Hoteller i Ålesund

Find de bedste tilbud på 56 hoteller i Ålesund, Norge

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Ålesund

Der er mange skønne hoteller i Ålesund. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Ålesund

Alesund Aquarium
Jugendstilsenteret
Sunnmore Museum

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Alesund Aquarium?

Nedenfor ses de 2 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Ålesund, der er tættest på Alesund Aquarium. Gennemsnitsprisen i nærheden af Alesund Aquarium ligger på 975 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Alesund Aquarium er normalt 22% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Ålesund, som ligger på 755 kr..

Hoteller i nærheden af Alesund Aquarium

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Jugendstilsenteret?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Ålesund tæt på Jugendstilsenteret, bør du forvente at skulle betale omkring 747 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 747 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Jugendstilsenteret. Hoteller i nærheden af Jugendstilsenteret minder meget om gennemsnitsprisen for hoteller i Ålesund, som ligger på 755 kr..

Hoteller i nærheden af Jugendstilsenteret

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Sunnmore Museum?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Ålesund i nærheden af Sunnmore Museum, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 4 hoteller i nærheden af Sunnmore Museum og i gennemsnit koster hoteller i området 979 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Sunnmore Museum er normalt 22% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Ålesund, som ligger på 755 kr..

Hoteller i nærheden af Sunnmore Museum

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Ålesund

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ålesund
Lavsæson
november
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

26%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

30%

forventet prisstigning

Pris
574 kr. - 1.085 kr.
Dyreste dag på ugen
søndag
Billigeste dag på ugen
onsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

724 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

843 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Ålesund er: 1-2 stjerne, 58 dage før. 3 stjerne, 74 dage før. 4-5 stjerne, 64 dage før.
1-2 stjerne
554 kr. - 661 kr.
3 stjerne
611 kr. - 806 kr.
4-5 stjerne
1.014 kr. - 1.158 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Ålesund

Hvordan finder man et billigt hotel i Ålesund?

Temperaturen kommer sjældent over 15 grader om sommeren, men heller ikke under minus 3 om vinteren, så her er mulighed for at blive kølet lidt ned på den behagelige måde, hvis du ønsker et alternativt rejsemål til ferierne sydpå. Om vinteren er der en god chance for at nyde øerne klædt i hvidt, mens forår og efterår har farvetoner som kendes fra Danmark.

Der er gode chancer for at finde et billigt hotel i de mest våde måneder, der starter i september og slutter i december. Mange unge rygsækrejsende har Ålesund på rejse-listen, når turen går til de skandinaviske lande, og det har byen også taget højde for. Det betyder, at der findes flere vandrehjem og bed & breakfasts, som hører til blandt de billige overnatningssteder. Derfor er det blot at gå lidt ned på udsigt og luksusfaciliteter, men hvad gør det, når byen er så kompakt og turen til vandet kan nås fra alle sider i løbet af kort tid. En overnatning koster fra ca. 430 NOK (omkring 330 DKK) og op til et par tusinde danske kroner.

Kan man rejse på budget?

Vil du være aktiv på en rejse til Ålesund, så er der penge at spare. Fordelen ved at bo på hotel i Ålesund er netop, at du har havet og bjergene lige uden for døren. Du skal ikke gå mange skridt, inden du nærmest dumper i vandet, for husene ligger arkitektonisk smukt hele vejen rundt langs vandkanten.

Enhver turist bør vandre de 418 skridt op ad trapperne, til du når udsigtspunktet ved Fjellstua Aksla. Når du er nede igen, så kan du passende nyde noget varmt eller koldt at drikke på en af cafeerne ud til Ålesundet. En guidet gåtur i centrum med de smukke bygninger i Art Nouveau-stil koster heller ikke alverden – mødestedet er foran turistkontoret. Er du træt i benene, så er hop-on hop-off bussen et oplagt valg, da den kører en særlig turistrute. Naturen indbyder også til vandreture med rygsæk og madpakke, hvor du undervejs kan gøre stop ved nogle af de forskellige udsigtspunkter. Udsigt er kodeordet i Ålesund – og den er gratis fra alle vinkler!

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Ålesund er en vandre-by, hvor du skal være klar med bentøjet, når de fantastiske omgivelser skal indtages. På begge sider af Ålesundet kommer du nemmest rundt til fods, hvor det tager omkring 20 minutter at gå mellem de forskellige attraktioner. Der kører også busser på de forskellige øer, hvor rute 618 eksempelvis kører fra vest i Hessa gennem Ålesund centrum og videre mod øst til Moa. En enkeltbillet til 1 zone for en voksen koster ca. 36 NOK (ca. 28 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Ålesund?

Det er først tilladt at checke ind på et hotel i Ålesund, når du er fyldt 18 år. Denne alder er myndighedsalderen, så husk at medbringe ID med foto og de relevante oplysninger.

