Find billige fly til Las Palmas de Gran Canaria

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Las Palmas de Gran Canaria

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Las Palmas de Gran Canaria

Bedste pris på enkeltbillet

301 kr.

Bedste pris på returbillet

553 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 25min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Las Palmas de Gran Canaria fra Danmark i de seneste 72 timer er 301 kr. (København Kastrup til Las Palmas de Gran Canaria).
Den bedste pris på en returbillet til Las Palmas de Gran Canaria fra Danmark i de seneste 72 timer er 553 kr. (Billund til Las Palmas de Gran Canaria).
Det hurtigste fly til Las Palmas de Gran Canaria fra Danmark tager 5t. 25min. (København Kastrup til Las Palmas de Gran Canaria).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Las Palmas de Gran Canaria, herunder Vueling, CitizenPlane og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Las Palmas de Gran Canaria

Få indsigter om din flyrejse til Las Palmas de Gran Canaria, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Las Palmas de Gran Canaria?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Las Palmas de Gran Canaria fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.550 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Las Palmas de Gran Canaria i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.708 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Las Palmas de Gran Canaria på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Las Palmas de Gran Canaria er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.757 kr.. Den dyreste dag at flyve til Las Palmas de Gran Canaria er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.469 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Las Palmas de Gran Canaria?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Las Palmas de Gran Canaria normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Las Palmas de Gran Canaria om eftermiddagen helt ned til 1.628 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Las Palmas de Gran Canaria på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.392 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Las Palmas de Gran Canaria?

Rejsetiden fra Danmark til Las Palmas de Gran Canaria afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Las Palmas de Gran Canaria tager det i gennemsnit 5t. 25min., imens det i gennemsnit tager 5t. 15min., hvis du flyver fra Billund til Las Palmas de Gran Canaria. Las Palmas de Gran Canaria er den mest populære lufthavn i Las Palmas de Gran Canaria.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Las Palmas de Gran Canaria?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Las Palmas de Gran Canaria er 30 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.306 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Las Palmas de Gran Canaria

Find de billigste fly til disse Las Palmas de Gran Canaria-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Las Palmas de Gran Canaria

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Las Palmas de Gran Canaria

København (CPH) til Lufthavn: Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord (TFN)

Fly til Las Palmas de Gran Canaria ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord, hvor den gennemsnitlige pris er 1.837 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRA KØBENHAVNjanuar33% billigereAt flyve fra København til Las Palmas de Gran Canaria ​​koster i gennemsnit blot 1.550 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRA KØBENHAVNjuli49% dyrereDet koster cirka 3.445 kr. at flyve til Las Palmas de Gran Canaria ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRA KØBENHAVNfebruar653% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Las Palmas de Gran Canaria fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Las Palmas de Gran Canaria

Det tager ikke lang tid at komme fra Danmark til den skønne ferieø Gran Canaria. Fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup tager flyvningen til Las Palmas Lufthavn (LPA) omkring fem timer, da det er muligt at finde direkte flyrejser fra den danske hovedstad. Det kan dog sagtens lade sig gøre at flyve fra både Billund (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL), hvorfra det som regel kun kræver en enkel mellemlanding. Den samlede rejsetid kan dog variere, afhængig af hvor mange stop du har undervejs på turen, og hvor lang tid de varer. Typisk tager det omkring en halv dag at komme fra Jylland til Las Palmas, men mellemlandingerne vil normalt altid være i store internationale lufthavne, hvor du nemt kan få tiden til at gå.

I Danmark afgår der kun direkte fly til Gran Canaria Las Palmas Lufthavn fra København. Hvis du derfor ikke har lyst eller overskud til en eller flere mellemlandinger undervejs på din rejse, så skal du flyve fra Københavns Lufthavn. Her er der også flere flysselskaber, som byder på et hav af forskellige flyforbindelser til den spanske ferieø. Du skal derfor blot vælge mellem et af de mange gode flytilbud til Las Palmas de Gran Canaria, og når det er gjort, er det bare at komme afsted.


Gode tilbud på fly til Las Palmas de Gran Canaria

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Las Palmas de Gran Canaria fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Las Palmas de Gran Canaria

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Las Palmas de Gran Canaria

Hvilke flyselskaber flyver til Las Palmas de Gran Canaria?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Las Palmas de Gran Canaria

Hvilke flyselskaber flyver til Las Palmas de Gran Canaria?

For fly fra Danmark til Las Palmas de Gran Canaria, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Vueling, Norwegian, Scandinavian Airlines og Ryanair. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

SWISS-fly til Las Palmas de Gran Canaria

3 SWISS-fly flyver til Las Palmas de Gran Canaria i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Zürich til Las Palmas de Gran Canaria, der er den mest populære rute, som SWISS har til Las Palmas de Gran Canaria. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste SWISS-fly til Las Palmas de Gran Canaria, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.605 kr. og afgik fra København Kastrup. SWISS er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,4/10 af 143 af vores brugere.

Air France-fly til Las Palmas de Gran Canaria

Air France (7,6/10, 279 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Las Palmas de Gran Canaria med tilbud fra helt ned til 2.490 kr. retur fra Billund. Med 19 Air France-fly til Las Palmas de Gran Canaria om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Las Palmas de Gran Canaria

Neden for finder du alle lufthavne i Las Palmas de Gran Canaria samt deres afstand til centrum

Hvor lang tid tager det at komme til centrum fra Las Palmas Lufthavn?

Det er ikke svært at komme til centrum af Las Palmas de Gran Canaria fra den internationale lufthavn. