Find billige fly til Linz

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Linz

Få indsigter om din flyrejse til Linz, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Linz?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Linz fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.385 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Linz fra Danmark i januar i stedet. Fly til Linz i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.450 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Linz?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Linz, lå på 506 kr./pr. person fra London, hvilket er 83% billigere end gennemsnitsflyprisen til Linz. Hvis du vil finde de billigste priser til Linz fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Linz på?

Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Linz på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.382 kr.. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Linz for omkring 4.566 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Linz?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Linz afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Salzburg Wolfgang A Mozart (den mest populære lufthavn i Linz), så tager det 1t. 35min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Salzburg Wolfgang A Mozart, er den gennemsnitlige rejsetid 7t. 25min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Linz?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 38 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Linz. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.228 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Linz

Find de billigste fly til disse Linz-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Linz

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Linz

København (CPH) til Salzburg (SZG)

Fly til Linz ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Salzburg Wolfgang A Mozart, hvor den gennemsnitlige pris er 2.076 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LINZ FRA KØBENHAVNmarts38% billigereAt flyve fra København til Linz ​​koster i gennemsnit blot 1.385 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LINZ FRA KØBENHAVNjuni50% dyrereDet koster cirka 3.351 kr. at flyve til Linz ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LINZ FRA KØBENHAVNoktober361% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Linz fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Linz

Rejsen fra Københavns Lufthavn, Kastrup Lufthavn (CPH) til Linz Lufthavn (LNZ) i Østrig tager tre timer og 35 minutter, men du skal forvente at der er en mellemlanding. Den er i Wien (VIE). Flyver du fra Billund Lufthavn (BLL) er flyvetiden 3 timer og 50 minutter, med en mellemlanding i Frankfurt (FRA). Fra Aalborg Lufthavn er flyvetiden 7 timer og 40 minutter. Her skal du regne med to mellemlandinger, i blandt andet København og Frankfurt. Skal du overnatte på et hotel i Linz, kan du med fordel booke flybilletter og hotel på samme tid. Der kan være mange penge at spare ved at bestille det hele på en gang. Det samme gælder hvis du har brug for en bil.

Det er ikke muligt at flyve direkte til Linz Lufthavn, Østrig, fra en af de danske lufthavne. Du skal forvente mindst én mellemlanding. At der er en eller to mellemlandinger skal ikke ses som noget der er en negativ ting. Specielt hvis det er en lang flyvetur på mange timer. Mellemlandingerne giver dig mulighed for at komme ud og ryste kroppen efter at du har siddet i et flysæde i mange timer. Det betyder også, at rejsen ikkeudsætter kroppen for stress. Det giver desuden også en mulighed for at lave en overnatning i en anden by, nemlig der hvor du mellemlander. Det betyder en hel anden tur end egentlig planlagt, og med en masse nye og spændende oplevelser.

Lufthavn: Salzburg Wolfgang A Mozart kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Linz.

Med en gennemsnitspris på 2.902 kr. pr. person er Lufthavn: Linz Hoersching den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Linz. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Andre kabineklasser på fly til Linz

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Linz

Hvilke flyselskaber flyver til Linz?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Linz

Hvilke flyselskaber flyver til Linz?

På rejser til Linz fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Lufthansa, Norwegian, Scandinavian Airlines eller Eurowings. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Lufthansa-fly til Linz

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Linz på momondo er Lufthansa, som flyver 14 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Frankfurt Intl, hvor det bedste tilbud på Lufthansa-fly til Linz kostede 899 kr. (returrejse fra Billund til Linz fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 445 anmeldelser af Lufthansa giver momondo-brugere bedømmelsen 7,1.

Austrian Airlines-fly til Linz

Et andet populært valg for fly til Linz er Austrian Airlines (7,1/10, 157 anmeldelser). De fleste Austrian Airlines-fly, der lander i Linz, kommer fra Duesseldorf Intl, men der er 4 Austrian Airlines-fly til Linz fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Austrian Airlines, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.003 kr. (København Kastrup til Linz, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Linz

Neden for finder du alle lufthavne i Linz samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Linz fra lufthavnen?

Fra Linz lufthavn skal du videre til Linz Centrum. Linz Lufthavn ligger i Hörching lige udenfor Linz. Det er nemt at komme til Linz centrum fra lufthavnen. Du kan vælge at tage bus 601 ned til centrum. Det tager omkring 22 minutter. Du kan også vælge at tage en taxa eller leje en bil. Det sidste anbefales at du gør hjemmefra, gerne samtidig med at du bestiller flybilletter. Som regel vil du have et bedre udvalg og det vil være en billigere løsning, end hvis du venter til du står i lufthavnen. Du vil også spare tid, da din bil står klar, når du ankommer til lufthavnen og du skal ikke stå at vente på at den bliver gjort klar.


Visumkrav for Linz

Som dansker kan du frit rejse til Linz, Østrig i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldig imens. Du kan rejse ind og ud af Østrig med et midlertidigt pas eller et forlænget pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Linz


De bedste oplevelser og seværdigheder i Linz

Der er et godt udvalg af aktiviteter og seværdigheder i Linz. Du kan vælge at besøge museer eller bygninger af speciel interesse, som f.eks. Schlossmuseum Linz. Du kan også vælge at gå en tur i den gamle bydel af Linz. Dette kan du enten vælge at gøre selv eller med en tour guide. Du kan også vælge at besøge specialmuseet Ars Electronica Center, som er et moderne center med en 3D biograf. Af andre museer af samme slags er Lentos Kunstmuseum (Museum of Modern Art Linz). Katedralen Mariendom er så afgjort også et besøg værd. Den har alt hvad man kan ønske at en katolsk katedral har at byde på. Rejser du med børn, kan du med fordel besøge byens ZOO, Linzer Tiergarten, og er du glad for blomster og planter, er byens botaniske have også et besøg værd. En tur til Hauptplatz kan også anbefales. Her er mere at se end blot pladsen og bygningerne. Her er også et godt udvalg af cafeer og restauranter.


Find billige flybilletter til andre byer i Østrig

Østrig er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Linz. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Linz med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Linz.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Linz, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Linz spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.