Find billige flybilletter til Rønne

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
København (CPH)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Rønne. De nuværende restriktioner til Rønne er baseret på Danmark rejserestriktioner.

Se nuværende Danmark rejserestriktioner

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bornholm?

Det er ikke uden grund, at Bornholm bliver kaldt solskinsøen. Øen er nemlig velsignet med flere årlige solskinstimer end resten af landet – takket være placeringen i Østersøen. Højsæsonen og det bedste tidspunkt at besøge Bornholm på er om sommeren, hvor øen er fuld af liv og rejsende fra nær og fjern. Rundkirker, røgerier og Rokkestenen – Bornholm har masser af kendetegn, der spreder hygge og autenticitet blandt turisterne.

Hvilket er det absolut billigste fly til Rønne?

Brugere, der bestiller rejser til Rønne fra London, har fundet fly, der er 96% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Rønne. Hvis du vil finde den billigste pris til Rønne fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rønne?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du bestille flyrejser til Rønne fra Danmark i november i stedet. Fly til Rønne i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 861 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Rønne?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Rønne på, er omkring 47 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 950 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Rønne på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 830 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rønne på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Rønne er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 882 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en torsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.455 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Rønne.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rønne?

Det billigste tidspunkt at flyve til Rønne på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 909 kr.. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Rønne, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.000 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rønne?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Rønne. Hvis du har planer om at flyve til Rønne, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: København Kastrup (142 km fra Rønne centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Rønne på?

Lufthavn: Rønne Bornholm har en gennemsnitspris på 2.090 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Rønne. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Rønne?

På nuværende tidspunkt inkluderer Danmark rejserestriktioner rejser til Rønne. Indrejserestriktioner

Danske statsborgere og bosiddende kan stadig vende tilbage til Danmark når som helst. Rejsende, der ikke er statsborgere eller beboere, kan stadig rejse ind i Danmark med et værdigt formål. Der kræves bevis for at demonstrere et Værdigt formål. Eksempler på 'værdige formål' inkluderer arbejde eller studier i Danmark, transport af varer og forskellige familierelaterede grunde, for eksempel at besøge et familiemedlem eller en partner, der er bosiddende i Danmark. Den fulde liste over 'værdige formål' kan ændres og kan findes href = "https://en.coronasmitte.dk/rules-and-regulations/entry-into-denmark/persons-resident-in-countries-outside -of-danmark "> her .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen testresultat udstedt inden for 24 timer før ankomst. Rejsende, der flyver fra Grønland og Færøerne, rådes også til at foretage en PCR-test inden for 72 timer efter indrejse i Danmark. Rejser, der tidligere er blevet smittet med COVID-19 og derfor ikke er i stand til at præsentere et negativt testresultat, skal præsentere et positivt COVID- 19 testresultat fra en test udført mellem 14 dage og otte uger før flyvningen. Disse passagerer opfattes ikke længere som værende smitsomme.

Karantænekrav

Rejsende skal tage en hurtigtest, inden de forlader lufthavnen. Alle rejsende er underlagt en 10-dages selvisolering. De kan tage en PCR-test på dag 4 for at forkorte perioden. Der er nogle undtagelser, herunder dem, der leverer varer og tjenester ind/ud af Danmark.

Transitregler

Rejsende, der vender tilbage til deres hjemland, kan rejse gennem Danmark. Alle rejsende der rejser eller rejser til/fra Danmark skal bære masker på alle tidspunkter på fly og i lufthavnen.

Hvis du planlægger rejser til Rønne nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Rønne Bornholm

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rønne Bornholm fundet af momondos brugere for nylig
Danish Air
1. jun.
CPH13:20København Kastrup
0t. 40min.
RNN14:00Rønne Bornholm
3. jul.
RNN13:50Rønne Bornholm
0t. 40min.
CPH14:30København Kastrup
Danish Air
29. jun.
CPH09:40København Kastrup
0t. 40min.
RNN10:20Rønne Bornholm
1. jul.
RNN05:00Rønne Bornholm
0t. 40min.
CPH05:40København Kastrup
Danish Air
1. okt.
CPH18:05København Kastrup
0t. 40min.
RNN18:45Rønne Bornholm
15. okt.
RNN08:45Rønne Bornholm
0t. 40min.
CPH09:25København Kastrup
Danish Air
23. jun.
CPH15:45København Kastrup
0t. 40min.
RNN16:25Rønne Bornholm
27. jun.
RNN10:35Rønne Bornholm
0t. 40min.
CPH11:15København Kastrup
Danish Air
24. jul.
CPH15:45København Kastrup
0t. 40min.
RNN16:25Rønne Bornholm
6. aug.
RNN14:25Rønne Bornholm
0t. 40min.
CPH15:05København Kastrup
Danish Air
22. maj
CPH04:10København Kastrup
0t. 40min.
RNN04:50Rønne Bornholm
29. maj
RNN04:10Rønne Bornholm
0t. 40min.
CPH04:50København Kastrup
1.009 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Rønne Bornholm

