Hoteller i Geilo, Norge

Find tilbud på 13 hoteller i Geilo, Norge

Geilo, Norge
2. juli — 3. juli2
Geilo, Norge
lør. 2.7
søn. 3.7

Populære hoteller til en overnatning i Geilo

Find det perfekte hotel til dit ophold i Geilo
Pris
kr.85
kr.1894
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Geilo?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Geilo
Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
10.681 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
5.568 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Geilo er: 3 stjerne, 82 dage før. 4-5 stjerne, 13 dage før.

3 stjerne

925 kr. - 1.146 kr.

4-5 stjerne

1.181 kr. - 1.786 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Geilo

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Geilo

Laveste hotelpris

85 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Geilo Mountain Lodge

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Geilo, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 85 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos 542.
Få en komfortabel rejse med en booking på Geilo Mountain Lodge, det mest populære 5-stjernede hotel i Geilo(bedømmelse på 9,3/10 ud fra 121 anmeldelser).
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Geilo. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Geilo lå i sidste uge på 4.861 kr..

Rejsetips til Geilo

De fleste ved, at det er dyrt at opholde sig i Norge, og det samme må forventes om hotellerne her. Samtidig er Geilo et af landets mest kendte skiresorts, men det betyder ikke, at der kun er luksushoteller. De billige overnatningsmuligheder findes især på byens vandrehjem samt ferieboliger, hvor der oftest er mulighed for selv at lave mad. En overnatning kan fås fra ca. 387 NOK (ca. 300 DKK) – men så skal du også være forberedt på at bo et godt stykke uden for skicentrene. Til tider kan det også være en fordel at rejse uden for vinterperioden hvis det ikke er pisterne du rejser efter, for selvom Geilo er rejsevenlig hele året, så er der mest tryk på hotellerne i vintersæsonen.

Som på enhver anden rejse, er der altid obligatoriske rejseudgifter som flybilletter og hotelomkostninger. En skiferie koster yderligere i form af liftkort, skileje, samt mad og drikke. En skiferie koster, og derfor kan de være svært at rejse på budget. Men besøger du byen i sommersæsonen, er der bedre mulighed for at spare penge. I de lunere måneder er det f.eks. oplagt at fiske, cykle, vandre samt nyde de to nationalparker – Hallingskarvet og Hardangervidda – med byen lige midt imellem.

I selve centrum af Geilo kommer du nemmest rundt til fods. Når du skal ud på løjperne så benyt de to busser, der kører i pendulfart fra morgen til sidst på eftermiddagen mellem Vestlia og Geiloheisen.

Du skal være fyldt 18 år for at kunne foretage check-in på hotel i Geilo. Det er den generelle minimumsalder i Norge, så husk at medbringe et gyldigt foto-ID.

Ved ankomst til hotellet vil der blive opkrævet et depositum, som du enten kan betale med kontanter eller kreditkort.

Det er ikke nødvendigt at give drikkepenge i Norge, da skatter og tillæg er inkluderet på regningen. Samtidig er lønningerne kendt for at være høje, så du kan frit bruge lommepengene på fornøjelser.

Det er trygt og sikkert at opholde sig i Geilo, som er en lille, idyllisk by, hvor de lokale også holder øje med hinanden. Det er dog anbefalelsesværdigt at tage de gængse forholdsregler.

Danmark og Norge minder om hinanden på mange punkter – også når det gælder noget så håndgribeligt som udformning af stikkontakter. I Geilo anvender man også type C og F, så lad roligt adapteren bliver hjemme.


Hvad koster et hotel i Geilo pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Geilo

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Geilo

Disse billige hoteller og vandrehjem i Geilo har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Geilo

Disse Geilo hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Geilo

Der skal bjerge og sne til, når du skal stå på ski – og det har de i Norge. Mulighederne er mange, når du søger efter et sted at holde vinterferie, og Geilo byder på alle faciliteter. Der er også noget at lave i de lunere måneder, så du kan også bo på hotel i Geilo uden for vintersæsonen.

Året rundt indbyder Geilos smukke landskaber til udendørsaktiviteter af enhver slags. Byen er delt i to, da Ustedalsfjorden gennemskærer området. På begge sider af elven findes der skicentre, og hvis du vil bo centralt i hjertet af byen, så vælg et hotel på den nordlige side af elven. Der finder du Slaatta Skisenter samt Havdalen og Taubanen, der byder på løjper for både begyndere og øvede.

