Find billige fly til Stavanger

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Stavanger

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Stavanger

Bedste pris på enkeltbillet

261 kr.

Bedste pris på returbillet

544 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 10min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Stavanger fra Danmark i de seneste 72 timer er 261 kr. (København Kastrup til Stavanger Sola).
Den bedste pris på en returbillet til Stavanger fra Danmark i de seneste 72 timer er 544 kr. (København Kastrup til Stavanger Sola).
Det hurtigste fly til Stavanger fra Danmark tager 1t. 10min. (København Kastrup til Stavanger Sola).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Stavanger, herunder Scandinavian Airlines og Norwegian.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Stavanger

Find de billigste fly til disse Stavanger-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Stavanger

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Stavanger

København (CPH) til Bergen (BGO)

Fly til Stavanger ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bergen Flesland, hvor den gennemsnitlige pris er 1.431 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL STAVANGER FRA KØBENHAVNseptember21% billigereAt flyve fra København til Stavanger ​​koster i gennemsnit blot 1.276 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL STAVANGER FRA KØBENHAVNfebruar25% dyrereDet koster cirka 2.015 kr. at flyve til Stavanger ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL STAVANGER FRA KØBENHAVNjuli200% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Stavanger fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Stavanger?

Der er ikke langt fra Danmark til Norge, hvilket du kan nyde godt af, når du planlægger en ferie hos vores skandinaviske venner. Du kan eksempelvis rejse med fly til Stavanger, der ligger i det sydvestlige Norge. Vejret i byen er ofte mildt, hvilket betyder, at vintrene aldrig bliver rigtig kolde, mens somrene heller ikke bliver meget varme. Alligevel er sommeren det bedste tidspunkt at rejse med fly til Stavanger, da månederne juli og august som regel oplever temperaturer på ca. 23 °C. Foråret er også mildt og rejsevenlig, mens der om efteråret ofte er storme. Er du til skiferie, bør du rejse til de nærliggende bjerge om vinteren.

Brugere, der booker rejser til Stavanger fra Katowice, har fundet fly, der er 92% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Stavanger. Hvis du vil finde den billigste pris til Stavanger fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Stavanger på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.276 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Stavanger i september, så rejs fra Danmark i maj, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.334 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Stavanger 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Stavanger for 1.617 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Stavanger helt ned til 544 kr..

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Stavanger fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 1.244 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Stavanger er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.839 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Stavanger på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.092 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.933 kr..

Lufthavn: Haugesund, Lufthavn: Stord, Lufthavn: Bergen Flesland eller Lufthavn: Kristiansand Kjevik kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Stavanger.

Den billigste lufthavn i nærheden af Stavanger er normalt Lufthavn: Stavanger Sola med en gennemsnitspris på 2.485 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Stavanger

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Stavanger fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian
23. sep.
CPH13:40København Kastrup
1t. 20min.
SVG15:00Stavanger Sola
26. sep.
SVG11:50Stavanger Sola
1t. 20min.
CPH13:10København Kastrup
Norwegian
23. sep.
CPH13:40København Kastrup
1t. 20min.
SVG15:00Stavanger Sola
26. sep.
SVG11:50Stavanger Sola
1t. 20min.
CPH13:10København Kastrup
Norwegian
5. okt.
CPH10:15København Kastrup
4t. 50min.
1 stop
SVG15:05Stavanger Sola
10. okt.
SVG14:40Stavanger Sola
4t. 30min.
1 stop
CPH19:10København Kastrup
Norwegian
23. sep.
CPH13:40København Kastrup
1t. 20min.
SVG15:00Stavanger Sola
26. sep.
SVG11:00Stavanger Sola
3t. 40min.
1 stop
CPH14:40København Kastrup
Norwegian
5. okt.
CPH06:50København Kastrup
7t. 20min.
1 stop
SVG14:10Stavanger Sola
10. okt.
SVG11:50Stavanger Sola
1t. 20min.
CPH13:10København Kastrup
Norwegian
23. sep.
CPH13:40København Kastrup
1t. 20min.
SVG15:00Stavanger Sola
26. sep.
SVG08:00Stavanger Sola
7t. 50min.
1 stop
CPH15:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Stavanger

