Hoteller i Flensborg, Tyskland

Find tilbud på 31 hoteller i Flensborg, Tyskland

Flensborg, Tyskland
4. dec. — 5. dec.2
tir. 5.12
lør. 9.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Flensborg

Find det perfekte hotel til dit ophold i Flensborg
Pris
kr.184
kr.1794
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Flensborg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Flensborg
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
24%forventet prisfald
16%forventet prisstigning

Rejsepriser

757 kr. - 1.186 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
824 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.168 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Flensborg er: 1-2 stjerne, 76 dage før. 3 stjerne, 87 dage før. 4-5 stjerne, 60 dage før.

1-2 stjerne

240 kr. - 1.116 kr.

3 stjerne

335 kr. - 1.130 kr.

4-5 stjerne

650 kr. - 2.594 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Flensborg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Flensborg

Laveste hotelpris

185 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Das James

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1549

Gennemsnitslængde på ophold

8 dage
Den billigste pris for et værelse i Flensborg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 185 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Flensbed Hostel & Boardinghouse, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Das James, det mest populære 5-stjernede hotel i Flensborg(bedømmelse på 9,5/10 ud fra 1.108 anmeldelser).
Der er 1.549 hoteller i Flensborg tæt på Hamburg. Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport er det nærmeste og ligger 1,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 8 dage, når de overnatter på hoteller i Flensborg. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 8 dage i Flensborg lå i sidste uge på 8.151 kr..

Rejsetips til Flensborg

Hvordan finder man et billigt hotel i Flensborg?

Flensborg er, grundet sin naturskønne placering, særlig populær i sommermånederne – hvilket også afspejles i hotelpriserne. Skal du finde de billigste hoteller kan det altså først og fremmest være en idé at kigge uden for højsæsonen. Derudover kan det anbefales at søge lidt uden for byen, hvor priserne generelt er lidt lavere, men hvor du stadig kan komme hurtigt ind til centrum. En overnatning i juli koster fra ca. 550 DKK og op til omkring 1300 DKK.

Kan man rejse til Flensborg på budget?

Flensborgs smukke omgivelser kan ikke fremhæves nok, og den har en stor indflydelse på byens popularitet. Naturen giver også anledning til mange gratis oplevelser, som kan være med til at gøre din rejse hertil lidt billigere. En tur op i 26 meters højde i byens vandtårn koster ingenting, og du får en flot panoramaudsigt over hele byen. Det er også ideelt at leje en cykel og tage den obligatoriske tur langs fjorden, hvor du for alvor lærer byen at kende. En strandtur er altid en oplagt aktivitet – også selvom vandet ikke er varmt nok til badning. He er  Østersøbadet samt stranden Solitude populære steder.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Flensborg?

Det er lettest at begive sig rundt til fods, når man er på ferie i Flensborg, hvor man kan nyde byens hyggelige stemning blandt de gamle, velholdte huse. Skal man lidt videre rundt i byen, så kører der en del bybusser, og vil man se endnu mere af oplandet, så skal man med den såkaldte Fjordbus.

Kan man booke hotel i Flensborg uden kreditkort?

På nogle hoteller er det muligt at vente med betalingen, til man ankommer, hvor det så er muligt at betale med kreditkort eller kontanter. Man skal dog tjekke reglerne med det specifikke hotel, da de kan variere.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Flensborg?

Man skal være fyldt 18 år, for at tjekke ind på et hotel i Flensborg, da det også er myndighedsalderen i Tyskland.

Skal man lægge depositum på hoteller i Flensborg?

Der opkræves et depositum på stort set alle hoteller, hvor man nogle steder kun kan betale med kreditkort, mens man andre steder også kan betale med kontanter.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Flensborg?

Som udgangspunkt forventer man ikke drikkepenge i Flensborg, men en ekstraordinær service belønnes typisk med 5-10 % af regningens samlede beløb.

Hvor sikkert er der i Flensborg?

Flensborg er en sikker by at færdes i, men der kan forekomme lommetyverier i områder, hvor der færdes mange mennesker.

Skal man medbringe adapter til Flensborg?

Man kan roligt lade adapteren blive hjemme, for danske stik kan godt bruges i Tyskland.


