Find billige fly til Linz

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 11.12
man. 18.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Linz

Få indsigter om din flyrejse til Linz, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Linz?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Linz fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.440 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Linz fra Danmark i februar i stedet. Fly til Linz i februar, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.440 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Linz på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Linz på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.594 kr.. Hvis du rejser ud på en tirsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Linz for omkring 2.806 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Linz?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Linz, hvor du kan finde priser helt ned til 1.370 kr.. Hvis du flyver fra Linz om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Linz på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 3.121 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Linz?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Linz afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Salzburg Wolfgang A Mozart (den mest populære lufthavn i Linz), så tager det 1t. 35min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Salzburg Wolfgang A Mozart, er den gennemsnitlige rejsetid 4t. 05min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Linz?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 58 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Linz. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.950 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Linz

Find de billigste fly til disse Linz-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Linz

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Linz

København (CPH) til Linz (LNZ)

Fly til Linz ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Linz Hoersching, hvor den gennemsnitlige pris er 1.950 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LINZ FRA KØBENHAVNjanuar27% billigereAt flyve fra København til Linz ​​koster i gennemsnit blot 1.440 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LINZ FRA KØBENHAVNoktober52% dyrereDet koster cirka 2.970 kr. at flyve til Linz ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LINZ FRA KØBENHAVNseptember388% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Linz fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Linz

Hvor lang tid tager det at flyve til Linz?

Rejsen fra Københavns Lufthavn, Kastrup Lufthavn (CPH) til Linz Lufthavn (LNZ) i Østrig tager tre timer og 35 minutter, men du skal forvente at der er en mellemlanding. Den er i Wien (VIE). Flyver du fra Billund Lufthavn (BLL) er flyvetiden 3 timer og 50 minutter, med en mellemlanding i Frankfurt (FRA). Fra Aalborg Lufthavn er flyvetiden 7 timer og 40 minutter. Her skal du regne med to mellemlandinger, i blandt andet København og Frankfurt. Skal du overnatte på et hotel i Linz, kan du med fordel booke flybilletter og hotel på samme tid. Der kan være mange penge at spare ved at bestille det hele på en gang. Det samme gælder hvis du har brug for en bil.

Hvorfra kan du flyve direkte til Linz?

Det er ikke muligt at flyve direkte til Linz Lufthavn, Østrig, fra en af de danske lufthavne. Du skal forvente mindst én mellemlanding. At der er en eller to mellemlandinger skal ikke ses som noget der er en negativ ting. Specielt hvis det er en lang flyvetur på mange timer. Mellemlandingerne giver dig mulighed for at komme ud og ryste kroppen efter at du har siddet i et flysæde i mange timer. Det betyder også, at rejsen ikkeudsætter kroppen for stress. Det giver desuden også en mulighed for at lave en overnatning i en anden by, nemlig der hvor du mellemlander. Det betyder en hel anden tur end egentlig planlagt, og med en masse nye og spændende oplevelser.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Linz?

Salzburg Wolfgang A Mozart Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Linz.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Linz Hoersching Lufthavn?

Priser for fly til Linz Hoersching Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Linz Hoersching Lufthavn?

Fra december 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Linz Hoersching Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Linz Hoersching Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Linz Hoersching Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Linz Hoersching Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Linz Hoersching Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Linz Hoersching Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Linz

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Linz?

Som dansker kan du frit rejse til Linz, Østrig i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldig imens. Du kan rejse ind og ud af Østrig med et midlertidigt pas eller et forlænget pas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Linz

Hvad kan man se og lave i Linz?

Der er et godt udvalg af aktiviteter og seværdigheder i Linz. Du kan vælge at besøge museer eller bygninger af speciel interesse, som f.eks. Schlossmuseum Linz. Du kan også vælge at gå en tur i den gamle bydel af Linz. Dette kan du enten vælge at gøre selv eller med en tour guide. Du kan også vælge at besøge specialmuseet Ars Electronica Center, som er et moderne center med en 3D biograf. Af andre museer af samme slags er Lentos Kunstmuseum (Museum of Modern Art Linz). Katedralen Mariendom er så afgjort også et besøg værd. Den har alt hvad man kan ønske at en katolsk katedral har at byde på. Rejser du med børn, kan du med fordel besøge byens ZOO, Linzer Tiergarten, og er du glad for blomster og planter, er byens botaniske have også et besøg værd. En tur til Hauptplatz kan også anbefales. Her er mere at se end blot pladsen og bygningerne. Her er også et godt udvalg af cafeer og restauranter.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Linz?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Linz. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Linz med fleksibel booking på momondo?

Fly til Linz med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Linz?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Linz.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Linz lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Linz, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Linz spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Linz på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.