Hoteller i Frederikshavn, Danmark

Find tilbud på 13 hoteller i Frederikshavn, Danmark

Frederikshavn, Danmark
29. mar. — 30. mar.2
tor. 30.3
man. 3.4

Populære hoteller til en overnatning i Frederikshavn

Find det perfekte hotel til dit ophold i Frederikshavn
Pris
kr.364
kr.1098
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Frederikshavn?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Frederikshavn
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
49%forventet prisfald
32%forventet prisstigning

Rejsepriser

566 kr. - 1.614 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
1.307 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
834 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Frederikshavn er: 1-2 stjerne, 88 dage før. 4-5 stjerne, 46 dage før.

1-2 stjerne

532 kr. - 629 kr.

3 stjerne

753 kr. - 906 kr.

4-5 stjerne

1.154 kr. - 1.652 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Frederikshavn

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Frederikshavn

Laveste hotelpris

373 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Three-Bedroom Holiday Home in Frederikshavn

Hoteller i nærheden af lufthavnen

621
Den billigste pris for et værelse i Frederikshavn, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 373 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Svalereden Camping Cottages.
Få en komfortabel rejse med en booking på Three-Bedroom Holiday Home in Frederikshavn, det mest populære 5-stjernede hotel i Frederikshavn.
Der er 621 hoteller i Frederikshavn tæt på Aalborg. Aalborg Airport Hotel er det nærmeste og ligger 2,0 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Frederikshavn

De billigste hoteller i Frederikshavn finder du ude for byens centrum. Det er især de mindre landsbyer i området, der byder på billige overnatninger, og alternativt er der også mulighed for at vælge Bed & Breakfast eller vandrehjem. En overnatning i eksempelvis juli måned kan koste fra ca. 500 DKK og op til et par tusinde.

Du behøver ikke at bruge en formue for at nyde Frederikshavn. Mange turister holder ferie i byen, fordi havet og naturen er så tæt på, og det er gratis oplevelser i sig selv. En tur i Bangsbo Dyrepark er en fornøjelse for hele familien. Her kan I nyde synet af fritgående dyr og lade børnene boltre sig på naturlegepladsen. I det 1500 kvadratmeter store FunHouse er der ligeledes mange timers underholdning i vente for børnene. Frederikshavns beliggenhed indbyder også til fiskeri som kystfiskeri, molefiskeri samt fiskeri i søer og åer.


Hvad koster et hotel i Frederikshavn pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Frederikshavn

2-stjernede hoteller

Billigst 441 kr.

Gennemsnitlig 495 kr.

Dyrest 549 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Frederikshavn

Disse billige hoteller og vandrehjem i Frederikshavn har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Frederikshavn

Disse Frederikshavn hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Frederikshavn

Vendsyssel, Nørrejyske Ø, nord for Limfjorden, Nordjylland – mange navne kan bruges til at beskrive den nordligste del af Danmark. I denne del af landet finder du havnebyen Frederikshavn.

Er du på ferie i Nordjylland og har du brug for at overnatte på et hotel, er der et fint udbud i Frederikshavn. Ønsker du at finde et centralt placeret hotel skal du kigge omkring hovedgaden Danmarksgade, hvor der også ligger flest butikker. Du kan også checke ind på et hotel i området omkring byens banegård, hvorfra du let kan komme videre rundt i området med offentlig transport. For mere idylliske og rolige omgivelser kan du kigge på hoteller i et område som Strandby.

 


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Frederikshavn

Fiskeri er hvad mange danskere forbinder den nordjyske by Frederikshavn med, og det er ikke helt skævt, da netop fiskeri historisk set har været et vigtigt erhverv i byen. Op gennem årene har Frederikshavn ændret sig fra udelukkende at fokusere på fiskeri til også at gøre turisme og mere videnstunge erhverv til en del af byens kendetegn. Byens mange færgeruter har også en stor betydning antallet af besøgende i byen, hvor særligt ruterne til/fra Gøteborg og Oslo sender mange skandinaviske turister til byen. Derudover er der daglige afgange til og fra Læsø.

Når vejret er til det kan du slappe af ved Palmestranden – en hvid sandstrand hvor der i sommermånederne sættes ca. 100 palmer ud, perfekt til en dag i “sydens sol”. Når du har oplevet Frederikshavn fra vandsiden, kan du tage elevatoren eller de 315 trin op i Cloostårnet, hvorfra du kan se hele byen – og i klart vejr kan man endda se helt til Skagen. Et andet af byens vartegn er Krudttårnet fra 1690. Her kan du opleve krudt, kugler og kanoner i denkarakteristiske, runde, hvide bygning.


Information about staying in Frederikshavn

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Frederikshavn

Et hotelværelse i Frederikshavn vil normalvis koste ca. 1.170 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

maj er den billigste måned at booke et hotel i Frederikshavn. Priserne kan være 49% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.


momondos yndlingshoteller i Frederikshavn

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Frederikshavn

Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Frederikshavn kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Frederikshavn. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Frederikshavn