Find billige fly til Washington D.C.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Washington D.C.

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Washington D.C.

Bedste pris på enkeltbillet

1.758 kr.

Bedste pris på returbillet

1.507 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 10min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Washington D.C. fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.758 kr. (København Kastrup til Baltimore/Washington).
Den bedste pris på en returbillet til Washington D.C. fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.507 kr. (København Kastrup til Baltimore/Washington).
Det hurtigste fly til Washington D.C. fra Danmark tager 11t. 10min. (København Kastrup til Washington D.C. Dulles Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Washington D.C., herunder British Airways, Lufthansa og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Washington D.C.

Få indsigter om din flyrejse til Washington D.C., så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Washington D.C.?

Den billigste måned at flyve til Washington D.C. fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.158 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. september måned er endnu en god mulighed for at rejse til Washington D.C. med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 3.258 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Washington D.C.?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Washington D.C. fra Raleigh for 1.002 kr.. Det er 69% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Washington D.C.. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Washington D.C. fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Washington D.C. på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Washington D.C. fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 3.590 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Washington D.C. på en søndag på 4.565 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Washington D.C.?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Washington D.C. normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Washington D.C. om aftenen helt ned til 3.033 kr.. Fly til Washington D.C. koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 5.256 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Washington D.C.?

Det tager i gennemsnit 8t. 40min. at flyve fra Danmark til Washington D.C., hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Washington D.C. Dulles Intl (den mest populære lufthavn i Washington D.C.). Hvis du flyver fra Billund til Washington D.C. Dulles Intl, tager det omkring 26t.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Washington D.C.?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Washington D.C. fra Danmark er 58 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 4.017 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Washington D.C.

Find de billigste fly til disse Washington D.C.-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Baltimore

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Washington D.C.

København (CPH) til Baltimore (BWI)

Fly til Washington D.C. ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Baltimore/Washington, hvor den gennemsnitlige pris er 3.597 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL WASHINGTON D.C. FRA KØBENHAVNnovember21% billigereAt flyve fra København til Washington D.C. ​​koster i gennemsnit blot 3.158 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL WASHINGTON D.C. FRA KØBENHAVNjuli45% dyrereDet koster cirka 5.827 kr. at flyve til Washington D.C. ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL WASHINGTON D.C. FRA KØBENHAVNjuli466% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Washington D.C. fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Washington D.C.

New York og Los Angeles byder på natteliv og underholdning i massevis, men vil du opleve et politisk maskineri i USA, bør du rejse med fly til Washington D.C. Byen er landets forbundshovedstad med topattraktioner i form af officielle bygninger og smukke parker. Foråret og efteråret er populære sæsoner at foretage rejser med fly til Washington D.C., da vejret ofte er mildt. Om foråret kan du tilmed opleve kirsebærtræerne blomstrer i noget større skala, end vi kender det i Danmark. Om sommeren er det varmt og fugtigt, mens du om vinteren som regel kan undgå de lange køer til museerne samtidig med, at der er gode chancer for billige flybilletter til Washington D.C.

Du vil nyde seværdigheder som Det Hvide Hus mest i måneder, hvor vejrforholdene er moderate, f.eks. maj. Planlæg din flyrejse til Washington D.C. i disse måneder.

Lufthavn: Washington D.C. Dulles Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Washington D.C..

Med en gennemsnitspris på 3.202 kr. pr. person er Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Washington D.C.. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Ja, du kan rejse til Upper Northwest via fly til Washington D.C. R Reagan Nat Lufthavn i Washington D.C. (Upper Northwest ligger 11,0 km fra lufthavnen).

Den lufthavn, der er tættest på Det Hvide Hus, er Washington D.C. R Reagan Nat. Den er 5,0 km væk og ligger i Washington D.C..


Gode tilbud på fly til Washington D.C.

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Washington D.C. fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Washington D.C.

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Washington D.C.

Hvilke flyselskaber flyver til Washington D.C.?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Washington D.C.

