Hoteller i Bergen, Norge

Find tilbud på 65 hoteller i Bergen, Norge

Bergen, Norge
24. nov. — 25. nov.2
lør. 25.11
ons. 29.11

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Bergen

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bergen
Pris
kr.225
kr.1410
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Bergen


Hvornår skal man booke et hotel i Bergen?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bergen
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
61%forventet prisfald
76%forventet prisstigning

Rejsepriser

489 kr. - 5.276 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
597 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.373 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Bergen er: 1-2 stjerne, 24 dage før. 3 stjerne, 52 dage før. 4-5 stjerne, 80 dage før.

1-2 stjerne

246 kr. - 1.676 kr.

3 stjerne

397 kr. - 1.341 kr.

4-5 stjerne

588 kr. - 1.402 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Bergen

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bergen

Laveste hotelpris

226 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

548

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Bergen, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 226 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Bergen Hostel Montana, et 2-stjernet hotel.
Der er 548 hoteller i Bergen tæt på Bergen Flesland. Clarion Hotel Bergen Airport Terminal er det nærmeste og ligger 0,8 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Bergen. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Bergen lå i sidste uge på 3.236 kr..

Rejsetips til Bergen

Hvordan finder man et billigt hotel i Bergen?

Bergen er en velbesøgt by, og den rummer overnatningsmuligheder i alle prisklasser. De billigste af slagsen er hostels eller budgethoteller, hvor du er garanteret en komfortabel seng at sove i men ellers ikke de vilde luksusfaciliteter, hvilket er fint for mange, da du alligevel opholder dig mest udendørs. En overnatning i august måned kan fås for omkring 250 DKK.

Kan man rejse til Bergen på budget?

Norge er kendt for at være et dyrt land at opholde sig i, men for at spare kan du give dig i kast med byens gratis glæder. Naturen i sig selv er noget af det, som mange turister rejser efter, og er du i byen om sommeren, så er det værd at tage ud på næsen til Nordnesparken og Ballastbryggen, hvor der er gode muligheder for at svømme. En guidet rundvisning i byen er også oplagt, når du vil have et overblik over de forskellige kvarterer og attraktioner. Er du interesseret i en tur kan du henvende dig i turistinformationen ved havnen. En gåtur i Gamle Bergen blandt de ikoniske træhuse er også en oplagt idé, da det er en af Europas største træhuse-byer fra 1800-tallet.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Bergen?

Bergens kompakte størrelse gør, at det er let at komme rundt til fods. Det er også nemt at benytte de effektive offentlige transportmidler, såsom bus og moderne sporvogne. Mange turister vælger at købe et Bergen Card, der giver mange rabatter og fordele, til en pris på ca. 190 DKK for 24 timer.

Kan man booke hotel i Bergen uden kreditkort?

Det er muligt at booke overnatning i Bergen uden kreditkort på udvalgte overnatningssteder i byen.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Bergen?

Minimumsalderen ved indtjekning på et hotel i Bergen er 18 år ligesom i Danmark.

Skal man lægge depositum på hoteller i Bergen?

Der skal lægges et depositum ved ankomst i form af kontanter eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Bergen?

Norge har ikke en udpræget kultur med at give drikkepenge, da et servicetillæg normalt er inklusive på regningen. Du kan dog sagtens være generøs, hvis du er tilfreds med betjeningen.

Hvor sikkert er der i Bergen?

Bergen er en ret sikker by at færdes i, men der kan være lommetyve på spil – især om sommeren, hvor der er mange turister.

Skal man medbringe adapter til Bergen?

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter på rejser til Bergen.


Hvad koster et hotel i Bergen pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bergen

3-stjernede hoteller

Billigst 285 kr.

Gennemsnitlig 722 kr.

Dyrest 911 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Bergen

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bergen har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Bergen

Hoteller med mest værdi for pengene i Bergen

Disse Bergen hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Bergen

Der er mange måder at opleve Norge på, hvad enten du er til storbyferie med natteliv og shopping, aktiv ferie med vandrestave eller ski, eller en blanding af det hele. Når du vælger at holde ferie i Bergen, så er det oplagt at kombinere en byferie med aktiviteter i byens fantastiske omgivelser, der består af fjelde og fjorde. Det er byens geografiske struktur, der bestemmer, hvor der kan bygges, og derfor er selve centrum skabt ind imellem de bakkede fjelde, hvilket skaber en helt særlig atmosfære. Bymidten er derfor ikke så voldsom stor, da hele Bergen ligger spredt ud over det varierede landskab, men vil du bo centralt, så er det oplagt at booke et hotel omkring havnen og den UNESCO-bevarede ”Bryggen”, hvor du kan nyde livets gang blandt fiskere, turister og lokale.

