Hoteller i Bergen, Norge

Find tilbud på 66 hoteller i Bergen, Norge

Bergen, Norge
2. dec. — 3. dec.2
lør. 3.12
ons. 7.12

Populære hoteller til en overnatning i Bergen

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bergen
Pris
kr.222
kr.1142
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Bergen


Hvornår skal man booke et hotel i Bergen?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bergen
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
35%forventet prisfald
31%forventet prisstigning

Rejsepriser

632 kr. - 1.414 kr.

Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
1.411 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
210 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Bergen er: 1-2 stjerne, 35 dage før.

1-2 stjerne

567 kr. - 617 kr.

3 stjerne

876 kr. - 1.148 kr.

4-5 stjerne

1.191 kr. - 1.378 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Bergen

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bergen

Laveste hotelpris

187 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Henneby Apartments

Hoteller i nærheden af lufthavnen

415

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Bergen, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 187 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Bergen Ymca Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Henneby Apartments, det mest populære 5-stjernede hotel i Bergen.
Der er 415 hoteller i Bergen tæt på Bergen Flesland. Clarion Hotel Bergen Airport er det nærmeste og ligger 0,8 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Bergen. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Bergen lå i sidste uge på 1.932 kr..

Rejsetips til Bergen

Bergen er en velbesøgt by, og den rummer overnatningsmuligheder i alle prisklasser. De billigste af slagsen er hostels eller budgethoteller, hvor du er garanteret en komfortabel seng at sove i men ellers ikke de vilde luksusfaciliteter, hvilket er fint for mange, da du alligevel opholder dig mest udendørs. En overnatning i august måned kan fås for omkring 250 DKK.

Norge er kendt for at være et dyrt land at opholde sig i, men for at spare kan du give dig i kast med byens gratis glæder. Naturen i sig selv er noget af det, som mange turister rejser efter, og er du i byen om sommeren, så er det værd at tage ud på næsen til Nordnesparken og Ballastbryggen, hvor der er gode muligheder for at svømme. En guidet rundvisning i byen er også oplagt, når du vil have et overblik over de forskellige kvarterer og attraktioner. Er du interesseret i en tur kan du henvende dig i turistinformationen ved havnen. En gåtur i Gamle Bergen blandt de ikoniske træhuse er også en oplagt idé, da det er en af Europas største træhuse-byer fra 1800-tallet.

Bergens kompakte størrelse gør, at det er let at komme rundt til fods. Det er også nemt at benytte de effektive offentlige transportmidler, såsom bus og moderne sporvogne. Mange turister vælger at købe et Bergen Card, der giver mange rabatter og fordele, til en pris på ca. 190 DKK for 24 timer.

Det er muligt at booke overnatning i Bergen uden kreditkort på udvalgte overnatningssteder i byen.

Minimumsalderen ved indtjekning på et hotel i Bergen er 18 år ligesom i Danmark.

Der skal lægges et depositum ved ankomst i form af kontanter eller via kreditkort.

Norge har ikke en udpræget kultur med at give drikkepenge, da et servicetillæg normalt er inklusive på regningen. Du kan dog sagtens være generøs, hvis du er tilfreds med betjeningen.

Bergen er en ret sikker by at færdes i, men der kan være lommetyve på spil – især om sommeren, hvor der er mange turister.

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter på rejser til Bergen.


Hvad koster et hotel i Bergen pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bergen

3-stjernede hoteller

Billigst 658 kr.

Gennemsnitlig 719 kr.

Dyrest 1.521 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Bergen

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bergen har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Bergen

Hoteller med mest værdi for pengene i Bergen

Disse Bergen hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Bergen

Der er mange måder at opleve Norge på, hvad enten du er til storbyferie med natteliv og shopping, aktiv ferie med vandrestave eller ski, eller en blanding af det hele. Når du vælger at holde ferie i Bergen, så er det oplagt at kombinere en byferie med aktiviteter i byens fantastiske omgivelser, der består af fjelde og fjorde. Det er byens geografiske struktur, der bestemmer, hvor der kan bygges, og derfor er selve centrum skabt ind imellem de bakkede fjelde, hvilket skaber en helt særlig atmosfære. Bymidten er derfor ikke så voldsom stor, da hele Bergen ligger spredt ud over det varierede landskab, men vil du bo centralt, så er det oplagt at booke et hotel omkring havnen og den UNESCO-bevarede ”Bryggen”, hvor du kan nyde livets gang blandt fiskere, turister og lokale.

Bergen har en dyb havn i en smal u-form, og uanset om du bor på øst- eller vestsiden, så er du garanteret en flot udsigt. I dette centrale område behøver du blot at gå uden for døren, og så står du ved mange af attraktionerne. Hvis du ønsker at bo lidt mere stille, så er det oplagt at rykke mod øst og tæt på byens fascinerende fjeldstrækning, hvor du for alvor mærker og ser den storslåede natur. Kombinationen af netop natur og by spiller perfekt sammen, og uanset hvor i yderområderne du bor, så er der aldrig langt til centrum. Har du behov for at bo tæt på lufthavnen, så skal du finde et hotel i den sydvestlige del, og ønsker du at nyde udsigten til færgen mod Hirtshals, så skal du bo omkring Nøstebukten.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bergen

Mange turister tager først og fremmest til Bergen for at opleve den storslåede natur, og det er en hel speciel fornemmelse at være omgivet af fjelde og fjorde. Uanset om du er rutineret vandrepind der ønsker at bruge naturen aktivt, eller om du blot går op på et par enkelte udsigtspunkter for at nyde udsigten, så er denne vestnorske by et besøg værd.