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Rønne, så se nogle af vores tilbud herunder fra Danish Air
Danish Air
1. jun.
CPH09:40København Kastrup
0t. 40min.
RNN10:20Rønne Bornholm
Danish Air
3. jul.
CPH12:00København Kastrup
0t. 40min.
RNN12:40Rønne Bornholm
Danish Air
27. maj
CPH03:30København Kastrup
0t. 40min.
RNN04:10Rønne Bornholm

Hvilke flyselskaber flyver til Bornholm?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Rønne

Der er kun et enkelt flyselskab der rejser til Bornholm, og det er Danish Air Transport. Flyveturen til og fra København er naturligvis direkte med en smuttur på blot 35 minutter. Der findes også en rute fra Billund, som oprindeligt kun var en sommerrute, men senere er blevet udvidet til at gælde hele året. Derfra tager turen ca. halvanden time.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Rønne samt afstand til centrum

Bornholms Lufthavn er den eneste tilbage i Danmark, som drives af staten. Den åbnede officielt helt tilbage i 1940, men fik en ny terminalbygning i 1982, så de i dag stadig er rustet til de mange turister, der ankommer med fly til Bornholm. Lufthavnen byder bl.a. på restaurant, gratis Wi-Fi, legerum og flere andre moderne faciliteter. Når du skal fra lufthavnen er det billigst at tage bussen ind til Rønne, hvorfra man altid du rejse videre ud på øen.


Populære fly til Rønne

Find dine flybilletter til Rønne blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rønne
Korteste rejsetid
0t. 40min.
Laveste pris
830 kr.
Fly fra Berlin til Rønne
Korteste rejsetid
13t. 20min.
Laveste pris
1.487 kr.
Fly fra Düsseldorf til Rønne
Korteste rejsetid
6t. 50min.
Laveste pris
1.666 kr.
Fly fra Hamborg til Rønne
Korteste rejsetid
4t. 35min.
Laveste pris
1.926 kr.
Fly fra Riga til Rønne
Korteste rejsetid
15t. 25min.
Laveste pris
2.669 kr.
Fly fra Oslo til Rønne
Korteste rejsetid
2t. 40min.
Laveste pris
2.905 kr.
Fly fra Salzburg til Rønne
Korteste rejsetid
23t. 55min.
Laveste pris
2.991 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt på Bornholm?

Bornholm er lettest at opleve og komme rundt på, på fire hjul med dig selv bag rattet. Der kører naturligvis også mange lokale og regionale busser på øen, så det er også muligt at komme rundt med offentlig transport. Rigtig mange turister nyder at cykle rundt på Bornholm, hvilket er en fantastisk oplevelse takket være den flotte natur samt de mange små landsbyer.


Tips og gode råd til Bornholm

Hvordan får man den billigste flybillet til Bornholm?

I påsken, industriferien, til jul og nytår samt i månederne fra juni til august er der tryk på flyene til Bornholm, hvilket får billetpriserne til at stige. Vælger man at rejse udenfor disse tidspunkter, så får man de billigste flybilletter.

Hvad skal man se på Bornholm?

En af Bornholms mest velkendte seværdigheder er slotsruinen Hammershus. Hver sommer kan du feste løs til god musik i Hammershus nærområde, når Wonderfestiwall går a stablen. Bornholm byder på masser af naturoplevelser samt de berømte rundkirker, der findes mange steder på øen. Helligdomsklipperne er sammen med Rokkestenen og Ekkodalen tre steder, hvor du kan opleve den rå natur. Bornholms Sommerfuglepark er altid fin og fredfyldt, mens Brændegårdshaven er en hyggelig park med forlystelser og rekreative områder. Husk også at smage en røget sild samt en omgang Sol over Gudhjem. Få flere anbefalinger til oplevelser på Bornholm her.

Aktiviteter for børn

Der er aktiviteter for hele familien på Danmarks klippeø, og dermed er det også oplagt at tage ungerne med. Bornholm Klatrepark er altid en hyggelig og morsom affære, hvor børn får rørt kroppen og brændt godt med energi af. Det samme er Bornholms Rovfugleshow, hvor de små kan få lov at holde en af de store krabater, hvis de tør.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er ikke nødvendigt med rejseforsikring, da det gule sygesikringskort naturligvis dækker.

Giver man drikkepenge i Bornholm?

Det er ikke kutyme at give drikkepenge, men har du fået en god service, kan du sagtens runde op eller lægge et beløb til rengøringsfolk, tjenere eller andre i servicebranchen.

Hvor er der god shopping?

Det er især i Rønne, man finder shoppingmuligheder indenfor mode. Øens fine kunsthåndværk kan købes i alle de større byer som Gudhjem, Nexø, Svaneke og mange andre steder.Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class