Hoteller i Vejle

Find de bedste tilbud på 34 hoteller i Vejle, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Vejle

Der er mange skønne hoteller i Vejle. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Vejle

Givskud Zoo
Vejle Stadium
Jelling Stones

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Givskud Zoo?

momondo-brugere har anbefalet 2 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Givskud Zoo. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 884 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Givskud Zoo er normalt 32% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Vejle, som ligger på 593 kr..

Hoteller i nærheden af Givskud Zoo

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Vejle Stadium?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Vejle Stadium ligger på 672 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Vejle Stadium er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Vejle Stadium er normalt 11% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Vejle, som ligger på 593 kr..

Hoteller i nærheden af Vejle Stadium

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Jelling Stones?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Vejle tæt på Jelling Stones, bør du forvente at skulle betale omkring 884 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 884 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Jelling Stones. Hoteller i nærheden af Jelling Stones er normalt 32% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Vejle, som ligger på 593 kr..

Hoteller i nærheden af Jelling Stones

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Vejle

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Vejle
Lavsæson
juni
Højsæson
november

Det billigste tidspunkt

48%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

41%

forventet prisstigning

Pris
371 kr. - 1.184 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
tirsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

676 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

707 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Vejle er: 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 43 dage før.
3 stjerne
562 kr. - 701 kr.
4-5 stjerne
859 kr. - 1.017 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Vejle

Hvordan finder man et billigt hotel i Vejle?

I Danmark er sommermånederne højsæsonen for turisme, og det afspejles i hotelpriserne – også i Vejle. En overnatning på et hotelværelse i Vejle i juli måned koster omtrent mellem 600-1300 DKK. Skal det gøres billigere kan du overveje at rejse hertil uden for højsæsonen, eller gå på kompromis med beliggenhed og/eller hotelværelsets faciliteter. Nogle af byens billigste overnatningsmuligheder finder du bl.a. på Munkebjerg Bed & Breakfast og Casa Mundo Bed & Breakfast.

Kan man rejse til Vejle på budget?

Selvom Vejle lokker med gode shoppingmuligheder, så behøver du ikke bruge hele feriebudgettet under dit ophold i byen. Rejser du med børn, så er der gratis børneteater på biblioteket, og hvis du er til fart over feltet, så er der fede MTB-ruter i både Nørreskoven og Himmelpind. Om sommeren kan du også tage på strandtur ved Vejle Fjord eller medbringe en picnickurv på en lun forårsdag. Vejle Vindmølle er også et besøg værd, inden du slår dig ned i Den Smidtske Gård og spiser sen frokost. Ankommer I i bil og vil I gerne ud og opleve mere af Jylland, så tag et kig på vores anbefalinger til seværdigheder i Jylland.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Vejle?

Som de fleste andre danske provinsbyer, er det intet større problem, at komme rundt i Vejle til fods. Foruden at være nemt og belejligt, er det også den bedste måde at opleve selve byen på. Der kører selvfølgelig også bybusser, og her kan du regne med en billetpris på ca. 22 DKK. Derudover er det også nemt at leje cykler i byen, og infrastrukturen er god med mange cykelstier.

Kan man booke hotel i Vejle området uden kreditkort?

Nogle af byens hoteller tilbyder, at du kan betale ved ankomst – enten kontant eller med kreditkort.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Vejle?

18 år er minimumsalderen, når man ønsker at tjekke ind på et hotel i Vejle.

Skal man lægge depositum på hoteller i Vejle?

Et depositum er påkrævet, hvor du oftest kan vælge mellem kontantbetaling eller garanti på et kreditkort. Sørg dog altid for, at tjekke op med det enkelte hotel.

Parkering i Vejle

Det er ikke noget problem at tage bilen ind til Vejle, der har over 3500 kommunale parkeringspladser samt adskillige p-huse. I selve bymidten er der både gratis parkering samt betalingsparkering med eller uden tidsbegrænsning. Ved betalingsparkering koster det fra ca. 6 DKK og op til omkring 9 DKK per time.