Der er også noget at komme efter på elvens sydlige side i form af hotellerne tæt på skicentrene Vestlia og Kikut. Dér er mere overkommelige løjper for nybegyndere og letøvede. Du kan med fordel udnytte hele området, for der kører gratisbusser imellem centrene, hvis du kan fremvise et liftkort. Selvom Geilo er en lille by, kan du stadig bo tæt på både supermarked og skiskole omkring hovedvejen Lienvegen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Geilo

Der er mange skisportssteder at vælge imellem, men Geilo er et af de mere kendte steder, der endda har haft lidt royalt stjernestøv over sig. Ikke blot takket være de majestætiske pister og sneklædte bjerge men fordi den norske dronning har taget sin skiinstruktøruddannelse i Geilo.

Skisæsonen trækker de største overskrifter, for den er lang med sin start i slut oktober og varer helt frem til ca. slut april. Hele området går under navnet Geilo Skiheiser, der består af 39 pister, som dækker et areal på 33 km med 20 lifte. Et skikort koster ca. 1926 NOK (ca. 1487 DKK) for en uge. Det er et ganske fint beløb sammenlignet med nogle af Sydeuropas skiresorts.

Husk at sørge for plads til hele familien, når du booker hotel i Geilo. Byen er familievenlig i kraft af store børneområder med blandt andet Trollklubben samt en af Norges længste kælkebakker og en højdepark til balancetræning. Når sneen smelter, og sommeren titter frem, byder Geilo på udendørsaktiviteter uden ski. Du kan indtage de to nationalparker Hallingskarvet og Hardangervidda med skønne vandreture. Det er også muligt at ride, fiske, klatre, sejle, cykle og meget andet med naturen og kroppen i centrum. Rallarvegen-ruten og Geilolia Sommer Park er også muligheder, når du bor på hotel i Geilo uden for skisæsonen.


Information about staying in Geilo

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Geilo

Det gennemsnitlige ophold i Geilo varer 3 nights.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Geilo, er 821 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

december er den billigste måned at booke et hotel i Geilo. Priserne kan være 32% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hotelværelser i Geilo er billigst søndag og dyrest fredag.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Geilo er i gennemsnit 737 kr. pr. nat. Du kan spare 84 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Geilo.

Ja, Geilo har 3 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Geilo, er Havsdalsgrenda Apartments den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Geilo.


momondos yndlingshoteller i Geilo

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Geilo

Traditional family log cabin built in 1916

Geilo, Buskerud, Norway

10,0
1.674 kr.

Geilo Mountain Lodge

2 Geilovegen, Geilo, Buskerud, Norway

9,3
3.446 kr.

Fjelltun Fritidsleiligheter, leilighet 407

Geilo, Buskerud, Norway

9,2
818 kr.

Nybu Two-bedroom cottage

Geilo, Buskerud, Norway

6,8
648 kr.
Apartment Havsdalshovda - Hld101

Apartment Havsdalshovda - Hld101

Geilo, Buskerud, Norway

8,0
847 kr.

Toppen

Geilo, Buskerud, Norway

7,4
745 kr.

Tuftelia Vertshus

367 Ustedalen, Geilo, Buskerud, Norway

598 kr.

Geiloholtet

Skurdalsveien 14-16, Geilo, Buskerud, Norway

1.253 kr.

Knutebu Two-Bedroom Cottage

Geilo, Buskerud, Norway

7,7
655 kr.
Hakkesetstølen Fjellstugu

Hakkesetstølen Fjellstugu

Hakkesetvegen 73, Geilo, Buskerud, Norway

7,4
1.053 kr.
Geilolia Sentrumsleiligheter

Geilolia Sentrumsleiligheter

Geilo, Buskerud, Norway

1.423 kr.

Villa Solsiden Geilo

Geilo, Buskerud, Norway

8,8
1.994 kr.

Beste beliggenhet på Geilo.

Geilo, Buskerud, Norway

8,6
791 kr.

Fjellro i naturskjønne Skurdalen. Nær Skiløyper

Geilo, Buskerud, Norway

10,0
840 kr.

Bardola Hotel

Geilo, Buskerud, Norway

1.552 kr.

Solstua Three-bedroom Cottage

Geilo, Buskerud, Norway

8,1
840 kr.

Granbu

Geilo, Buskerud, Norway

7,4
847 kr.

Ådne-Bu, 8 persons cabin in Geilo

Geilo, Buskerud, Norway

7,8
956 kr.

Geilotunet H224 - 6 person apartment

Geilo, Buskerud, Norway

9,2
1.038 kr.

Svein's Cottage

Geilo, Buskerud, Norway

8,6
1.060 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Geilo


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Geilo kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

momondo finder et godt sted at overnatte i Geilo for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.