Find billige flybilletter til Alta, Finnmark

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Alta, Finnmark.
Se nuværende rejserestriktioner for Norge

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Alta, Finnmark

Find de billigste fly til disse Alta, Finnmark-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Alta, Finnmark

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Alta

København (CPH) til Alta, Finnmark (ALF)

Fly til Alta ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Alta, hvor den gennemsnitlige pris er 2.216 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALTA, FINNMARK FRA KØBENHAVNseptember24% billigereAt flyve fra København til Alta, Finnmark ​​koster i gennemsnit blot 1.694 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALTA, FINNMARK FRA KØBENHAVNaugust25% dyrereDet koster cirka 2.767 kr. at flyve til Alta, Finnmark ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALTA, FINNMARK FRA KØBENHAVNfebruar624% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Alta, Finnmark fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Alta, Finnmark?

Den nordnorske fjordby Alta ligger ikke langt fra den finske og russiske grænse samt Nordkap, og det gør det til en populær destination når der skal opleves nordlys og midnatssol. Når nordlysets spektakulære himmeldans skal opleves, er det bedst at rejse hertil fra slutningen af september til slutningen af marts. Fra midten af maj til midten af juli er det midnatssolen der hersker, og her er der altså solskin 24 timer i døgnet.

Bredtfavnende mørke eller uafbrudt solskin – i Alta kan du vælge mellem ekstremerne.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Alta, Finnmark?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Alta, Finnmark for 812 kr./person, hvilket er 73% billigere end gennemsnitsflyprisen til Alta, Finnmark. Hvis du vil finde den billigste pris til Alta, Finnmark fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Alta, Finnmark?

  september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Alta, Finnmark fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.694 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Alta, Finnmark i september, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Alta, Finnmark i november har en gennemsnitlig pris på omkring 1.853 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Alta, Finnmark?

  Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Alta, Finnmark er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.216 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Alta, Finnmark på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Alta, Finnmark er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Alta, Finnmark på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.947 kr.. Den dyreste dag at flyve til Alta, Finnmark er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.551 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Alta, Finnmark?

  Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Alta, Finnmark, hvor du kan finde priser helt ned til 1.651 kr.. Hvis du flyver fra Alta, Finnmark om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 2.170 kr. i gennemsnit. Fly til Alta, Finnmark fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Alta, Finnmark?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Alta, Finnmark. Hvis du har planer om at flyve til Alta, Finnmark, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Lakselv Banak (66 km fra Alta, Finnmark centrum), Lufthavn: Hasvik (72 km fra Alta, Finnmark centrum), Lufthavn: Hammerfest (80 km fra Alta, Finnmark centrum), Lufthavn: Sorkjosen (91 km fra Alta, Finnmark centrum) eller Lufthavn: Honningsvag Valan (153 km fra Alta, Finnmark centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Alta, Finnmark på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Alta, Finnmark er normalt Lufthavn: Sorkjosen med en gennemsnitspris på 2.224 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Alta fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Alta

De fleste rejsende fra Danmark vil ikke blive tilladt indrejse i Alta.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 24 timer inden afrejse til Alta.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Alta.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Alta?

Hjemrejse til Danmark fra Alta

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Alta skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Alta er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Alta, Finnmark nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Alta, Finnmark?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Alta, Finnmark
 • Hvilke flyselskaber flyver til Alta, Finnmark?

  SAS og Norwegian er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Alta, Finnmark regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Alta, Finnmark med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Alta, Finnmark

Neden for finder du alle lufthavne i Alta, Finnmark samt deres afstand til centrum

Når du ankommer til Alta Lufthavn er der kun ca. 10 minutters kørsel ind til byen. Lufthavnsbussen der drives af Snelandia vil tage dig til centrum, og alternativt er der taxaer ude foran lufthavnen.


Hvordan rejser jeg rundt i Alta, Finnmark

Når du ankommer i Alta er det på tide at komme ud og strække benene – og heldigvis er byen let at opleve til fods. Alta og Finnsmark, som hele området hedder, er ideelt for outdoor-entusiaster, og derfor vil mange af de ting du gerne vil opleve, formentlig være placeret udenfor bykernen. Har du ikke egen bil til rådighed kan du undersøge busselskabet Snelandia og hvilke stoppesteder de har i området.


Visumkrav for Alta, Finnmark

Da Norge er medlem af Schengensamarbejdet, kræves der ikke visum ved indrejse for danske statsborgere. Det anbefales altid at pas medbringes, da det fungerer som ID under opholdet. Ved tvivlsspørgsmål bør du altid tjekke med ambassaden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Alta, Finnmark


De bedste oplevelser og seværdigheder i Alta, Finnmark

Hvordan får man den billigste flybillet til Alta?

Altas unikke vejrfænomener med henholdsvis nordlys og midnatssol lokker i den grad turister til, og det får priserne til at stige. Vil du finde de billigste billetter skal du rejse afsted i månederne september og januar, og booke din billet ca. 47 dage før afrejse (kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Alta, januar 2018).

Hvad skal man se i Alta?

Hvornår du rejser til Alta vil have indflydelse på hvilke aktiviteter du kan give dig i kast med. Rejser du for at se nordlys, så er en overnatning i f.eks. Sorrisniva Igloo Hotel oplagt. Hotellet er åbent fra omkring midten af januar til 1. april, inden det smelter ved forårets komme.

Om vinteren er en tur med hundeslæde også en storslået oplevelse, hvor du får den rå og smukke natur helt tæt på. Midnatssolens mange lyse timer kan f.eks. udnyttes med fiskeri eller mountainbike ture i nogle af områdets mange ruter.

Aktiviteter for børn

En sjov oplevelse for børn der besøger Alta vil f.eks. være et besøg på Holmen Husky Lodge – en kennel med slædehundehvalpe, som man kan få lov at kæle og gå tur med. I vintermånederne kan det anbefales at prøve snesafari, hvor man kan spotte rensdyr, ørne, ræve og andre sneglade dyr. I sommermånederne er der ligeledes rig mulighed for at sejle i kano og klatre.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanerne i Alta.

Giver man drikkepenge i Alta?

Normalt giver man ikke drikkepenge, men er du særligt tilfreds med den service du har modtaget vil det uden tvivl blive værdsat.