Find billige fly til Innsbruck fra 903 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.12
tir. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Innsbruck

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Innsbruck

Bedste pris på enkeltbillet

903 kr.

Bedste pris på returbillet

1.093 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 45min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Innsbruck fra Danmark i de seneste 72 timer er 903 kr. (København Kastrup til Innsbruck Kranebitten).
Den bedste pris på en returbillet til Innsbruck fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.093 kr. (Billund til Innsbruck Kranebitten).
Det hurtigste fly til Innsbruck fra Danmark tager 3t. 45min. (København Kastrup til Innsbruck Kranebitten).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Innsbruck, herunder Lufthansa, KLM og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Innsbruck

Få indsigter om din flyrejse til Innsbruck, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Innsbruck?

Hvis du ikke kan rejse til Innsbruck i november, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 2.253 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Innsbruck?

1.298 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Innsbruck. Dette fly er fra Hamborg og er 44% billigere end de fleste andre flyrejser til Innsbruck. Hvis du vil finde den billigste pris til Innsbruck fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Innsbruck på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Innsbruck fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 2.353 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Innsbruck er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 3.085 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Innsbruck?

Når du flyver til Innsbruck fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.461 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.825 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Innsbruck?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Innsbruck (Innsbruck Kranebitten), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 1t. 50min. og 4t. 10min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Innsbruck?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 54 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Innsbruck. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.623 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Innsbruck

Find de billigste fly til disse Innsbruck-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Innsbruck

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Innsbruck

København (CPH) til Salzburg (SZG)

Fly til Innsbruck ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Salzburg Wolfgang A Mozart, hvor den gennemsnitlige pris er 2.165 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL INNSBRUCK FRA KØBENHAVNnovember22% billigereAt flyve fra København til Innsbruck ​​koster i gennemsnit blot 2.070 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL INNSBRUCK FRA KØBENHAVNjuli37% dyrereDet koster cirka 3.610 kr. at flyve til Innsbruck ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL INNSBRUCK FRA KØBENHAVNfebruar546% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Innsbruck fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Innsbruck

Innsbruck er Tyrols forbundshovedstad, og byen rummer en spændende miks af historiske bygninger, moderne arkitektur, gode shoppingcentre og masser af sjov skisport.

Innsbruck er et vintersportparadis, hvor de Olympiske Vinterlege er blevet afholdt flere gange. Det bedste tidspunkt at besøge byen kan både være i sommerperioden eller i den lange vinterperiode, alt afhængigt af hvad du rejser for at opleve. Mellem december og april forventes der sne i Innsbruck, og mange rejser hertil for at stå på ski, hvor sommermånederne inviterer til oplevelser i den grønne natur med alt fra vandring til klatring m.m.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Innsbruck?

Rejsende, som flyver til Innsbruck, kan måske finde bedre priser til Salzburg Wolfgang A Mozart Lufthavn (134 km fra Innsbruck centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Innsbruck på?

Salzburg Wolfgang A Mozart Lufthavn har en gennemsnitspris på 2.307 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Innsbruck. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Innsbruck Kranebitten Lufthavn?

Priser for fly til Innsbruck Kranebitten Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Innsbruck Kranebitten Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Innsbruck Kranebitten Lufthavn er 9 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Innsbruck Kranebitten Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Innsbruck Kranebitten Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Innsbruck Kranebitten Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Innsbruck Kranebitten Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Innsbruck Kranebitten Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Innsbruck

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Innsbruck fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
28. feb.
BLL10:55Billund
11t. 55min.
1 stop
INN22:50Innsbruck Kranebitten
6. mar.
INN14:35Innsbruck Kranebitten
3t. 45min.
1 stop
BLL18:20Billund
1.093 kr.
Find lignende
Lufthansa
27. feb.
BLL11:05Billund
11t. 45min.
1 stop
INN22:50Innsbruck Kranebitten
6. mar.
INN06:35Innsbruck Kranebitten
11t. 45min.
1 stop
BLL18:20Billund
1.228 kr.
Find lignende
Lufthansa
10. jan.
BLL14:05Billund
8t. 45min.
1 stop
INN22:50Innsbruck Kranebitten
16. jan.
INN18:50Innsbruck Kranebitten
15t. 25min.
2 stop
BLL10:15Billund
1.289 kr.
Find lignende
Lufthansa
10. jan.
BLL07:05Billund
15t. 45min.
1 stop
INN22:50Innsbruck Kranebitten
16. jan.
INN06:35Innsbruck Kranebitten
6t. 45min.
1 stop
BLL13:20Billund
1.310 kr.
Find lignende
Lufthansa
27. feb.
BLL11:05Billund
11t. 45min.
1 stop
INN22:50Innsbruck Kranebitten
4. mar.
INN14:25Innsbruck Kranebitten
8t. 55min.
2 stop
BLL23:20Billund
1.398 kr.
Find lignende
Lufthansa
10. jan.
BLL13:15Billund
4t. 55min.
2 stop
INN18:10Innsbruck Kranebitten
16. jan.
INN18:50Innsbruck Kranebitten
15t. 25min.
2 stop
BLL10:15Billund
1.459 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Innsbruck

