Find billige flybilletter til Billund

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Billund. De nuværende restriktioner til Billund er baseret på Danmark rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Danmark

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Billund?

Udover Danmarks veludviklede vejnet og muligheder for offentlig transport, har vi også flere lufthavne til hurtigt at komme rundt i landet – Billund værende en af dem. Du vil i gennemsnit få de billigste flybilletter hvis du booker 56 dage før afrejse, hvor du typisk får de dyreste billetter hvis du booker samme dag som du vil rejse afsted. Tirsdag er den ugedag hvor du generelt kan flyve billigst, og lørdag er den dyreste. Kig efter flyvninger om aftenen (efter solnedgang til og med solopgang) som har en tendens til at være billigere end morgenfly.

 

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Billund?

  104 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Billund. Dette fly er fra Berlin og er 96% billigere end de fleste andre flyrejser til Billund. Hvis du vil finde den billigste pris til Billund fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Billund?

  Hvis du ikke kan rejse til Billund i april, så rejs fra Danmark i juni, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 944 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Billund?

  Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Billund fra Danmark er 37 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.093 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Billund på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 434 kr. de sidste 72 timer.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Billund på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Billund er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.084 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en lørdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Billund på en lørdag på 1.269 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Billund?

  Når du flyver til Billund fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.104 kr. for fly med afgang om morgenen. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Billund, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.351 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Billund?

  Lufthavn: Esbjerg, Lufthavn: Karup, Lufthavn: Sønderborg, Lufthavn: Aarhus eller Lufthavn: Aalborg kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Billund.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Billund på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Billund Lufthavn: Esbjerg, hvor gennemsnitsprisen er 2.408 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Billund?

På nuværende tidspunkt inkluderer Danmark rejserestriktioner rejser til Billund. Indrejserestriktioner

Danske statsborgere og bosiddende kan stadig vende tilbage til Danmark når som helst. Rejsende, der ikke er statsborgere eller beboere, kan stadig rejse ind i Danmark med et værdigt formål. Der kræves bevis for at demonstrere et Værdigt formål. Eksempler på 'værdige formål' inkluderer arbejde eller studier i Danmark, transport af varer og forskellige familierelaterede grunde, for eksempel at besøge et familiemedlem eller en partner, der er bosiddende i Danmark. Den fulde liste over 'værdige formål' kan ændres og kan findes href = "https://en.coronasmitte.dk/rules-and-regulations/entry-into-denmark/persons-resident-in-countries-outside -of-danmark "> her .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen testresultat udstedt inden for 24 timer før ankomst. Rejsende, der flyver fra Grønland og Færøerne, rådes også til at foretage en PCR-test inden for 72 timer efter indrejse i Danmark. Rejser, der tidligere er blevet smittet med COVID-19 og derfor ikke er i stand til at præsentere et negativt testresultat, skal præsentere et positivt COVID- 19 testresultat fra en test udført mellem 14 dage og otte uger før flyvningen. Disse passagerer opfattes ikke længere som værende smitsomme.

Karantænekrav

Rejsende skal tage en hurtigtest, inden de forlader lufthavnen. Alle rejsende er underlagt en 10-dages selvisolering. De kan tage en PCR-test på dag 4 for at forkorte perioden. Der er nogle undtagelser, herunder dem, der leverer varer og tjenester ind/ud af Danmark.

Transitregler

Rejsende, der vender tilbage til deres hjemland, kan rejse gennem Danmark. Alle rejsende der rejser eller rejser til/fra Danmark skal bære masker på alle tidspunkter på fly og i lufthavnen.

Hvis du planlægger rejser til Billund nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Billund

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Billund fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
29. aug.
CPH03:20København Kastrup
14t. 25min.
1 stop
BLL17:45Billund
30. aug.
BLL17:50Billund
12t. 15min.
1 stop
CPH06:05København Kastrup
Flere flyselskaber
27. aug.
CPH12:40København Kastrup
20t. 45min.
1 stop
BLL09:25Billund
29. aug.
BLL14:10Billund
18t. 10min.
1 stop
CPH08:20København Kastrup
Ryanair
11. aug.
CPH03:20København Kastrup
26t. 25min.
1 stop
BLL05:45Billund
18. aug.
BLL06:10Billund
25t. 10min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
Flere flyselskaber
3. sep.
CPH18:10København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
BLL04:20Billund
5. sep.
BLL14:25Billund
17t. 55min.
1 stop
CPH08:20København Kastrup
Flere flyselskaber
3. sep.
CPH18:10København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
BLL04:20Billund
5. sep.
BLL14:25Billund
17t. 55min.
1 stop
CPH08:20København Kastrup
Ryanair
3. sep.
CPH18:10København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
BLL04:20Billund
5. sep.
BLL18:10Billund
14t. 10min.
2 stop
CPH08:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Billund