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Stavanger, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Scandinavian Airlines
Norwegian
25. aug.
CPH13:40København Kastrup
1t. 20min.
SVG15:00Stavanger Sola
Flere flyselskaber
27. sep.
CPH03:55København Kastrup
24t. 05min.
1 stop
SVG04:00Stavanger Sola
Flere flyselskaber
2. okt.
CPH03:55København Kastrup
24t. 05min.
1 stop
SVG04:00Stavanger Sola

Hvilke flyselskaber flyver til Stavanger?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Stavanger

Hvilke flyselskaber flyver til Stavanger?

Scandinavian Airlines, Norwegian, KLM og Danish Air er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Stavanger regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Stavanger med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

KLM-fly til Stavanger

27 KLM-fly flyver til Stavanger i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Amsterdam Schiphol til Stavanger, der er den mest populære rute, som KLM har til Stavanger. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Stavanger, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.429 kr. og afgik fra Aalborg. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 154 af vores brugere.

Scandinavian Airlines-fly til Stavanger

752 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Scandinavian Airlines til Stavanger, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Aalborg. Scandinavian Airlines har 25 fly til Stavanger de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 269 momondo-brugere har anmeldt Scandinavian Airlines, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,0/10.


Lufthavne i nærheden af Stavanger

Neden for finder du alle lufthavne i Stavanger samt deres afstand til centrum

Ved ankomst til Stavanger Lufthavn kan du tage Flybussen med en rejsetid på ca. 25 min. Prisen for en returbillet er ca. 225 NOK (ca. 175 DKK). En taxi er hurtigere med en rejsetid på ca. 15 min, men prisen er højere. Her skal du regne med at betale ca. 470 NOK (ca. 366 DKK).


Populære fly til Stavanger

Find dine flybilletter til Stavanger blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Stavanger
Hurtigste flyvetid1t. 10min.
Laveste pris797 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Stavanger

Du kommer nemmest rundt til fods kombineret med bus. Stavanger centrum dækker hele zone et med busnummer 11, 12, 13 og 14. Der er penge at spare ved at købe en 24-timers billet, der koster ca. 85 NOK (ca. 66 DKK) og giver adgang til ubegrænset kørsel.


Visumkrav for Stavanger

Som nordisk statsborger behøver du ikke at ansøge om visum for at holde ferie i Norge. Du kan få brug for at vise legitimation, og derfor kan du med fordel medbringe dit pas, der fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Stavanger


De bedste oplevelser og seværdigheder i Stavanger

Der er spændende seværdigheder i vente, når du ankommer med fly til Stavanger. Gamle Stavanger er en stor oplevelse, da bydelen består af 173 fredede huse fra 1700-tallet. Stavanger er kendt som Norges olieby nummer et, og derfor er det oplagt at besøge Norsk Oljemuseum, hvor du kan blive klogere på, hvordan udvindingen af de gyldne dråber foregår.

En særlig nordisk aftale betyder, at du kan nøjes med at vise dit gule sygesikringskort, hvis du har brug for lægehjælp i Norge. Kortet giver udelukkende adgang til offentlige klinikker. Derfor kan du overveje, om du vil supplere med en tillægsforsikring, der er eventuelt dækker privat hospital og tyveri.

Vand fra hanen i Norge kan drikkes.

Du betaler typisk ikke drikkepenge i Norge, men du kan sagtens belønne en ekstraordinær service.

Skagen er en af de populære indkøbsgader i Stavanger sammen med indkøbscentrene Arkaden og Stavanger Storsenter.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Stavanger. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Stavanger med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Stavanger.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Stavanger. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Stavanger

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Stavanger

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.