Find billige fly til Mauritius

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Mauritius

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Mauritius

Bedste pris på enkeltbillet

4.077 kr.

Bedste pris på returbillet

5.184 kr.

Hurtigste flyvetid

23t. 05min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Mauritius fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.077 kr. (København Kastrup til Port Louis Sir Seewoosagur Ram.).
Den bedste pris på en returbillet til Mauritius fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.184 kr. (København Kastrup til Port Louis Sir Seewoosagur Ram.).
Det hurtigste fly til Mauritius fra Danmark tager 23t. 05min. (København Kastrup til Port Louis Sir Seewoosagur Ram.).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Mauritius, herunder Air France, Turkish Airlines og Emirates.

De billigste fly til byer i Mauritius

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Mauritius fra Danmark
Port Louis
Port Louis

Brugbar information om dit fly til Mauritius

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Mauritius

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Mauritius er:
1.383 kr. pr. person med Air Mauritius
2.582 kr. pr. person med Air Austral
3.142 kr. pr. person med South African

Rejsetiden fra Danmark til Mauritius varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Port Louis Sir Seewoosagur Ram. (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 15t. 35min.. En anden populær rute fra Danmark til Mauritius er at flyve fra Billund til Port Louis Sir Seewoosagur Ram., hvilket tager ca. 16t. 25min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Fly til Mauritius er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 3.072 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 24.387 kr., og alt fra 23.778 kr. eller mindre er et godt tilbud. 80.870 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til Mauritius, skal du sørge for at bestille din afrejse på en tirsdag. Din bedste mulighed er at flyve på en tirsdag, såvel som en onsdag. Afrejse på en lørdag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til Mauritius.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Mauritius

Find fly til disse populære byer i Mauritius fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Mauritius

Se de billigste flyrejser til Mauritius fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnPort Louis15t. 40min.5.184 kr.
BillundPort Louis16t. 25min.7.240 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Mauritius

Da Mauritius ligger på den sydlige halvkugle, er øens sommer- og vintermåneder omvendt af de danske. Mauritius forbindes med paradis på jord, hvor luften er ren, strandene kridhvide og vandet azurblåt hele vejen rundt. De bedste tidspunkter at rejse til Mauritius på er fra oktober til december hvor de har den tørre sæson, eller fra april til juni hvor temperaturen er ganske behagelig for hele familien.I februar og marts finder du typisk de bedste priser på fly til Mauritius, som også er de måneder hvor det regner mest. August er til gengæld den koldeste måned, mens cyklonsæsonen starter i november. Da øen er så lille, rammes den dog sjældent af direkte uvejr. Mauritius er himmel på jord blandet med scuba-diving, surfing, kolde cocktails samt storslåede udsigter.

Selvom denne paradisø ligger langt ude i det Indiske Ocean, så er der stadig en del valgmuligheder, når det drejer sig om flyselskaber. Du kan hoppe ombord hos selskaber som Austrian Airlines, SWISS, Lufthansa, Air Mauritius, Emirates og mange andre. Der afgår ikke direkte fly fra København, men med et enkelt stop undervejs kan turen klares på ca. 15 timer.

Stort set alle flyvninger til Mauritius går via Sir Seewoosagur Ramgoolam Internationale Lufthavn. Når du skal fra lufthavnen og videre mod centrum, er det billigst at tage bus 198 med en rejsetid på ca. 85 minutter til en pris på omkring 4 DKK. Alternativt kan du arrangere transport med dit hotel på forhånd, eller benytte en taxa.

I hovedbyen Port Louis kommer du nemmest rundt til fods, men skal du rundt på selve øen er det oplagt enten at leje en bil (husk at de kører i venstre siden af vejbanen), eller benytte en af de lokale busser der opereres af fire forskellige selskaber.

Ved indrejse til Mauritius får du glæde af op til 90 dages visumfrihed. Et gyldigt pas skal medbringes, og det skal være gyldigt i minimum 6 måneder udover rejsens varighed. Tjek altid de nyeste regler hos Mauritius Konsulat i Danmark.

Hvis du rejser udenfor sæsonens to mest populære perioder – der er fra april til juni og igen fra oktober til december – så er det muligt at få fat i de billigste billetter til denne unikke ø, der er et smukt syn i alle sæsonerne.

Multikulturelle Mauritius kan byde på meget mere end badeferie, da øens mange muligheder også indbyder til sport og sightseeing. En tur til Bois Cheri på den berømte te-rute er en stor oplevelse, hvor du oplever en te-plantage samt selve produktionen. En helikoptertur med Air Mauritius, hvor du ser det hele fra oven, giver nogle af de smukkeste feriebilleder. Tag også i Vanille Nature Park, hvor du kan møde gekkoer, makakaber og se krokodiller blive fodret. Lækre, himmelske strande er der nok af, men nogle af topdestinationerne er Trou aux Biches Beach, Ile aux Cerfs, Blue Bay Beach og la Cuvette Beach, hvor du får lige det, du er kommet efter – afslapning, snorkling og solbadning i de mest fantastiske omgivelser.

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket skulle der ske et uheld.

Vandet fra hanerne drikkes af mange lokale på Mauritius, men turister rådes til at holde sig til vand på flaske.

Det er normalt at give ca. 10% af en regnings samlede pris.

Happy World Centre samt Le Caudan Waterfront er to oplagte shoppingsteder.


Populære ruter til Mauritius

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Port Louis
Hurtigste flyvetid15t. 40min.
Laveste pris5.184 kr.
Fly fra Billund til Port Louis
Hurtigste flyvetid16t. 25min.
Laveste pris7.240 kr.
Fly fra Madrid til Port Louis
Hurtigste flyvetid28t. 30min.
Laveste pris10.091 kr.

Find fly til Mauritius

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Mauritius


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Mauritius.

Alle flysøgninger til Mauritius på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Mauritius. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Mauritius og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.