Find billige flybilletter til Orlando

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 7.12
tir. 14.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Orlando.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Orlando

Find de billigste fly til disse Orlando-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tampa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Orlando

København (CPH) til Orlando (ORL)

Fly til Orlando ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Orlando, hvor den gennemsnitlige pris er 3.103 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ORLANDO FRA KØBENHAVNseptember28% billigereAt flyve fra København til Orlando ​​koster i gennemsnit blot 2.252 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ORLANDO FRA KØBENHAVNjuli76% dyrereDet koster cirka 5.488 kr. at flyve til Orlando ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ORLANDO FRA KØBENHAVNoktober355% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Orlando fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Orlando?

Den amerikanske by Orlando er velkendt for sine mange forlystelsesparker og underholdningstilbud for hele familien, såsom SeaWorld, The Wizarding World of Harry Potter, Universal Studios m.fl. Så drømmer du om at krydse Atlanten med familein til en ferie med masser af spas, så er dette en oplagt destination.

Forår- og sommermånederne er højsæsonen hvor du får det bedste vejr og hvor også mange amerikanske skoler holder ferie. Skal du derimod finde de billigste flybilletter så skal du kigge på november og marts, og booke dine billetter omkring 34 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Orlando, januar 2018).

 

 

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Orlando?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Orlando fra Newark for 805 kr.. Det er 82% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Orlando. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Orlando fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Orlando?

  september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Orlando fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.252 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Orlando i september, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.442 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Orlando?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Orlando fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Orlando for omkring 3.113 kr., når du søger 60 dage forud. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Orlando fra Danmark helt ned til 2.495 kr. på momondo.

 • Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Orlando?

  Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Orlando i januar, februar og november. Parker som f.eks. Bayfront Park er populære samlingssteder i disse måneder.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Orlando?

  Rejsende, som flyver til Orlando, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Orlando Sanford Intl (29 km fra Orlando centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Orlando på?

  Med en gennemsnitspris på 4.383 kr. pr. person er Lufthavn: Orlando Sanford Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Orlando. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Orlando fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Orlando

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Orlando.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 timer inden afrejse til Orlando.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Orlando.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Orlando?

Hjemrejse til Danmark fra Orlando

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Orlando skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Orlando er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Orlando nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Orlando

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Orlando fundet af momondos brugere for nylig
Icelandair
8. mar.
CPH08:10København Kastrup
12t. 50min.
1 stop
MCO21:00Orlando
15. mar.
MCO14:45Orlando
18t. 30min.
1 stop
CPH09:15København Kastrup
2.495 kr.
Find lignende
Lufthansa
27. jan.
CPH01:40København Kastrup
17t. 05min.
1 stop
MCO18:45Orlando
3. feb.
MCO11:55Orlando
18t. 35min.
2 stop
CPH06:30København Kastrup
2.514 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. jan.
CPH08:10København Kastrup
17t. 37min.
2 stop
MCO01:47Orlando
3. feb.
MCO08:15Orlando
16t. 45min.
2 stop
CPH01:00København Kastrup
2.534 kr.
Find lignende
Brussels Airlines
8. mar.
CPH02:05København Kastrup
15t. 57min.
2 stop
MCO18:02Orlando
15. mar.
MCO09:45Orlando
17t. 00min.
2 stop
CPH02:45København Kastrup
2.580 kr.
Find lignende
Delta
1. feb.
CPH01:00København Kastrup
24t. 04min.
2 stop
MCO01:04Orlando
31. mar.
MCO07:40Orlando
17t. 50min.
2 stop
CPH01:30København Kastrup
2.882 kr.
Find lignende
Stort flyselskab
14. mar.
BLL06:55Billund
27t. 28min.
2 stop
MCO10:23Orlando
23. mar.
MCO13:55Orlando
35t. 25min.
2 stop
BLL01:20Billund
2.915 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Orlando

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Orlando, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France og Icelandair
Flere flyselskaber
26. apr.
CPH16:15København Kastrup
46t. 44min.
2 stop
MCO14:59Orlando
2.219 kr.
Find lignende
Icelandair
26. apr.
CPH10:10København Kastrup
12t. 50min.
1 stop
MCO23:00Orlando
3.328 kr.
Find lignende
Air France
17. dec.
CPH04:50København Kastrup
19t. 34min.
2 stop
MCO00:24Orlando
4.293 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Orlando?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Orlando
 • Hvilke flyselskaber flyver til Orlando?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Orlando fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Lufthansa, KLM, Air France og United Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Orlando, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Orlando

Neden for finder du alle lufthavne i Orlando samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Orlando fra lufthavnen

Orlando Internationale Lufthavn er hovedlufthavnen som tager imod mere end 42 millioner passagerer om året. Fra lufthavnen har du fine muligheder for at komme ind til byen med bl.a. lokale busser, taxa og shuttles.


Populære fly til Orlando

Find dine flybilletter til Orlando blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Orlando
Hurtigste flyvetid12t. 50min.
Laveste pris2.501 kr.
Fly fra Billund til Orlando
Hurtigste flyvetid20t. 24min.
Laveste pris2.915 kr.
Fly fra Aalborg til Orlando
Hurtigste flyvetid22t. 07min.
Laveste pris3.906 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Orlando

Orlando er en by der er nemmest at komme rundt i med transport, medmindre der er tale om kun at gå et par gader. Der kører LYNX-busser over hele byen med mere end 60 ruter, og en billetpris på ca. 13 kr. Langt de fleste turister kommer for at besøge de store forlystelsesparker, som ligger udenfor byen, og derfor er billeje den perfekte løsning for de fleste. Orlando er faktisk også en af de byer i USA, hvor der findes flest biludlejningsfirmaer.


Visumkrav for Orlando

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til USA i op til 90 dage, forudsat at man har opnået ESTA-godkendelse som skal ansøges senest 72 timer før afrejse og kan gøres online. Husk altid at tjekke de nyeste visumregler hos den amerikanske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Orlando


De bedste oplevelser og seværdigheder i Orlando

Hvordan får man den billigste flybillet til Orlando?

For at finde de billigste billetter så skal du kigge på billetter i november og marts, og booke dem ca. 34 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Orlando, januar 2018).

Hvad skal man se i Orlando?

Orlando i staten Florida ligger rigtig smukt placeret med mange søer omkring bymidten, samt seværdigheder i og udenfor centrum. Universal Studio er en filminspireret forlystelsespark, som man ikke kommer udenom, når man rejser til Orlando. Walt Disney World er naturligvis den anden store attraktion, hvor hele familien kan nyde de mange forlystelser samt kramme med alle sine yndlingsfigurer. En anden populær mulighed er en tur i SeaWorld, hvor der venter shows med søløver, delfiner og mange flere dyr. Når bylivet skal nydes, så foregår det især omkring Orange Avenue og søen Eola.

Aktiviteter for børn

Aquatica Park er det vildeste vandland med lange rutsjebaner og sjov på amerikansk manér. Kennedy Space Center er en anden stor oplevelse, hvor de kan lære om astronauter og rumfartsteknologi.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring så man er dækket, skulle du eller familien komme til skade eller være ude for et uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Orlando.

Giver man drikkepenge i Orlando?

Ligesom i mange andre amerikanske byer, så er 15-20% i drikkepenge standard.

Hvor er der god shopping?

I USA er malls og outlets sagen. The Florida Mall, Premium Outlets at Vineyard Avenue samt Premium Outlets at International Drive er oplagte muligheder.