Flyrejser Europa Norge Alta, Finnmark

Find billige flybilletter til Alta, Finnmark

Returrejse
Economy
Zürich (ZRH)
Alta (ALF)
fre.. 16.4.
fre.. 23.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Alta, Finnmark. De nuværende restriktioner til Alta, Finnmark er baseret på Norge rejserestriktioner.

Se nuværende Norge rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Alta

Find de billigste fly til disse Alta-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Alta, Finnmark

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Alta

København (CPH) til Alta, Finnmark (ALF)

Fly til Alta ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Alta, hvor den gennemsnitlige pris er 2.155 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALTA, FINNMARK FRA KØBENHAVNseptember24% billigereAt flyve fra København til Alta, Finnmark ​​koster i gennemsnit blot 1.647 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALTA, FINNMARK FRA KØBENHAVNaugust25% dyrereDet koster cirka 2.691 kr. at flyve til Alta, Finnmark ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALTA, FINNMARK FRA KØBENHAVNfebruar624% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Alta, Finnmark fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Alta?

Den nordnorske fjordby Alta ligger ikke langt fra den finske og russiske grænse samt Nordkap, og det gør det til en populær destination når der skal opleves nordlys og midnatssol. Når nordlysets spektakulære himmeldans skal opleves, er det bedst at rejse hertil fra slutningen af september til slutningen af marts. Fra midten af maj til midten af juli er det midnatssolen der hersker, og her er der altså solskin 24 timer i døgnet.

Bredtfavnende mørke eller uafbrudt solskin – i Alta kan du vælge mellem ekstremerne.

Hvilket er det absolut billigste fly til Alta, Finnmark?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Alta, Finnmark for 789 kr./person, hvilket er 73% billigere end gennemsnitsflyprisen til Alta, Finnmark. Hvis du vil finde den billigste pris til Alta, Finnmark fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Alta, Finnmark?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Alta, Finnmark i september, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.802 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Alta, Finnmark?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Alta, Finnmark er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.155 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Alta, Finnmark på?

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Alta, Finnmark fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 1.893 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en lørdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Alta, Finnmark på en lørdag på 2.480 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Alta, Finnmark?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Alta, Finnmark, hvor du kan finde priser helt ned til 1.605 kr.. Hvis du flyver fra Alta, Finnmark om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 2.110 kr. i gennemsnit. Fly til Alta, Finnmark fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Alta, Finnmark?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Alta, Finnmark. Hvis du har planer om at flyve til Alta, Finnmark, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Lakselv Banak (66 km fra Alta, Finnmark centrum), Lufthavn: Hasvik (72 km fra Alta, Finnmark centrum), Lufthavn: Hammerfest (80 km fra Alta, Finnmark centrum), Lufthavn: Sorkjosen (91 km fra Alta, Finnmark centrum) eller Lufthavn: Honningsvag Valan (153 km fra Alta, Finnmark centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Alta, Finnmark på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Alta, Finnmark er normalt Lufthavn: Sorkjosen med en gennemsnitspris på 2.163 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Alta, Finnmark?

På nuværende tidspunkt inkluderer Norge rejserestriktioner rejser til Alta, Finnmark. Indrejserestriktioner

Norge har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere og beboere i Norge, eller et nærmeste familiemedlem. Der er nogle få undtagelser, f.eks. for journalister, søfarende og luftfartspersonale, udenlandske statsborgere, af hvilke særlige grunde indikerer, at de skal have ret til indrejse, såsom specifikt plejeansvar for personer i Norge eller andre tvingende velfærdshensyn, udenlandske statsborgere, der udfører kommerciel transport af varer og passagerer, udenlandske statsborgere, der arbejder i kritiske offentlige funktioner, og sundhedspersonale fra Sverige og Finland, der arbejder i de norske sundheds- og plejetjenester.

