Find billige flybilletter til Innsbruck

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Innsbruck. De nuværende restriktioner til Innsbruck er baseret på Østrig rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Østrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Innsbruck

Find de billigste fly til disse Innsbruck-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Innsbruck

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Innsbruck

København (CPH) til Salzburg (SZG)

Fly til Innsbruck ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Salzburg Wolfgang A Mozart, hvor den gennemsnitlige pris er 1.453 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL INNSBRUCK FRA KØBENHAVNnovember16% billigereAt flyve fra København til Innsbruck ​​koster i gennemsnit blot 1.334 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL INNSBRUCK FRA KØBENHAVNjuli21% dyrereDet koster cirka 1.919 kr. at flyve til Innsbruck ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL INNSBRUCK FRA KØBENHAVNfebruar600% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Innsbruck fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Innsbruck?

Innsbruck er Tyrols forbundshovedstad, og byen rummer en spændende miks af historiske bygninger, moderne arkitektur, gode shoppingcentre og masser af sjov skisport.

Innsbruck er et vintersportparadis, hvor de Olympiske Vinterlege er blevet afholdt flere gange. Det bedste tidspunkt at besøge byen kan både være i sommerperioden eller i den lange vinterperiode, alt afhængigt af hvad du rejser for at opleve. Mellem december og april forventes der sne i Innsbruck, og mange rejser hertil for at stå på ski, hvor sommermånederne inviterer til oplevelser i den grønne natur med alt fra vandring til klatring m.m.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Innsbruck?

  421 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Innsbruck. Dette fly er fra London og er 79% billigere end de fleste andre flyrejser til Innsbruck. Hvis du vil finde den billigste pris til Innsbruck fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Innsbruck?

  Hvis du ikke kan rejse til Innsbruck i november, så rejs fra Danmark i maj, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.428 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Innsbruck?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Innsbruck. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.583 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Innsbruck på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 1.498 kr. de sidste 72 timer.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Innsbruck på?

  Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Innsbruck fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.454 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Innsbruck er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.693 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Innsbruck?

  Når du flyver til Innsbruck fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.433 kr. for fly med afgang om formiddagen. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.643 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Innsbruck?

  Rejsende, som flyver til Innsbruck, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Salzburg Wolfgang A Mozart (134 km fra Innsbruck centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Innsbruck på?

  Lufthavn: Salzburg Wolfgang A Mozart har en gennemsnitspris på 2.049 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Innsbruck. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Innsbruck?

På nuværende tidspunkt inkluderer Østrig rejserestriktioner rejser til Innsbruck. Indrejserestriktioner

Østrig har åbnet sine grænser for rejsende der ankommer fra Schengenområdet eller Andorra, Monaco, San Marino og Vatikanet. Rejser fra lande uden for EØS er dog fortsat begrænset for rejsende, der ikke er statsborgere i et EU/Schengen-land, og flyvninger er fortsat suspenderet fra visse områder. Østrig har begrænset alle flyvninger fra Storbritannien og Sydafrika indtil den 7. marts. Østrigske statsborgere, fastboende udlændinge, indehavere af D-visum og EØS-statsborgere og deres nærmeste familiemedlemmer kan stadig rejse ind i Østrig. Diplomater, humanitære hjælpearbejdere, forretningsrejsende, sundhedspersonale og medlemmer af nød-/rednings-/ambulancepersonale kan også rejse ind i landet, og rejsende med et fly der forbinder dem med det samme, kan rejse gennem landet.

Karantænekrav

. Alle rejsende, der ankommer til Østrig fra andre lande end Australien, Finland, Irland, Island, Japan, New Zealand, Norge, Sydkorea, Uruguay og Vatikanstaten skal gå i karantæne i 10 dage efter ankomst til Østrig. Østrigske statsborgere uden gyldig lægeattest kan rejse ind i landet, men skal isolere sig selv i 10 dage. Coronavirus-test, som giver lægeattest, tilbydes for EUR 120 per test ved ankomst til lufthavnene i Wien og Salzburg for rejsende med gyldig østrigsk opholdstilladelse. Rejsende kan fremlægge et negativt testresultat for at forkorte den selvisolerende periode. Fra den 19. december skal alle rejsende, der ankommer til Østrig fra Storbritannien, være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Østrig. De har mulighed for at foretage PCR-test eller antigentest efter fem dage efter ankomsten for egen regning. Hvis resultatet er negativt, behøver de ikke længere at blive i karantæne. De skal udfylde og underskrive en karantæneformular, ideelt før de rejser, og de skal aflevere den ved ankomsten.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Østrig uden lægeattest, er tilladt, hvis de kan bevise at de netop er i transit.

