Hoteller i Norge

Find tilbud på 1.567 hoteller i Norge

Norge
1. feb. — 2. feb.2
tor. 2.2
man. 6.2

Populære hoteller til en overnatning i Norge

Find det perfekte hotel til dit ophold i Norge
Pris
kr.294
kr.1061
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Norges bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Norge

Pris

886 kr. – 1.838 kr.

BILLIGSTE BY I NORGEGardermoen26% billigereHoteller i Gardermoen er de billigste i Norge med kun 886 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I NORGELongyear-byen35% dyrereLongyear-byen har de højeste hotelpriser i Norge med værelser til 1.838 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I NORGEOslo85% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Oslo end i andre byer i Norge

Oplevelser i Norge


Hoteller i populære byer i Norge

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Norge og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Norge?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Norge
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonnovemberdet dyreste tidspunkt
7%forventet prisfald
10%forventet prisstigning

Rejsepriser

964 kr. - 1.160 kr.

Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
1.089 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
978 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Norge

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Norge

Laveste hotelpris

246 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Kristiansand Feriesenter

Hoteller i nærheden af lufthavnen

44

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Norge, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 246 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Bergen Hostel Montana, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Kristiansand Feriesenter, det mest populære 5-stjernede hotel i Norge(bedømmelse på 7,1/10 ud fra 254 anmeldelser).
Der er 44 hoteller i Norge tæt på Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Norge. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Norge lå i sidste uge på 5.146 kr..

Information about staying in Norge

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Norge

Trondheim er en spændende by cirka i Midtnorge. Byens vartegn og mest kendte attraktion er nok den imponerende Nidarosdom, som er verdens nordligste gotiske katedral. Den er bygget over Olav den Helliges grav og blev påbegyndt i 1070. Gamle Bybro er en hyggelig ting at opleve på en gåtur i byen, som også kan opleves, hvis du tager en sejltur og oplever byen fra vandsiden. Det er også her i byen, i Ærkebispegården, at man kan se den norske kongekrone og resten af de norske kronjuveler. Norge har været et kongerige i over 1.000 år, men kongekronen blev dog først anskaffet af Kong Carl XIV til hans kroning i 1818. I byen bor du lækkert og centralt på Thon Hotel Nidaros. Du kan booke hoteller i Norge via momondo, hvor du finder et stort udvalg og kan finde den bedste pris. Thon-hotellerne vil indgå i søgeresultaterne, når de er ledige.

Kristiansand i det sydlige Norge er en populær destination med alsidige attraktioner for hele familien. Dyreparken med vandland og temapark er nok byens mest populære attraktion, som sagtens kan tage en hel dag at opleve ordentligt. Ravnedalen Naturpark er også en speciel oplevelse, hvor du også kan nyde en smuk udsigt over Kristiansand og vandet. Over byen kan man også besøge Kristiansand Kanonmuseum, hvor man kan se nogle af de anlæg, som tyskerne opførte under anden verdenskrig. En betagende og indbydende gåtur kan man nå fra centrum, hvor man går en tur rundt på Odderøya og nyde at se centrum over vandet og få rigtige klipper under fødderne uden at skulle langt væk. Et godt beliggende hotel til hele familien kunne være det norske hotel Comfort Hotel Kristiansand. Her er en nordisk og lys indretning, som giver en afslappet, behagelig atmosfære.

Som hovedstad og universitetsby er det næppe nogen overraskelse, at Oslo er partyby nummer ét, når det handler om natteliv. Pigalle er et af byens bedste steder at gå ud med god atmosfære og betjening i top. Man kan lægge ud med udmærket mad på første sal i Olympen, inden man bevæger sig neden under til den den mere festlige afdeling. Er du til specielle øl og mikrobryggerier, så er Schouskjelleren stedet for dig. Her er hyggelig atmosfære, fantastiske øl, og nå ja, så er der også brætspil. Det er altså et sted, som på mange måder er helt sig selv og unikt. Bestemt også et besøg værd. Det meste i Oslo kan man nå til fods, men ellers er der sporvognene, Trikken, tunnelbanen og et stort busnet. Quality Hotel 33 kunne være et fint hotel til denne tur med sin beliggenhed på tunnelbanen. Med momondo er det nemt at søge på billige hoteller i Norge.

Bergen på den norske vestkyst er et dejligt alternativ til Oslo. Byen er særligt kendt for Bryggen, hvis historie går tilbage til 1070, hvor det var et af nordens vigtigste handelscentre. Trods byen aldrig var Hansestad, vil du lynhurtigt genkende en byggestil, som minder om de andre Hansestader, og tyskerne kom da også og lagde krav på en stor del af området. I dag er det opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv og da også lidt af en turistfælde i højsæsonen. Men uden for er der mere roligt. Besøg også Edvard Grieg-museet i byen, tag svævebanen til toppen af et af de syv fjelde, og husk kunstmuseet KODE, der også er et besøg værd. En sejltur på fjorden kan bestemt også anbefales. Som hotel kan Clarion Hotel Bergen tæt på fjorden og Bryggen bestemt anbefales.

Hvis du ønsker at spare penge på dine hotelovernatninger i Norge, kan du overveje at besøge landet i august måned, da hotelovernatninger i denne måned kun koster i gennemsnit 243 kr. pr. nat. Og hvis du leder efter et godt tilbud, så undgå at bestille dit hotelværelse i april måned, da dette i gennemsnit er den dyreste måned at bo på hotel.

Ud af alle turistmålene i Norge viser vores data, at rejsende har en tendens til at besøge Oslo oftere end alle andre byer.

Da det er en af de populære turistattraktioner i Norge, er det ikke overraskende at Hemsedal har de dyreste hotelværelser, men en pris på 1.092 kr. i gennemsnit pr. nat, hvilket er 22% mere end landets gennemsnitlige hotelværelsespris.

Hvis du rejser til Norge på budget, så overvej at overnatte i Hjerkinn, som i gennemsnit har landets billigste hotelværelser. Hotelpriserne i Hjerkinn ligger ca. 70% under landets gennemsnitspriser, og koster typisk ca. 194 kr. pr. nat.


momondos yndlingshoteller i Norge

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Norge
Magic Hotel Xhibition

Magic Hotel Xhibition

Småstrandgaten 3, Bergen, Hordaland, Norway

7,2
581 kr.
Comfort Hotel Trondheim

Comfort Hotel Trondheim

Krambugata 3, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway

4,4
944 kr.
Topcamp Bogstad - Oslo

Topcamp Bogstad - Oslo

Oslo, Oslo, Norge

7,5
1.218 kr.
Quality Hotel Augustin

Quality Hotel Augustin

Kongensgate 26, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway

7,6
889 kr.
Quality Hotel Tonsberg

Quality Hotel Tonsberg

Ollebukta 3, Tønsberg, Vestfold, Norway

7,5
773 kr.
Quality Hotel Expo

Quality Hotel Expo

Snarøyveien 20, Fornebu, Akershus, Norway

8,0
828 kr.
Citybox Bergen Danmarksplass

Citybox Bergen Danmarksplass

Solheimsgaten 23, Bergen, Hordaland, Norway

8,4