Flyrejser Europa Spanien Kanariske Øer Las Palmas de Gran Canaria

Find billige flybilletter til Las Palmas de Gran Canaria

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Las Palmas de Gran Canaria (LPA)
lør.. 6.3.
lør.. 13.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Las Palmas de Gran Canaria. De nuværende restriktioner til Las Palmas de Gran Canaria er baseret på Spanien rejserestriktioner.

Se nuværende Spanien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Las Palmas de Gran Canaria

Find de billigste fly til disse Las Palmas de Gran Canaria-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Las Palmas de Gran Canaria

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Las Palmas de Gran Canaria

København (CPH) til Puerto del Rosario (FUE)

Fly til Las Palmas de Gran Canaria ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Puerto del Rosario Fuerteventura, hvor den gennemsnitlige pris er 2.035 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRA KØBENHAVNnovember28% billigereAt flyve fra København til Las Palmas de Gran Canaria ​​koster i gennemsnit blot 1.465 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRA KØBENHAVNjuli32% dyrereDet koster cirka 2.689 kr. at flyve til Las Palmas de Gran Canaria ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRA KØBENHAVNfebruar615% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Las Palmas de Gran Canaria fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Las Palmas de Gran Canaria?

Hvilken måned er det billigst at flyve til Las Palmas de Gran Canaria?

Hvis du ikke kan rejse til Las Palmas de Gran Canaria i november, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.527 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Las Palmas de Gran Canaria?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Las Palmas de Gran Canaria 32 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Las Palmas de Gran Canaria for 2.040 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Las Palmas de Gran Canaria helt ned til 940 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Las Palmas de Gran Canaria på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Las Palmas de Gran Canaria på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.569 kr.. Den dyreste dag at flyve til Las Palmas de Gran Canaria er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.936 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Las Palmas de Gran Canaria?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Las Palmas de Gran Canaria på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Las Palmas de Gran Canaria på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.610 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.021 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Las Palmas de Gran Canaria?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Las Palmas de Gran Canaria. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Las Palmas de Gran Canaria nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Las Palmas de Gran Canaria

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Las Palmas de Gran Canaria fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
29. mar.
10:05København Kastrup
24t. 55min.
2 stop
11:00Las Palmas de Gran Canaria
10. apr.
02:30Las Palmas de Gran Canaria
7t. 05min.
1 stop
09:35København Kastrup
1.342 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. mar.
10:05København Kastrup
24t. 55min.
2 stop
11:00Las Palmas de Gran Canaria
22. apr.
02:30Las Palmas de Gran Canaria
7t. 25min.
1 stop
09:55København Kastrup
1.113 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. apr.
14:55København Kastrup
14t. 45min.
1 stop
05:40Las Palmas de Gran Canaria
10. apr.
08:15Las Palmas de Gran Canaria
17t. 35min.
2 stop
01:50København Kastrup
1.348 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
2. apr.
05:45København Kastrup
26t. 45min.
1 stop
08:30Las Palmas de Gran Canaria
22. apr.
02:30Las Palmas de Gran Canaria
7t. 25min.
1 stop
09:55København Kastrup
1.125 kr.
Find lignende
Brussels Airlines
27. mar.
07:50København Kastrup
21t. 35min.
1 stop
05:25Las Palmas de Gran Canaria
7. apr.
14:35Las Palmas de Gran Canaria
15t. 30min.
1 stop
06:05København Kastrup
1.008 kr.
Find lignende
Brussels Airlines
27. mar.
07:50København Kastrup
21t. 35min.
1 stop
05:25Las Palmas de Gran Canaria
3. apr.
14:05Las Palmas de Gran Canaria
16t. 00min.
1 stop
06:05København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Las Palmas de Gran Canaria

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Las Palmas de Gran Canaria, så se nogle af vores tilbud herunder fra TAP AIR PORTUGAL
SAS
3. apr.
05:35København Kastrup
5t. 25min.
11:00Las Palmas de Gran Canaria
1.082 kr.
Find lignende
Vueling
28. mar.
10:10København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
20:25Las Palmas de Gran Canaria
1.286 kr.
Find lignende
Vueling
25. mar.
13:40København Kastrup
15t. 55min.
1 stop
05:35Las Palmas de Gran Canaria
1.125 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Las Palmas de Gran Canaria?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Las Palmas de Gran Canaria

Populære fly til Las Palmas de Gran Canaria

Find dine flybilletter til Las Palmas de Gran Canaria blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Las Palmas de Gran Canaria
Korteste rejsetid
5t. 25min.
Laveste pris
1.132 kr.
Fly fra Billund til Las Palmas de Gran Canaria
Korteste rejsetid
12t. 00min.
Laveste pris
1.466 kr.
Fly fra Aalborg til Las Palmas de Gran Canaria
Korteste rejsetid
41t. 25min.
Laveste pris
1.571 kr.

Flyrejser Europa Spanien Kanariske Øer Las Palmas de Gran Canaria
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class