fra Aalborg til Lviv
Hurtigste flyvetid17t. 10min.
Laveste pris2.617 kr.
Fly fra København til Lviv
Hurtigste flyvetid13t. 25min.
Laveste pris2.588 kr.

Visumkrav for Lviv

Du kan rejse visumfrit til Ukraine i op til 90 dage inden for en periode på 180 dage. Du skal medbringe et gyldigt pas. Vær opmærksom på, at passet skal være gyldigt under hele rejsen. Det er muligt at benytte dit forlængede pas ved ind- og udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lviv


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lviv

Lviv er på UNESCOs verdensarvslisten og byder ikke bare på storslået arkitektur, men også lækker mad, kunst og masser af kaffe. Byen er nemlig fyldt med kaffebarer. For dig, som elsker et kick om morgenen, er dette altså den perfekte destination. Lviv er fyldt med lokale butikker, hvor du kan købe håndværk og kunst. Dette gør en almindelig gåtur gennem byens gader til en oplevelse i sig selv. En finurlig attraktion i Lviv er deres steder med forladt legetøj. De farverige bamser og dukker pryder murværker og skaber en sjov oplevelse for hele familien. Hvis du vil nyde udsigten over byen, kan du få den i 360 graders-panoramaformat den fra toppen af Lvivs Rådhus’ udsigtsterrasse eller fra Lviv Slot lidt udenfor centrum.


Find billige flybilletter til andre byer i Ukraine

Ukraine er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Lviv, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Lviv, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Lviv, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Lviv. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Prisagenter på fly til Lviv er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.