Hoteller i Ebeltoft

Find de bedste tilbud på 536 hoteller i Ebeltoft, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Ebeltoft

Der er mange skønne hoteller i Ebeltoft. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Ebeltoft

Ebeltoft Beach
Ree Park Ebeltoft Safari
Fregatten Jylland

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Ebeltoft Beach?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Ebeltoft Beach. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 605 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Ebeltoft Beach er normalt 42% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Ebeltoft, som ligger på 1.047 kr..

Hoteller i nærheden af Ebeltoft Beach

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Ree Park Ebeltoft Safari?

Hoteller i nærheden af Ree Park Ebeltoft Safari er normalt 46% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Ebeltoft, som ligger på 1.047 kr..

Hoteller i nærheden af Ree Park Ebeltoft Safari

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Fregatten Jylland?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Fregatten Jylland. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 548 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Fregatten Jylland er normalt 47% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Ebeltoft, som ligger på 1.047 kr..

Hoteller i nærheden af Fregatten Jylland

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Ebeltoft

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ebeltoft
Lavsæson
oktober
Højsæson
august

Det billigste tidspunkt

32%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

23%

forventet prisstigning

Pris
789 kr. - 1.489 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
lørdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.086 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

328 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Ebeltoft er:
1-2 stjerne
581 kr. - 758 kr.

Rejsetips til Ebeltoft

Vores bedste tips til Ebeltoft

Hvad koster et hotel i Ebeltoft?

Der er hotelpriser for enhver smag, når den står på overnatning i Ebeltoft. Prisniveauet for en overnatning ligger på et sted mellem ca. 400 DKK og ca. 1600 DKK. Priserne afspejler beliggenhed og faciliteter, hvor du for de billige værelser får et pænt værelse med eget bad, mens de dyre ofte byder på gratis morgenmad, udsigt, hotelrestaurant samt luksuriøse værelser.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Ebeltoft?

En del arbejdspladser er op gennem årene flyttet ud af Ebeltoft, hvilket betyder, at byen nu især lever af turisme. Derfor er sommeren det bedste tidspunkt for et ophold på hotel i Ebeltoft. I højsæsonen er der nemlig liv i de arbejdende værksteder, og de forskellige spisesteder og butikker har åbent. Samtidig er det skønt at nyde hele det maritime miljø omkring havnen.

Kan man rejse til Ebeltoft på budget?

Ebeltoft huser blandt andet et vandrehjem samt en del Bed & Breakfast, der oftest er de billige overnatningsmuligheder. Der er også penge at spare ved at rejse uden for højsæsonen. De smukke bindingsværkshuse tager sig godt ud i al slags vejr, og du kan eventuelt kombinere en lavsæsonsferie med vandreture og trekking i Mols Bjerge.

De bedste transportmidler i Ebeltoft

Ebeltoft er en by med en lille bymidte, som bedst opleves på gåben. Det er også oplagt at leje en cykel for at komme hurtigere omkring mellem havnen og centrum. Aude’s cykeludlejning i byen giver dig mulighed for dette til en dagspris på ca. 100 DKK for en voksencykel. Kombinerer du en overnatning på hotel i Ebeltoft med ture rundt på resten af Djursland, er det praktisk at have egen bil med eller at benytte nogle af regionalbusserne.

Parkering i Ebeltoft

Det er billigt at have bil med til Ebeltoft. I hvert fald når det drejer sig om udgifter til parkering. Der findes nemlig mere end 1000 gratis p-pladser i Ebeltoft samt tilhørende lokalområder. Du kan eksempelvis parkere i centrum omkring Solhøjvej eller Nytorv. Du kan også parkere gratis i området mellem turistkontoret og Strandvejen. Husk alligevel at tjekke skiltningen i forhold til korttids- og langtidsparkering samt at stille p-skiven, hvis det er påkrævet.


Hvad koster et hotel i Ebeltoft pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Ebeltoft
2 eller færre stjerner
Ebeltoft Park Hotel
#1 Mest populær

Ebeltoft Park Hotel

6,8

644 kr.

Se hoteltilbud
Landal Ebeltoft
Mest for pengene

Landal Ebeltoft

7,3

467 kr.

Se hoteltilbud
3 stjerner
Molskroen
Mest for pengene

Molskroen

8,9

1.679 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Ebeltoft

Disse billige hoteller og vandrehjem i Ebeltoft har gode priser til det lille rejsebudget
Landal Ebeltoft

Landal Ebeltoft

7,3

468 kr.

Se hoteltilbud
Ebeltoft Park Hotel

Ebeltoft Park Hotel

6,8

644 kr.

Se hoteltilbud
Molskroen

Molskroen

8,9

1.680 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Ebeltoft

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Landal Ebeltoft

Landal Ebeltoft

7,3

468 kr.

Se hoteltilbud
Ebeltoft Park Hotel

Ebeltoft Park Hotel

6,8

644 kr.

Se hoteltilbud
Molskroen

Molskroen

8,9

1.680 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo i Ebeltoft?

Ebeltoft er en ægte turistby, som også lokker udenlandske besøgende til byen. Der er naturligvis også plads til dig, så du kan bo på hotel i Ebeltoft og opleve byens charme og unikke arkitektur. Byen er en gammel købstad med salg af lokal brugskunst og håndværk samt andre specialbutikker, som du kan bo lige i nærheden af. Du skal blot vælge et hotel i Ebeltoft omkring Adelgade eller Nørrebakke, der er byens to hovedindkøbsgader i centrum. Byen byder på mere, end det hyggelige købstadsmiljø, hvilket afspejles på beliggenheden ud til vandet ved Ebeltoft Vig. Det betyder hoteller i Ebeltoft i rolige naturomgivelser med havudsigt. Det er blot at se nærmere på alle hotellerne, der er placeret langs Strandvejen og Ndr. Strandvej.


Om Ebeltoft

Snørklede brostensgader, stokroser og idylliske bindingsværkshuse med skæve vinkler. Så bliver det vist ikke mere hyggeligt og charmerende, end i Ebeltofts gader! Byen er oplagt til en romantisk overnatning, for kulisserne er i den grad tilstede. Derfor er det heller ikke tilfældigt, at mange danske og udenlandske par vælger byen, når bryllupsklokkerne skal ringe. Byens gamle rådhus er et af Danmarks mest charmerende af sin slags, og danner baggrund for et klassisk feriebillede. Når du booker et hotel i Ebeltoft, kan du naturligvis heller ikke undgå at se Fregatten Jylland, der er verdens længste træskib! Byens glasmuseum er også ikonisk sammen med naturen i nationalpark Mols Bjerge. Ebeltoft er lig med skønne badestrande samt Ree Park i nærheden, hvilket danner ramme om en sjov ferie med børn. I byen vil du desuden opleve Danmarks eneste østjyske by, der har en vestvendt havn grundet byens beliggenhed på halvøen Hasnæs vestlige side. (Priser tjekket: 02/03/2019).


Rejseinformation: Ebeltoft

Hvor længe bor vores brugere i Ebeltoft?

Det gennemsnitlige ophold i Ebeltoft varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Ebeltoft?

Prisen for et hotel i Ebeltoft afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 827 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Ebeltoft?

I oktober er priserne på et hotelværelse billigst i Ebeltoft. Prisen på dit værelse kan være op til 32% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Ebeltoft?

Hotelværelser i Ebeltoft er billigst fredag og dyrest torsdag.

Hvad koster et hotel i Ebeltoft?

Hostels i Ebeltoft koster typisk omkring 701 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 126 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Ebeltoft.