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Billund, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France og Ryanair
Ryanair
8. aug.
CPH03:20København Kastrup
14t. 25min.
1 stop
BLL17:45Billund
Ryanair
20. aug.
CPH05:45København Kastrup
23t. 45min.
1 stop
BLL05:30Billund
Ryanair
24. aug.
CPH05:35København Kastrup
24t. 10min.
1 stop
BLL05:45Billund

Hvilke flyselskaber flyver til Billund?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Billund

Du kan flyve til Billund med flyselskaber som DAT Danish Air Transport, Norwegian, Air Berlin, British Airways m.fl.. Rejsetiden for en direkte flyvning fra København til Billund er ca. 50 minutter.


Lufthavne i nærheden af Billund

Neden for finder du alle lufthavne i Billund samt deres afstand til centrum

Det første fly lettede fra Billund Lufthavn i 1964, og i år 2002 blev en helt ny terminal indviet, som i dag håndterer mere end 3 millioner årlige rejsende. Billund lufthavn ligger kun få kilometer fra centrum, så det er hurtigt og nemt at komme ind til byen når du ankommer med fly.

Da der ikke er nogen togforbindelse direkte til lufthavnen, er bussen både billigst og hurtigst. Rejsetiden ind til byen er ca. 8 minutter og vil koste omkring 22 kr. Busserne holder parkeret ude foran lufthavnens indgang (Information checket 23/06/2017).


Populære fly til Billund

Find dine flybilletter til Billund blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Billund
Hurtigste flyvetid0t. 50min.
Laveste pris447 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Billund?

Billund er ikke større end det er let at komme rundt til fods, og byen opleves bedst i øjenhøjde. De fleste rejsende vil udnytte muligheden for at komme lidt ud af byen og se nogle af områdets andre skønne steder, og her er det oplagt at leje en bil til let at komme rundt.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Billund


Tips og gode råd til Billund

Hvordan får man den billigste flybillet til Billund?

Du vil i gennemsnit få de billigste flybilletter hvis du booker 56 dage før afrejse, hvor du typisk får de dyreste billetter hvis du booker samme dag som du vil rejse afsted. Tirsdag er den ugedag hvor du generelt kan flyve billigst, og lørdag er den dyreste. Kig efter flyvninger om aftenen (efter solnedgang til og med solopgang) som har en tendens til at være billigere end morgenfly.

Hvad skal man se i Billund?

På trods af Billunds relativt beskedne størrelse, så er byen kendt ikke bare i landet over, men også verden rundt, takket være forlystelsesparken LEGOLAND. Parken er stor og byder på masser af sjov for børn i alle aldre. En anden oplagt seværdighed er Skulpturpark Billund, som man kan følge helt fra LEGOLAND og frem til centrum, hvor man støder på masser af forskellige skulpturer i skønne omgivelser. Derudover finder du også det tropiske badeland Lalandia i Billund, der også består af et helt feriekompleks med minigolf, bowling og meget andet for hele familien.

Aktiviteter for børn

Foruden et besøg i LEGOLAND og Lalandia, kan I tage børnene med på en 25 minutters køretur og komme til Givskud Zoo. Her er der masser af spændende dyrearter og smukke omgivelser som børnene kan boltre sig på.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring er ikke nødvendig, medmindre du ønsker at tilkøbe ulykkesforsikring, bagagedækning, tyveridækning og lignende.

Giver man drikkepenge?

Det er ikke så udbredt i at give drikkepenge, da der som bekendt er en afgift inklusive i den samlede pris, men man kan sagtens belønne en ekstraordinær service.

Hvor er der god shopping?

Hovedgaden i Billund er stedet med de bedste shoppingmuligheder.


Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?