Flyrejser Europa Norge Stavanger

Find billige flybilletter til Stavanger

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Stavanger (SVG)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Stavanger. De nuværende restriktioner til Stavanger er baseret på Norge rejserestriktioner.

Se nuværende Norge rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Stavanger

Find de billigste fly til disse Stavanger-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Stavanger

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Stavanger

København (CPH) til Bergen (BGO)

Fly til Stavanger ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bergen Flesland, hvor den gennemsnitlige pris er 1.160 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL STAVANGER FRA KØBENHAVNapril30% billigereAt flyve fra København til Stavanger ​​koster i gennemsnit blot 925 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL STAVANGER FRA KØBENHAVNjuli19% dyrereDet koster cirka 1.571 kr. at flyve til Stavanger ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL STAVANGER FRA KØBENHAVNjuli632% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Stavanger fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Stavanger?

Der er ikke langt fra Danmark til Norge, hvilket du kan nyde godt af, når du planlægger en ferie hos vores skandinaviske venner. Du kan eksempelvis rejse med fly til Stavanger, der ligger i det sydvestlige Norge. Vejret i byen er ofte mildt, hvilket betyder, at vintrene aldrig bliver rigtig kolde, mens somrene heller ikke bliver meget varme. Alligevel er sommeren det bedste tidspunkt at rejse med fly til Stavanger, da månederne juli og august som regel oplever temperaturer på ca. 23 °C. Foråret er også mildt og rejsevenlig, mens der om efteråret ofte er storme. Er du til skiferie, bør du rejse til de nærliggende bjerge om vinteren.

Hvilket er det absolut billigste fly til Stavanger?

Brugere, der bestiller rejser til Stavanger fra Wien, har fundet fly, der er 93% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Stavanger. Hvis du vil finde den billigste pris til Stavanger fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Stavanger?

Generelt er april den billigste måned at flyve fra Danmark til Stavanger på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 925 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Stavanger i april, så er det også billigt at flyve i maj. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 956 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Stavanger?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Stavanger. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.317 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Stavanger på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Stavanger er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Stavanger på en fredag kan finde billetter helt ned til 1.268 kr.. Den dyreste dag at flyve til Stavanger er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.832 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Stavanger?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Stavanger normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Stavanger om aftenen helt ned til 1.442 kr.. Fly til Stavanger koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.594 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Stavanger?

Lufthavn: Haugesund, Lufthavn: Stord, Lufthavn: Bergen Flesland eller Lufthavn: Kristiansand Kjevik kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Stavanger.

Findes der en billigere måde at flyve til Stavanger på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Stavanger er normalt Lufthavn: Haugesund med en gennemsnitspris på 1.703 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Stavanger?

På nuværende tidspunkt inkluderer Norge rejserestriktioner rejser til Stavanger. Indrejserestriktioner

Norge har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere og beboere i Norge, eller et nærmeste familiemedlem. Der er nogle få undtagelser, f.eks. for journalister, søfarende og luftfartspersonale, udenlandske statsborgere, af hvilke særlige grunde indikerer, at de skal have ret til indrejse, såsom specifikt plejeansvar for personer i Norge eller andre tvingende velfærdshensyn, udenlandske statsborgere, der udfører kommerciel transport af varer og passagerer, udenlandske statsborgere, der arbejder i kritiske offentlige funktioner, og sundhedspersonale fra Sverige og Finland, der arbejder i de norske sundheds- og plejetjenester.

Indrejsekrav

Rejsende og flyselskabsbesætninger skal udfylde en href = "https://reg.entrynorway.no/"> tilmeldingsformular inden ankomst. Beboere i Norge, rejsende under 12 år, rejsende med diplomatpas eller servicepas, søfolk og militærpersonale er undtaget fra dette krav. På grund af coronavirusmutationen skal rejsende også tage en PCR-test ved den norske grænse.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har opholdssted, skal bo i karantæne på et hotel i 10 dage efter deres ankomst. Omkostningerne ved at bo på et karantænehotel er NOK 500 pr. nat for både privatpersoner, der er bosiddende i et andet EU/EØS-land (voksne) og arbejdsgivere.

