Hoteller i Mauritius

Find tilbud på 336 hoteller i Mauritius

Mauritius
1. feb. — 2. feb.2
tor. 2.2
man. 6.2

Populære hoteller til en overnatning i Mauritius

Find det perfekte hotel til dit ophold i Mauritius
Pris
kr.102
kr.3448
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Mauritiuss bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Mauritius

Pris

744 kr. – 3.230 kr.

BILLIGSTE BY I MAURITIUSMahebourg44% billigereHoteller i Mahebourg er de billigste i Mauritius med kun 744 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I MAURITIUSPoste de Flacq59% dyrerePoste de Flacq har de højeste hotelpriser i Mauritius med værelser til 3.230 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I MAURITIUSPort Louis75% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Port Louis end i andre byer i Mauritius

Oplevelser i Mauritius


Hoteller i populære byer i Mauritius

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Mauritius og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Mauritius?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Mauritius
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
38%forventet prisfald
26%forventet prisstigning

Rejsepriser

800 kr. - 1.727 kr.

Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
2.147 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.005 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Mauritius

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Mauritius

Laveste hotelpris

116 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Outrigger Mauritius Beach Resort

Hoteller i nærheden af lufthavnen

437

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Mauritius, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 116 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Auberge Etiennette.
Få en komfortabel rejse med en booking på Outrigger Mauritius Beach Resort, det mest populære 5-stjernede hotel i Mauritius(bedømmelse på 7,6/10 ud fra 651 anmeldelser).
Der er 437 hoteller i Mauritius tæt på Port Louis Sir Seewoosagur Ram.. 5 bedrooms house with enclosed garden and wifi at Plaine Magnien 5 km away from the beach er det nærmeste og ligger 1,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Mauritius. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Mauritius lå i sidste uge på 7.344 kr..

Information about staying in Mauritius

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Mauritius

Mauritius er en af verdens bedste feriedestinationer. Den kulturelle mangfoldighed og uberørte strande tiltrækker turister fra hele verden. At finde et sted at bo er en af de overvejelser, du bør gøre, når du besøger et andet land for at holde ferie. Der er flere byer i Mauritius, hvor du kan bo under dit besøg, herunder Port Louis, Curepipe og Flic en Flac. Disse byer huser nogle af de bedste hoteller i Mauritius, herunder Labordonnais Waterfront Hotel. I disse byer er bevægelse let og økonomisk med offentlige bustransportsystemer på plads. Du kan også tage en taxa eller leje en bil til en weekendtur rundt i byens gader og seværdigheder. Trafikpolitikken og kontrollen i disse byer er velstrukturerede, hvilket gør det nemt for udlændinge at køre. Med renligheden og sikkerheden i gaderne, er det nemt at tage en tur rundt i byerne under dit ophold.

Der er mange seværdigheder i Mauritius, som du kan besøge under dit ophold. Uanset om du er fan af indendørs eller udendørs aktiviteter, kan du få adgang til steder, der interesserer dig. De vidtstrakte og uberørte strande i Flic en Flac er en af de mange seværdigheder, der kan interessere dig. Du kan gå på stranden, mens du udforsker forskellige kulturer og køkkener. Et besøg i Mauritius botaniske have i Port Louis giver dig mulighed for at komme i kontakt med naturen. Du kan bo på et af de billige hoteller i Mauritius, f.eks. mA Vie La Hotel, på din tur til seværdigheder i forskellige byer. Eureka Creole House er et fantastisk rejsemål for elskere af historie og indendørs aktiviteter. Eureka Creole House ligger tæt på Moka-flodens vandfald og er åbent hele året og er vært for et udvalg af gamle kulturgenstande, der repræsenterer den mauritiske kultur.

Hvis du er fan af natteliv, vil det gøre dit ophold på Mauritius mere fornøjeligt at finde en by med det bedste natteliv. Alle byer i Mauritius har et natteliv, men oplevelsen varierer afhængigt af, hvor man bor. Nogle mauritiske byer med et prisværdigt natteliv er Port Louis, Curepipe og Flic en Flac. Port Louis er hovedstaden og har en række restauranter og natklubber, som man kan besøge, mens man bor på et af de mauritiske hoteller. Gaderne i Port Louis er sikre, hvilket gør det nemt at komme rundt og opleve nattelivet. Underholdningslatrene i Curepipe bidrager til nattelivet i denne by. Forskellige musikalske koncerter og skuespil er arrangeret på forskellige steder i byen, hvilket giver dig muligheder for at lave om aftenen. Mauritius er kendt for sine unikke fiske- og skaldyrsretter. Det bedste sted at nyde mauritiske fiske- og skaldyrsretter er Flic en Flac. En række restauranter og hoteller, såsom La Pirogue Resort & Spa, i denne by, opererer 24 timer i døgnet, hvilket gør spisning til en fantastisk nattelivsplan.

