Find billige fly til Dallas

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Dallas

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Dallas

Bedste pris på enkeltbillet

2.387 kr.

Bedste pris på returbillet

3.944 kr.

Hurtigste flyvetid

18t. 51min.

Betjenes af

9 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Dallas fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.387 kr. (København Kastrup til Dallas/Fort Worth).
Den bedste pris på en returbillet til Dallas fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.944 kr. (København Kastrup til Dallas/Fort Worth).
Det hurtigste fly til Dallas fra Danmark tager 18t. 51min. (København Kastrup til Dallas/Fort Worth).
Der er 9 flyselskaber, som flyver til Dallas, herunder United Airlines, British Airways og Air Canada.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dallas

Find de billigste fly til disse Dallas-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Dallas Love Field

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dallas

København (CPH) til Lufthavn: Dallas/Fort Worth (DFW)

Fly til Dallas ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dallas/Fort Worth, hvor den gennemsnitlige pris er 5.611 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DALLAS FRA KØBENHAVNfebruar17% billigereAt flyve fra København til Dallas ​​koster i gennemsnit blot 4.679 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DALLAS FRA KØBENHAVNjuli26% dyrereDet koster cirka 7.080 kr. at flyve til Dallas ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DALLAS FRA KØBENHAVNjuli404% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dallas fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dallas?

Flyrejser til Dallas/Fort Worth (DFW) i USA tager normalt mellem 15 og 20 timer. Turen har to til tre mellemlandinger, og derfor afhænger turens længde i store dele af mellemlandingernes placering og længde. Hvis du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup, kan turen tage helt ned til 13 timer med en enkelt mellemlanding i blandt andet London Heathrow (LHR). Flyver du fra Aarhus Lufthavn (AAR), skal du medregne tre til fire timer oven i turen, da du normalt har en mellemlanding ekstra på din flyrejse til Dallas. Det samme gør sig gældende, hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn (AAL), hvor du ofte vil have en mellemlanding i Københavns Lufthavn, hvorefter turen fortsætter til Dallas.

Det er desværre ikke muligt at finde flybilletter til Dallas med direkte rutefly. Turen har altid en mellemlanding i blandt andet London, Frankfurt eller München, hvorefter du kan hoppe på direkte fly til Dallas. Det er heller ikke muligt at flyve direkte fra Malmö eller det nordlige Tyskland. Den tætteste lufthavn med direkte flyvninger til Dallas er München i Bayern i Tyskland. Det er muligt at tage toget fra Danmark hertil, men denne tur tager op til 16 timer, hvorfor du spare tid ved at flyve hertil.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Dallas fra New Orleans for 275 kr.. Det er 96% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Dallas. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Dallas fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Dallas fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.679 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Dallas i februar, så bør du vente til april til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 5.098 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Dallas fra Danmark er 29 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 5.611 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Dallas fra Danmark helt ned til 3.944 kr. på momondo.

Lufthavn: Dallas Addison, Lufthavn: Dallas/Fort Worth, Lufthavn: Waco eller Lufthavn: Tyler Pounds Field kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Dallas.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Dallas Lufthavn: Dallas Love Field, hvor gennemsnitsprisen er 6.225 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Ja, du kan få en flybillet til Dallas Love Field, hvis du gerne vil til Uptown. Det er den nærmeste lufthavn i Dallas (7,2 km væk).Gode tilbud på fly til Dallas

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dallas fundet af momondos brugere for nylig
Turkish Airlines
5. nov.
CPH10:10København Kastrup
36t. 05min.
1 stop
DFW21:15Dallas/Fort Worth
3. dec.
DFW15:45Dallas/Fort Worth
33t. 30min.
1 stop
CPH01:15København Kastrup
3.944 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
8. okt.
CPH07:05København Kastrup
38t. 40min.
1 stop
DFW21:45Dallas/Fort Worth
12. okt.
DFW16:15Dallas/Fort Worth
38t. 50min.
1 stop
CPH07:05København Kastrup
4.002 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
2. nov.
CPH14:05København Kastrup
32t. 10min.
1 stop
DFW22:15Dallas/Fort Worth
23. nov.
DFW15:45Dallas/Fort Worth
30t. 55min.
1 stop
CPH22:40København Kastrup
4.175 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
9. dec.
CPH13:05København Kastrup
32t. 10min.
1 stop
DFW21:15Dallas/Fort Worth
5. jan.
DFW15:45Dallas/Fort Worth
37t. 30min.
1 stop
CPH05:15København Kastrup
4.550 kr.
Find lignende
British Airways
5. nov.
CPH02:20København Kastrup
15t. 00min.
1 stop
DFW17:20Dallas/Fort Worth
3. dec.
DFW08:10Dallas/Fort Worth
15t. 40min.
2 stop
CPH23:50København Kastrup
4.946 kr.
Find lignende
Lufthansa
5. nov.
CPH06:05København Kastrup
18t. 41min.
2 stop
DFW00:46Dallas/Fort Worth
3. dec.
DFW09:32Dallas/Fort Worth
19t. 58min.
2 stop
CPH05:30København Kastrup
4.953 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Dallas

