Hoteller i Mauritius

Hoteller i Mauritius

Find tilbud på 325 hoteller i Mauritius

Mauritius
1. mar. — 2. mar.2
søn. 25.2
tor. 29.2
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Mauritius

Find det perfekte hotel til dit ophold i Mauritius
Pris
kr.447
kr.2870
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Mauritius


Hoteller i populære byer i Mauritius

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Mauritius og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Mauritius?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Mauritius
LavsæsonjuliDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
50%forventet prisfald
43%forventet prisstigning

Rejsepriser

1.012 kr. - 3.551 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
1.538 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.928 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Mauritius

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Mauritius

Laveste hotelpris

337 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Westin Turtle Bay Resort & Spa, Mauritius

Hoteller i nærheden af lufthavnen

501

Gennemsnitslængde på ophold

15 dage
Den billigste pris for et værelse i Mauritius, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 337 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Villa Narmada, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Westin Turtle Bay Resort & Spa, Mauritius, det mest populære 5-stjernede hotel i Mauritius(bedømmelse på 9,1/10 ud fra 342 anmeldelser).
Der er 501 hoteller i Mauritius tæt på Port Louis Sir Seewoosagur Ram.. Day tours around Mauritius island. (North, South, East, West) er det nærmeste og ligger 1,0 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 15 dage, når de overnatter på hoteller i Mauritius. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 15 dage i Mauritius lå i sidste uge på 31.107 kr..

Information om overnatning i Mauritius

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Mauritius

Hvilke byer i Mauritius er bedst at bo i?

Mauritius er en af verdens bedste feriedestinationer. Den kulturelle mangfoldighed og uberørte strande tiltrækker turister fra hele verden. At finde et sted at bo er en af de overvejelser, du bør gøre, når du besøger et andet land for at holde ferie. Der er flere byer i Mauritius, hvor du kan bo under dit besøg, herunder Port Louis, Curepipe og Flic en Flac. Disse byer huser nogle af de bedste hoteller i Mauritius, herunder Labordonnais Waterfront Hotel. I disse byer er bevægelse let og økonomisk med offentlige bustransportsystemer på plads. Du kan også tage en taxa eller leje en bil til en weekendtur rundt i byens gader og seværdigheder. Trafikpolitikken og kontrollen i disse byer er velstrukturerede, hvilket gør det nemt for udlændinge at køre. Med renligheden og sikkerheden i gaderne, er det nemt at tage en tur rundt i byerne under dit ophold.

Hvad er de bedste ting at gøre i Mauritius?

Der er mange seværdigheder i Mauritius, som du kan besøge under dit ophold. Uanset om du er fan af indendørs eller udendørs aktiviteter, kan du få adgang til steder, der interesserer dig. De vidtstrakte og uberørte strande i Flic en Flac er en af de mange seværdigheder, der kan interessere dig. Du kan gå på stranden, mens du udforsker forskellige kulturer og køkkener. Et besøg i Mauritius botaniske have i Port Louis giver dig mulighed for at komme i kontakt med naturen. Du kan bo på et af de billige hoteller i Mauritius, f.eks. mA Vie La Hotel, på din tur til seværdigheder i forskellige byer. Eureka Creole House er et fantastisk rejsemål for elskere af historie og indendørs aktiviteter. Eureka Creole House ligger tæt på Moka-flodens vandfald og er åbent hele året og er vært for et udvalg af gamle kulturgenstande, der repræsenterer den mauritiske kultur.

Hvilke byer i Mauritius har det bedste natteliv?

Hvis du er fan af natteliv, vil det gøre dit ophold på Mauritius mere fornøjeligt at finde en by med det bedste natteliv. Alle byer i Mauritius har et natteliv, men oplevelsen varierer afhængigt af, hvor man bor. Nogle mauritiske byer med et prisværdigt natteliv er Port Louis, Curepipe og Flic en Flac. Port Louis er hovedstaden og har en række restauranter og natklubber, som man kan besøge, mens man bor på et af de mauritiske hoteller. Gaderne i Port Louis er sikre, hvilket gør det nemt at komme rundt og opleve nattelivet. Underholdningslatrene i Curepipe bidrager til nattelivet i denne by. Forskellige musikalske koncerter og skuespil er arrangeret på forskellige steder i byen, hvilket giver dig muligheder for at lave om aftenen. Mauritius er kendt for sine unikke fiske- og skaldyrsretter. Det bedste sted at nyde mauritiske fiske- og skaldyrsretter er Flic en Flac. En række restauranter og hoteller, såsom La Pirogue Resort & Spa, i denne by, opererer 24 timer i døgnet, hvilket gør spisning til en fantastisk nattelivsplan.

Hvilke byer i Mauritius har mest historie og kunst?

For kunst- og historieelskere er det nemt at finde steder at besøge på Mauritius. Kunstneriske og historiske steder distribueres i forskellige byer, som man kan besøge. Port Louis har flere historiske og kulturelle seværdigheder, som du kan besøge under dit ophold. I denne by kan du besøge koloniale monumenter som Fort Adelaide, der blev skabt i 1900-tallet af franske kolonialister. Dette museum er normalt åbent hele året og opkræver et mindre entré. Andre museer, du kan besøge i Port Louis, omfatter Stamp-museet og Blue Penny-museet. Andre historiske steder at besøge i Port Louis omfatter Champ de Mars, den næstældste racerbane i verden. Guidede ture på denne gamle racerbane tiltrækker højere gebyrer. Gebyrerne vil sandsynligvis fordobles om sommeren, da mange mennesker besøger væddeløbsbanen på nuværende tidspunkt. Du kan finde billige hoteller i Mauritius i Port Louis-området, for eksempel ved at bo på Champ de Mars Hotel, der gør besøger dette historiske sted bekvemt.

Hvornår er det billigst at overnatte i Mauritius?

Du kan rejse billigt ved at besøge Mauritius i april, da hotelovernatninger på dette tidspunkt kun koster 606 kr. pr. nat i gennemsnit. Undgå at rejse i december hvis du vil spare penge, da dette i gennemsnit er den dyreste måned for overnatninger.

Hvor i Mauritius vælger de fleste at overnatte?

Mauritius er fuld af spændende og eventyrlige byer, men det mest populære udflugtssted for turister er Grand Baie.

Hvilken by i Mauritius har de dyreste hotelværelser?

Med en gennemsnitspris på 2.146 kr. pr. nat er Blue bay den dyreste by at bestille et hotel i, i Mauritius. Gennemsnitsprisen på 2.146 kr. er ca. 166% højere pr. nat end gennemsnitsprisen i resten af landet.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Mauritius?

Fra februar 2024 er der 4.627 udbydere at vælge mellem for hoteller i Mauritius.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Mauritius?

Priser for hoteller i Mauritius opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Mauritius

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Mauritius

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Mauritius gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Mauritius kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Mauritius?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Mauritius.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Mauritius på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Mauritius


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Mauritius
søn. 25.2
tor. 29.2
Send mig favorittilbud fra momondo