Find billige flybilletter til Washington D.C.

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Washington D.C. (WAS)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Washington D.C.. De nuværende restriktioner til Washington D.C. er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Washington D.C.

Find de billigste fly til disse Washington D.C.-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Washington D.C.

København (CPH) til Washington D.C. (WAS)

Fly til Washington D.C. ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Washington D.C., hvor den gennemsnitlige pris er 3.222 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL WASHINGTON D.C. FRA KØBENHAVNseptember20% billigereAt flyve fra København til Washington D.C. ​​koster i gennemsnit blot 2.592 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL WASHINGTON D.C. FRA KØBENHAVNjuli48% dyrereDet koster cirka 4.766 kr. at flyve til Washington D.C. ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL WASHINGTON D.C. FRA KØBENHAVNoktober305% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Washington D.C. fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Washington D.C.?

New York og Los Angeles byder på natteliv og underholdning i massevis, men vil du opleve et politisk maskineri i USA, bør du rejse med fly til Washington D.C. Byen er landets forbundshovedstad med topattraktioner i form af officielle bygninger og smukke parker. Foråret og efteråret er populære sæsoner at foretage rejser med fly til Washington D.C., da vejret ofte er mildt. Om foråret kan du tilmed opleve kirsebærtræerne blomstrer i noget større skala, end vi kender det i Danmark. Om sommeren er det varmt og fugtigt, mens du om vinteren som regel kan undgå de lange køer til museerne samtidig med, at der er gode chancer for billige flybilletter til Washington D.C.

Hvilket er det absolut billigste fly til Washington D.C.?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Washington D.C. fra Los Angeles for 869 kr.. Det er 61% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Washington D.C.. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Washington D.C. fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Washington D.C.?

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Washington D.C. fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.592 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Washington D.C. med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.599 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Washington D.C.?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Washington D.C.. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 3.222 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 1.293 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Washington D.C. på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Washington D.C. er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.999 kr.. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Washington D.C. for omkring 3.609 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Washington D.C.?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Washington D.C., hvor du kan finde priser helt ned til 2.811 kr.. Hvis du flyver fra Washington D.C. om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 4.250 kr. i gennemsnit. Fly til Washington D.C. fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Washington D.C.?

Lufthavn: Washington D.C. Dulles Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Washington D.C..

Findes der en billigere måde at flyve til Washington D.C. på?

Med en gennemsnitspris på 2.241 kr. pr. person er Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Washington D.C.. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Washington D.C.?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Washington D.C.. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Washington D.C. nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Washington D.C.

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Washington D.C. fundet af momondos brugere for nylig
Icelandair
24. apr.
10:05København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
21:05Washington D.C. Dulles Intl
29. apr.
16:30Washington D.C. Dulles Intl
10t. 25min.
1 stop
02:55København Kastrup
2.734 kr.
Find lignende
Lufthansa
27. mar.
02:50København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
18:20Washington D.C. Dulles Intl
11. apr.
13:55Washington D.C. Dulles Intl
10t. 40min.
1 stop
00:35København Kastrup
2.635 kr.
Find lignende
United Airlines
23. jul.
08:10København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
20:20Washington D.C. R Reagan Nat
31. jul.
11:00Washington D.C. R Reagan Nat
14t. 05min.
2 stop
01:05København Kastrup
2.789 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
16. maj
08:50København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
22:15Washington D.C. Dulles Intl
21. maj
17:55Washington D.C. Dulles Intl
12t. 55min.
1 stop
06:50København Kastrup
1.293 kr.
Find lignende
United Airlines
27. mar.
02:50København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
18:20Washington D.C. Dulles Intl
11. apr.
13:30Washington D.C. Dulles Intl
11t. 35min.
1 stop
01:05København Kastrup
2.494 kr.
Find lignende
Air Canada
23. jul.
08:10København Kastrup
16t. 09min.
1 stop
00:19Baltimore/Washington
31. jul.
12:05Baltimore/Washington
11t. 50min.
1 stop
23:55København Kastrup
2.789 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Washington D.C.

