Flyrejser Europa Spanien Kanariske Øer Las Palmas de Gran Canaria

Find billige flybilletter til Las Palmas de Gran Canaria

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Las Palmas de Gran Canaria (LPA)
fre.. 18.6.
fre.. 25.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Las Palmas de Gran Canaria. De nuværende restriktioner til Las Palmas de Gran Canaria er baseret på Spanien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Las Palmas de Gran Canaria

Find de billigste fly til disse Las Palmas de Gran Canaria-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Las Palmas de Gran Canaria

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Las Palmas de Gran Canaria

København (CPH) til Puerto del Rosario (FUE)

Fly til Las Palmas de Gran Canaria ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Puerto del Rosario Fuerteventura, hvor den gennemsnitlige pris er 2.024 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRA KØBENHAVNnovember28% billigereAt flyve fra København til Las Palmas de Gran Canaria ​​koster i gennemsnit blot 1.457 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRA KØBENHAVNjuli32% dyrereDet koster cirka 2.675 kr. at flyve til Las Palmas de Gran Canaria ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRA KØBENHAVNfebruar615% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Las Palmas de Gran Canaria fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Las Palmas de Gran Canaria?

Hvilken måned er det billigst at flyve til Las Palmas de Gran Canaria?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Las Palmas de Gran Canaria fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.457 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Las Palmas de Gran Canaria i november, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.519 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Las Palmas de Gran Canaria?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Las Palmas de Gran Canaria er 32 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.029 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 412 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Las Palmas de Gran Canaria på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Las Palmas de Gran Canaria er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.560 kr.. Den dyreste dag at flyve til Las Palmas de Gran Canaria er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.922 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Las Palmas de Gran Canaria?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Las Palmas de Gran Canaria normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Las Palmas de Gran Canaria om eftermiddagen helt ned til 1.607 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Las Palmas de Gran Canaria på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 2.120 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Las Palmas de Gran Canaria?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Las Palmas de Gran Canaria. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Las Palmas de Gran Canaria nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Las Palmas de Gran Canaria

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Las Palmas de Gran Canaria fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
19. jul.
CPH18:00København Kastrup
15t. 45min.
1 stop
LPA09:45Las Palmas de Gran Canaria
26. jul.
LPA03:00Las Palmas de Gran Canaria
13t. 05min.
2 stop
CPH16:05København Kastrup
Ryanair
28. jun.
CPH17:30København Kastrup
22t. 20min.
2 stop
LPA15:50Las Palmas de Gran Canaria
2. jul.
LPA05:40Las Palmas de Gran Canaria
9t. 15min.
1 stop
CPH14:55København Kastrup
Ryanair
13. jul.
CPH05:35København Kastrup
26t. 55min.
1 stop
LPA08:30Las Palmas de Gran Canaria
20. jul.
LPA08:15Las Palmas de Gran Canaria
8t. 30min.
1 stop
CPH16:45København Kastrup
Ryanair
18. jul.
CPH18:20København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
LPA07:45Las Palmas de Gran Canaria
25. jul.
LPA07:55Las Palmas de Gran Canaria
24t. 05min.
1 stop
CPH08:00København Kastrup
Ryanair
28. jun.
CPH10:05København Kastrup
29t. 45min.
1 stop
LPA15:50Las Palmas de Gran Canaria
2. jul.
LPA05:40Las Palmas de Gran Canaria
9t. 15min.
1 stop
CPH14:55København Kastrup
Flere flyselskaber
13. jul.
CPH05:35København Kastrup
26t. 55min.
1 stop
LPA08:30Las Palmas de Gran Canaria
20. jul.
LPA16:45Las Palmas de Gran Canaria
13t. 35min.
1 stop
CPH06:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Las Palmas de Gran Canaria

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Las Palmas de Gran Canaria, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
7. sep.
BLL06:10Billund
11t. 55min.
1 stop
LPA18:05Las Palmas de Gran Canaria
Vueling
1. sep.
CPH07:05København Kastrup
13t. 20min.
1 stop
LPA20:25Las Palmas de Gran Canaria
Ryanair
20. jul.
CPH18:15København Kastrup
14t. 15min.
1 stop
LPA08:30Las Palmas de Gran Canaria

Hvilke flyselskaber flyver til Las Palmas de Gran Canaria?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Las Palmas de Gran Canaria

Populære fly til Las Palmas de Gran Canaria

Find dine flybilletter til Las Palmas de Gran Canaria blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Las Palmas de Gran Canaria
Korteste rejsetid
5t. 25min.
Laveste pris
406 kr.
Fly fra Billund til Las Palmas de Gran Canaria
Korteste rejsetid
7t. 20min.
Laveste pris
695 kr.
Fly fra Aalborg til Las Palmas de Gran Canaria
Korteste rejsetid
27t. 10min.
Laveste pris
1.974 kr.

Flyrejser Europa Spanien Kanariske Øer Las Palmas de Gran Canaria
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class