Fly Nordamerika USA Orlando

Find billige flybilletter til Orlando

lør.. 15.9.
lør.. 22.9.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Orlando?

+120%
+80%
+40%
Grundpris
Pris
7 DKK
Temperatur
20 - 33 °C
Nedbør
47 - 213 mm

Den amerikanske by Orlando er velkendt for sine mange forlystelsesparker og underholdningstilbud for hele familien, såsom SeaWorld, The Wizarding World of Harry Potter, Universal Studios m.fl. Så drømmer du om at krydse Atlanten med familein til en ferie med masser af spas, så er dette en oplagt destination.

Forår- og sommermånederne er højsæsonen hvor du får det bedste vejr og hvor også mange amerikanske skoler holder ferie. Skal du derimod finde de billigste flybilletter så skal du kigge på november og marts, og booke dine billetter omkring 34 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Orlando, januar 2018).

 

 


Flytilbud fundet på momondo

Se nogle af de bedste priser fundet af momondos brugere
Icelandair
Icelandair
CPH
12 nov.
Lufthavn: København Kastrup
13t 45m
1 stop
MCO
Lufthavn: Orlando
Icelandair
MCO
05 dec.
Lufthavn: Orlando
18t 20m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
2.796 kr
KLM
KLM
CPH
17 okt.
Lufthavn: København Kastrup
15t 02m
2 stop
MCO
Lufthavn: Orlando
KLM
MCO
29 okt.
Lufthavn: Orlando
16t 10m
2 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
2.822 kr
Flere flyselskaber
Flere flyselskaber
CPH
01 sep.
Lufthavn: København Kastrup
26t 58m
2 stop
MCO
Lufthavn: Orlando
Flere flyselskaber
MCO
21 sep.
Lufthavn: Orlando
13t 53m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
2.861 kr

Hvilke flyselskaber flyver til Orlando?

Masser af flyselskaber lægger vejen forbi Orlando, og du kan vælge mellem velkendte selskaber som American Airlines, Delta Air Lines og Major US Carrier samt europæiske udbydere som Air Berlin, SWISS, British Airways, SAS, Finnair m.fl. Flyver du direkte vil rejsetiden være omtrent 13 timer fra København til Orlando.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Orlando samt afstand til centrum
Lufthavn: Orlando
10 km fra centrum
Lufthavn: Sanford Orlando Sanford Intl
29 km fra centrum

Orlando Internationale Lufthavn er hovedlufthavnen som tager imod mere end 42 millioner passagerer om året. Fra lufthavnen har du fine muligheder for at komme ind til byen med bl.a. lokale busser, taxa og shuttles.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Orlando?

Orlando er en by der er nemmest at komme rundt i med transport, medmindre der er tale om kun at gå et par gader. Der kører LYNX-busser over hele byen med mere end 60 ruter, og en billetpris på ca. 13 kr. Langt de fleste turister kommer for at besøge de store forlystelsesparker, som ligger udenfor byen, og derfor er billeje den perfekte løsning for de fleste. Orlando er faktisk også en af de byer i USA, hvor der findes flest biludlejningsfirmaer.


Kan man rejse til Orlando uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til USA i op til 90 dage, forudsat at man har opnået ESTA-godkendelse som skal ansøges senest 72 timer før afrejse og kan gøres online. Husk altid at tjekke de nyeste visumregler hos den amerikanske ambassade.


Hurtige facts om Orlando

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Orlando
Lokal tid
Valuta
Amerikansk dollar
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
14 DKK
Mad
Billig restaurant
92 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
11 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Orlando


Tips og gode råd til Orlando

Hvordan får man den billigste flybillet til Orlando?

For at finde de billigste billetter så skal du kigge på billetter i november og marts, og booke dem ca. 34 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Orlando, januar 2018).

Hvad skal man se i Orlando?

Orlando i staten Florida ligger rigtig smukt placeret med mange søer omkring bymidten, samt seværdigheder i og udenfor centrum. Universal Studio er en filminspireret forlystelsespark, som man ikke kommer udenom, når man rejser til Orlando. Walt Disney World er naturligvis den anden store attraktion, hvor hele familien kan nyde de mange forlystelser samt kramme med alle sine yndlingsfigurer. En anden populær mulighed er en tur i SeaWorld, hvor der venter shows med søløver, delfiner og mange flere dyr. Når bylivet skal nydes, så foregår det især omkring Orange Avenue og søen Eola.

Aktiviteter for børn

Aquatica Park er det vildeste vandland med lange rutsjebaner og sjov på amerikansk manér. Kennedy Space Center er en anden stor oplevelse, hvor de kan lære om astronauter og rumfartsteknologi.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring så man er dækket, skulle du eller familien komme til skade eller være ude for et uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Orlando.

Giver man drikkepenge i Orlando?

Ligesom i mange andre amerikanske byer, så er 15-20% i drikkepenge standard.

Hvor er der god shopping?

I USA er malls og outlets sagen. The Florida Mall, Premium Outlets at Vineyard Avenue samt Premium Outlets at International Drive er oplagte muligheder.