Hotel i Vejle med parkering

Har du egen bil med er det oplagt at tjekke ind på et hotel omkring Vejle der tilbyder parkering. Det kan du bl.a. finde hos BB Hotel Vejle Park og Vejle Center Hotel.


Hvad koster et hotel i Vejle pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Vejle
3 stjerner
Scandic Jacob Gade
Mest for pengene

Scandic Jacob Gade

8,0

846 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Vejle

Disse billige hoteller og vandrehjem i Vejle har gode priser til det lille rejsebudget
Casa Mundo Bed & Breakfast

Casa Mundo Bed & Breakfast

7,7

272 kr.

Se hoteltilbud
Scandic Jacob Gade

Scandic Jacob Gade

8,0

846 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Vejle

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Casa Mundo Bed & Breakfast

Casa Mundo Bed & Breakfast

7,7

272 kr.

Se hoteltilbud
Scandic Jacob Gade

Scandic Jacob Gade

8,0

846 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Vejle?

Over de sidste par årtier er Vejle gået fra at være en industriby til at være en by, der satser på service, handel og viden. En placering som Danmarks niendestørste by samt attraktioner som f.eks. Jellingestenene har også medvirket til, at Vejle er blandt de populære byer når både danskere og turister tager på ferie rundt i landet.

I Vejle og omegn finder du et fint udvalg af lækre hoteller, og er du ude i god tid kan du også være heldig at finde gode tilbud og dermed få et billigt ophold. De fleste hoteller er i Vejle centrum, hvor man er tæt på Søndergade, Torvegade, Nørregade og Vestergade samt hyggelige Vejle Å, der er med til at skabe en særlig stemning i byen. Vejle er i særdeleshed også kendt for sin utrolig smukke fjord, og det er ligeledes et af de meget populære steder at booke hotel når man f.eks. vil nyde et afslappende weekendophold. Tag f.eks. et kig på kurhotellet Hotel Vejlefjord, der ligger med en formidabel udsigt til fjorden, har swimmingpool, og kan byde på et luksus spaophold – uden tvivl et af byens bedste hoteller.

Leder du af praktiske årsager efter et hotel nær Vejle sygehus, så kan du roligt kigge efter et hotel midt i Vejle, da det kun er placeret få km fra bymidten og f.eks. Vejle banegård. Vil du gerne bo på hotel nær Vejle motorvej, så kan du tage et kig på Hotel Hedegården der kun ligger 500 meter fra motorvej E45.


Om Vejle

Tekstilindustri, tyggegummi og pølsefabrik – Vejle har op gennem årene særligt gjort sig bemærket inden for disse niche-erhverv. I dag har byen dog rettet blikket mod arkitektur, shopping og kulturelle udbud. Vejlefjordbroen, byens gågade, Vejle Å, Munkebjergskoven med årets først bøgeudspring, samt lejlighedskomplekset “Bølgen” langs fjorden er blot nogle af byens kendetegn.

Tag turen ned af Søndergade, hvor du kan beundre byens rådhus fra 1878, eller læg turen forbi Vejle Kunstmuseum, hvor du både kan opleve ældre og moderne kunst. Det er ikke kun hotellerne i Vejle, der byder på noget for alle typer af rejsende, det samme gør byens attraktioner. Byen huser også mange unikke kirker, hvor en tur i Sankt Nikolaj Kirke er et must, da det er byens ældste bygning. Vejle Musikteater er også værd at bruge en aften på, og hvis du ønsker lidt indendørs-shopping, så er Bryggen et alsidigt center med mange forskellige butikker.


Rejseinformation: Vejle

Hvor længe bor vores brugere i Vejle?

Det gennemsnitlige ophold i Vejle varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Vejle?

Prisen for et hotel i Vejle afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 651 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Vejle?

Hoteller i Vejle er typisk billigst i juni. Du kan forvente et prisfald på ca. 48% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Vejle?

Prisen på et hotelværelse i Vejle varierer fra dag til dag, men generelt er mandag billigst, og tirsdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Vejle?

Et hostel i Vejle koster i gennemsnit ca. 485 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 166 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Vejle pr. nat.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Vejle