Find billige fly til Graz fra 913 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Graz

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Graz

Bedste pris på enkeltbillet

913 kr.

Hurtigste flyvetid

15t. 55min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Graz fra Danmark i de seneste 72 timer er 913 kr. (Billund til Graz-Thalerhof).
Det hurtigste fly til Graz fra Danmark tager 15t. 55min. (Billund til Graz-Thalerhof).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Graz, herunder KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Graz

Få indsigter om din flyrejse til Graz, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Graz?

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Graz på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.827 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Graz i september, så er august den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Graz i august har en gennemsnitlig pris på omkring 1.973 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Graz på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Graz er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Graz på en torsdag kan finde billetter helt ned til 1.838 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.768 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Graz.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Graz?

Hvor lang tid tager det at flyve til Graz?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Graz du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 1t. 40min. at flyve fra København Kastrup til Wien-Schwechat. På den anden side tager det i gennemsnit 1t. 50min. at flyve fra Billund til Wien-Schwechat. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Graz?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Graz er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.279 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Graz

Find de billigste fly til disse Graz-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Graz

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Graz

København (CPH) til Wien (VIE)

Fly til Graz ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Wien-Schwechat, hvor den gennemsnitlige pris er 1.337 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GRAZ FRA KØBENHAVNseptember20% billigereAt flyve fra København til Graz ​​koster i gennemsnit blot 1.827 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GRAZ FRA KØBENHAVNjuli27% dyrereDet koster cirka 2.914 kr. at flyve til Graz ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GRAZ FRA KØBENHAVNoktober679% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Graz fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Graz

Hvor lang tid tager det at flyve til Graz?

Flyvetiden til Graz-Thalerhof Lufthavn (GRZ) i Østrig varierer, alt efter hvor du rejser fra, og hvor mange mellemlandinger du har undervejs. Fra København Lufthavn (CPH) tager det mellem tre og fem timer at flyve til Graz med en enkelt mellemlanding undervejs. Fra Billund (BLL) tager turen typisk mellem fire og otte timer. Starter din tur højt mod nord, tager det omkring syv timer at flyve fra Aalborg Lufthavn (AAL) til Graz. Du kan fra Aarhus (AAR) flyve til Graz på omkring fem-seks timer med to mellemlandinger. Husk derfor, at se dig godt for, når du køber dine flybilletter, så du får den flyrejse, der passer bedst til dig.

Kan man flyve direkte fra Danmark til Graz?

På nuværende tidspunkt er der desværre ingen direkte flyrejser mellem Danmark og Østrigs næststørste by, Graz. Flyver du fra København vil du typisk skulle have en kort mellemlanding i Wiens Schwechat Lufthavn (VIE), Zurich (ZRH) eller Schiphol Lufthavn i Amsterdam (AMS), før du sætter kursen mod Graz. Fra Billund er der også en enkelt mellemlanding, hvilket typisk vil være i Frankfurt (FRA), Amsterdam eller Wien. Fra Aalborg vil du også have en enkelt mellemlanding, der oftest vil være i Amsterdam. Er dit startpunkt derimod Aarhus, så skal du døje med to mellemlandinger, der oftest vil være i København og Wien.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Graz?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Graz. Hvis du har planer om at flyve til Graz, kan du overveje at booke flyrejse til Klagenfurt Lufthavn (97 km fra Graz centrum), Wien-Schwechat Lufthavn (144 km fra Graz centrum) eller Linz Hoersching Lufthavn (160 km fra Graz centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Graz-Thalerhof Lufthavn?

Priser for fly til Graz-Thalerhof Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Graz-Thalerhof Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Graz-Thalerhof Lufthavn er 4 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Graz-Thalerhof Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Graz-Thalerhof Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Graz-Thalerhof Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Graz-Thalerhof Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Graz-Thalerhof Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Graz

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Graz fundet af momondos brugere for nylig
KLM
BLLBillund
3t. 25min.
GRZGraz-Thalerhof

Find de billigste enkeltbilletter til Graz

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Graz, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM
Flere flyselskaber
26. sep.
BLL18:50Billund
36t. 05min.
2 stop
GRZ12:55Graz-Thalerhof
Flere flyselskaber
26. sep.
BLL02:25Billund
29t. 05min.
3 stop
GRZ13:30Graz-Thalerhof
1.234 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. sep.
BLL15:15Billund
15t. 55min.
2 stop
GRZ13:10Graz-Thalerhof
1.352 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Graz?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Graz

Hvilke flyselskaber flyver til Graz?

KLM-fly til Graz

KLM flyver til Graz ca. 8 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos KLM, men der er fundet priser på helt ned til 1.113 kr. fra Aalborg til Graz. KLM er blevet bedømt med 7,5/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Austrian Airlines-fly til Graz

Et andet populært valg for fly til Graz er Austrian Airlines (7,3/10, 203 anmeldelser). De fleste Austrian Airlines-fly, der lander i Graz, kommer fra München, men der er 14 Austrian Airlines-fly til Graz fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Austrian Airlines, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.579 kr. (København Kastrup til Graz, returrejse).


Populære fly til Graz

Find dine flybilletter til Graz blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Graz
Hurtigste flyvetid3t. 25min.
Laveste pris1.443 kr.

Visumkrav for Graz

Skal du have pas og visum for at komme til Graz?

Som medlemsland i Schengen-samarbejdet giver Østrig visumfrit ophold i op til 90 dage. Hvis du ønsker at opholde dig længere, skal du registreres hos de lokale myndigheder. Østrig accepterer forlængede pas og danske provisoriske pas (nødpas) ved ind- og udrejse. Husk, at dit pas skal være gyldigt under hele opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Graz


De bedste oplevelser og seværdigheder i Graz

Hvad kan man opleve i Graz?

I midten af Graz ligger en træklædt bakke, hvor fortet Schloßberg ligger. Fortet blev aldrig indtaget, men en stor del blev i sin tid ødelagt af Napoleons styrker. Det flotte klokketårn og kirkeklokken blev dog sparet og kan opleves sammen med resten af slottet. Som en kuriositet er det på klokketårnet den lange viser, der angiver timer, og den korte viser, der står for minuttallet. Tæt på finder du små caféer med fremragende udsigt over slottet og Graz by nedenfor. Det er let at komme op til slottet, men hvis du ikke har lyst til at tage trappen, så kan du benytte dig af en elevator, der ligger inde i en grotte, eller prøve kabelbanen. Sporvogn 5S holder lige ved døren. Eggenberg-paladset er et andet unikt bygningsværk i Graz. Dele af komplekset blev opført i det 15. århundrede i den sene middelalder, mens hovedværket blev opført det 17. århundrede i barok stil. Slottet anses som en af de vigtigste kulturelle skatte i hele Østrig, og du finder det let med en sporvogn til bydelen af samme navn. Den gamle bymidte i Graz er også en perle og er som Eggenberg-paladset optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Husk at få en guidet tour for at få hele historien med.


Find billige flybilletter til andre byer i Østrig

Østrig er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Graz?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Graz, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Graz, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Graz med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Graz med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Graz?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Graz.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Graz lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Graz. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Graz på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.