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Innsbruck, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa og easyJet
easyJet
6. dec.
CPH10:20København Kastrup
25t. 20min.
1 stop
INN11:40Innsbruck Kranebitten
Flere flyselskaber
11. feb.
CPH20:30København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
INN08:45Innsbruck Kranebitten
Flere flyselskaber
6. dec.
CPH13:35København Kastrup
20t. 30min.
2 stop
INN10:05Innsbruck Kranebitten
1.113 kr.
Find lignende

Hvordan rejser jeg rundt i Innsbruck

Innsbrucker Verkehrsbetribe (IVB) står for den offentlige transport i byen. Transportsystemet består af busser og sporvogne, som kører 24 timer i døgnet, og her anses busserne for at være den hurtigste og mest effektive transportform til at komme rundt i byen. Der er mere end 20 forskellige buslinjer i Innsbruck, og det koster kun ca. 15 kr. at tage en tur inden for bygrænserne. Det kan dog være nemmere at komme rundt med sporvognene, da de hjælper mange turister med at komme frem til alle seværdighederne.

Du kan også overveje at benytte “The Sightseer” som transportmiddel, der er byens turistbus. En billet som gælder i 24 timer koster ca. 115 kr. (15 EUR) for voksne og 75 kr. for børn (10 EUR). Der er endda familierabat, og I kan købe en 24-timers billet til to voksne og tre børn for 340 kr. (45 EUR).


Visumkrav for Innsbruck

Som dansk statsborger kan du opholde dig uden visum i Innsbruck i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt under opholdet, men du kan også rejse med EU-nødpas, forlænget dansk pas samt danske provisoriske pas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Innsbruck

Hvordan får man den billigste flybillet til Innsbruck?

Skal du spare penge dit ophold i Innsbruck, kan det betale sig at kigge efter flybilletter omkring august. Her er priserne på fly på deres laveste i følge vores statistik, og derudover bør du købe billetterne ca. 60 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Innsbruck, marts 2018).

Hvad skal man se i Innsbruck?

Tag turen op i Innsbrucks høje tårn Stadtturm, som er en af byens største seværdigheder. Tårnet er blot 51 meter højt, og turen til toppen går via de 133 trappetrin hvorfra du får en skøn udsigt over byen. Er vejret til det kan det også anbefales at gå en tur i den smukke park, Hofgarten.

Skal man købe rejseforsikring?

I tilfælde af akut sygdom er du dækket med det blå sygesikringskort når du er i Østrig. Det anbefales dog altid at tilkøbe en rejseforsikring når du rejser udenlands, særligt hvis du tager på skiferie hvor hjemtransport i tilfælde af en ulykke kan blive en ekstrem dyr affære, uden en privat rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, drik endelig vandet i Østrig. Vandet kommer fra kilder rundt i bjergene, og det smager himmelsk.

Giver man drikkepenge i Innsbruck?

I Østrig er det normalt at give tjenerne 10% i drikkepenge for god service, og det anbefales også at lægge et par ekstra euro til stuetjenesten.

Hvor er der gode shoppingområder?

Tag forbi indkøbscentret Kaufhaus Tirol der ligger i byens historiske område. Her er der over seks etager hvor du bl.a. kan købe tøj, sko, tilbehør, skønhedsprodukter. Der er naturligvis også mange cafeer, barer og restauranter.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Innsbruck?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Innsbruck med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Innsbruck, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Innsbruck?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Innsbruck.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Innsbruck lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Innsbruck lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Innsbruck og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Innsbruck på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.