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Washington D.C., så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France og KLM
Finnair
1. aug.
09:40København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
21:05Baltimore/Washington
8.331 kr.
Find lignende
SAS
1. aug.
11:40København Kastrup
12t. 31min.
1 stop
00:11Washington D.C. R Reagan Nat
10.788 kr.
Find lignende
Lufthansa
3. aug.
02:50Billund
14t. 25min.
1 stop
17:15Washington D.C. Dulles Intl
3.227 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Washington D.C.?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Washington D.C.

Det er især de store klassiske flyselskaber, der tilbyder fly til Washington D.C. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis tage turen over Atlanten med udbydere som Aeroflot, SAS, Brussels Airlines og Icelandair. Fra Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med selskaber som Lufthansa, United Airlines, KLM og flere andre. Fælles for de store udbydere er, at de ofte har check-in bagage, sædevalg og forplejning ombord inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Washington D.C.?

Du kan glæde dig over flybilletter til Washington D.C. på direkte flyafgange med SAS fra Københavns Lufthavn. Vælger du en anden udbyder eller lufthavn, tilføjes rejsen en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Washington D.C.?

Rejser du til Washington D.C. med direkte fly, tager turen ca. 8 t og 40 min. Vælger du en afgang med et stop undervejs, tager den hurtigste tur ca. 10 t og 25 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Washington D.C. samt afstand til centrum

Lander du i Ronald Reagan Lufthavn, kan du tage Metrorail direkte fra lufthavnen til centrum. Tag med blå eller gul linje. Billetprisen er ca. 3 USD (ca. 20 DKK), og rejsetiden er ca. 15 min. Lander du i Dulles Lufthavn, er det nemmest at tage metrobus 5A. En enkeltbillet koster ca. 7.50 USD (ca. 50 DKK), og rejsetiden er ca. 40 min. Ankommer du i Baltimore-Washington Lufthavn, kan du tage Metrobus B30 til Greenbelt station og skifte til Metrorail til East End. Turen tager ca. 55 min og koster ca. 7.50 USD (ca. 50 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Washington D.C.?

Du kommer nemmest rundt i Washington D.C. til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Byens Metrorails og Metrobusser dækker hele centrum og forstæderne. Et Day Pass med fri transport koster ca. 15 USD (ca. 100 DKK). Du kan med fordel også benytte de såkaldte Circulator Busses, der består af seks buslinjer, som fragter dig gratis rundt til de store seværdigheder.


Kan man rejse til Washington D.C. uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til USA i op til 90 dage. Du skal dog ansøge om en såkaldt ESTA-tilladelse online, inden afrejse. Derudover skal du forevise en gyldig returbillet samt pas ved ankomst.


Tips og gode råd til Washington D.C.

Hvad skal man se i Washington D.C.?

Seværdighederne venter på stribe, når du ankommer med fly til Washington D.C. Det Hvide Hus er naturligvis den helt store attraktion sammen med det tilhørende White House Visitor Center. United States Capitol er ligeledes en uforglemmelig seværdighed med sin karakteristiske hvide kuppel og status som hjemsted for USA’s kongres.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Du kan uden videre rejse med børn til Washington D.C., der byder på oplevelser for både store og små. National Air and Space Museum er et fantastisk sted for børn, hvor de kan opleve raketter, planetarium og meget mere. United States Botanic Garden er også populær, da børn kan vande, grave og udforske et regnskovsagtigt miljø.

Skal man købe rejseforsikring?

Du bør investere i en rejseforsikring i forbindelse med en rejse til Washington D.C., så du er dækket ved akut sygdom. Du kan også tegne tillægsforsikringer, der passer til dine personlige behov, hvad enten det du ønsker bagagedækning, tyveriforsikring eller lignende.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i USA kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Washington D.C.?

I USA giver du typisk 15-20 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Tysons Corner, Dupont Circle og 14th Street er blot nogle af de populære indkøbssteder i Washington D.C. (Priser checket: 23/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class