Hoteller i Slagelse

Find de bedste tilbud på 101 hoteller i Slagelse, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Slagelse

Der er mange skønne hoteller i Slagelse. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Det bedste tidspunkt at booke hotel i Slagelse

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Slagelse
Lavsæson
august
Højsæson
oktober

Det billigste tidspunkt

33%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

25%

forventet prisstigning

Pris
684 kr. - 1.340 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
tirsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

952 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.004 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Slagelse

Vores bedste tips til Slagelse

Hvad koster et hotel i Slagelse?

Når det kommer til at booke et hotel i Slagelse afhænger prisen af, hvor i byen du ønsker at overnatte. I centrum af Slagelse har du ofte mulighed for at overnatte på et dobbeltværelse for mellem ca. 600 og 1000 DKK per nat, mens der er rige muligheder for at bo på et familiehotel i form af feriebolig med udsigt over vandet for omkring ca. 1500 DKK per nat. Prisen afhænger af forskellige faktorer som for eksempel luksus, beliggenhed, hvornår du rejser, og om du vælger et hotel i Slagelse med morgenmad.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Slagelse?

Generelt anbefales det at booke en overnatning i Slagelse, når det er godt vejr i Danmark, og det har du størst sandsynlighed for i det sene forår eller om sommeren. Du kan også planlægge en overnatning i Slagelse i forbindelse med festugen, der normalt finder sted i slutningen af juni.

Kan man rejse til Slagelse på budget?

Det er bestemt muligt at rejse til Slagelse på budget. Du kan starte med af finde tilbud på en billig overnatning i Slagelse. Derudover har du blandt andet mulighed for at spare på ferieudgifterne ved at booke en indkvartering i form af en feriebolig, hvor I kan forberede maden derhjemme i stedet for at bruge penge på at tage ud at spise.

De bedste transportmidler i Slagelse

Det er nemt at komme rundt i Slagelse, hvor du kan tage med bus, tog, taxa eller færge. Mens der går færger til Agersø og Omø, så kan du tage med Movias busser rundt i byen. Du har flere forskellige muligheder med tog til blandt andet Korsør eller Tølløse samt mod København eller Fyn med DSB.

Parkering i Slagelse

Der er ca. 3000 parkeringspladser i og omkring centrum af Slagelse. Der kan være rift om pladserne især omkring myldretid, og derfor er det vigtigt at læse om tidsbegrænsningen på p-skiltene.


Hvad koster et hotel i Slagelse pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Slagelse
3 stjerner
Vilcon Hotel & Konferencegaard
#1 Mest populær

Vilcon Hotel & Konferencegaard

7,7

991 kr.

Se hoteltilbud
Only Sleep
Mest for pengene

Only Sleep

7,0

604 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Slagelse

Disse billige hoteller og vandrehjem i Slagelse har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Slagelse

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Slagelse?

Når det kommer til at vælge blandt de mange hoteller i Slagelse, afhænger valget oftest af, om du foretrækker at bo i centrum af Slagelse eller længes efter muligheden for at dyppe tæerne i Storebælt, som en af de første aktiviteter på dagen.

Ved Musholm Bugt kan du finde fine hoteller, der lægger op til en romantisk tur med kæresten eller en tur på familiehotel med børn takket været de børnevenlige strande. Du bør også vende blikket ud mod kysten, hvis du søger wellness og/eller et hotel med spa i Slagelse. I den forbindelse skal du ofte søge mere ud mod Korsør og Storebælt end ind mod Slagelse centrum.

I centrum af byen finder du muligheder for at bo på et billigt hotel i Slagelse, og det er også i midtbyen, at du finder indkvartering i nærheden af alle de hyggelige cafeer og spændende butikker.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Slagelse

Slagelse, der ligger ca. 90 km fra København, byder blandt sine mange seværdigheder på Sct. Mikkels Kirke. Kirken stammer fra 1300-tallet, hvilket er med til at gøre den til en af de ældste teglstenskirker i landet.

Hvis du vælger at booke et hotel i Slagelse bør du også besøge ruinerne Antvorskov Kloster, som ligger i den sydlige del af byen. Lidt længere udenfor byen finder du Trelleborg Vikingeborg, hvor du har mulighed for at spise mad over bålet som en ægte viking.

Tilbage i centrum er der masser af andre muligheder for kulinariske oplevelser i Slagelse, hvor du kan nyde alt fra en god bøf til sushi, fransk eller italiensk mad og meget mere.

Slagelse er også kendt som den største handelsby i Vestsjælland, hvor du blandt andet kan ose rundt i Slagelse bymidte eller shoppingcentret VestsjællandsCentret, som også ligger i hjertet af centrum.


Rejseinformation: Slagelse

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Slagelse?

Den billigste måned at booke et hotel i Slagelse er august. Prisen på dit værelse kan være helt op til 38% billigere end i de dyreste måneder.

Hvor længe bor vores brugere i Slagelse?

I gennemsnit overnatter vores brugere 2 nætter i Slagelse.

Hvilken dag er den billigste at bo i Slagelse?

mandag er den billigste dag at bo på hotel i Slagelse, og torsdag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Slagelse?

Prisen for et hotelværelse i Slagelse vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 629 kr. pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Slagelse, hvilke seværdigheder er så populære i januar?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Slagelse i januar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 0 °C, og chancen for sne er lav med kun 30 mm forventet nedbør.