Bergen har en dyb havn i en smal u-form, og uanset om du bor på øst- eller vestsiden, så er du garanteret en flot udsigt. I dette centrale område behøver du blot at gå uden for døren, og så står du ved mange af attraktionerne. Hvis du ønsker at bo lidt mere stille, så er det oplagt at rykke mod øst og tæt på byens fascinerende fjeldstrækning, hvor du for alvor mærker og ser den storslåede natur. Kombinationen af netop natur og by spiller perfekt sammen, og uanset hvor i yderområderne du bor, så er der aldrig langt til centrum. Har du behov for at bo tæt på lufthavnen, så skal du finde et hotel i den sydvestlige del, og ønsker du at nyde udsigten til færgen mod Hirtshals, så skal du bo omkring Nøstebukten.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bergen

Mange turister tager først og fremmest til Bergen for at opleve den storslåede natur, og det er en hel speciel fornemmelse at være omgivet af fjelde og fjorde. Uanset om du er rutineret vandrepind der ønsker at bruge naturen aktivt, eller om du blot går op på et par enkelte udsigtspunkter for at nyde udsigten, så er denne vestnorske by et besøg værd.

Bergen er kendt for at være den by i hele verden der får mest regn, men sommermånederne kan også sagtens byde på varme og solrige dage med smuk blå himmel. Uanset vejret bør du udnytte chancen for at trekke i nærområderne, ligesom du kan fiske, bade, sejle m.m.

Der er mange seværdigheder at opleve i Bergen, og en stor del af dem er naturligvis forbundet med byens omgivelser. Den helt store attraktion er de gamle huse ved Bryggen, der også er på UNESCO’s liste. De troner som vartegn for byens mangeårige medlemskab i Hansaforbundet, der var et handelsforbund med især tyske byer. En anden attraktion finder med lige ved siden af i form af Fisketorget, hvor byens populære fiskemarked holder til lige ved havnen.

Bergen er også kendt for sine syv fjelde, og du kan bestige dem alle eller blot nogle af dem. Det er oplagt at tage kabelbanen op til Fløyfjellet, hvor du på den 6 minutter lange tur har en fantastisk udsigt fra de små vogne hævet over jorden. En bådtur på en af fjordene er også et must – Sognefjorden og Hardangerfjorden er to oplagte kandidater, hvorfra du kan nyde naturens magiske kulisser.


Information om overnatning i Bergen

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bergen

Hvor længe bor vores brugere i Bergen?

2 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Bergen.

Hvad koster et hotel i Bergen?

Hoteller i Bergen tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 1.367 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Bergen?

I december er priserne på et hotelværelse billigst i Bergen. Prisen på dit værelse kan være op til 62% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Bergen?

Hotelværelser i Bergen er billigst lørdag og dyrest tirsdag.

Hvis vi tager højde for vejret i Bergen, hvilke seværdigheder er så populære i november?

Temperaturen i november er perfekt til udendørsaktiviteter i nærheden af Bergen, men der falder betydelig mere regn end i andre måneder med ca. 259 mm forventet i løbet af måneden.

Har Bergen ferieboliger?

Ja, der er 473 ferieboliger i Bergen. I øjeblikket er Bergen Camping Park den mest populære feriebolig i Bergen, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Bergen.

Har Bergen hostels?

Ja, 9 hostels er ledige i Bergen, hvis du leder efter denne type ophold til din rejse. Baseret på vores brugerdata, er Fabryka tilfældigvis det mest populære hostel i byen. Find hostels i Bergen.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Bergen?

Fra november 2023 er der 426 udbydere at vælge mellem for hoteller i Bergen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Bergen?

Priser for hoteller i Bergen opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Bergen

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Bergen

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Bergen gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Bergen, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Bergen?

Når alle dine muligheder for overnatning i Bergen er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bergen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.