Hvis du planlægger rejser til Innsbruck nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Innsbruck

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Innsbruck fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
22. jan.
CPH05:00København Kastrup
3t. 25min.
1 stop
INN08:25Innsbruck Kranebitten
29. jan.
INN01:40Innsbruck Kranebitten
7t. 05min.
1 stop
CPH08:45København Kastrup
1.491 kr.
Find lignende
Austrian Airlines
24. aug.
CPH05:50København Kastrup
8t. 40min.
1 stop
INN14:30Innsbruck Kranebitten
31. aug.
INN11:15Innsbruck Kranebitten
17t. 50min.
1 stop
CPH05:05København Kastrup
1.498 kr.
Find lignende
KLM
8. sep.
CPH02:00København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
INN09:55Innsbruck Kranebitten
12. sep.
INN05:25Innsbruck Kranebitten
7t. 15min.
1 stop
CPH12:40København Kastrup
1.586 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. aug.
CPH16:10København Kastrup
14t. 20min.
1 stop
INN06:30Innsbruck Kranebitten
27. aug.
INN07:15Innsbruck Kranebitten
11t. 35min.
1 stop
CPH18:50København Kastrup
1.781 kr.
Find lignende
Lufthansa
22. jan.
CPH05:00København Kastrup
3t. 25min.
1 stop
INN08:25Innsbruck Kranebitten
29. jan.
INN09:00Innsbruck Kranebitten
8t. 40min.
2 stop
CPH17:40København Kastrup
1.642 kr.
Find lignende
KLM
16. dec.
CPH07:05København Kastrup
20t. 30min.
1 stop
INN03:35Innsbruck Kranebitten
19. dec.
INN04:00Innsbruck Kranebitten
4t. 40min.
1 stop
CPH08:40København Kastrup
1.724 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Innsbruck

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Innsbruck, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM, Lufthansa og easyJet
easyJet
12. sep.
CPH06:00København Kastrup
9t. 00min.
1 stop
INN15:00Innsbruck Kranebitten
Flere flyselskaber
11. sep.
CPH06:10København Kastrup
22t. 30min.
2 stop
INN04:40Innsbruck Kranebitten
KLM
11. sep.
CPH05:25København Kastrup
23t. 15min.
1 stop
INN04:40Innsbruck Kranebitten
1.045 kr.
Find lignende

Lufthavne i nærheden af Innsbruck

Neden for finder du alle lufthavne i Innsbruck samt deres afstand til centrum

Innsbruck Airport, også kendt som Kranebitten Lufthavn, er den største internationale lufthavn i den vestlige del af Østrig. Lufthavnen ligger ca. 2,5 km fra centrum, og fra lufthavnen kan du tage F-bussen for at komme ind til byen. Bussen går fire gange i timen, og det tager ca. 20 minutter at komme frem.


Populære fly til Innsbruck

Find dine flybilletter til Innsbruck blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Innsbruck
Hurtigste flyvetid3t. 25min.
Laveste pris1.491 kr.
Fly fra Billund til Innsbruck
Hurtigste flyvetid23t. 35min.
Laveste pris2.555 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Innsbruck?

Innsbrucker Verkehrsbetribe (IVB) står for den offentlige transport i byen. Transportsystemet består af busser og sporvogne, som kører 24 timer i døgnet, og her anses busserne for at være den hurtigste og mest effektive transportform til at komme rundt i byen. Der er mere end 20 forskellige buslinjer i Innsbruck, og det koster kun ca. 15 kr. at tage en tur inden for bygrænserne. Det kan dog være nemmere at komme rundt med sporvognene, da de hjælper mange turister med at komme frem til alle seværdighederne.

Du kan også overveje at benytte “The Sightseer” som transportmiddel, der er byens turistbus. En billet som gælder i 24 timer koster ca. 115 kr. (15 EUR) for voksne og 75 kr. for børn (10 EUR). Der er endda familierabat, og I kan købe en 24-timers billet til to voksne og tre børn for 340 kr. (45 EUR).


Kan man rejse til Innsbruck uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du opholde dig uden visum i Innsbruck i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt under opholdet, men du kan også rejse med EU-nødpas, forlænget dansk pas samt danske provisoriske pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Innsbruck


Tips og gode råd til Innsbruck

Hvordan får man den billigste flybillet til Innsbruck?

Skal du spare penge dit ophold i Innsbruck, kan det betale sig at kigge efter flybilletter omkring august. Her er priserne på fly på deres laveste i følge vores statistik, og derudover bør du købe billetterne ca. 60 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Innsbruck, marts 2018).

Hvad skal man se i Innsbruck?

Tag turen op i Innsbrucks høje tårn Stadtturm, som er en af byens største seværdigheder. Tårnet er blot 51 meter højt, og turen til toppen går via de 133 trappetrin hvorfra du får en skøn udsigt over byen. Er vejret til det kan det også anbefales at gå en tur i den smukke park, Hofgarten.

Aktiviteter for børn

Når kirkeklokkerne ringer, hyler ulvene i kor i Alpenzoo, byens zoologiske have. Stedet er en magnet for børn, og de vil elske at bruge et par timer på at udforske havens mange forskellige dyr.

Skal man købe rejseforsikring?

I tilfælde af akut sygdom er du dækket med det blå sygesikringskort når du er i Østrig. Det anbefales dog altid at tilkøbe en rejseforsikring når du rejser udenlands, særligt hvis du tager på skiferie hvor hjemtransport i tilfælde af en ulykke kan blive en ekstrem dyr affære, uden en privat rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, drik endelig vandet i Østrig. Vandet kommer fra kilder rundt i bjergene, og det smager himmelsk.

Giver man drikkepenge i Innsbruck?

I Østrig er det normalt at give tjenerne 10% i drikkepenge for god service, og det anbefales også at lægge et par ekstra euro til stuetjenesten.

Hvor er der gode shoppingområder?

Tag forbi indkøbscentret Kaufhaus Tirol der ligger i byens historiske område. Her er der over seks etager hvor du bl.a. kan købe tøj, sko, tilbehør, skønhedsprodukter. Der er naturligvis også mange cafeer, barer og restauranter.


Find billige flybilletter til andre byer i Østrig

Østrig er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?