Hoteller i Geilo

Find de bedste tilbud på 53 hoteller i Geilo, Norge

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller i Geilo

Find et billigt hotel i Geilo, der opfylder dine rejsebehov.


Det bedste tidspunkt at booke hotel i Geilo

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Geilo
Lavsæson
december
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

20%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

12%

forventet prisstigning

Pris
685 kr. - 964 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
lørdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

751 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

616 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Geilo er: 3 stjerne, 88 dage før.
3 stjerne
900 kr. - 1.066 kr.
4-5 stjerne
1.072 kr. - 1.337 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Geilo

Hvordan finder man et billigt hotel i Geilo?

De fleste ved, at det er dyrt at opholde sig i Norge, og det samme må forventes om hotellerne her. Samtidig er Geilo et af landets mest kendte skiresorts, men det betyder ikke, at der kun er luksushoteller. De billige overnatningsmuligheder findes især på byens vandrehjem samt ferieboliger, hvor der oftest er mulighed for selv at lave mad. En overnatning kan fås fra ca. 387 NOK (ca. 300 DKK) – men så skal du også være forberedt på at bo et godt stykke uden for skicentrene. Til tider kan det også være en fordel at rejse uden for vinterperioden hvis det ikke er pisterne du rejser efter, for selvom Geilo er rejsevenlig hele året, så er der mest tryk på hotellerne i vintersæsonen.

Kan man rejse på budget?

Som på enhver anden rejse, er der altid obligatoriske rejseudgifter som flybilletter og hotelomkostninger. En skiferie koster yderligere i form af liftkort, skileje, samt mad og drikke. En skiferie koster, og derfor kan de være svært at rejse på budget. Men besøger du byen i sommersæsonen, er der bedre mulighed for at spare penge. I de lunere måneder er det f.eks. oplagt at fiske, cykle, vandre samt nyde de to nationalparker – Hallingskarvet og Hardangervidda – med byen lige midt imellem.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

I selve centrum af Geilo kommer du nemmest rundt til fods. Når du skal ud på løjperne så benyt de to busser, der kører i pendulfart fra morgen til sidst på eftermiddagen mellem Vestlia og Geiloheisen.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Geilo?

Du skal være fyldt 18 år for at kunne foretage check-in på hotel i Geilo. Det er den generelle minimumsalder i Norge, så husk at medbringe et gyldigt foto-ID.

Skal man lægge depositum?

Ved ankomst til hotellet vil der blive opkrævet et depositum, som du enten kan betale med kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er ikke nødvendigt at give drikkepenge i Norge, da skatter og tillæg er inkluderet på regningen. Samtidig er lønningerne kendt for at være høje, så du kan frit bruge lommepengene på fornøjelser.

Hvor sikkert er der i Geilo?

Det er trygt og sikkert at opholde sig i Geilo, som er en lille, idyllisk by, hvor de lokale også holder øje med hinanden. Det er dog anbefalelsesværdigt at tage de gængse forholdsregler.

Skal man medbringe adapter?

Danmark og Norge minder om hinanden på mange punkter – også når det gælder noget så håndgribeligt som udformning af stikkontakter. I Geilo anvender man også type C og F, så lad roligt adapteren bliver hjemme.


Hvad koster et hotel i Geilo pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Geilo

Hostels og billige hoteller i Geilo

Disse hoteller og hostels er de billigste ledige overnatningsmuligheder i Geilo

Øen Turistsenter Geilo

7,7

296 kr.

Se hoteltilbud

Ro Hotel

7,7

475 kr.

Se hoteltilbud

Ustedalsfjorden Overnatting

8,9

358 kr.

Se hoteltilbud

Ustedalen Hotell Geilo

8,4

493 kr.

Se hoteltilbud

Geilo Vandrerhjem

7,7

364 kr.

Se hoteltilbud

Tuftelia Vertshus

518 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Geilo

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Ustedalen Hotell Geilo

8,4

493 kr.

Se hoteltilbud

Dr. Holms Hotel

7,7

739 kr.

Se hoteltilbud

Ro Hotel

7,7

475 kr.

Se hoteltilbud

Øen Turistsenter Geilo

7,7

296 kr.

Se hoteltilbud

Geilo Gaarden

7,8

573 kr.

Se hoteltilbud

Geilo Hotel

8,0

567 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Geilo?

Der skal bjerge og sne til, når du skal stå på ski – og det har de i Norge. Mulighederne er mange, når du søger efter et sted at holde vinterferie, og Geilo byder på alle faciliteter. Der er også noget at lave i de lunere måneder, så du kan også bo på hotel i Geilo uden for vintersæsonen.

Året rundt indbyder Geilos smukke landskaber til udendørsaktiviteter af enhver slags. Byen er delt i to, da Ustedalsfjorden gennemskærer området. På begge sider af elven findes der skicentre, og hvis du vil bo centralt i hjertet af byen, så vælg et hotel på den nordlige side af elven. Der finder du Slaatta Skisenter samt Havdalen og Taubanen, der byder på løjper for både begyndere og øvede.

Der er også noget at komme efter på elvens sydlige side i form af hotellerne tæt på skicentrene Vestlia og Kikut. Dér er mere overkommelige løjper for nybegyndere og letøvede. Du kan med fordel udnytte hele området, for der kører gratisbusser imellem centrene, hvis du kan fremvise et liftkort. Selvom Geilo er en lille by, kan du stadig bo tæt på både supermarked og skiskole omkring hovedvejen Lienvegen.


Om Geilo

Der er mange skisportssteder at vælge imellem, men Geilo er et af de mere kendte steder, der endda har haft lidt royalt stjernestøv over sig. Ikke blot takket være de majestætiske pister og sneklædte bjerge men fordi den norske dronning har taget sin skiinstruktøruddannelse i Geilo.

Skisæsonen trækker de største overskrifter, for den er lang med sin start i slut oktober og varer helt frem til ca. slut april. Hele området går under navnet Geilo Skiheiser, der består af 39 pister, som dækker et areal på 33 km med 20 lifte. Et skikort koster ca. 1926 NOK (ca. 1487 DKK) for en uge. Det er et ganske fint beløb sammenlignet med nogle af Sydeuropas skiresorts.

Husk at sørge for plads til hele familien, når du booker hotel i Geilo. Byen er familievenlig i kraft af store børneområder med blandt andet Trollklubben samt en af Norges længste kælkebakker og en højdepark til balancetræning. Når sneen smelter, og sommeren titter frem, byder Geilo på udendørsaktiviteter uden ski. Du kan indtage de to nationalparker Hallingskarvet og Hardangervidda med skønne vandreture. Det er også muligt at ride, fiske, klatre, sejle, cykle og meget andet med naturen og kroppen i centrum. Rallarvegen-ruten og Geilolia Sommer Park er også muligheder, når du bor på hotel i Geilo uden for skisæsonen.

Priser er tjekket 05-03-2018.


Rejseinformation: Geilo

Hvor længe bor vores brugere i Geilo?

Det gennemsnitlige ophold i Geilo varer 3 nights.

Hvad koster et hotel i Geilo?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Geilo, er 639 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Geilo?

december er den billigste måned at booke et hotel i Geilo. Priserne kan være 20% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Geilo?

Hotelværelser i Geilo er billigst fredag og dyrest tirsdag.

Hvad koster et hotel i Geilo?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Geilo er i gennemsnit 651 kr. pr. nat. Du kan spare -12 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Geilo.