Hoteller i Ålesund, Norge

Find tilbud på 11 hoteller i Ålesund, Norge

Ålesund, Norge
10. aug. — 11. aug.2
Ålesund, Norge
ons. 10.8
tor. 11.8

Populære hoteller til en overnatning i Ålesund

Find det perfekte hotel til dit ophold i Ålesund
Pris
kr.401
kr.3064
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Ålesund


Hvornår skal man booke et hotel i Ålesund?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ålesund
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenfredagis the cheapest day of the week to book
15.107 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
3.066 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Ålesund er: 1-2 stjerne, 74 dage før. 4-5 stjerne, 84 dage før.

1-2 stjerne

584 kr. - 803 kr.

3 stjerne

869 kr. - 1.044 kr.

4-5 stjerne

1.183 kr. - 1.460 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Ålesund

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Ålesund

Laveste hotelpris

307 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Nesgjerdet

Hoteller i nærheden af lufthavnen

3

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Ålesund, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 307 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Alesund Hostel, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Nesgjerdet, det mest populære 5-stjernede hotel i Ålesund.
Der er 3 hoteller i Ålesund tæt på Ålesund. Family room for 4 persons er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Ålesund. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Ålesund lå i sidste uge på 4.509 kr..

Rejsetips til Ålesund

Temperaturen kommer sjældent over 15 grader om sommeren, men heller ikke under minus 3 om vinteren, så her er mulighed for at blive kølet lidt ned på den behagelige måde, hvis du ønsker et alternativt rejsemål til ferierne sydpå. Om vinteren er der en god chance for at nyde øerne klædt i hvidt, mens forår og efterår har farvetoner som kendes fra Danmark.Der er gode chancer for at finde et billigt hotel i de mest våde måneder, der starter i september og slutter i december. Mange unge rygsækrejsende har Ålesund på rejse-listen, når turen går til de skandinaviske lande, og det har byen også taget højde for. Det betyder, at der findes flere vandrehjem og bed & breakfasts, som hører til blandt de billige overnatningssteder. Derfor er det blot at gå lidt ned på udsigt og luksusfaciliteter, men hvad gør det, når byen er så kompakt og turen til vandet kan nås fra alle sider i løbet af kort tid. En overnatning koster fra ca. 430 NOK (omkring 330 DKK) og op til et par tusinde danske kroner.

Vil du være aktiv på en rejse til Ålesund, så er der penge at spare. Fordelen ved at bo på hotel i Ålesund er netop, at du har havet og bjergene lige uden for døren. Du skal ikke gå mange skridt, inden du nærmest dumper i vandet, for husene ligger arkitektonisk smukt hele vejen rundt langs vandkanten.Enhver turist bør vandre de 418 skridt op ad trapperne, til du når udsigtspunktet ved Fjellstua Aksla. Når du er nede igen, så kan du passende nyde noget varmt eller koldt at drikke på en af cafeerne ud til Ålesundet. En guidet gåtur i centrum med de smukke bygninger i Art Nouveau-stil koster heller ikke alverden – mødestedet er foran turistkontoret. Er du træt i benene, så er hop-on hop-off bussen et oplagt valg, da den kører en særlig turistrute. Naturen indbyder også til vandreture med rygsæk og madpakke, hvor du undervejs kan gøre stop ved nogle af de forskellige udsigtspunkter. Udsigt er kodeordet i Ålesund – og den er gratis fra alle vinkler!

Ålesund er en vandre-by, hvor du skal være klar med bentøjet, når de fantastiske omgivelser skal indtages. På begge sider af Ålesundet kommer du nemmest rundt til fods, hvor det tager omkring 20 minutter at gå mellem de forskellige attraktioner. Der kører også busser på de forskellige øer, hvor rute 618 eksempelvis kører fra vest i Hessa gennem Ålesund centrum og videre mod øst til Moa. En enkeltbillet til 1 zone for en voksen koster ca. 36 NOK (ca. 28 DKK).

Det er først tilladt at checke ind på et hotel i Ålesund, når du er fyldt 18 år. Denne alder er myndighedsalderen, så husk at medbringe ID med foto og de relevante oplysninger.

At lægge et depositum er en del af bookingprocessen, når du opholder dig på et hotel i Ålesund. Derfor skal du huske at have kontanter klar eller dækning på kreditkortet.

Norge er kendt for at være et dyrt land med høje lønninger og leveomkostninger. Derfor er der allerede inkluderet diverse skatter på regningen fra restauranter og andre beværtninger. Dermed er det op til dig selv, om du vil vise dig fra den generøse side.

Det er sikkert at besøge Ålesund, som generelt er positivt præget af en åben og beskyttende kultur, som kendetegner de fleste ø-samfund i Norden.

Danmark og Norge har mange ligheder, hvilket også gælder, når det kommer til volt og stiktype. Dermed slipper du for at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Ålesund pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Ålesund

4-stjernede hoteller

Billigst 1.464 kr.

Gennemsnitlig 1.731 kr.

Dyrest 1.982 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Ålesund

Disse billige hoteller og vandrehjem i Ålesund har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Ålesund

Disse Ålesund hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Ålesund

Hvis du er til storslåede naturoplevelser samt en spændende byferie, så er Ålesund et oplagt valg. Helt oppe på den vestnorske kyst finder du dette hyggelige ø-samfund med en rigtig fin størrelse. Det er et mekka for folk, som elsker friluftsliv, men som også kan sidde stille på en bænk og nyde nærheden til vandet.

