Find billige flybilletter til Washington D.C.

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Washington D.C. (IAD)
tir.. 15.6.
tir.. 22.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Washington D.C.. De nuværende restriktioner til Washington D.C. er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Washington D.C.

Find de billigste fly til disse Washington D.C.-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Washington D.C.

København (CPH) til Washington D.C. (WAS)

Fly til Washington D.C. ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Washington D.C., hvor den gennemsnitlige pris er 3.213 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL WASHINGTON D.C. FRA KØBENHAVNseptember20% billigereAt flyve fra København til Washington D.C. ​​koster i gennemsnit blot 2.585 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL WASHINGTON D.C. FRA KØBENHAVNjuli48% dyrereDet koster cirka 4.752 kr. at flyve til Washington D.C. ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL WASHINGTON D.C. FRA KØBENHAVNoktober305% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Washington D.C. fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Washington D.C.?

New York og Los Angeles byder på natteliv og underholdning i massevis, men vil du opleve et politisk maskineri i USA, bør du rejse med fly til Washington D.C. Byen er landets forbundshovedstad med topattraktioner i form af officielle bygninger og smukke parker. Foråret og efteråret er populære sæsoner at foretage rejser med fly til Washington D.C., da vejret ofte er mildt. Om foråret kan du tilmed opleve kirsebærtræerne blomstrer i noget større skala, end vi kender det i Danmark. Om sommeren er det varmt og fugtigt, mens du om vinteren som regel kan undgå de lange køer til museerne samtidig med, at der er gode chancer for billige flybilletter til Washington D.C.

Hvilket er det absolut billigste fly til Washington D.C.?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Washington D.C. fra Los Angeles for 866 kr.. Det er 60% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Washington D.C.. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Washington D.C. fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Washington D.C.?

Den billigste måned at flyve til Washington D.C. fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.585 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Washington D.C. med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.591 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Washington D.C.?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Washington D.C. fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 3.213 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 2.032 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Washington D.C. på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Washington D.C. fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 2.985 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en lørdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Washington D.C. på en lørdag på 3.605 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Washington D.C.?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Washington D.C. normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Washington D.C. om aftenen helt ned til 2.693 kr.. Fly til Washington D.C. koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.763 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Washington D.C.?

Lufthavn: Washington D.C. Dulles Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Washington D.C..

Findes der en billigere måde at flyve til Washington D.C. på?

Med en gennemsnitspris på 2.171 kr. pr. person er Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Washington D.C.. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Washington D.C.?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Washington D.C.. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Washington D.C. nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Washington D.C.

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Washington D.C. fundet af momondos brugere for nylig
Icelandair
3. sep.
CPH10:25København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
IAD21:10Washington D.C. Dulles Intl
23. sep.
IAD16:35Washington D.C. Dulles Intl
10t. 25min.
1 stop
CPH03:00København Kastrup
2.339 kr.
Find lignende
Icelandair
8. sep.
CPH10:25København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
IAD21:10Washington D.C. Dulles Intl
12. sep.
IAD16:35Washington D.C. Dulles Intl
10t. 25min.
1 stop
CPH03:00København Kastrup
2.702 kr.
Find lignende
Icelandair
7. sep.
CPH10:25København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
IAD21:10Washington D.C. Dulles Intl
12. sep.
IAD16:35Washington D.C. Dulles Intl
10t. 40min.
1 stop
CPH03:15København Kastrup
2.751 kr.
Find lignende
Icelandair
5. okt.
CPH10:10København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
IAD21:10Washington D.C. Dulles Intl
10. okt.
IAD16:35Washington D.C. Dulles Intl
10t. 25min.
1 stop
CPH03:00København Kastrup
2.830 kr.
Find lignende
Icelandair
21. jul.
CPH10:10København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
IAD21:10Washington D.C. Dulles Intl
14. aug.
IAD16:35Washington D.C. Dulles Intl
10t. 40min.
1 stop
CPH03:15København Kastrup
2.978 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
6. okt.
CPH08:50København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
IAD22:15Washington D.C. Dulles Intl
12. okt.
IAD13:30Washington D.C. Dulles Intl
12t. 35min.
1 stop
CPH02:05København Kastrup
2.223 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Washington D.C.

