Find billige flybilletter til Orlando

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Orlando (MCO)
ons.. 16.6.
ons.. 23.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Orlando. De nuværende restriktioner til Orlando er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Orlando

Find de billigste fly til disse Orlando-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tampa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Orlando

København (CPH) til Orlando (ORL)

Fly til Orlando ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Orlando, hvor den gennemsnitlige pris er 2.901 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ORLANDO FRA KØBENHAVNseptember24% billigereAt flyve fra København til Orlando ​​koster i gennemsnit blot 2.203 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ORLANDO FRA KØBENHAVNjuli71% dyrereDet koster cirka 4.972 kr. at flyve til Orlando ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ORLANDO FRA KØBENHAVNfebruar694% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Orlando fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Orlando?

Den amerikanske by Orlando er velkendt for sine mange forlystelsesparker og underholdningstilbud for hele familien, såsom SeaWorld, The Wizarding World of Harry Potter, Universal Studios m.fl. Så drømmer du om at krydse Atlanten med familein til en ferie med masser af spas, så er dette en oplagt destination.

Forår- og sommermånederne er højsæsonen hvor du får det bedste vejr og hvor også mange amerikanske skoler holder ferie. Skal du derimod finde de billigste flybilletter så skal du kigge på november og marts, og booke dine billetter omkring 34 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Orlando, januar 2018).

 

 

Hvilket er det absolut billigste fly til Orlando?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Orlando fra Boston for 280 kr.. Det er 96% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Orlando. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Orlando fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Orlando?

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Orlando fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.203 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Orlando i september, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.228 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Orlando?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Orlando fra Danmark, når du bestiller 46 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Orlando for omkring 2.901 kr., når du søger 46 dage forud. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Orlando fra Danmark helt ned til 2.866 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Orlando på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Orlando på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.327 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.949 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Orlando.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Orlando?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Orlando normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Orlando om aftenen helt ned til 2.394 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Orlando, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.722 kr. pr. billet.

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Orlando?

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Orlando i januar, februar og november. Parker som f.eks. Bayfront Park er populære samlingssteder i disse måneder.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Orlando?

Rejsende, som flyver til Orlando, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Orlando Sanford Intl (29 km fra Orlando centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Orlando på?

Med en gennemsnitspris på 7.847 kr. pr. person er Lufthavn: Orlando Sanford Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Orlando. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Orlando?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Orlando. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Orlando nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Orlando

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Orlando fundet af momondos brugere for nylig
Icelandair
24. sep.
CPH10:25København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
MCO23:00Orlando
16. okt.
MCO14:45Orlando
12t. 15min.
1 stop
CPH03:00København Kastrup
2.866 kr.
Find lignende
Icelandair
2. sep.
CPH10:25København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
MCO23:00Orlando
11. sep.
MCO14:45Orlando
12t. 15min.
1 stop
CPH03:00København Kastrup
3.321 kr.
Find lignende
Icelandair
30. aug.
CPH10:25København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
MCO23:00Orlando
14. sep.
MCO14:45Orlando
12t. 15min.
1 stop
CPH03:00København Kastrup
3.364 kr.
Find lignende
Icelandair
2. okt.
CPH10:10København Kastrup
12t. 50min.
1 stop
MCO23:00Orlando
5. okt.
MCO14:45Orlando
12t. 15min.
1 stop
CPH03:00København Kastrup
3.241 kr.
Find lignende
Lufthansa
27. okt.
BLL07:00Billund
13t. 10min.
1 stop
MCO20:10Orlando
9. nov.
MCO14:35Orlando
12t. 00min.
1 stop
BLL02:35Billund
3.357 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. sep.
CPH07:20København Kastrup
16t. 28min.
2 stop
MCO23:48Orlando
16. okt.
MCO15:55Orlando
15t. 50min.
1 stop
CPH07:45København Kastrup
3.179 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Orlando

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Orlando, så se nogle af vores tilbud herunder fra Icelandair
Icelandair
20. aug.
CPH10:10København Kastrup
12t. 50min.
1 stop
MCO23:00Orlando
10.133 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. aug.
CPH08:50København Kastrup
25t. 28min.
2 stop
MCO10:18Orlando
9.329 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. aug.
CPH08:50København Kastrup
33t. 34min.
3 stop
MCO18:24Orlando
7.568 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Orlando?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Orlando

Masser af flyselskaber lægger vejen forbi Orlando, og du kan vælge mellem velkendte selskaber som American Airlines, Delta Air Lines og Major US Carrier samt europæiske udbydere som Air Berlin, SWISS, British Airways, SAS, Finnair m.fl. Flyver du direkte vil rejsetiden være omtrent 13 timer fra København til Orlando.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Orlando samt afstand til centrum

Orlando Internationale Lufthavn er hovedlufthavnen som tager imod mere end 42 millioner passagerer om året. Fra lufthavnen har du fine muligheder for at komme ind til byen med bl.a. lokale busser, taxa og shuttles.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Orlando?

Orlando er en by der er nemmest at komme rundt i med transport, medmindre der er tale om kun at gå et par gader. Der kører LYNX-busser over hele byen med mere end 60 ruter, og en billetpris på ca. 13 kr. Langt de fleste turister kommer for at besøge de store forlystelsesparker, som ligger udenfor byen, og derfor er billeje den perfekte løsning for de fleste. Orlando er faktisk også en af de byer i USA, hvor der findes flest biludlejningsfirmaer.


Kan man rejse til Orlando uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til USA i op til 90 dage, forudsat at man har opnået ESTA-godkendelse som skal ansøges senest 72 timer før afrejse og kan gøres online. Husk altid at tjekke de nyeste visumregler hos den amerikanske ambassade.


Tips og gode råd til Orlando

Hvordan får man den billigste flybillet til Orlando?

For at finde de billigste billetter så skal du kigge på billetter i november og marts, og booke dem ca. 34 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Orlando, januar 2018).

Hvad skal man se i Orlando?

Orlando i staten Florida ligger rigtig smukt placeret med mange søer omkring bymidten, samt seværdigheder i og udenfor centrum. Universal Studio er en filminspireret forlystelsespark, som man ikke kommer udenom, når man rejser til Orlando. Walt Disney World er naturligvis den anden store attraktion, hvor hele familien kan nyde de mange forlystelser samt kramme med alle sine yndlingsfigurer. En anden populær mulighed er en tur i SeaWorld, hvor der venter shows med søløver, delfiner og mange flere dyr. Når bylivet skal nydes, så foregår det især omkring Orange Avenue og søen Eola.

Aktiviteter for børn

Aquatica Park er det vildeste vandland med lange rutsjebaner og sjov på amerikansk manér. Kennedy Space Center er en anden stor oplevelse, hvor de kan lære om astronauter og rumfartsteknologi.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring så man er dækket, skulle du eller familien komme til skade eller være ude for et uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Orlando.

Giver man drikkepenge i Orlando?

Ligesom i mange andre amerikanske byer, så er 15-20% i drikkepenge standard.

Hvor er der god shopping?

I USA er malls og outlets sagen. The Florida Mall, Premium Outlets at Vineyard Avenue samt Premium Outlets at International Drive er oplagte muligheder.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class