Hvilke flyselskaber flyver til Washington D.C.?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Washington D.C. fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Scandinavian Airlines, Lufthansa, Icelandair og KLM. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Washington D.C., hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Finnair-fly til Washington D.C.

Finnair flyver omkring 14 fly til Washington D.C. om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra London Heathrow, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Finnair var på 2.561 kr. (København Kastrup til Washington D.C.). Brugerne har bedømt Finnair med 7,7/10 i over 322 anmeldelser på momondo.

Air France-fly til Washington D.C.

Air France-fly til Washington D.C. kan fås fra helt ned til 2.569 kr. (returrejse fra Billund fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 12 fly, som Air France flyver til Washington D.C. på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Air France til Washington D.C. er fra New York John F Kennedy. Air France er blevet bedømt med 7,6/10 af momondo-brugere i 277 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Washington D.C.

Neden for finder du alle lufthavne i Washington D.C. samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Washington D.C. fra lufthavnen

Lander du i Ronald Reagan Lufthavn, kan du tage Metrorail direkte fra lufthavnen til centrum. Tag med blå eller gul linje. Billetprisen er ca. 3 USD (ca. 20 DKK), og rejsetiden er ca. 15 min. Lander du i Dulles Lufthavn, er det nemmest at tage metrobus 5A. En enkeltbillet koster ca. 7.50 USD (ca. 50 DKK), og rejsetiden er ca. 40 min. Ankommer du i Baltimore-Washington Lufthavn, kan du tage Metrobus B30 til Greenbelt station og skifte til Metrorail til East End. Turen tager ca. 55 min og koster ca. 7.50 USD (ca. 50 DKK).


Populære fly til Washington D.C.

Find dine flybilletter til Washington D.C. blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Washington D.C.
Hurtigste flyvetid11t. 15min.
Laveste pris1.507 kr.
Fly fra Aarhus til Washington D.C.
Hurtigste flyvetid16t. 50min.
Laveste pris3.768 kr.
Fly fra Aalborg til Washington D.C.
Hurtigste flyvetid24t. 44min.
Laveste pris9.013 kr.
Fly fra Billund til Washington D.C.
Hurtigste flyvetid18t. 55min.
Laveste pris2.763 kr.
Fly fra Paris til Washington D.C.
Hurtigste flyvetid8t. 25min.
Laveste pris9.710 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Washington D.C.

Du kommer nemmest rundt i Washington D.C. til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Byens Metrorails og Metrobusser dækker hele centrum og forstæderne. Et Day Pass med fri transport koster ca. 15 USD (ca. 100 DKK). Du kan med fordel også benytte de såkaldte Circulator Busses, der består af seks buslinjer, som fragter dig gratis rundt til de store seværdigheder.


Visumkrav for Washington D.C.

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til USA i op til 90 dage. Du skal dog ansøge om en såkaldt ESTA-tilladelse online, inden afrejse. Derudover skal du forevise en gyldig returbillet samt pas ved ankomst.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Washington D.C.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Washington D.C.

Seværdighederne venter på stribe, når du ankommer med fly til Washington D.C. Det Hvide Hus er naturligvis den helt store attraktion sammen med det tilhørende White House Visitor Center. United States Capitol er ligeledes en uforglemmelig seværdighed med sin karakteristiske hvide kuppel og status som hjemsted for USA’s kongres.

Du bør investere i en rejseforsikring i forbindelse med en rejse til Washington D.C., så du er dækket ved akut sygdom. Du kan også tegne tillægsforsikringer, der passer til dine personlige behov, hvad enten det du ønsker bagagedækning, tyveriforsikring eller lignende.

Vand fra hanen i USA kan drikkes.

I USA giver du typisk 15-20 % i drikkepenge.

Tysons Corner, Dupont Circle og 14th Street er blot nogle af de populære indkøbssteder i Washington D.C.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Washington D.C..

Ja. Alle fly til Washington D.C. på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Washington D.C.. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Washington D.C. og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.