Find billige fly til Alta, Finnmark

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Alta, Finnmark

Få indsigter om din flyrejse til Alta, Finnmark, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Alta, Finnmark?

oktober måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Alta, Finnmark fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.596 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Alta, Finnmark i oktober, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Alta, Finnmark i september har en gennemsnitlig pris på omkring 1.739 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Alta, Finnmark?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Alta, Finnmark for 1.168 kr./person, hvilket er 69% billigere end gennemsnitsflyprisen til Alta, Finnmark. Hvis du vil finde den billigste pris til Alta, Finnmark fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Alta, Finnmark på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Alta, Finnmark er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Alta, Finnmark på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.591 kr.. Den dyreste dag at flyve til Alta, Finnmark er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 3.012 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Alta, Finnmark?

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Alta, Finnmark, hvor du kan finde priser helt ned til 2.229 kr.. Hvis du flyver fra Alta, Finnmark om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 2.903 kr. i gennemsnit. Fly til Alta, Finnmark fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Alta, Finnmark?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Alta, Finnmark er 33 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.469 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Alta, Finnmark

Find de billigste fly til disse Alta, Finnmark-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Alta, Finnmark

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Alta

København (CPH) til Alta, Finnmark (ALF)

Fly til Alta ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Alta, hvor den gennemsnitlige pris er 2.469 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALTA, FINNMARK FRA KØBENHAVNoktober35% billigereAt flyve fra København til Alta, Finnmark ​​koster i gennemsnit blot 1.596 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALTA, FINNMARK FRA KØBENHAVNapril31% dyrereDet koster cirka 3.228 kr. at flyve til Alta, Finnmark ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALTA, FINNMARK FRA KØBENHAVNaugust464% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Alta, Finnmark fra København i august end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Alta, Finnmark

Den nordnorske fjordby Alta ligger ikke langt fra den finske og russiske grænse samt Nordkap, og det gør det til en populær destination når der skal opleves nordlys og midnatssol. Når nordlysets spektakulære himmeldans skal opleves, er det bedst at rejse hertil fra slutningen af september til slutningen af marts. Fra midten af maj til midten af juli er det midnatssolen der hersker, og her er der altså solskin 24 timer i døgnet.

Bredtfavnende mørke eller uafbrudt solskin – i Alta kan du vælge mellem ekstremerne.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Alta, Finnmark. Hvis du har planer om at flyve til Alta, Finnmark, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Lakselv Banak (66 km fra Alta, Finnmark centrum), Lufthavn: Hasvik (72 km fra Alta, Finnmark centrum), Lufthavn: Hammerfest (80 km fra Alta, Finnmark centrum), Lufthavn: Sorkjosen (91 km fra Alta, Finnmark centrum) eller Lufthavn: Honningsvag Valan (153 km fra Alta, Finnmark centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Alta, Finnmark er normalt Lufthavn: Lakselv Banak med en gennemsnitspris på 2.443 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Alta, Finnmark

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Alta, Finnmark

Hvilke flyselskaber flyver til Alta, Finnmark?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Alta, Finnmark

Hvilke flyselskaber flyver til Alta, Finnmark?

Scandinavian Airlines og Norwegian er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Alta, Finnmark regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Alta, Finnmark med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Scandinavian Airlines-fly til Alta, Finnmark

Scandinavian Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Alta, Finnmark. Selskabet flyver 6 fly om ugen til Alta, Finnmark, og de flyver oftest fra Oslo Gardermoen. Billetpriserne hos Scandinavian Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 896 kr. (fra Aalborg). I 333 anmeldelser har momondo-brugere givet Scandinavian Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 7,2/10.

Norwegian-fly til Alta, Finnmark

Flytilbud med Norwegian til Alta, Finnmark begynder fra 1.153 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Billund. I en normal uge er flypriserne med Norwegian oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Oslo Gardermoen er det mest populære afgangssted med Norwegian til Alta, Finnmark, så generelt er der større tilgængelighed. Norwegian har fået en bedømmelse på 6,6/10 i 80 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Alta, Finnmark

Neden for finder du alle lufthavne i Alta, Finnmark samt deres afstand til centrum

Når du ankommer til Alta Lufthavn er der kun ca. 10 minutters kørsel ind til byen. Lufthavnsbussen der drives af Snelandia vil tage dig til centrum, og alternativt er der taxaer ude foran lufthavnen.


Hvordan rejser jeg rundt i Alta, Finnmark

Når du ankommer i Alta er det på tide at komme ud og strække benene – og heldigvis er byen let at opleve til fods. Alta og Finnsmark, som hele området hedder, er ideelt for outdoor-entusiaster, og derfor vil mange af de ting du gerne vil opleve, formentlig være placeret udenfor bykernen. Har du ikke egen bil til rådighed kan du undersøge busselskabet Snelandia og hvilke stoppesteder de har i området.


Visumkrav for Alta, Finnmark

Da Norge er medlem af Schengensamarbejdet, kræves der ikke visum ved indrejse for danske statsborgere. Det anbefales altid at pas medbringes, da det fungerer som ID under opholdet. Ved tvivlsspørgsmål bør du altid tjekke med ambassaden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Alta, Finnmark


De bedste oplevelser og seværdigheder i Alta, Finnmark

Altas unikke vejrfænomener med henholdsvis nordlys og midnatssol lokker i den grad turister til, og det får priserne til at stige. Vil du finde de billigste billetter skal du rejse afsted i månederne september og januar, og booke din billet ca. 47 dage før afrejse (kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Alta, januar 2018).

Hvornår du rejser til Alta vil have indflydelse på hvilke aktiviteter du kan give dig i kast med. Rejser du for at se nordlys, så er en overnatning i f.eks. Sorrisniva Igloo Hotel oplagt. Hotellet er åbent fra omkring midten af januar til 1. april, inden det smelter ved forårets komme. Om vinteren er en tur med hundeslæde også en storslået oplevelse, hvor du får den rå og smukke natur helt tæt på. Midnatssolens mange lyse timer kan f.eks. udnyttes med fiskeri eller mountainbike ture i nogle af områdets mange ruter.

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheld.

Du kan sagtens drikke vand fra hanerne i Alta.

Normalt giver man ikke drikkepenge, men er du særligt tilfreds med den service du har modtaget vil det uden tvivl blive værdsat.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Alta. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Alle flysøgninger til Alta på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Alta. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Alta. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.