Hoteller i Bergen

Find de bedste tilbud på 230 hoteller i Bergen, Norge

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Bergen

Der er mange skønne hoteller i Bergen. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Bergen

Bryggen
Edvard Grieg Museum Troldhaugen
Brann Stadion

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Bryggen?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Bergen i nærheden af Bryggen, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Bryggen og i gennemsnit koster hoteller i området 570 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Bryggen er normalt 18% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Bergen, som ligger på 696 kr..

Hoteller i nærheden af Bryggen

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Edvard Grieg Museum Troldhaugen?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Bergen i nærheden af Edvard Grieg Museum Troldhaugen, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 2 hoteller i nærheden af Edvard Grieg Museum Troldhaugen og i gennemsnit koster hoteller i området 610 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Edvard Grieg Museum Troldhaugen er normalt 12% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Bergen, som ligger på 696 kr..

Hoteller i nærheden af Edvard Grieg Museum Troldhaugen

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Brann Stadion?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Bergen tæt på Brann Stadion, bør du forvente at skulle betale omkring 699 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 699 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Brann Stadion. Hoteller i nærheden af Brann Stadion minder meget om gennemsnitsprisen for hoteller i Bergen, som ligger på 696 kr..

Hoteller i nærheden af Brann Stadion

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Bergen

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bergen
Lavsæson
marts
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

27%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

30%

forventet prisstigning

Pris
547 kr. - 1.051 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

881 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

751 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Bergen er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, 29 dage før. 4-5 stjerne, 38 dage før.
1-2 stjerne
438 kr. - 512 kr.
3 stjerne
715 kr. - 783 kr.
4-5 stjerne
955 kr. - 1.097 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Bergen

Hvordan finder man et billigt hotel i Bergen?

Bergen er en velbesøgt by, og den rummer overnatningsmuligheder i alle prisklasser. De billigste af slagsen er hostels eller budgethoteller, hvor du er garanteret en komfortabel seng at sove i men ellers ikke de vilde luksusfaciliteter, hvilket er fint for mange, da du alligevel opholder dig mest udendørs. En overnatning i august måned kan fås for omkring 250 DKK.

Kan man rejse til Bergen på budget?

Norge er kendt for at være et dyrt land at opholde sig i, men for at spare kan du give dig i kast med byens gratis glæder. Naturen i sig selv er noget af det, som mange turister rejser efter, og er du i byen om sommeren, så er det værd at tage ud på næsen til Nordnesparken og Ballastbryggen, hvor der er gode muligheder for at svømme. En guidet rundvisning i byen er også oplagt, når du vil have et overblik over de forskellige kvarterer og attraktioner. Er du interesseret i en tur kan du henvende dig i turistinformationen ved havnen. En gåtur i Gamle Bergen blandt de ikoniske træhuse er også en oplagt idé, da det er en af Europas største træhuse-byer fra 1800-tallet.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Bergen?

Bergens kompakte størrelse gør, at det er let at komme rundt til fods. Det er også nemt at benytte de effektive offentlige transportmidler, såsom bus og moderne sporvogne. Mange turister vælger at købe et Bergen Card, der giver mange rabatter og fordele, til en pris på ca. 190 DKK for 24 timer.

Kan man booke hotel i Bergen uden kreditkort?

Det er muligt at booke overnatning i Bergen uden kreditkort på udvalgte overnatningssteder i byen.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Bergen?

Minimumsalderen ved indtjekning på et hotel i Bergen er 18 år ligesom i Danmark.

Skal man lægge depositum på hoteller i Bergen?

Der skal lægges et depositum ved ankomst i form af kontanter eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Bergen?

Norge har ikke en udpræget kultur med at give drikkepenge, da et servicetillæg normalt er inklusive på regningen. Du kan dog sagtens være generøs, hvis du er tilfreds med betjeningen.

Hvor sikkert er der i Bergen?

Bergen er en ret sikker by at færdes i, men der kan være lommetyve på spil – især om sommeren, hvor der er mange turister.

Skal man medbringe adapter til Bergen?

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter på rejser til Bergen.


Hvad koster et hotel i Bergen pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bergen
3 stjerner
Mest for pengene

Scandic Bergen City

7,7

560 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
#1 Mest populær

Scandic Ørnen

8,4

640 kr.

Se hoteltilbud
Mest for pengene

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

8,1

708 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Bergen

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bergen har gode priser til det lille rejsebudget

Bergen Budget Hostel

7,1

105 kr.

Se hoteltilbud

Room between the 7 Mountains

8,0

216 kr.

Se hoteltilbud

Bergen Ymca Hostel

8,0

161 kr.

Se hoteltilbud

Bergen Camping Park

7,1

222 kr.

