Hoteller i Kastrup

Find de bedste tilbud på 11 hoteller i Kastrup, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Kastrup

Der er mange skønne hoteller i Kastrup. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Kastrup

The Blue Planet Aquarium

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af The Blue Planet Aquarium?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Kastrup tæt på The Blue Planet Aquarium, bør du forvente at skulle betale omkring 735 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 735 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af The Blue Planet Aquarium. Hoteller i nærheden af The Blue Planet Aquarium er normalt 13% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Kastrup, som ligger på 848 kr..

Hoteller i nærheden af The Blue Planet Aquarium

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Kastrup

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Kastrup
Lavsæson
februar
Højsæson
september

Det billigste tidspunkt

63%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

27%

forventet prisstigning

Pris
456 kr. - 1.660 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.447 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.170 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Kastrup er: 3 stjerne, 77 dage før.
1-2 stjerne
529 kr. - 611 kr.
3 stjerne
730 kr. - 907 kr.
4-5 stjerne
1.272 kr. - 1.530 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Kastrup

Hvordan finder man et billigt hotel i Kastrup?

Hotelpriserne i København er generelt høje, og Kastrup er ingen undtagelse med Københavns Lufthavn lige i baghaven. For at finde de billigste hoteller skal du gå efter dem med færre stjerner og færre luksuriøse faciliteter. Et hotelværelse i juli koster fra ca. 800 DKK og op til omkring 1600 DKK.

Kan man rejse til Kastrup på budget?

At opholde sig i og omkring hovedstaden København må forventes at koste, med byens mange fristelser og popularitet blandt turister. For at få en budgetvenlig tur til København og Kastrup kan man fokusere på byens mange billige eller sågar gratis oplevelser og seværdigheder. Foruden alle de oplevelser der venter i indre København, så kan du også nyde godt af Kastrup selv som byder på skøn natur, hvor du, hvis du har mod på en dukkert, kan besøge Kastrup Søbad, der er et fint anlæg med gode faciliteter. En tur i Kastrup Skøjtehal er også en oplagt og billig mulighed for både børn og voksne, hvor det koster ca. 50 DKK for entré og leje af skøjter.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Kastrup?

Når man snakker om Kastrup, så kan man ikke undgå at nævne lufthavnen som omdrejningspunkt, da den ligger så tæt på byen. Derfor er Kastrup også så heldig at have en metrostation på linje M2, hvor stoppet er lige inden lufthavnen, når man kommer fra Nørreport og Kongens Nytorv. Det er også muligt tage bus eller tog, hvis du skal uden for byen eller rundt i yderområderne.

Kan man booke hotel i Kastrup uden kreditkort?

Det er muligt at booke hotel i Kastrup uden brug af kreditkort, hvis du eksempelvis ikke ønsker at betale online.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Kastrup?

I Danmark er man først ansvarlig for en booking, når man er fyldt 18 år, og derfor er det minimumsalderen, når man tjekker ind på et hotel i Kastrup.

Skal man lægge depositum på hoteller i Kastrup?

Når du tjekker ind på et hotel i Kastrup, skal du lægge et depositum – enten i form af kontanter eller som garanti på kreditkort.

Parkering i Kastrup

Der er først og fremmest tryk på Kastrup på grund af alle de mange rejsende, der parkerer ved og omkring lufthavnen. Den billigste budgetparkering i lufthavnen koster fra ca. 360 DKK per uge, men man finder også gratis p-pladser uden for lufthavnsområdet. Du skal altid være opmærksom på skiltningen for at undgå bøde.


Hvad koster et hotel i Kastrup pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Kastrup

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Kastrup

Disse billige hoteller og vandrehjem i Kastrup har gode priser til det lille rejsebudget
Hotel Amager

Hotel Amager

7,0

454 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Kastrup

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Hotel Amager

Hotel Amager

7,0

454 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Kastrup?

Danmark består af over 400 øer, og derfor er man ofte på ø-ferie uden egentlig at tænke meget over det. Man bliver dog især mindet om det, hvis der er en færgeforbindelse til øen, og i Kastrup forbindes Amager med Sjælland og Danmark med Sverige via broer, hvilket også giver en form for ø-stemning, selvom Amager nærmest vokser sammen med København. Mange turister vælger at bo på hotel i Kastrup, da man dermed både har lufthavnen og metroen lige ved siden af, hvilket gør det praktisk at se noget af byen, inden man rejser videre ud i verden.

Amager er Danmarks tættest befolkede ø, og de forskellige byer og kommuner ligger da også klods op og ned ad hinanden. Kastrups beliggenhed ved lufthavnen betyder også, at der også er større hoteller at finde tæt på. Det er generelt dyrt at bo lige op ad lufthavnen, da flere eksklusive hotelkæder holder til, såsom Hilton. Uanset hvor du bor på hotel i Kastrup, så har du hverken langt ind til København, til lufthavnen eller til Sverige, så der er gode muligheder for at kombinere en ferie i Kastrup med besøg i andre byer.


Om Kastrup

Øen Amager, Tårnby kommune og Kastrup by. Det er placeringen af denne landskendte by, som alle danskere kender grundet Danmarks største lufthavn. Kastrup er dog ikke kun attraktiv grundet lufthavnen, for denne lille by har mere at byde på sammen med resten af øen i det hele taget. På trods af byens størrelse har den både en metrostation, en togstation og er samtidig tæt på broerne til København og Sjælland samt Øresundsbroen til Sverige.

Den helt store attraktion i Kastrup er Den Blå Planet, der er Nordeuropas største akvarium, og er med på listen over de 10 mest besøgte seværdigheder i Danmark. Udefra er bygningen også et særsyn med sin fantastiske arkitektur, der også er smuk set fra oven. Indendørs venter mere end 20.000 dyr fordelt over mange forskellige zoner og temaer, så hele familien kan gå på opdagelse blandt hajer, oddere, sæler og mange andre typer af dyr. Den Blå Planet er sammen med lufthavnen og nærheden til vandet med til at gøre Kastrup til en by, man ikke blot kører i gennem.


Rejseinformation: Kastrup

Hvor længe bor vores brugere i Kastrup?

Det gennemsnitlige ophold i Kastrup varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Kastrup?

Prisen for et hotel i Kastrup afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 675 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Kastrup?

Hoteller i Kastrup er typisk billigst i februar. Du kan forvente et prisfald på ca. 396 kr.% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Kastrup?

Hotelværelser i Kastrup er generelt billigst lørdag og dyrest tirsdag.

Hvad koster et hotel i Kastrup?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Kastrup er i gennemsnit 354 kr. pr. nat. Du kan spare 321 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Kastrup.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Kastrup