Find billige flybilletter til Graz

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Graz

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Graz

Bedste pris på enkeltbillet

1.031 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 00min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Graz fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.031 kr. (Billund til Graz-Thalerhof).
Det hurtigste fly til Graz fra Danmark tager 13t. 00min. (Billund til Graz-Thalerhof).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Graz, herunder KLM.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Graz

Find de billigste fly til disse Graz-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Graz

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Graz

København (CPH) til Wien (VIE)

Fly til Graz ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Wien-Schwechat, hvor den gennemsnitlige pris er 1.431 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GRAZ FRA KØBENHAVNaugust25% billigereAt flyve fra København til Graz ​​koster i gennemsnit blot 1.581 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GRAZ FRA KØBENHAVNjuni38% dyrereDet koster cirka 2.922 kr. at flyve til Graz ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GRAZ FRA KØBENHAVNapril588% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Graz fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Graz?

Flyvetiden til Graz-Thalerhof Lufthavn (GRZ) i Østrig varierer, alt efter hvor du rejser fra, og hvor mange mellemlandinger du har undervejs. Fra København Lufthavn (CPH) tager det mellem tre og fem timer at flyve til Graz med en enkelt mellemlanding undervejs. Fra Billund (BLL) tager turen typisk mellem fire og otte timer. Starter din tur højt mod nord, tager det omkring syv timer at flyve fra Aalborg Lufthavn (AAL) til Graz. Du kan fra Aarhus (AAR) flyve til Graz på omkring fem-seks timer med to mellemlandinger. Husk derfor, at se dig godt for, når du køber dine flybilletter, så du får den flyrejse, der passer bedst til dig.

På nuværende tidspunkt er der desværre ingen direkte flyrejser mellem Danmark og Østrigs næststørste by, Graz. Flyver du fra København vil du typisk skulle have en kort mellemlanding i Wiens Schwechat Lufthavn (VIE), Zurich (ZRH) eller Schiphol Lufthavn i Amsterdam (AMS), før du sætter kursen mod Graz. Fra Billund er der også en enkelt mellemlanding, hvilket typisk vil være i Frankfurt (FRA), Amsterdam eller Wien. Fra Aalborg vil du også have en enkelt mellemlanding, der oftest vil være i Amsterdam. Er dit startpunkt derimod Aarhus, så skal du døje med to mellemlandinger, der oftest vil være i København og Wien.

Brugere, der booker rejser til Graz fra Oslo, har fundet fly, der er 97% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Graz. Hvis du vil finde den billigste pris til Graz fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er august den billigste måned at flyve fra Danmark til Graz på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.581 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Graz i august, så er oktober den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Graz i oktober har en gennemsnitlig pris på omkring 1.687 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Graz er 57 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.118 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Graz er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Graz på en torsdag kan finde billetter helt ned til 1.796 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.675 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Graz.

Det billigste tidspunkt at flyve til Graz på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.610 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 2.241 kr. i gennemsnit. Fly til Graz fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Graz. Hvis du har planer om at flyve til Graz, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Klagenfurt (97 km fra Graz centrum), Lufthavn: Wien-Schwechat (144 km fra Graz centrum) eller Lufthavn: Linz Hoersching (160 km fra Graz centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Graz Lufthavn: Klagenfurt, hvor gennemsnitsprisen er 2.039 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Graz

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Graz fundet af momondos brugere for nylig
KLM
BLLBillund
9t. 50min.
GRZGraz-Thalerhof

Find de billigste enkeltbilletter til Graz

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Graz, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM
Flere flyselskaber
23. jul.
BLL17:40Billund
13t. 00min.
2 stop
GRZ06:40Graz-Thalerhof
1.031 kr.
Find lignende
KLM
23. jul.
BLL14:35Billund
17t. 20min.
1 stop
GRZ07:55Graz-Thalerhof
1.179 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. jul.
BLL02:15Billund
28t. 25min.
3 stop
GRZ06:40Graz-Thalerhof
1.419 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Graz?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Graz

Hvilke flyselskaber flyver til Graz?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Graz fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Lufthansa, Austrian Airlines, KLM og SWISS. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Graz, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

KLM-fly til Graz

KLM flyver til Graz ca. 4 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos KLM, men der er fundet priser på helt ned til 1.248 kr. fra Billund til Graz. KLM er blevet bedømt med 7,7/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Lufthansa-fly til Graz

Et andet populært valg for fly til Graz er Lufthansa (7,3/10, 308 anmeldelser). De fleste Lufthansa-fly, der lander i Graz, kommer fra München, men der er 22 Lufthansa-fly til Graz fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Lufthansa, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.307 kr. (Billund til Graz, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Graz

Neden for finder du alle lufthavne i Graz samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Graz-Thalerhof Lufthavn?

Efter du har fundet dit gode flytilbud og er kommet afsted, lander du i lufthavnen i Graz. Den ligger lige syd for byen, og det er let og hurtigt at komme til centrum herfra. Lige ude foran afgangsterminalen finder du busserne. Hvis du vil til centrum, skal du tage en bus til Jakominiplatz. Det er linje 630 og 631. Der kører også tog mellem lufthavnen og hovedbanegården i Graz. Her skal du med linje S5. Du kan også leje en bil, og de fleste store biludlejningsselskaber er repræsenteret i ankomsthallen. Lige foran ankomstterminalen kan du også finde taxaerne, der hurtigt kan fragte dig til dit hotel i byen.


Populære fly til Graz

Find dine flybilletter til Graz blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Graz
Hurtigste flyvetid9t. 50min.
Laveste pris2.160 kr.

Visumkrav for Graz

Som medlemsland i Schengen-samarbejdet giver Østrig visumfrit ophold i op til 90 dage. Hvis du ønsker at opholde dig længere, skal du registreres hos de lokale myndigheder. Østrig accepterer forlængede pas og danske provisoriske pas (nødpas) ved ind- og udrejse. Husk, at dit pas skal være gyldigt under hele opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Graz


De bedste oplevelser og seværdigheder i Graz

I midten af Graz ligger en træklædt bakke, hvor fortet Schloßberg ligger. Fortet blev aldrig indtaget, men en stor del blev i sin tid ødelagt af Napoleons styrker. Det flotte klokketårn og kirkeklokken blev dog sparet og kan opleves sammen med resten af slottet. Som en kuriositet er det på klokketårnet den lange viser, der angiver timer, og den korte viser, der står for minuttallet. Tæt på finder du små caféer med fremragende udsigt over slottet og Graz by nedenfor. Det er let at komme op til slottet, men hvis du ikke har lyst til at tage trappen, så kan du benytte dig af en elevator, der ligger inde i en grotte, eller prøve kabelbanen. Sporvogn 5S holder lige ved døren. Eggenberg-paladset er et andet unikt bygningsværk i Graz. Dele af komplekset blev opført i det 15. århundrede i den sene middelalder, mens hovedværket blev opført det 17. århundrede i barok stil. Slottet anses som en af de vigtigste kulturelle skatte i hele Østrig, og du finder det let med en sporvogn til bydelen af samme navn. Den gamle bymidte i Graz er også en perle og er som Eggenberg-paladset optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Husk at få en guidet tour for at få hele historien med.


Find billige flybilletter til andre byer i Østrig

Østrig er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Graz, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Graz, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Graz med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Graz.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Graz. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.