Find billige flybilletter til Houston

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Houston (HOU)
søn.. 1.8.
søn.. 8.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Houston. De nuværende restriktioner til Houston er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Houston

Find de billigste fly til disse Houston-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Houston

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Houston

København (CPH) til Houston (HOU)

Fly til Houston ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Houston William P. Hobby, hvor den gennemsnitlige pris er 3.417 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HOUSTON FRA KØBENHAVNmarts9% billigereAt flyve fra København til Houston ​​koster i gennemsnit blot 3.093 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HOUSTON FRA KØBENHAVNjuli42% dyrereDet koster cirka 4.840 kr. at flyve til Houston ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HOUSTON FRA KØBENHAVNoktober259% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Houston fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Houston?

Et stort land som USA byder på byer for enhver smag. Når du rejser med fly til Houston, kan du glæde dig til at opleve landets fjerdestørste by i staten Texas. Her kan du opleve en spændende kulturby samtidig med, at du kan nyde beliggenheden ved Den Mexicanske Golf, der giver mulighed for en badeferie. Vejret i Houston er kendetegnet ved at være varmt om sommeren og mildt om vinteren. Hvis du ikke er til varme temperaturer på over 30 °C, bør du rejse med fly til Houston i den populære periode fra oktober til april. Især om vinteren, hvor der er ca. 16 °C, er der gode chancer for at finde billige flybilletter til Houston.

Hvilket er det absolut billigste fly til Houston?

Brugere, der bestiller rejser til Houston fra New Orleans, har fundet fly, der er 91% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Houston. Hvis du vil finde den billigste pris til Houston fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Houston?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Houston fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.093 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du bestille flyrejser til Houston fra Danmark i november i stedet. Fly til Houston i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.125 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Houston?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Houston på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 3.417 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Houston på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Houston er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Houston på en onsdag kan finde billetter helt ned til 3.178 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.740 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Houston.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Houston?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Houston på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Houston på dette tidspunkt kan findes helt ned til 3.025 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Houston på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 3.621 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Houston?

Rejsende, som flyver til Houston, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Houston G.Bush Intercont (26 km fra Houston centrum), Lufthavn: Beaumont Jefferson County (132 km fra Houston centrum) eller Lufthavn: College Station Easterwood Field (133 km fra Houston centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Houston på?

Lufthavn: College Station Easterwood Field har en gennemsnitspris på 3.312 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Houston. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Houston?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Houston. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Houston nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Houston William P. Hobby

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Houston William P. Hobby fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
30. aug.
CPH07:50København Kastrup
16t. 07min.
2 stop
HOU23:57Houston William P. Hobby
30. okt.
HOU06:20Houston William P. Hobby
16t. 45min.
2 stop
CPH23:05København Kastrup
4.446 kr.
Find lignende
British Airways
23. dec.
CPH02:00København Kastrup
19t. 51min.
2 stop
HOU21:51Houston William P. Hobby
6. jan.
HOU13:20Houston William P. Hobby
15t. 45min.
2 stop
CPH05:05København Kastrup
19.374 kr.
Find lignende
Delta
23. dec.
CPH01:00København Kastrup
18t. 03min.
2 stop
HOU19:03Houston William P. Hobby
6. jan.
HOU08:24Houston William P. Hobby
23t. 11min.
2 stop
CPH07:35København Kastrup
17.928 kr.
Find lignende
Delta
23. dec.
CPH09:10København Kastrup
26t. 24min.
2 stop
HOU11:34Houston William P. Hobby
6. jan.
HOU08:24Houston William P. Hobby
17t. 56min.
2 stop
CPH02:20København Kastrup
17.846 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Houston William P. Hobby

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Houston, så se vores tilbud herunder fra KLM
KLM
8. aug.
CPH07:30København Kastrup
19t. 03min.
2 stop
HOU02:33Houston William P. Hobby
3.901 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Houston?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Houston

Der er mange klassiske flyselskaber at vælge imellem, når turen går med fly til Houston. Du kan eksempelvis rejse med selskaber som United Airlines, Lufthansa, Air Canada eller SAS fra Københavns Lufthavn. Fra Billund Lufthavn kan du eksempelvis finde flybilletter til Houston med udbydere som British Airways, Air France eller KLM. De klassiske udbydere tilbyder normalt check-in bagage, mad og drikke samt sædevalg som en del af billetten.

Hvem flyver direkte til Houston?

Det er ikke muligt på nuværende tidspunkt at rejse med direkte fly til Houston fra Danmark. Du kan i stedet finde flyafgange med en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Houston?

Du kan eksempelvis komme fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til Houston på ca. 13 t og 15 min som det hurtigste med et stop undervejs.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Houston samt afstand til centrum

Lander du i George Bush Lufthavn kan du tage bus nummer 102 direkte til centrum. Rejsetiden er ca. 60 min, og billetprisen er ca. 1.25 USD (ca. 8 DKK). Lander du i William P. Hobby Lufthavn, kan du tage bus nummer 40 til centrum med en køretid på ca. 25 min og en billetpris på ca. 1.25 USD (ca. 8 DKK). Begge busser køres af selskabet Metro.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Houston?

Du kommer nemmest rundt i Houston til fods kombineret med byens letbane og bybusser. Det er især den røde letbanelinje, der er gavnlig for turister, da den kører mellem Downtown og Midtown. Et dagskort til ubegrænset kørsel med bus og letbane koster ca. 3 USD (ca. 20 DKK). Du kan også tage en taxi, der har en fast pris på ca. 6 USD (ca. 40 DKK) pr. tur i hele Downtown.


Kan man rejse til Houston uden pas eller visum?

Du kan rejse visumfrit til Houston i op til 90 dage som dansk statsborger. Du skal dog ansøge online om en ESTA-tilladelse inden afrejse. Derudover skal du forevise pas og en returbillet ved ankomst.


Tips og gode råd til Houston

Hvad skal man se i Houston?

Forskellige seværdigheder venter på din ferie i Houston. Space Center Houston er et lærerigt sted, hvor du kan opleve udstillinger, rundvisninger og attraktioner, der centrerer sig om den amerikanske rumfartshistorie. Downtown Aquarium er også et hit med hajer, bassiner og meget andet.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Houston bringer glæde blandt store og små. Children’s Museum of Houston byder på mere end 90.000 kvadratmeter med interaktive udstillinger for børn i alle aldre. Byens største vandland Splashtown er desuden et attraktivt underholdningssted for børnefamilier.

Skal man købe rejseforsikring?

Når du investerer i en rejseforsikring, kan du rejse på ferie i Houston velvidende om, at du ikke skal betale for dyre hospitalsregninger, hvis du bliver syg. Det er din tryghed på rejsen, og du kan udvide forsikringen med tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan drikkes i Houston.

Giver man drikkepenge i Houston?

I Houston giver du typisk ca. 15-20 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Houston Galleria og Houston Premium Outlets er to attraktive steder at handle. (Priser checket: 05/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class