Se hoteltilbud

P-Hotels Bergen

6,2

198 kr.

Se hoteltilbud

Homestay Damsgård

284 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Bergen

Hoteller med mest værdi for pengene i Bergen

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Bergen Budget Hostel

7,1

105 kr.

Se hoteltilbud

Citybox Danmarksplass

8,7

401 kr.

Se hoteltilbud

Bergen Ymca Hostel

8,0

161 kr.

Se hoteltilbud

P-Hotels Bergen

6,2

198 kr.

Se hoteltilbud

Scandic Ørnen

8,4

641 kr.

Se hoteltilbud

Citybox Bergen

8,5

339 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Bergen?

Der er mange måder at opleve Norge på, hvad enten du er til storbyferie med natteliv og shopping, aktiv ferie med vandrestave eller ski, eller en blanding af det hele. Når du vælger at holde ferie i Bergen, så er det oplagt at kombinere en byferie med aktiviteter i byens fantastiske omgivelser, der består af fjelde og fjorde. Det er byens geografiske struktur, der bestemmer, hvor der kan bygges, og derfor er selve centrum skabt ind imellem de bakkede fjelde, hvilket skaber en helt særlig atmosfære. Bymidten er derfor ikke så voldsom stor, da hele Bergen ligger spredt ud over det varierede landskab, men vil du bo centralt, så er det oplagt at booke et hotel omkring havnen og den UNESCO-bevarede Bryggen, hvor du kan nyde livets gang blandt fiskere, turister og lokale.

Bergen har en dyb havn i en smal u-form, og uanset om du bor på øst- eller vestsiden, så er du garanteret en flot udsigt. I dette centrale område behøver du blot at gå uden for døren, og så står du ved mange af attraktionerne. Hvis du ønsker at bo lidt mere stille, så er det oplagt at rykke mod øst og tæt på byens fascinerende fjeldstrækning, hvor du for alvor mærker og ser den storslåede natur. Kombinationen af netop natur og by spiller perfekt sammen, og uanset hvor i yderområderne du bor, så er der aldrig langt til centrum. Har du behov for at bo tæt på lufthavnen, så skal du finde et hotel i den sydvestlige del, og ønsker du at nyde udsigten til færgen mod Hirtshals, så skal du bo omkring Nøstebukten.


Om Bergen

Mange turister tager først og fremmest til Bergen for at opleve den storslåede natur, og det er en hel speciel fornemmelse at være omgivet af fjelde og fjorde. Uanset om du er rutineret vandrepind der ønsker at bruge naturen aktivt, eller om du blot går op på et par enkelte udsigtspunkter for at nyde udsigten, så er denne vestnorske by et besøg værd.

Bergen er kendt for at være den by i hele verden der får mest regn, men sommermånederne kan også sagtens byde på varme og solrige dage med smuk blå himmel. Uanset vejret bør du udnytte chancen for at trekke i nærområderne, ligesom du kan fiske, bade, sejle m.m.

Der er mange seværdigheder at opleve i Bergen, og en stor del af dem er naturligvis forbundet med byens omgivelser. Den helt store attraktion er de gamle huse ved Bryggen, der også er på UNESCO’s liste. De troner som vartegn for byens mangeårige medlemskab i Hansaforbundet, der var et handelsforbund med især tyske byer. En anden attraktion finder med lige ved siden af i form af Fisketorget, hvor byens populære fiskemarked holder til lige ved havnen.

Bergen er også kendt for sine syv fjelde, og du kan bestige dem alle eller blot nogle af dem. Det er oplagt at tage kabelbanen op til Fløyfjellet, hvor du på den 6 minutter lange tur har en fantastisk udsigt fra de små vogne hævet over jorden. En bådtur på en af fjordene er også et must – Sognefjorden og Hardangerfjorden er to oplagte kandidater, hvorfra du kan nyde naturens magiske kulisser.


Rejseinformation: Bergen

Hvor længe bor vores brugere i Bergen?

2 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Bergen.

Hvad koster et hotel i Bergen?

Hoteller i Bergen tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 669 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Bergen?

I marts er priserne på et hotelværelse billigst i Bergen. Prisen på dit værelse kan være op til 27% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Bergen?

Hotelværelser i Bergen er billigst lørdag og dyrest mandag.

Hvad koster et hotel i Bergen?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Bergen er i gennemsnit 389 kr. pr. nat. Du kan spare 280 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Bergen.

Hvis vi tager højde for vejret i Bergen, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Temperaturen i marts er perfekt til udendørsaktiviteter i nærheden af Bergen, men der falder betydelig mere regn end i andre måneder med ca. 170 mm forventet i løbet af måneden.