Hoteller i Frederikshavn

Find de bedste tilbud på 81 hoteller i Frederikshavn, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Frederikshavn

Der er mange skønne hoteller i Frederikshavn. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Frederikshavn

Bangsbo Estate
Krudttarn
Palmestrand Beach

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Bangsbo Estate?

Nedenfor ses de 4 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Frederikshavn, der er tættest på Bangsbo Estate. Gennemsnitsprisen i nærheden af Bangsbo Estate ligger på 796 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Bangsbo Estate er normalt 12% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Frederikshavn, som ligger på 696 kr..

Hoteller i nærheden af Bangsbo Estate

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Krudttarn?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Krudttarn ligger på 557 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Krudttarn er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Krudttarn er normalt 19% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Frederikshavn, som ligger på 696 kr..

Hoteller i nærheden af Krudttarn

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Palmestrand Beach?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Palmestrand Beach. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 736 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Palmestrand Beach er normalt 5% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Frederikshavn, som ligger på 696 kr..

Hoteller i nærheden af Palmestrand Beach

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Frederikshavn

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Frederikshavn
Lavsæson
november
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

41%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

42%

forventet prisstigning

Pris
393 kr. - 1.142 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
torsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

545 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

788 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Frederikshavn er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 83 dage før.
1-2 stjerne
421 kr. - 539 kr.
3 stjerne
618 kr. - 815 kr.
4-5 stjerne
1.011 kr. - 1.294 kr.

Rejsetips til Frederikshavn

Vores bedste tips til Frederikshavn

Hvordan finder man et billigt hotel i Frederikshavn?

De billigste hoteller i Frederikshavn finder du ude for byens centrum. Det er især de mindre landsbyer i området, der byder på billige overnatninger, og alternativt er der også mulighed for at vælge Bed & Breakfast eller vandrehjem. En overnatning i eksempelvis juli måned kan koste fra ca. 500 DKK og op til et par tusinde.

Kan man rejse til Frederikshavn på budget?

Du behøver ikke at bruge en formue for at nyde Frederikshavn. Mange turister holder ferie i byen, fordi havet og naturen er så tæt på, og det er gratis oplevelser i sig selv. En tur i Bangsbo Dyrepark er en fornøjelse for hele familien. Her kan I nyde synet af fritgående dyr og lade børnene boltre sig på naturlegepladsen. I det 1500 kvadratmeter store FunHouse er der ligeledes mange timers underholdning i vente for børnene. Frederikshavns beliggenhed indbyder også til fiskeri som kystfiskeri, molefiskeri samt fiskeri i søer og åer.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Frederikshavn?

Takket være byens størrelse, så kan du opleve det meste til fods, hvad enten du slentrer rundt i centrum, langs havnen eller tager på decideret sightseeing. Det er også nemt at leje en cykel i byen, så du kan opleve nogle af de mange cykelruter i og omkring byen Det koster ca. 90 DKK per dag.

Kan man booke hotel i Frederikshavn uden kreditkort?

I Frederikshavn er det muligt at booke et hotel uden kreditkort – dog kun på udvalgte overnatningssteder.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Frederikshavn?

Minimumsalderen for at tjekke ind på et hotel i Frederikshavn er 18 år, så du er myndig og kan stå til ansvar for bookingen.

Skal man lægge depositum på hoteller i Frederikshavn?

Det kan forventes at der opkræves et depositum, som nogle steder enten kan betales med kreditkort eller kontant, og andre steder kun med kreditkort.

Parkering i Frederikshavn

Grundet færgetrafikken i Frederikshavn er det populært at parkere ved havnen, hvor det koster ca. 8 DKK per time alle ugens dage fra klokken 8 til 20 eller omkring 80 DKK per døgn. Det er gratis at parkere på nogle af de kommunale p-pladser i midtbyen, men man skal altid stille p-skiven samt huske at tjekke skiltningen.


Hvad koster et hotel i Frederikshavn pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Frederikshavn
2 eller færre stjerner
Herman Bang Bed and Breakfast
Mest for pengene

Herman Bang Bed and Breakfast

7,2

295 kr.

Se hoteltilbud
3 stjerner
Park Hotel
#1 Mest populær

Park Hotel

8,8

893 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Lisboa
#2 Mest populær

Hotel Lisboa

7,6

663 kr.

Se hoteltilbud
Harbour Living by Jutlandia
Mest for pengene

Harbour Living by Jutlandia

8,0

565 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Scandic The Reef
#1 Mest populær

Scandic The Reef

8,1

998 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Jutlandia
Mest for pengene

Hotel Jutlandia

7,7

762 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Frederikshavn

Disse billige hoteller og vandrehjem i Frederikshavn har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Frederikshavn

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Frederikshavn?

Vendsyssel, Nørrejyske Ø, nord for Limfjorden, Nordjylland – mange navne kan bruges til at beskrive den nordligste del af Danmark. I denne del af landet finder du havnebyen Frederikshavn.

Er du på ferie i Nordjylland og har du brug for at overnatte på et hotel, er der et fint udbud i Frederikshavn. Ønsker du at finde et centralt placeret hotel skal du kigge omkring hovedgaden Danmarksgade, hvor der også ligger flest butikker. Du kan også checke ind på et hotel i området omkring byens banegård, hvorfra du let kan komme videre rundt i området med offentlig transport. For mere idylliske og rolige omgivelser kan du kigge på hoteller i et område som Strandby.

 


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Frederikshavn

Fiskeri er hvad mange danskere forbinder den nordjyske by Frederikshavn med, og det er ikke helt skævt, da netop fiskeri historisk set har været et vigtigt erhverv i byen. Op gennem årene har Frederikshavn ændret sig fra udelukkende at fokusere på fiskeri til også at gøre turisme og mere videnstunge erhverv til en del af byens kendetegn. Byens mange færgeruter har også en stor betydning antallet af besøgende i byen, hvor særligt ruterne til/fra Gøteborg og Oslo sender mange skandinaviske turister til byen. Derudover er der daglige afgange til og fra Læsø.

Når vejret er til det kan du slappe af ved Palmestranden – en hvid sandstrand hvor der i sommermånederne sættes ca. 100 palmer ud, perfekt til en dag i “sydens sol”. Når du har oplevet Frederikshavn fra vandsiden, kan du tage elevatoren eller de 315 trin op i Cloostårnet, hvorfra du kan se hele byen – og i klart vejr kan man endda se helt til Skagen. Et andet af byens vartegn er Krudttårnet fra 1690. Her kan du opleve krudt, kugler og kanoner i denkarakteristiske, runde, hvide bygning.


Rejseinformation: Frederikshavn

Hvor længe bor vores brugere i Frederikshavn?

Et ophold på 1 nat er mest populært for personer, der besøger Frederikshavn.

Hvad koster et hotel i Frederikshavn?

Et hotelværelse i Frederikshavn vil normalvis koste ca. 644 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Frederikshavn?

november er den billigste måned at booke et hotel i Frederikshavn. Priserne kan være 41% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Frederikshavn?

Hotelværelser i Frederikshavn er billigst onsdag og dyrest fredag.

Hvad koster et hotel i Frederikshavn?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Frederikshavn er 514 kr. pr. nat. Du kan spare 130 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Frederikshavn.