Find billige fly til Jakobshavn

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 3.12
lør. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Jakobshavn

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Jakobshavn

Bedste pris på returbillet

3.178 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 00min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Jakobshavn fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.178 kr. (København Kastrup til Jakobshavn Ilulissat).
Det hurtigste fly til Jakobshavn fra Danmark tager 6t. 00min. (København Kastrup til Jakobshavn Ilulissat).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Jakobshavn, herunder Air Greenland.

Indsigter og trends for flyrejser til Jakobshavn

Få indsigter om din flyrejse til Jakobshavn, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Jakobshavn?

oktober måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Jakobshavn fra Danmark, med flest priser fundet omkring 6.478 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Jakobshavn i oktober, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.792 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Jakobshavn?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Jakobshavn for 2.443 kr./person, hvilket er 63% billigere end gennemsnitsflyprisen til Jakobshavn. Hvis du vil finde den billigste pris til Jakobshavn fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Jakobshavn på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Jakobshavn er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.503 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en mandag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Jakobshavn på en mandag på 7.693 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Jakobshavn?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Jakobshavn, hvor du kan finde priser helt ned til 7.025 kr.. Hvis du flyver fra Jakobshavn om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 11.742 kr. i gennemsnit. Fly til Jakobshavn fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Jakobshavn?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Jakobshavn du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 6t. 05min. at flyve fra København Kastrup til Jakobshavn Ilulissat. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Jakobshavn Ilulissat. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Jakobshavn?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Jakobshavn fra Danmark, når du booker 33 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Jakobshavn for omkring 7.509 kr., når du søger 33 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Jakobshavn

Find de billigste fly til disse Jakobshavn-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Jakobshavn

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Jakobshavn

København (CPH) til Jakobshavn (JAV)

Fly til Jakobshavn ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Jakobshavn Ilulissat, hvor den gennemsnitlige pris er 7.509 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL JAKOBSHAVN FRA KØBENHAVNoktober14% billigereAt flyve fra København til Jakobshavn ​​koster i gennemsnit blot 6.478 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL JAKOBSHAVN FRA KØBENHAVNaugust15% dyrereDet koster cirka 8.599 kr. at flyve til Jakobshavn ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL JAKOBSHAVN FRA KØBENHAVNjuli389% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Jakobshavn fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Jakobshavn

Flyrejser mellem Danmark og Ilulissat Lufthavn (JAV) (tidligere kendt som Jakobshavn) i Grønland tager typisk et sted imellem cirka syv timer og op til et helt døgn, afhængigt af hvor godt forbindelserne passer sammen. Fra Danmark kan du kun flyve fra Københavns Lufthavn (CPH). Flyvningen kan også gå via Island, hvorfra den samlede rejsetid er nogenlunde den samme. Hvis du rejser fra enten Billund Lufthavn (BLL), Aalborg Lufthavn (AAL) eller Aarhus Lufthavn (AAR), har du mulighed for at flyve til Island og derfra videre til Grønland og Ilulissat. Det tager cirka samme tid, men en smule længere end fra København – altså fra knap otte timer.

Der er ikke direkte flyvninger fra Danmark til Ilulissat Lufthavn i Grønland. Fra de danske lufthavne Billund, Aalborg og Aarhus skal du flyve til Keflavik (KEF) i Island og mellemlande dér, før du kan sætte kursen mod Grønland og i første omgang Kangerlussuaq Lufthavn (SFJ) og siden Ilulissat. Men der er ikke direkte forbindelser fra de tre lufthavne til Island, så det kræver en mellemlanding, og det vil formentlig tage to eller tre timer ekstra sammenlignet med at flyve fra København. Fra Billund kan du for eksempel med Ryanair flyve til Gdansk i Polen og derfra fortsætte med Wizz Air til Keflavik. Rejser du fra Københavns Lufthavn, skal du med Air Greenland også mellemlande i Kangerlussuaq, før du kan fortsætte den sidste del af turen til Ilulissat.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Jakobshavn. Hvis du har planer om at flyve til Jakobshavn, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Ilimanaq Harbour (15 km fra Jakobshavn centrum), Lufthavn: Qasigiannguit (43 km fra Jakobshavn centrum), Lufthavn: Egedesminde Aasiaat (87 km fra Jakobshavn centrum) eller Lufthavn: Qeqertarsuaq (97 km fra Jakobshavn centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Jakobshavn Lufthavn: Egedesminde Aasiaat, hvor gennemsnitsprisen er 4.500 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Jakobshavn