Hvis du planlægger rejser til Stavanger nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Stavanger Sola

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Stavanger Sola fundet af momondos brugere for nylig
SAS
22. apr.
10:05København Kastrup
1t. 10min.
11:15Stavanger Sola
26. apr.
03:00Stavanger Sola
13t. 20min.
1 stop
16:20København Kastrup
2.627 kr.
Find lignende
SAS
22. apr.
19:00København Kastrup
16t. 50min.
1 stop
11:50Stavanger Sola
26. apr.
05:40Stavanger Sola
10t. 40min.
1 stop
16:20København Kastrup
2.304 kr.
Find lignende
SAS
22. apr.
19:00København Kastrup
19t. 05min.
1 stop
14:05Stavanger Sola
26. apr.
05:40Stavanger Sola
10t. 40min.
1 stop
16:20København Kastrup
2.447 kr.
Find lignende
SAS
22. apr.
19:00København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
08:25Stavanger Sola
26. apr.
09:05Stavanger Sola
22t. 05min.
1 stop
07:10København Kastrup
2.291 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Stavanger?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Stavanger

Det er især de nordiske flyselskaber, der tilbyder fly til Stavanger fra Danmark. Du kan stort set flyve med SAS fra samtlige danske lufthavne. Det gælder både fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn i Tirstrup og Aalborg Lufthavn i Nørresundby. Derudover kan du ofte finde billige flybilletter til Stavanger med lavprisselskabet Norwegian. Når du vælger et lavprisselskab, er der ofte ikke check-in bagage samt frit sædevalg inkluderet i prisen.

Hvem flyver direkte til Stavanger?

For tiden er Københavns Lufthavn den eneste lufthavn i Danmark, der tilbyder flyafgange med direkte fly til Stavanger. SAS er udbyderen, der dagligt flyver direkte fra Danmarks hovedstad til Norges fjerdestørste by. Rejser du fra andre danske lufthavne, skal du regne med en mellemlanding undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Stavanger?

Hvis du køber flybilletter til Stavanger på en direkte afgang, er rejsetiden ca. 1 t og 10 min. Vælger du en flyafgang med eksempelvis et stop undervejs, er rejsetiden ca. 3 t og 5 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Stavanger samt afstand til centrum

Ved ankomst til Stavanger Lufthavn kan du tage Flybussen med en rejsetid på ca. 25 min. Prisen for en returbillet er ca. 225 NOK (ca. 175 DKK). En taxi er hurtigere med en rejsetid på ca. 15 min, men prisen er højere. Her skal du regne med at betale ca. 470 NOK (ca. 366 DKK).


Populære fly til Stavanger

Find dine flybilletter til Stavanger blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Stavanger
Korteste rejsetid
19t. 05min.
Laveste pris
2.447 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Stavanger?

Du kommer nemmest rundt til fods kombineret med bus. Stavanger centrum dækker hele zone et med busnummer 11, 12, 13 og 14. Der er penge at spare ved at købe en 24-timers billet, der koster ca. 85 NOK (ca. 66 DKK) og giver adgang til ubegrænset kørsel.


Kan man rejse til Stavanger uden pas eller visum?

Som nordisk statsborger behøver du ikke at ansøge om visum for at holde ferie i Norge. Du kan få brug for at vise legitimation, og derfor kan du med fordel medbringe dit pas, der fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Stavanger

Hvad skal man se i Stavanger?

Der er spændende seværdigheder i vente, når du ankommer med fly til Stavanger. Gamle Stavanger er en stor oplevelse, da bydelen består af 173 fredede huse fra 1700-tallet. Stavanger er kendt som Norges olieby nummer et, og derfor er det oplagt at besøge Norsk Oljemuseum, hvor du kan blive klogere på, hvordan udvindingen af de gyldne dråber foregår.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Du kan roligt rejse med børn til Stavanger, som byder på oplevelser for både store og små. En vandretur til Preikestolen og den smukke udsigt over Lysefjorden er oplagt, hvis du rejser med store børn, men ellers kan du bære de yngste i en bærestol. Rejser I om sommeren, er Solastranden et perfekt badested, mens Stokkavannet byder på skøjteløb om vinteren.

Skal man købe rejseforsikring?

En særlig nordisk aftale betyder, at du kan nøjes med at vise dit gule sygesikringskort, hvis du har brug for lægehjælp i Norge. Kortet giver udelukkende adgang til offentlige klinikker. Derfor kan du overveje, om du vil supplere med en tillægsforsikring, der er eventuelt dækker privat hospital og tyveri.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Norge kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Stavanger?

Du betaler typisk ikke drikkepenge i Norge, men du kan sagtens belønne en ekstraordinær service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Skagen er en af de populære indkøbsgader i Stavanger sammen med indkøbscentrene Arkaden og Stavanger Storsenter. (Priser checket: 19/04/2019).


Flyrejser Europa Norge Stavanger
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class