Hoteller i Middelfart

Find de bedste tilbud på 71 hoteller i Middelfart, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Middelfart

Der er mange skønne hoteller i Middelfart. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Det bedste tidspunkt at booke hotel i Middelfart

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Middelfart
Lavsæson
november
Højsæson
august

Det billigste tidspunkt

21%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

17%

forventet prisstigning

Pris
657 kr. - 993 kr.
Dyreste dag på ugen
mandag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

952 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

689 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Middelfart er:
4-5 stjerne
834 kr. - 1.064 kr.

Rejsetips til Middelfart

Vores bedste tips til Middelfart

Hvad koster et hotel i Middelfart?

Hotelpriserne i Middelfart varierer, så der er overnatningsmuligheder for alle budgetter. Du kan bo på hotel i Middelfart for mellem ca. 350 DKK og 1500 DKK pr. overnatning. Priserne afspejler beliggenhed og faciliteter, hvor de billige værelser er mere sparsomt indrettet, mens de dyre oftest byder på faciliteter som fitnessrum, spa og mulighed for at blive vartet op.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Middelfart?

Mange turister booker et hotel i Middelfart for at vandre rundt i de hyggelige gader, spise is ved havnen og i det hele taget nyde vandet så tæt på. Det gør du bedst om sommeren, hvor butikkerne har masser af varer på gaderne, og gågaden summer af liv og glade dage. Prismæssigt er det billigere at rejse i lavsæsonen, hvor man i den rette påklædning sagtens kan nyde naturen og kulturelle tilbud og hygge med brætspil og socialt samvær på hotellet om aftenen.

Kan man rejse til Middelfart på budget?

Naturens gratis glæder kombineret med en overnatning på Bed & Breakfast. Det er lig med en budgetrejse til Middelfart. Du kan købe en madpakke hos fiskehandleren på havnen i stedet for at spise på restaurant. Der kan også være penge at spare ved at booke i god tid eller at rejse om vinteren, hvor der er god plads på hotellerne.

De bedste transportmidler i Middelfart

Det er nemmest at komme rundt til fods i de snørklede gader i Middelfart. Byen har også et godt tilbud til både turister og lokale i form af delecykler. De er placeret rundt omkring i byen, og du skal blot bruge appen Donkey Republic til at betale og til at låse cyklen op. Prisen er ca. 80 DKK pr. dag.

Parkering i Middelfart

Du kan nyde godt af gratis parkering mange steder i Middelfart. P-huset i Havnegade byder eksempelvis på gratis langtidsparkering, og stedet er tilmed overvåget. Du kan også parkere ved Jernbanegade, Hans Bangsvej, Stationsvej og flere andre steder, men husk at tjekke skiltningen, da mange af pladserne er med tidsbegrænsning.


Hvad koster et hotel i Middelfart pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Middelfart

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Middelfart

Disse billige hoteller og vandrehjem i Middelfart har gode priser til det lille rejsebudget
Severin

Severin

8,5

670 kr.

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot

8,7

1.018 kr.


Hoteller med mest værdi for pengene i Middelfart

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot

8,7

1.018 kr.

Severin

Severin

8,5

670 kr.


Hvor skal man overnatte i Middelfart?

Der findes mange købstæder i Danmark, og Middelfart er en af dem, der ligger rigtig godt. Placeringen ud til Lillebælt er unik, og du kommer nemt til byen fra eksempelvis Jylland, som er forbundet med to broer. Er du til indkøbsoplevelser i det hyggelige gågademiljø, så skal du bo på hotel i Middelfart omkring Østergade. Der kan du gå direkte fra hotellet og ud på caféerne og restauranterne, eller ose i specialbutikker og store butikskæder. Middelfart er beriget med vand til begge sider, og dermed er det oplagt at bo på hotel med udsigt. Området omkring Dyrehaven samt tæt på den gamle Lillebæltsbro er populært, da du der kan bo med panoramaudsigt i grønne omgivelser. Der er også skønt og smukt nede sydpå, hvor du kan tage en overnatning i Middelfart med udsyn til Fænøsund samt den privatejede ø Fænø på den anden side.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Middelfart

Middelfart har alt det, som turister efterspørger. Byens placering i naturskønne omgivelser samt en hyggelig bymidte danner ramme om en hyggelig ferie. Især børnefamilier valfarter til byen, da der netop er mange familievenlige attraktioner at opleve. Når du bor på hotel i Middelfart, kan du opleve byens helt store trækplaster i form af bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro. Turen koster ca. 300 DKK pr. person, og du bliver guidet hele vejen. På toppen vil du opleve en fantastisk udsigt 60 meter over havoverfladen. Middelfart er også lig med hvalsafari for både store og små, for Lillebælt er fyldt med marsvin. Vil du se endnu mere, er det også muligt at komme på dykkertur. Derudover er det blot at nyde atmosfæren i byen, ved lystbådehavnen samt langs kysten hele vejen rundt og at blive ladet op med ny energi.


Rejseinformation: Middelfart

Hvor længe bor vores brugere i Middelfart?

Voes brugere er typisk i Middelfart i 1 nat.

Hvad koster et hotel i Middelfart?

Prisen for et hotel i Middelfart afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 847 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Middelfart?

Den billigste måned at booke et hotel i Middelfart er november. Prisen på dit værelse kan være helt op til 21% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Middelfart?

Prisen på et hotelværelse i Middelfart varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og søndag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Middelfart?

Et hostel i Middelfart koster i gennemsnit ca. 643 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 204 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Middelfart pr. nat.