Hoteller i Ikast, Danmark

Find tilbud på 3 hoteller i Ikast, Danmark

Ikast, Danmark
18. maj — 19. maj2
Ikast, Danmark
ons. 18.5
tor. 19.5

momondos anbefalede hoteller i Ikast

Populære hoteller til en overnatning i Ikast

Find det perfekte hotel til dit ophold i Ikast
Pris
kr.299.96
kr.1192.69
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Rejsetips til Ikast

Prisen for en overnatning i Ikast afhænger af, hvornår på året du rejser. Normalt har du mulighed for at overnatte i et dobbeltværelse i et hotel i Ikast for ca. 450 DKK per nat. Du kan også gå efter lidt mere luksus og booke et eksklusivt hotelophold med morgenmad inkluderet i prisen og betale ca. 1000 – 1200 DKK per nat.

Der sker mange ting i Ikast i løbet af året. Du kan blandt andet opleve byfest i byen i juni. Derudover er der spændende sportsbegivenheder med håndbold og fodbold nærmest hele året. Hvis du går efter et solrigt ophold i Ikast, bør du rejse mellem maj og august, hvor vejret plejer at være bedst.

Ja, du kan starte din budgetrejse med at bestille et billigt hotel i Ikast via momondo. I Ikast kan du køre gratis med bybusser og lokalruter. Det er gratis at besøge Ikast Østre Kirke, som blev bygget i 1975 efter design af arkitekterne Johannes A. Knudsen og Ulrik Hansen. Du kan også besøge Kunstpakhuset gratis.


Hvad koster et hotel i Ikast pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Ikast
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Ikast

Disse billige hoteller og vandrehjem i Ikast har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Ikast

Disse Ikast hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Ikast

Der er mange hoteller i Ikast, der ligger godt placeret, hvad enten du er en familie med børn, backpacker, et kærestepar eller rejser på andre måder. Her får du gode råd om, hvor det kan være bedst at booke en indkvartering i Ikast.

Hvis du er vild med kultur og historie, bør du vælge at overnatte i centrum. Find gerne et hotel i Ikast i nærheden af Dr. Schwærters Plads. I dette område bor du i nærheden af Kunstpakhuset med nationale og internationale kunstudstillinger. Derudover er det et godt valg for sportsinteresserede, som ønsker at overnatte i nærheden af Ikast Fs Håndbold. Foodies bør vælge at overnatte i nærheden af Strøget, hvor du kan forkæle ganen hos spisesteder som for eksempel Restaurant Noli og Glashuset.

Hvis du er til naturoplevelser, bør du vælge at booke en nat på en indkvartering i Ikast i nærhed af Storå, som er den næst længste å i Danmark. Åen har sit udspring ved Gludsted Plantage sydøst for Ikast.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Ikast

Ikast er en ældre stationsby i Midtjylland med ca. 16.000 indbyggere. Byen ligger fint placeret i forhold til andre interessante byer som for eksempel Silkeborg og Aarhus, der ligger henholdsvis ca. 26 km og ca. 67 km fra Ikast.

Du behøver ikke nødvendigvis at forlade byen i forbindelse med dit ophold på et hotel i Ikast. Tæt på Strøget finder du Ikast-tårnet, som er et tidligere vandtårn, der blev bygget i 1948. Tårnet var aktivt frem til 1987, og to år senere blev det til et tårn, hvor besøgende kan nyde en fantastisk udsigt. Derudover er det også et vandværksmuseum. Tårnet holder åbent hver søndag eftermiddag i sommerperioden, og det koster ca. 50 DKK for en familie eller gruppe at nyde udsigten. Der er endda mulighed for at rappelle ned fra tårnet ved at betale ca. 200 DKK.


Information about staying in Ikast

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Ikast

Det gennemsnitlige ophold i Ikast varer 1 night.

Prisen for et hotel i Ikast afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 621 kr. pr. nat.

maj er den billigste måned at booke et hotel i Ikast. Priserne kan være 39% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

lørdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Ikast. Den dyreste er typisk tirsdag.

Hoteller i Ikast (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 514 kr. pr. person pr. nat. Det er 107 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Ikast pr. nat.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ikast


Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Ikast med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Ikast på ét samlet sted.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Ikast ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.