Find billige flybilletter til Dallas

Returrejse
Economy
Philadelphia (PHL)
Dallas (DFW)
fre.. 14.5.
fre.. 21.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Dallas. De nuværende restriktioner til Dallas er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dallas

Find de billigste fly til disse Dallas-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Dallas/Fort Worth

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dallas

København (CPH) til Lufthavn: Dallas/Fort Worth (DFW)

Fly til Dallas ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dallas/Fort Worth, hvor den gennemsnitlige pris er 5.034 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DALLAS FRA KØBENHAVNnovember14% billigereAt flyve fra København til Dallas ​​koster i gennemsnit blot 4.311 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DALLAS FRA KØBENHAVNjuli25% dyrereDet koster cirka 6.289 kr. at flyve til Dallas ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DALLAS FRA KØBENHAVNoktober319% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dallas fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dallas?

Hvilket er det absolut billigste fly til Dallas?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Dallas fra Atlanta for 376 kr.. Det er 93% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Dallas. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Dallas fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Dallas?

Den billigste måned at flyve til Dallas fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.311 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Dallas i november, så bør du vente til oktober til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.409 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Dallas?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Dallas fra Danmark er 39 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 5.042 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Dallas fra Danmark helt ned til 4.495 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Dallas på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Dallas er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.643 kr.. Fly fra Danmark til Dallas på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 5.619 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Dallas?

Det billigste tidspunkt at flyve til Dallas på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.159 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Dallas på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 5.345 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Dallas?

Lufthavn: Dallas Addison, Lufthavn: Dallas/Fort Worth, Lufthavn: Waco eller Lufthavn: Tyler Pounds Field kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Dallas.

Findes der en billigere måde at flyve til Dallas på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Dallas Lufthavn: Dallas Addison, hvor gennemsnitsprisen er 3.271 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Dallas?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Dallas. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Dallas nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Dallas

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dallas fundet af momondos brugere for nylig
KLM
31. jul.
CPH10:40København Kastrup
15t. 49min.
2 stop
DAL02:29Dallas Love Field
7. aug.
DAL14:35Dallas Love Field
15t. 05min.
2 stop
CPH05:40København Kastrup
4.741 kr.
Find lignende
KLM
31. jul.
CPH02:00København Kastrup
16t. 28min.
2 stop
DFW18:28Dallas/Fort Worth
6. aug.
DFW12:20Dallas/Fort Worth
14t. 35min.
2 stop
CPH02:55København Kastrup
4.753 kr.
Find lignende
KLM
23. jul.
CPH10:40København Kastrup
16t. 19min.
2 stop
DFW02:59Dallas/Fort Worth
8. aug.
DFW13:15Dallas/Fort Worth
16t. 25min.
2 stop
CPH05:40København Kastrup
4.495 kr.
Find lignende
Air France
23. jul.
CPH02:25København Kastrup
18t. 29min.
2 stop
DAL20:54Dallas Love Field
8. aug.
DAL08:35Dallas Love Field
14t. 55min.
2 stop
CPH23:30København Kastrup
4.704 kr.
Find lignende
KLM
21. jul.
CPH02:00København Kastrup
18t. 54min.
2 stop
DAL20:54Dallas Love Field
8. aug.
DAL08:35Dallas Love Field
15t. 10min.
2 stop
CPH23:45København Kastrup
4.606 kr.
Find lignende
KLM
17. jul.
CPH07:30København Kastrup
18t. 59min.
2 stop
DAL02:29Dallas Love Field
24. jul.
DAL08:24Dallas Love Field
15t. 21min.
2 stop
CPH23:45København Kastrup
4.600 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Dallas

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Dallas, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
24. jun.
CPH06:30København Kastrup
19t. 58min.
2 stop
DFW02:28Dallas/Fort Worth
2.027 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. maj
CPH02:40København Kastrup
21t. 47min.
2 stop
DAL00:27Dallas Love Field
3.372 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. jul.
CPH05:20København Kastrup
30t. 15min.
3 stop
DFW11:35Dallas/Fort Worth
3.089 kr.
Find lignende

Lufthavne i nærheden af Dallas

Neden for finder du alle lufthavne i Dallas samt deres afstand til centrum

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class