For kunst- og historieelskere er det nemt at finde steder at besøge på Mauritius. Kunstneriske og historiske steder distribueres i forskellige byer, som man kan besøge. Port Louis har flere historiske og kulturelle seværdigheder, som du kan besøge under dit ophold. I denne by kan du besøge koloniale monumenter som Fort Adelaide, der blev skabt i 1900-tallet af franske kolonialister. Dette museum er normalt åbent hele året og opkræver et mindre entré. Andre museer, du kan besøge i Port Louis, omfatter Stamp-museet og Blue Penny-museet. Andre historiske steder at besøge i Port Louis omfatter Champ de Mars, den næstældste racerbane i verden. Guidede ture på denne gamle racerbane tiltrækker højere gebyrer. Gebyrerne vil sandsynligvis fordobles om sommeren, da mange mennesker besøger væddeløbsbanen på nuværende tidspunkt. Du kan finde billige hoteller i Mauritius i Port Louis-området, for eksempel ved at bo på Champ de Mars Hotel, der gør besøger dette historiske sted bekvemt.

Du kan rejse billigt ved at besøge Mauritius i september, da hotelovernatninger på dette tidspunkt kun koster 450 kr. pr. nat i gennemsnit. Undgå at rejse i januar hvis du vil spare penge, da dette i gennemsnit er den dyreste måned for overnatninger.

Mauritius er fuld af spændende og eventyrlige byer, men det mest populære udflugtssted for turister er Grand Baie.

Med en gennemsnitspris på 971 kr. pr. nat er Bel Ombre den dyreste by at bestille et hotel i, i Mauritius. Gennemsnitsprisen på 971 kr. er ca. 59% højere pr. nat end gennemsnitsprisen i resten af landet.


momondos yndlingshoteller i Mauritius

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Mauritius
Seasense Boutique Hotel & Spa

Seasense Boutique Hotel & Spa

Coastal Road, Belle Mare, Mauritius

8,3
1.669 kr.
Aanari Hotel And Spa

Aanari Hotel And Spa

Pasadena Village, Royal Road, Flic en Flac, Mauritius

7,4
691 kr.
Le Méridien Ile Maurice

Le Méridien Ile Maurice

MU, Village Hall Lane, Pointe Aux Piments 21304, Mauritius, Pointe aux Piments, Mauritius

8,4
2.162 kr.
Maritim Crystals Beach Hotel Mauritius

Maritim Crystals Beach Hotel Mauritius

Coastal Road, Quatre Cocos 230, Palmar, Belle Mare, Mauritius

7,6
1.546 kr.
L'Oiseau de L'Ocean Tourist Residence

L'Oiseau de L'Ocean Tourist Residence

124, Ave Des Palmiers, Flic en Flac, Mauritius

8,2
233 kr.
Maradiva Villas Resort and Spa

Maradiva Villas Resort and Spa

Wolmar, Flic en Flac, Mauritius

9,0
3.810 kr.
Casuarina Resort and Spa

Casuarina Resort and Spa

Coastal Road, Trou Aux Biches, Mauritius

7,8
657 kr.
Villas Caroline

Villas Caroline

Coastal Road, 76, Flic en Flac, Mauritius

8,5
1.050 kr.
La Plaine Verte Guesthouse

La Plaine Verte Guesthouse

57 Madad ul Islam St, Port Louis, Mauritius

6,3
212 kr.
Riu Le Morne Adults only

Riu Le Morne Adults only

Pointe Sud Ouest, Le Morne, Mauritius

1.966 kr.
Le Binome

Le Binome

Morcellement Boucan, Grand Baie, Mauritius

7,2
171 kr.

Casa Florida Hotel & Spa

Mont Oreb Lane, Pereybèré, Mauritius

8,1
280 kr.
Allamanda Studios and Apartments

Allamanda Studios and Apartments

Cap Malheureux, Mauritius

8,2
157 kr.
Chantauvent Guesthouse

Chantauvent Guesthouse

Route Cotier Coastal Road - Pointe D'Esn, Blue bay, Mauritius

7,6
493 kr.
Manisa Hotel

Manisa Hotel

Coastal Road, 230, Flic En Flac, Flic en Flac, Mauritius

6,6
520 kr.
Palms Hotel

Palms Hotel

66, St Jean Road, Quatre Bornes, Mauritius

7,8