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Dallas, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
4. okt.
CPH10:00København Kastrup
32t. 04min.
2 stop
DFW18:04Dallas/Fort Worth
2.387 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. sep.
CPH04:00København Kastrup
18t. 51min.
2 stop
DFW22:51Dallas/Fort Worth
2.603 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. okt.
CPH19:00København Kastrup
31t. 54min.
3 stop
DFW02:54Dallas/Fort Worth
2.668 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Dallas?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Dallas

Hvilke flyselskaber flyver til Dallas?

For fly fra Danmark til Dallas, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Lufthansa, British Airways, KLM og Finnair. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Dallas

Neden for finder du alle lufthavne i Dallas samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Dallas fra lufthavnen

Efter en lang flyrejse til Dallas, kan det være dejligt at sætte sig direkte ind i en bil eller shuttlebus og komme direkte til hotellet. De fleste store hoteller i Dallas tilbyder shuttleservices til og fra lufthavnen. Dette skal dog bookes direkte med dem inden ankomst. Hvis du har mod på at tage den offentlige transport, tilbyder lufthavnen mange muligheder for hurtig transfer mellem lufthavn og centrum. DART Light Rail forbinder lufthavnen og det centrale Dallas, og du finder de hurtige toge ved terminal A. Orange Line har flere afgange i timen i retning af Parker Road. Stå af ved West End, Akard, St. Paul eller Pearl/Arts District, hvis du ønsker at ankomme direkte i centrum. Du kan også benytte TEXRail i retning af Fort Worth. Dette tog har afgange hele døgnet og afgår fra terminal B. Du køber billetter til begge transportmuligheder ved maskinerne i lufthavnen og på stationerne.


Populære fly til Dallas

Find dine flybilletter til Dallas blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dallas
Hurtigste flyvetid32t. 10min.
Laveste pris3.944 kr.
Fly fra Billund til Dallas
Hurtigste flyvetid26t. 30min.
Laveste pris5.249 kr.
Fly fra Aarhus til Dallas
Hurtigste flyvetid34t. 39min.
Laveste pris12.019 kr.

Visumkrav for Dallas

Når du køber en flyrejse til Dallas, kan du rejse visumfrit i hele USA i op til 90 dage. Det er dog vigtigt at huske, at du skal søge om ESTA inden ankomst. Dette gøres online. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet, men rejser du dele af rejsen med krydstogtskib, skal det være gyldigt i mindst seks måneder udover rejsens varighed. Du skal også kunne fremvise en gyldig returbillet ved indrejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dallas


De bedste oplevelser og seværdigheder i Dallas

Det centrale Dallas byder på masser af sjove oplevelser for hele familien. Start dagen med en god morgenmad på Dallas Farmers Market. Her kan du smage lokale delikatesser, spise brunch, drikke kaffe og købe ind til en lækker madpakke. På Dallas World Aquarium får I timevis af underholdning for både store og små. Akvariet er designet i et gammelt varehus i Dallas' historiske West End distrikt. Det nye Museum of Illusions er et interaktivt museum, der byder på massevis af sjove optiske illusioner. Museet er yderst populært blandt både besøgende og lokale, hvorfor det er smart at booke en billet inden ankomst. Hvis du vil have et overblik over den store millionby, kan du se det hele i fugleperspektiv fra Reunion Tower. Herfra kan du spotte flere ikoniske bygninger, der også kan opleves fra det udendørs observationsdæk på toppen.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Dallas. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Dallas, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Dallas.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Dallas lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Dallas og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Dallas

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Dallas

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.