Skal man lægge depositum?

At lægge et depositum er en del af bookingprocessen, når du opholder dig på et hotel i Ålesund. Derfor skal du huske at have kontanter klar eller dækning på kreditkortet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Norge er kendt for at være et dyrt land med høje lønninger og leveomkostninger. Derfor er der allerede inkluderet diverse skatter på regningen fra restauranter og andre beværtninger. Dermed er det op til dig selv, om du vil vise dig fra den generøse side.

Hvor sikkert er der i Ålesund?

Det er sikkert at besøge Ålesund, som generelt er positivt præget af en åben og beskyttende kultur, som kendetegner de fleste ø-samfund i Norden.

Skal man medbringe adapter?

Danmark og Norge har mange ligheder, hvilket også gælder, når det kommer til volt og stiktype. Dermed slipper du for at medbringe en adapter.


Hvor skal man bo på hotel i Ålesund?

Hvis du er til storslåede naturoplevelser samt en spændende byferie, så er Ålesund et oplagt valg. Helt oppe på den vestnorske kyst finder du dette hyggelige ø-samfund med en rigtig fin størrelse. Det er et mekka for folk, som elsker friluftsliv, men som også kan sidde stille på en bænk og nyde nærheden til vandet.

Naturparker, bjerge, fjorde og arkitektur er, hvad der venter dig, når du bor på hotel i Ålesund. Selve kommunen er på omkring 47.000 indbyggere. Det er især to steder, der tiltrækker turister –områderne omkring bymidten. På den vestlige side af Ålesundet – også kendt som Aspøya – finder du forskellige hoteller omkring Brunholmen og Fiskerimuseet, hvor du er sikret den fineste udsigt til færgekajen på den anden side.

På den østlige side af Ålesundet finder du bydelen med de fleste attraktioner og indkøbsmuligheder i området, der hedder Nørvøya. Da Ålesund netop er en ø, har du fra den østlige side også udsigt de fleste steder fra, så du får den maritime stemning helt tæt på.

Grønne og frodige områder er der nok af, hvor området omkring Byparken og Aksla Utsiktspunkt er oplagte steder at bo. På samme side finder du også Jugendstilsenteret, der formidler viden om byens nyere historie og arkitektur, samt Ålesund Storsenter med indkøbsmuligheder. Byen er i det hele taget speciel opbygget helt ud til vandet, så uanset hvor du bor, så vil du mærke den friske luft samt den intime atmosfære, da husene ligger tæt på et smalt område hele vejen ud langs øerne.


Om Ålesund

Der er en helt afgørende grund til, at Ålesund ser ud, som den gør. Tilbage i 1904 blev byen ramt af en kraftig brand, der udslettede mere end 850 huse.

Takket være stor hjælp fra resten af Norge tog det kun omkring 3 år at bygge byen op på ny – denne gang i stilarten Art Nouveau, der var den herskende, arkitektoniske byggestil i Europa fra 1896-1910. Det betyder masser af snoede spir og tårne samt organiske former, der også består af pynt og udformninger som eksempelvis blomster. Derfor er det en visuel fornøjelse at begive sig rundt i city, hvor en tur på Jugendstilsenteret naturligvis er et must, så du kan lære mere om stilperioden samt den store bybrand.

Hver en kvadratmeter er udnyttet i Ålesund. Det ser du på de tætbebyggede øer med farverige huse, der ligger perfekt samlet i forening med bakker og bjerge. Vandet har du lige rundt om hjørnet alle steder fra. Dermed er det også oplagt at nyde outdoor-aktiviteter, som eksempelvis kajak eller en bådtur til nogle af de andre øer i området.

Alnes Fyr på Godøy er værd at opleve sammen med en tur til fugleøen Runde, hvor du skal være klar med kikkerten. Ålesund er kendt for sit hovederhverv –fiskeri, hvor mange af havets goder eksporteres til Sydeuropa. Det er obligatorisk at smage en omgang Bacalao de Noruega, bedre kendt som klipfisk, der er saltet og tørret torsk.

Priserne er tjekket 07-02-2018.


Rejseinformation: Ålesund

Hvor længe bor vores brugere i Ålesund?

Det gennemsnitlige ophold i Ålesund varer 3 nights.

Hvad koster et hotel i Ålesund?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Ålesund, er 719 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Ålesund?

Værelsespriser for hoteller i Ålesund kan være helt op til 164 kr.% lavere i november, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Ålesund?

Hotelværelser i Ålesund er generelt billigst tirsdag og dyrest lørdag.

Hvad koster et hotel i Ålesund?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Ålesund er i gennemsnit 352 kr. pr. nat. Du kan spare 367 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Ålesund.