Hoteller i Vejle, Danmark

Find tilbud på 16 hoteller i Vejle, Danmark

Vejle, Danmark
29. sep. — 30. sep.2
lør. 30.9
ons. 4.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Vejle

Find det perfekte hotel til dit ophold i Vejle
Pris
kr.417
kr.1649
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Vejle?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Vejle
Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
952 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.094 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Vejle er: 1-2 stjerne, 27 dage før. 4-5 stjerne, 34 dage før.

1-2 stjerne

559 kr. - 644 kr.

3 stjerne

701 kr. - 835 kr.

4-5 stjerne

934 kr. - 1.196 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Vejle

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Vejle

Laveste hotelpris

382 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

485

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Vejle, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 382 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Lille Munkebjerg.
Der er 485 hoteller i Vejle tæt på Billund. Billund Airport Hotel er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Vejle. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Vejle lå i sidste uge på 1.014 kr..

Rejsetips til Vejle

Hvordan finder man et billigt hotel i Vejle?

I Danmark er sommermånederne højsæsonen for turisme, og det afspejles i hotelpriserne – også i Vejle. En overnatning på et hotelværelse i Vejle i juli måned koster omtrent mellem 600-1300 DKK. Skal det gøres billigere kan du overveje at rejse hertil uden for højsæsonen, eller gå på kompromis med beliggenhed og/eller hotelværelsets faciliteter. Nogle af byens billigste overnatningsmuligheder finder du bl.a. på Munkebjerg Bed & Breakfast og Casa Mundo Bed & Breakfast.

Kan man rejse til Vejle på budget?

Selvom Vejle lokker med gode shoppingmuligheder, så behøver du ikke bruge hele feriebudgettet under dit ophold i byen. Rejser du med børn, så er der gratis børneteater på biblioteket, og hvis du er til fart over feltet, så er der fede MTB-ruter i både Nørreskoven og Himmelpind. Om sommeren kan du også tage på strandtur ved Vejle Fjord eller medbringe en picnickurv på en lun forårsdag. Vejle Vindmølle er også et besøg værd, inden du slår dig ned i Den Smidtske Gård og spiser sen frokost. Ankommer I i bil og vil I gerne ud og opleve mere af Jylland, så tag et kig på vores anbefalinger til seværdigheder i Jylland.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Vejle?

Som de fleste andre danske provinsbyer, er det intet større problem, at komme rundt i Vejle til fods. Foruden at være nemt og belejligt, er det også den bedste måde at opleve selve byen på. Der kører selvfølgelig også bybusser, og her kan du regne med en billetpris på ca. 22 DKK. Derudover er det også nemt at leje cykler i byen, og infrastrukturen er god med mange cykelstier.

Kan man booke hotel i Vejle området uden kreditkort?

Nogle af byens hoteller tilbyder, at du kan betale ved ankomst – enten kontant eller med kreditkort.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Vejle?

18 år er minimumsalderen, når man ønsker at tjekke ind på et hotel i Vejle.

Skal man lægge depositum på hoteller i Vejle?

Et depositum er påkrævet, hvor du oftest kan vælge mellem kontantbetaling eller garanti på et kreditkort. Sørg dog altid for, at tjekke op med det enkelte hotel.


Hvad koster et hotel i Vejle pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Vejle

4-stjernede hoteller

Billigst 762 kr.

Gennemsnitlig 1.434 kr.

Dyrest 2.558 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Vejle

Disse billige hoteller og vandrehjem i Vejle har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Vejle

Disse Vejle hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Vejle

Over de sidste par årtier er Vejle gået fra at være en industriby til at være en by, der satser på service, handel og viden. En placering som Danmarks niendestørste by samt attraktioner som f.eks. Jellingestenene har også medvirket til, at Vejle er blandt de populære byer når både danskere og turister tager på ferie rundt i landet.

I Vejle og omegn finder du et fint udvalg af lækre hoteller, og er du ude i god tid kan du også være heldig at finde gode tilbud og dermed få et billigt ophold. De fleste hoteller er i Vejle centrum, hvor man er tæt på Søndergade, Torvegade, Nørregade og Vestergade samt hyggelige Vejle Å, der er med til at skabe en særlig stemning i byen. Vejle er i særdeleshed også kendt for sin utrolig smukke fjord, og det er ligeledes et af de meget populære steder at booke hotel når man f.eks. vil nyde et afslappende weekendophold. Tag f.eks. et kig på kurhotellet Hotel Vejlefjord, der ligger med en formidabel udsigt til fjorden, har swimmingpool, og kan byde på et luksus spaophold – uden tvivl et af byens bedste hoteller.

Leder du af praktiske årsager efter et hotel nær Vejle sygehus, så kan du roligt kigge efter et hotel midt i Vejle, da det kun er placeret få km fra bymidten og f.eks. Vejle banegård. Vil du gerne bo på hotel nær Vejle motorvej, så kan du tage et kig på Hotel Hedegården der kun ligger 500 meter fra motorvej E45.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Vejle

Tekstilindustri, tyggegummi og pølsefabrik – Vejle har op gennem årene særligt gjort sig bemærket inden for disse niche-erhverv. I dag har byen dog rettet blikket mod arkitektur, shopping og kulturelle udbud. Vejlefjordbroen, byens gågade, Vejle Å, Munkebjergskoven med årets først bøgeudspring, samt lejlighedskomplekset “Bølgen” langs fjorden er blot nogle af byens kendetegn.

Tag turen ned af Søndergade, hvor du kan beundre byens rådhus fra 1878, eller læg turen forbi Vejle Kunstmuseum, hvor du både kan opleve ældre og moderne kunst. Det er ikke kun hotellerne i Vejle, der byder på noget for alle typer af rejsende, det samme gør byens attraktioner. Byen huser også mange unikke kirker, hvor en tur i Sankt Nikolaj Kirke er et must, da det er byens ældste bygning. Vejle Musikteater er også værd at bruge en aften på, og hvis du ønsker lidt indendørs-shopping, så er Bryggen et alsidigt center med mange forskellige butikker.


Information om overnatning i Vejle

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Vejle

Hvor længe bor vores brugere i Vejle?

Det gennemsnitlige ophold i Vejle varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Vejle?

Prisen for et hotel i Vejle afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 1.031 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Vejle?

Hoteller i Vejle er typisk billigst i december. Du kan forvente et prisfald på ca. 57% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Vejle?

Prisen på et hotelværelse i Vejle varierer fra dag til dag, men generelt er fredag billigst, og tirsdag er dyrest.

Hvad koster et luksushotel i Vejle?

Et luksushotel i 1.222 kr. koster ca. Vejle. Det er i gennemsnit 19%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Vejle, der koster ca. 1.031 kr. pr. nat.

Hvad koster et hotel i Vejle?

Et hostel i Vejle koster i gennemsnit ca. 606 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 388 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Vejle pr. nat.

Har Vejle ferieboliger?

Yes, Vejle does have vacation rentals. Of the 30 vacation rentals in Vejle, 8 person holiday home in Juelsminde is the most popular among our users. Find vacation rentals in Vejle.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Vejle?

Der er 46 udbydere for hoteller i Vejle fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Vejle?

Priser for hoteller i Vejle blev sidst opdateret i dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Vejle gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Vejle med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Vejle på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Vejle?

momondo finder et godt sted at overnatte i Vejle for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Vejle på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.