Indrejsekrav

Rejsende og flyselskabsbesætninger skal udfylde en href = "https://reg.entrynorway.no/"> tilmeldingsformular inden ankomst. Beboere i Norge, rejsende under 12 år, rejsende med diplomatpas eller servicepas, søfolk og militærpersonale er undtaget fra dette krav. På grund af coronavirusmutationen skal rejsende også tage en PCR-test ved den norske grænse.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har opholdssted, skal bo i karantæne på et hotel i 10 dage efter deres ankomst. Omkostningerne ved at bo på et karantænehotel er NOK 500 pr. nat for både privatpersoner, der er bosiddende i et andet EU/EØS-land (voksne) og arbejdsgivere.

Hvis du planlægger rejser til Alta, Finnmark nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Hvilke flyselskaber flyver til Alta?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Alta, Finnmark

Når du flyver til Alta står valget mellem tre forskellige flyselskaber: Norwegian, SAS og Widerøe. Der er ingen direkte fly fra København, så du kan forvente en rejsetid på omkring 4 timer med et enkelt stop i Oslo. Rejser du fra Billund, skal du også være forberedt på stop undervejs, og her kommer rejsetiden op på ca. 6 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Alta samt afstand til centrum

Når du ankommer til Alta Lufthavn er der kun ca. 10 minutters kørsel ind til byen. Lufthavnsbussen der drives af Snelandia vil tage dig til centrum, og alternativt er der taxaer ude foran lufthavnen.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Alta?

Når du ankommer i Alta er det på tide at komme ud og strække benene – og heldigvis er byen let at opleve til fods. Alta og Finnsmark, som hele området hedder, er ideelt for outdoor-entusiaster, og derfor vil mange af de ting du gerne vil opleve, formentlig være placeret udenfor bykernen. Har du ikke egen bil til rådighed kan du undersøge busselskabet Snelandia og hvilke stoppesteder de har i området.


Kan man rejse til Alta uden pas eller visum?

Da Norge er medlem af Schengensamarbejdet, kræves der ikke visum ved indrejse for danske statsborgere. Det anbefales altid at pas medbringes, da det fungerer som ID under opholdet. Ved tvivlsspørgsmål bør du altid tjekke med ambassaden.


Tips og gode råd til Alta

Hvordan får man den billigste flybillet til Alta?

Altas unikke vejrfænomener med henholdsvis nordlys og midnatssol lokker i den grad turister til, og det får priserne til at stige. Vil du finde de billigste billetter skal du rejse afsted i månederne september og januar, og booke din billet ca. 47 dage før afrejse (kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Alta, januar 2018).

Hvad skal man se i Alta?

Hvornår du rejser til Alta vil have indflydelse på hvilke aktiviteter du kan give dig i kast med. Rejser du for at se nordlys, så er en overnatning i f.eks. Sorrisniva Igloo Hotel oplagt. Hotellet er åbent fra omkring midten af januar til 1. april, inden det smelter ved forårets komme.

Om vinteren er en tur med hundeslæde også en storslået oplevelse, hvor du får den rå og smukke natur helt tæt på. Midnatssolens mange lyse timer kan f.eks. udnyttes med fiskeri eller mountainbike ture i nogle af områdets mange ruter.

Aktiviteter for børn

En sjov oplevelse for børn der besøger Alta vil f.eks. være et besøg på Holmen Husky Lodge – en kennel med slædehundehvalpe, som man kan få lov at kæle og gå tur med. I vintermånederne kan det anbefales at prøve snesafari, hvor man kan spotte rensdyr, ørne, ræve og andre sneglade dyr. I sommermånederne er der ligeledes rig mulighed for at sejle i kano og klatre.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanerne i Alta.

Giver man drikkepenge i Alta?

Normalt giver man ikke drikkepenge, men er du særligt tilfreds med den service du har modtaget vil det uden tvivl blive værdsat.


Flyrejser Europa Norge Alta, Finnmark
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class