Hoteller i Skjern, Danmark

Find tilbud på 2 hoteller i Skjern, Danmark

Skjern, Danmark
26. maj — 27. maj2
lør. 27.5
ons. 31.5

Populære hoteller til en overnatning i Skjern

Find det perfekte hotel til dit ophold i Skjern
Pris
kr.290
kr.2815
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Skjern?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Skjern
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
44%forventet prisfald
21%forventet prisstigning

Rejsepriser

446 kr. - 1.018 kr.

Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
1.031 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
222 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Skjern

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Skjern

Laveste hotelpris

277 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Holiday Home Syrenvej Skjern I

Hoteller i nærheden af lufthavnen

475
Den billigste pris for et værelse i Skjern, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 277 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Reposeful Holiday Home in Skjern Near the Sea.
Få en komfortabel rejse med en booking på Holiday Home Syrenvej Skjern I, det mest populære 5-stjernede hotel i Skjern.
Der er 475 hoteller i Skjern tæt på Billund. Zleep Hotel Billund Airport er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Skjern

En overnatning i et dobbeltværelse på et hotel i Skjern kan koste alt fra 450 DKK til 1100 DKK. Du kan finde en god indkvartering i Skjern med morgenmad inkluderet i prisen til ca. 700 DKK per nat.

Ligesom mange andre steder i Danmark er det bedste vejr i Skjern normalt i sommerperioden mellem juni og august. I starten af juni har du mulighed for at opleve festugen i byen. I december bliver den idylliske vandmølle Bundsbæk Mølle forvandlet til et juleeventyr med lys og boder, hvor du kan smage på juledelikatesser.


Hvad koster et hotel i Skjern pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Skjern
2 eller færre stjerner
3 stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Skjern

Disse billige hoteller og vandrehjem i Skjern har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Skjern

Disse Skjern hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Skjern

Der er mange hoteller i Skjern, som du kan vælge imellem, alt efter hvad du foretrækker at bo i nærheden af. Foodies vælger ofte at booke en overnatning i Skjern i nærheden af stationen omkring Bredgade, hvor du kan finde flere bagerier til en god start på dagen og lækre restauranter til en perfekt afslutning på dagen. Lidt længere inde ved centrum af byen, ved Skjern Vindmølle, finder du det perfekte område for kulturinteresserede.

Familier med børn kan passende vælge at bo på et hotel i Skjern i nærheden af Skjern Operaen, hvor der er rig mulighed for at gå hyggelige tur i grønne områder. Sportsinteresserede er ofte vilde med området, hvor Skjern Håndbold, der er en del af 888ligaen, spiller i Skjern Bank Arena.

Lidt længere ude af byens centrum kan du komme i et med naturen omkring Ringkøbing Fjord, der byder på Skjern Enge og Danmarks Flymuseum, som du kan læse mere om længere nede.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Skjern

Du finder den tidligere vestjyske købstad Skjern med ca. 7700 indbyggere tæt på Tarm, Herning og Ringkøbing i Ringkøbing-Skjern Kommune. Den danske digter, forfatter, opfinder og matematiker Piet Hein har to skulpturer opstillet i Skjern. Du finder ”Kysset” i rundkørslen ved Holstebrovej, Ringkøbingvej og Ringvejen. Ved Arnborgvej, Østergade og Ringvejen møder du sølvbronzeskulpturen ”Ægget.” Et besøg i Skjern bør ikke være foruden et smut forbi Holger Danske Plads, hvor du finder en skulptur af den danske sagnhelt, der tidligere stod i Helsingør, men som kom til Skjern i 2013.

Der er masser af muligheder for kulturelle aktiviteter i og omkring Skjern. Vi anbefaler, at du planlægger at besøge seværdigheder som for eksempel Lyngvig Fyr, Danmarks flymuseum, Abelines Gaard og Bundsbæk Mølle. Danmarks Flymuseum er et af de mest populære steder i omegnen. Museet er et levende flymuseum med luftfartøjer fra perioden mellem 1911 og 2000. Der er blandt andet danske og udenlandske svævefly, jagerfly og helikoptere blandt de 50 luftfarttøjer.


Information about staying in Skjern

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Skjern

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Skjern, er 279 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Den billigste måned at booke et hotel i Skjern er juni. Prisen på dit værelse kan være helt op til 45% billigere end i de dyreste måneder.


momondos yndlingshoteller i Skjern

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Skjern

Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Skjern, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Når alle dine muligheder for overnatning i Skjern er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Skjern