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Jakobshavn fundet af momondos brugere for nylig
Air Greenland
12. jan.
CPH05:00København Kastrup
27t. 10min.
1 stop
JAV08:10Jakobshavn Ilulissat
28. jan.
JAV08:55Jakobshavn Ilulissat
8t. 05min.
1 stop
CPH17:00København Kastrup
3.178 kr.
Find lignende
Air Greenland
10. jan.
CPH05:00København Kastrup
28t. 45min.
1 stop
JAV09:45Jakobshavn Ilulissat
28. jan.
JAV08:55Jakobshavn Ilulissat
8t. 05min.
1 stop
CPH17:00København Kastrup
3.514 kr.
Find lignende
Air Greenland
12. jan.
CPH05:00København Kastrup
27t. 10min.
1 stop
JAV08:10Jakobshavn Ilulissat
25. jan.
JAV08:55Jakobshavn Ilulissat
27t. 05min.
1 stop
CPH12:00København Kastrup
4.050 kr.
Find lignende
Air Greenland
13. jan.
CPH04:00København Kastrup
6t. 00min.
1 stop
JAV10:00Jakobshavn Ilulissat
28. jan.
JAV08:55Jakobshavn Ilulissat
8t. 05min.
1 stop
CPH17:00København Kastrup
5.414 kr.
Find lignende
Air Greenland
12. jan.
CPH05:00København Kastrup
27t. 10min.
1 stop
JAV08:10Jakobshavn Ilulissat
26. jan.
JAV05:45Jakobshavn Ilulissat
6t. 15min.
1 stop
CPH12:00København Kastrup
5.492 kr.
Find lignende
Air Greenland
12. jan.
CPH05:00København Kastrup
27t. 10min.
1 stop
JAV08:10Jakobshavn Ilulissat
17. jan.
JAV06:00Jakobshavn Ilulissat
6t. 00min.
1 stop
CPH12:00København Kastrup
5.592 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Jakobshavn

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Jakobshavn, så se nogle af vores tilbud herunder fra Icelandair
Icelandair
CPHKøbenhavn Kastrup
6t. 05min.
JAVJakobshavn Ilulissat

Andre kabineklasser på fly til Jakobshavn

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Jakobshavn

Hvilke flyselskaber flyver til Jakobshavn?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Jakobshavn

Hvilke flyselskaber flyver til Jakobshavn?

For fly fra Danmark til Jakobshavn, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Air Greenland og Icelandair. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Jakobshavn

Neden for finder du alle lufthavne i Jakobshavn samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Ilulissat Lufthavn?

Når du skal fra Ilulissat Lufthavn til selve Ilulissat by, kan du køre med taxi ad lufthavnsvejen, som tager dig den korte strækning ind til selve byen. Der kører også shuttlebusser fra byens hoteller, som kan bringe dig sikkert frem til din destination. Måske kan du få fat på en hundeslæde, der kan køre dig ind på byen. De er så hyppige på strækningen, at der er advarselsskilte til fodgængere om, at de skal passe på hundeslæderne. Dit sidste alternativ er at vandre ind til byen, og selv om det ikke bare er en smuttur, er det dog en overkommelig tur afhængigt af mængden af bagage.


Populære fly til Jakobshavn

Find dine flybilletter til Jakobshavn blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Jakobshavn
Hurtigste flyvetid6t. 05min.
Laveste pris5.492 kr.

Visumkrav for Jakobshavn

Der er ikke krav om hverken visum eller pas, når du som dansk statsborger rejser til Grønland. Men som altid skal du kunne dokumentere, hvem du er med et gyldigt billed-ID, og derfor er det en god idé at medbringe dit pas alligevel.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Jakobshavn


De bedste oplevelser og seværdigheder i Jakobshavn

Ilulissat er berømt for sine isfjelde, der er en del af UNESCOs verdenskulturarv, og i det hele taget venter der dig storslået natur, når du er fremme. Der er flotte vandreture i bakkerne, og hvor du kommer frem – i bygder og byer – vil du også finde nærende spisesteder og mange museer. Har du benyttet et fint flytilbud til Ilulissat, kan du også glæde dig til kørsel med slædehunde eller på snescooter. De lokale elsker deres vinterkøretøjer, og når temperaturen stiger igen, snøfter og hoster de for sjov og påstår, at de er allergiske over for sommeren. Du kan besøge den berømte polarforsker Knud Rasmussens museum. Han blev født i Ilulissat, og du kan blive mindet om hans mange farefulde ekspeditioner på museet. I Ilulissat kan du også blive mindet om en helt forfærdelig historie for skibet Titanic. Mange mener, at det højst sandsynligt var netop isfjeldene herfra, at skibet kolliderede med. Det er jo også en slags historisk betydning. Vil du ud på vandet og samle oplevelser, kan du både tage på en guidet hvaltur og på vandsafari, hvor du kommer helt tæt på det storslåede liv i vandene rundt om Grønland.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Jakobshavn. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Jakobshavn, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Jakobshavn vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Jakobshavn, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Jakobshavn spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.