Naturparker, bjerge, fjorde og arkitektur er, hvad der venter dig, når du bor på hotel i Ålesund. Selve kommunen er på omkring 47.000 indbyggere. Det er især to steder, der tiltrækker turister –områderne omkring bymidten. På den vestlige side af Ålesundet – også kendt som Aspøya – finder du forskellige hoteller omkring Brunholmen og Fiskerimuseet, hvor du er sikret den fineste udsigt til færgekajen på den anden side.

På den østlige side af Ålesundet finder du bydelen med de fleste attraktioner og indkøbsmuligheder i området, der hedder Nørvøya. Da Ålesund netop er en ø, har du fra den østlige side også udsigt de fleste steder fra, så du får den maritime stemning helt tæt på.

Grønne og frodige områder er der nok af, hvor området omkring Byparken og Aksla Utsiktspunkt er oplagte steder at bo. På samme side finder du også Jugendstilsenteret, der formidler viden om byens nyere historie og arkitektur, samt Ålesund Storsenter med indkøbsmuligheder. Byen er i det hele taget speciel opbygget helt ud til vandet, så uanset hvor du bor, så vil du mærke den friske luft samt den intime atmosfære, da husene ligger tæt på et smalt område hele vejen ud langs øerne.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Ålesund

Der er en helt afgørende grund til, at Ålesund ser ud, som den gør. Tilbage i 1904 blev byen ramt af en kraftig brand, der udslettede mere end 850 huse.

Takket være stor hjælp fra resten af Norge tog det kun omkring 3 år at bygge byen op på ny – denne gang i stilarten Art Nouveau, der var den herskende, arkitektoniske byggestil i Europa fra 1896-1910. Det betyder masser af snoede spir og tårne samt organiske former, der også består af pynt og udformninger som eksempelvis blomster. Derfor er det en visuel fornøjelse at begive sig rundt i city, hvor en tur på Jugendstilsenteret naturligvis er et must, så du kan lære mere om stilperioden samt den store bybrand.

Hver en kvadratmeter er udnyttet i Ålesund. Det ser du på de tætbebyggede øer med farverige huse, der ligger perfekt samlet i forening med bakker og bjerge. Vandet har du lige rundt om hjørnet alle steder fra. Dermed er det også oplagt at nyde outdoor-aktiviteter, som eksempelvis kajak eller en bådtur til nogle af de andre øer i området.

Alnes Fyr på Godøy er værd at opleve sammen med en tur til fugleøen Runde, hvor du skal være klar med kikkerten. Ålesund er kendt for sit hovederhverv –fiskeri, hvor mange af havets goder eksporteres til Sydeuropa. Det er obligatorisk at smage en omgang Bacalao de Noruega, bedre kendt som klipfisk, der er saltet og tørret torsk.


Information about staying in Ålesund

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Ålesund

Det gennemsnitlige ophold i Ålesund varer 4 nights.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Ålesund, er 1.316 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Værelsespriser for hoteller i Ålesund kan være helt op til 60% lavere i september, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hotelværelser i Ålesund er generelt billigst torsdag og dyrest søndag.


momondos yndlingshoteller i Ålesund

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Ålesund

A cozy bright apartment with a beautiful view

Ålesund, Møre og Romsdal, Norge

3.650 kr.

Hellegata 7

Ålesund, Møre og Romsdal, Norge

8,5
703 kr.

Sukkertoppen Apartment

Ålesund, Møre og Romsdal, Norge

8,1
1.088 kr.
Quality Hotel Waterfront Alesund

Quality Hotel Waterfront Alesund

Nedre Strandgate 25-27, Ålesund, Møre og Romsdal, Norway

7,7
964 kr.

Alesund Hostel

Parkgata 14, Ålesund, Møre og Romsdal, Norway

307 kr.

Apartament Ratvika

Ålesund, Møre og Romsdal, Norge

9,5
1.072 kr.
Aalesund Apartments - Near Harbour

Aalesund Apartments - Near Harbour

Ålesund, Møre og Romsdal, Norge

350 kr.

3 bedroom apartment Aalesund sentrum Borgundvegen

Ålesund, Møre og Romsdal, Norge

7,2
3.072 kr.
First Hotel Atlantica

First Hotel Atlantica

Rasmus Ronnebergsgate 4, Ålesund, Møre og Romsdal, Norway

6,6
314 kr.
Hotel 1904

Hotel 1904

Løvenvoldgata 8, Ålesund, Møre og Romsdal, Norway

8,7
1.110 kr.
Unique And Spacious Penthouse Apartment!

Unique And Spacious Penthouse Apartment!

Ålesund, Møre og Romsdal, Norge

2.599 kr.

Aalesund Hybel / Dorm

Sundgata 7, Ålesund, Møre og Romsdal, Norway

402 kr.

Nice and central apartment in quiet area

Ålesund, Møre og Romsdal, Norge

8,5
1.380 kr.

Downtown Historical House with Renovated apartments

Ålesund, Møre og Romsdal, Norge

8,4
1.052 kr.

Aalesund Apartments Brosundet

Ålesund, Møre og Romsdal, Norge

8,0
1.579 kr.
Hotel Brosundet

Hotel Brosundet

Apotekergata 5, Ålesund, Møre og Romsdal, Norway

8,6
1.146 kr.

Heart of Aalesund

Ålesund, Møre og Romsdal, Norge

1.613 kr.

Design Apartment Calm Giant

Ålesund, Møre og Romsdal, Norge

840 kr.
Quality Hotel Alesund

Quality Hotel Alesund

Sorenskriver Bulls Gate 7, Ålesund, Møre og Romsdal, Norway

8,1
964 kr.
Central Modern Penthouse Apt W / Parking Incl

Central Modern Penthouse Apt W / Parking Incl

Ålesund, Møre og Romsdal, Norge

3.088 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ålesund


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Ålesund fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Ålesund ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.