Hvad koster et hotel i Flensborg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Flensborg

4-stjernede hoteller

Billigst 546 kr.

Gennemsnitlig 988 kr.

Dyrest 1.617 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Flensborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Flensborg har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Flensborg

Hoteller med mest værdi for pengene i Flensborg

Disse Flensborg hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Flensborg

Flensborg var i tidernes morgen en del af Danmark, og selvom byen i dag er tysk har vi stadig et nært forhold til stedet. Byen ligger smukt ved Flensborg Fjord, og det er et skønt sted for rejsende der holder af at være i naturen, nyde flotte udsigter og få en frisk havbrise.

Hvor du vil bo på hotel i Flensborg afhænger af dine behov og budget, men udvalget er relativt bredt med noget for enhver smag. Området omkring fjorden er dog ganske attraktivt, dog også lidt dyrere. I Flensborg centrum kan du bo tæt på hovedgaderne Rote Straße og Große Straße – det perfekte sted til dig der vil helt tæt på byens puls. Ankommer du i bil kan det være en fordel at bo tæt på motorvejen, så du hurtigt kan køre de knap 7 km op til den danske grænse, når turen går hjemad igen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Flensborg

Den seneste afstemning om Flensborgs tilhørsforhold fandt sted i 1920, hvor flertallet stemte for, at byen skulle forblive en del af Tyskland. I dag bor der stadig et dansk mindretal i byen, og der er derfor også danske skoler, kirker og andre institutioner, som dog ikke er afskåret for tyskere. Udover det historiske aspekt, så kan man heller ikke nævne Flensborg uden at nævne rom – ikke byen, men derimod alkoholen. Flensborg har nemlig tidligere været særlig kendt for sine romfabrikker, og under et besøg på byens søfartsmuseum finder du et rom-museum i den gamle toldkælder.

I Flensborg kan du som turist nyde godt af byens mange shopping-muligheder, hvor gader i midtbyen som Rote Straße, Holm, Südermarkt, Große Straße, Norderstraße og Nordermarkt er de perfekte steder at få brugt dankortet. Hvis du ønsker rigtig selvforkælelse, så er Flensborg også kendt for sine mange spabade og wellnesscentre, der er som balsam for både krop og sjæl. Udnyt chancen for at forkæle ganen med lidt godt på Flensburg Brauerei fra 1888, eller giv den søde tand lidt opmærksomhed hos Agilius Dragees hvor du kan købe lækre sager dyppet i chokolade – om fredagen sælges sagerne ekstra billigt.


Information om overnatning i Flensborg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Flensborg

Hvor længe bor vores brugere i Flensborg?

I gennemsnit overnatter vores brugere 8 nætter i Flensborg.

Hvad koster et hotel i Flensborg?

Prisen for et hotel i Flensborg afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 1.003 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Flensborg?

oktober er den billigste måned at booke et hotel i Flensborg. Priserne kan være 24% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Flensborg?

Prisen på et hotelværelse i Flensborg varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og fredag er dyrest.

Hvad koster et luksushotel i Flensborg?

Luksushoteller i Flensborg koster ca. 2.252 kr. pr. nat pr. person. Et luksushotel koster 56%% mere end et gennemsnitligt hotel i Flensborg, der koster ca. 1.003 kr. pr. nat pr. person.

Hvad koster et hotel i Flensborg?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Flensborg er 482 kr. pr. nat. Du kan spare 513 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Flensborg.

Har Flensborg ferieboliger?

Yes, Flensborg does have vacation rentals. Of the 257 vacation rentals in Flensborg, Das gelbe Haus - Drei besondere Ferienwohnungen is the most popular among our users. Find vacation rentals in Flensborg.

Har Flensborg hostels?

Yes, Flensborg hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Seemannsheim Hostel Flensburg is the most popular out of the 6 hostels in Flensborg. Search for deals on hostels in Flensborg.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Flensborg?

Fra december 2023 er der 505 udbydere at vælge mellem for hoteller i Flensborg.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Flensborg?

Priser for hoteller i Flensborg opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Flensborg

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Flensborg

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Flensborg gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Flensborg med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Flensborg på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Flensborg?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Flensborg.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Flensborg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.