Find billige flybilletter til Texas

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Texas. De nuværende restriktioner til Texas er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til byer i Texas

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Texas fra Danmark
Houston
Houston

Brugbar information om dit fly til Texas

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Texas
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Texas?

    Den gennemsnitlige flybillet til Texas koster 4.646 kr./pr. person og den billigste flybillet til Texas koster 234 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

  • Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Houston?

    Houston er omkring 1.058% mere populær at besøge end andre byer i Texas, hvis man spørger momondo brugere. På besøg i Houston er det anbefalet at flyve til Lufthavn: Houston, hvor du typisk kan finde billige priser og gode transportmuligheder ind til byen.

  • Hvordan er vejret i Texas?

    Temperature i Texas variere mellem 12 °C og 29 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i Texas, og den varmeste måned er juli. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Texas i februar, april og januar, hvor nedbør er mindst sandsynlig.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Texas?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Texas. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Texas nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Texas

Find fly til disse populære byer i Texas fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Texas

Se de billigste flyrejser til Texas fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
BillundHouston3.693 kr.
KøbenhavnHouston3.800 kr.
KøbenhavnAustin4.009 kr.
KøbenhavnDallas4.009 kr.
BillundSan Antonio4.949 kr.
KøbenhavnSan Antonio7.178 kr.
AarhusDallas8.232 kr.
BillundAustin8.643 kr.
BillundDallas8.643 kr.

Populære fly til Texas

Find dine flybilletter til Texas blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dallas
Hurtigste flyvetid14t. 35min.
Laveste pris4.167 kr.
Fly fra København til Austin
Hurtigste flyvetid16t. 48min.
Laveste pris4.899 kr.
Fly fra Billund til San Antonio
Hurtigste flyvetid19t. 04min.
Laveste pris4.949 kr.
Fly fra København til San Antonio
Hurtigste flyvetid17t. 16min.
Laveste pris5.398 kr.
Fly fra Aarhus til Dallas
Hurtigste flyvetid51t. 45min.
Laveste pris8.245 kr.
Fly fra Billund til Austin
Hurtigste flyvetid14t. 40min.
Laveste pris8.643 kr.
Fly fra Billund til Dallas
Hurtigste flyvetid19t. 37min.
Laveste pris9.230 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Texas