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Washington D.C., så se nogle af vores tilbud herunder fra TAP AIR PORTUGAL
TAP AIR PORTUGAL
20. jun.
CPH08:50København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
IAD22:15Washington D.C. Dulles Intl
1.314 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
16. jul.
CPH08:50København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
IAD22:15Washington D.C. Dulles Intl
2.364 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
12. aug.
CPH02:00København Kastrup
14t. 40min.
1 stop
IAD16:40Washington D.C. Dulles Intl
2.474 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Washington D.C.?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Washington D.C.

Det er især de store klassiske flyselskaber, der tilbyder fly til Washington D.C. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis tage turen over Atlanten med udbydere som Aeroflot, SAS, Brussels Airlines og Icelandair. Fra Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med selskaber som Lufthansa, United Airlines, KLM og flere andre. Fælles for de store udbydere er, at de ofte har check-in bagage, sædevalg og forplejning ombord inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Washington D.C.?

Du kan glæde dig over flybilletter til Washington D.C. på direkte flyafgange med SAS fra Københavns Lufthavn. Vælger du en anden udbyder eller lufthavn, tilføjes rejsen en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Washington D.C.?

Rejser du til Washington D.C. med direkte fly, tager turen ca. 8 t og 40 min. Vælger du en afgang med et stop undervejs, tager den hurtigste tur ca. 10 t og 25 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Washington D.C. samt afstand til centrum

Lander du i Ronald Reagan Lufthavn, kan du tage Metrorail direkte fra lufthavnen til centrum. Tag med blå eller gul linje. Billetprisen er ca. 3 USD (ca. 20 DKK), og rejsetiden er ca. 15 min. Lander du i Dulles Lufthavn, er det nemmest at tage metrobus 5A. En enkeltbillet koster ca. 7.50 USD (ca. 50 DKK), og rejsetiden er ca. 40 min. Ankommer du i Baltimore-Washington Lufthavn, kan du tage Metrobus B30 til Greenbelt station og skifte til Metrorail til East End. Turen tager ca. 55 min og koster ca. 7.50 USD (ca. 50 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Washington D.C.?

Du kommer nemmest rundt i Washington D.C. til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Byens Metrorails og Metrobusser dækker hele centrum og forstæderne. Et Day Pass med fri transport koster ca. 15 USD (ca. 100 DKK). Du kan med fordel også benytte de såkaldte Circulator Busses, der består af seks buslinjer, som fragter dig gratis rundt til de store seværdigheder.


Kan man rejse til Washington D.C. uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til USA i op til 90 dage. Du skal dog ansøge om en såkaldt ESTA-tilladelse online, inden afrejse. Derudover skal du forevise en gyldig returbillet samt pas ved ankomst.


Tips og gode råd til Washington D.C.

Hvad skal man se i Washington D.C.?

Seværdighederne venter på stribe, når du ankommer med fly til Washington D.C. Det Hvide Hus er naturligvis den helt store attraktion sammen med det tilhørende White House Visitor Center. United States Capitol er ligeledes en uforglemmelig seværdighed med sin karakteristiske hvide kuppel og status som hjemsted for USA’s kongres.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Du kan uden videre rejse med børn til Washington D.C., der byder på oplevelser for både store og små. National Air and Space Museum er et fantastisk sted for børn, hvor de kan opleve raketter, planetarium og meget mere. United States Botanic Garden er også populær, da børn kan vande, grave og udforske et regnskovsagtigt miljø.

Skal man købe rejseforsikring?

Du bør investere i en rejseforsikring i forbindelse med en rejse til Washington D.C., så du er dækket ved akut sygdom. Du kan også tegne tillægsforsikringer, der passer til dine personlige behov, hvad enten det du ønsker bagagedækning, tyveriforsikring eller lignende.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i USA kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Washington D.C.?

I USA giver du typisk 15-20 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Tysons Corner, Dupont Circle og 14th Street er blot nogle af de populære indkøbssteder i Washington D.C. (Priser checket: 23/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class