Bergen er kendt for at være den by i hele verden der får mest regn, men sommermånederne kan også sagtens byde på varme og solrige dage med smuk blå himmel. Uanset vejret bør du udnytte chancen for at trekke i nærområderne, ligesom du kan fiske, bade, sejle m.m.

Der er mange seværdigheder at opleve i Bergen, og en stor del af dem er naturligvis forbundet med byens omgivelser. Den helt store attraktion er de gamle huse ved Bryggen, der også er på UNESCO’s liste. De troner som vartegn for byens mangeårige medlemskab i Hansaforbundet, der var et handelsforbund med især tyske byer. En anden attraktion finder med lige ved siden af i form af Fisketorget, hvor byens populære fiskemarked holder til lige ved havnen.

Bergen er også kendt for sine syv fjelde, og du kan bestige dem alle eller blot nogle af dem. Det er oplagt at tage kabelbanen op til Fløyfjellet, hvor du på den 6 minutter lange tur har en fantastisk udsigt fra de små vogne hævet over jorden. En bådtur på en af fjordene er også et must – Sognefjorden og Hardangerfjorden er to oplagte kandidater, hvorfra du kan nyde naturens magiske kulisser.


Information about staying in Bergen

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bergen

2 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Bergen.

Hoteller i Bergen tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 936 kr. pr. nat.

I august er priserne på et hotelværelse billigst i Bergen. Prisen på dit værelse kan være op til 36% billigere.

Hotelværelser i Bergen er billigst fredag og dyrest torsdag.

Et luksushotel i Bergen koster ca. 3.947 kr. pr. nat pr. person. Til sammenligning koster et gennemsnitligt hotel i Bergen 936 kr. pr. nat pr. person. Det svarer til en prisforskel på 545 kr.% mellem et gennemsnitligt hotel og et luksus hotel.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Bergen er i gennemsnit 460 kr. pr. nat. Du kan spare 476 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Bergen.

Temperaturen i december er perfekt til udendørsaktiviteter i nærheden af Bergen, men der falder betydelig mere regn end i andre måneder med ca. 235 mm forventet i løbet af måneden.

Ja, der er 159 ferieboliger i Bergen. I øjeblikket er City Hostel Bergen den mest populære feriebolig i Bergen, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Bergen.

Ja, 82 hostels er ledige i Bergen, hvis du leder efter denne type ophold til din rejse. Baseret på vores brugerdata, er Bergen Hostel Montana tilfældigvis det mest populære hostel i byen. Find hostels i Bergen.


momondos yndlingshoteller i Bergen

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Bergen
Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted

Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted

Finnegårdsgaten 6, Bergen, Hordaland, Norway

8,2
739 kr.
Bergen Børs Hotel

Bergen Børs Hotel

Vågsallmenningen 1, Bergen, Hordaland, Norway

8,4
832 kr.
Thon Hotel Bristol, Bergen

Thon Hotel Bristol, Bergen

Torgalmenningen 11, Bergen, Hordaland, Norway

8,4
1.076 kr.
Augustin Hotel

Augustin Hotel

C. Sundts Gate 22, Bergen, Hordaland, Norway

7,4
617 kr.
Magic Hotel Korskirken

Magic Hotel Korskirken

Nedre Korskirkeallmenning 1 A, Bergen, Hordaland, Norway

7,5
682 kr.
Grand Hotel Terminus

Grand Hotel Terminus

Zander Kaaesgate 6, Bergen, Hordaland, Norway

7,9
746 kr.
Hotel No13

Hotel No13

Torgalmenningen 13, Bergen, Hordaland, Norway

8,4
1.163 kr.
Opus XVI

Opus XVI

Vågsallmenningen 16, Bergen, Hordaland, Norway

9,0
1.478 kr.
Magic Hotel & Apartments Kløverhuset

Magic Hotel & Apartments Kløverhuset

Strandgaten 13/15, Bergen, Hordaland, Norway

7,4
933 kr.
Grimen Camping

Grimen Camping

Bergen, Hordaland, Norge

7,2
553 kr.
Klosterhagen Hotel

Klosterhagen Hotel

Strangehagen 2, Bergen, Hordaland, Norway

8,6
710 kr.
Bergen Budget Hostel

Bergen Budget Hostel

Kong Oscars gate 48, Bergen, Hordaland, Norway

187 kr.

Solneset Farm

Bergen, Hordaland, Norge

8,5
617 kr.
In the middle of the village, in the most cozy neighborhood of the city

In the middle of the village, in the most cozy neighborhood of the city

Bergen, Hordaland, Norge

8,3
1.001 kr.
Hordaheimen Hotel

Hordaheimen Hotel

C. Sundtsgate 18, Bergen, Hordaland, Norway

7,0
667 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bergen


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Bergen, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Når alle dine muligheder for overnatning i Bergen er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.