Hoteller i Kastrup, Danmark

Find tilbud på 9 hoteller i Kastrup, Danmark

Kastrup, Danmark
29. nov. — 30. nov.2
tor. 30.11
man. 4.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Kastrup

Find det perfekte hotel til dit ophold i Kastrup
Pris
kr.388
kr.1104
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Kastrup


Hvornår skal man booke et hotel i Kastrup?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Kastrup
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
25%forventet prisfald
36%forventet prisstigning

Rejsepriser

891 kr. - 1.868 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
917 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.290 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Kastrup

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Kastrup

Laveste hotelpris

388 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1850

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Kastrup, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 388 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Copenhagen Go Hotel, et 2-stjernet hotel.
Der er 1.850 hoteller i Kastrup tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Kastrup. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Kastrup lå i sidste uge på 2.442 kr..

Rejsetips til Kastrup

Hvordan finder man et billigt hotel i Kastrup?

Hotelpriserne i København er generelt høje, og Kastrup er ingen undtagelse med Københavns Lufthavn lige i baghaven. For at finde de billigste hoteller skal du gå efter dem med færre stjerner og færre luksuriøse faciliteter. Et hotelværelse i juli koster fra ca. 800 DKK og op til omkring 1600 DKK.

Kan man rejse til Kastrup på budget?

At opholde sig i og omkring hovedstaden København må forventes at koste, med byens mange fristelser og popularitet blandt turister. For at få en budgetvenlig tur til København og Kastrup kan man fokusere på byens mange billige eller sågar gratis oplevelser og seværdigheder. Foruden alle de oplevelser der venter i indre København, så kan du også nyde godt af Kastrup selv som byder på skøn natur, hvor du, hvis du har mod på en dukkert, kan besøge Kastrup Søbad, der er et fint anlæg med gode faciliteter. En tur i Kastrup Skøjtehal er også en oplagt og billig mulighed for både børn og voksne, hvor det koster ca. 50 DKK for entré og leje af skøjter.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Kastrup?

Når man snakker om Kastrup, så kan man ikke undgå at nævne lufthavnen som omdrejningspunkt, da den ligger så tæt på byen. Derfor er Kastrup også så heldig at have en metrostation på linje M2, hvor stoppet er lige inden lufthavnen, når man kommer fra Nørreport og Kongens Nytorv. Det er også muligt tage bus eller tog, hvis du skal uden for byen eller rundt i yderområderne.

Kan man booke hotel i Kastrup uden kreditkort?

Det er muligt at booke hotel i Kastrup uden brug af kreditkort, hvis du eksempelvis ikke ønsker at betale online.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Kastrup?

I Danmark er man først ansvarlig for en booking, når man er fyldt 18 år, og derfor er det minimumsalderen, når man tjekker ind på et hotel i Kastrup.

Skal man lægge depositum på hoteller i Kastrup?

Når du tjekker ind på et hotel i Kastrup, skal du lægge et depositum – enten i form af kontanter eller som garanti på kreditkort.


Hvad koster et hotel i Kastrup pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Kastrup

2-stjernede hoteller

Billigst 147 kr.

Gennemsnitlig 549 kr.

Dyrest 676 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Kastrup

Disse billige hoteller og vandrehjem i Kastrup har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Kastrup

Disse Kastrup hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Kastrup

Danmark består af over 400 øer, og derfor er man ofte på ø-ferie uden egentlig at tænke meget over det. Man bliver dog især mindet om det, hvis der er en færgeforbindelse til øen, og i Kastrup forbindes Amager med Sjælland og Danmark med Sverige via broer, hvilket også giver en form for ø-stemning, selvom Amager nærmest vokser sammen med København. Mange turister vælger at bo på hotel i Kastrup, da man dermed både har lufthavnen og metroen lige ved siden af, hvilket gør det praktisk at se noget af byen, inden man rejser videre ud i verden.

Amager er Danmarks tættest befolkede ø, og de forskellige byer og kommuner ligger da også klods op og ned ad hinanden. Kastrups beliggenhed ved lufthavnen betyder også, at der også er større hoteller at finde tæt på. Det er generelt dyrt at bo lige op ad lufthavnen, da flere eksklusive hotelkæder holder til, såsom Hilton. Uanset hvor du bor på hotel i Kastrup, så har du hverken langt ind til København, til lufthavnen eller til Sverige, så der er gode muligheder for at kombinere en ferie i Kastrup med besøg i andre byer.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Kastrup

Øen Amager, Tårnby kommune og Kastrup by. Det er placeringen af denne landskendte by, som alle danskere kender grundet Danmarks største lufthavn. Kastrup er dog ikke kun attraktiv grundet lufthavnen, for denne lille by har mere at byde på sammen med resten af øen i det hele taget. På trods af byens størrelse har den både en metrostation, en togstation og er samtidig tæt på broerne til København og Sjælland samt Øresundsbroen til Sverige.

Den helt store attraktion i Kastrup er Den Blå Planet, der er Nordeuropas største akvarium, og er med på listen over de 10 mest besøgte seværdigheder i Danmark. Udefra er bygningen også et særsyn med sin fantastiske arkitektur, der også er smuk set fra oven. Indendørs venter mere end 20.000 dyr fordelt over mange forskellige zoner og temaer, så hele familien kan gå på opdagelse blandt hajer, oddere, sæler og mange andre typer af dyr. Den Blå Planet er sammen med lufthavnen og nærheden til vandet med til at gøre Kastrup til en by, man ikke blot kører i gennem.


Information om overnatning i Kastrup

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Kastrup

Hvor længe bor vores brugere i Kastrup?

Det gennemsnitlige ophold i Kastrup varer 2 nights.

Hvad koster et hotel i Kastrup?

Prisen for et hotel i Kastrup afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 1.514 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Kastrup?

Hoteller i Kastrup er typisk billigst i januar. Du kan forvente et prisfald på ca. 26% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Kastrup?

Hotelværelser i Kastrup er generelt billigst lørdag og dyrest søndag.

Hvad koster et luksushotel i Kastrup?

Den gennemsnitlige pris for et luksushotel i Kastrup er 1.730 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning koster et hotel i Kastrup 1.514 kr. pr. person pr. nat, hvilket svarer til en prisforskel på ca. 31%% for at bo på et luksushotel.

Hvad koster et hotel i Kastrup?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Kastrup er i gennemsnit 226 kr. pr. nat. Du kan spare 961 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Kastrup.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Kastrup?

Antallet af udbydere for hoteller i Kastrup er 9 fra november 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Kastrup?

Priser for hoteller i Kastrup opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Kastrup gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Kastrup, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Kastrup?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Kastrup ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kastrup på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.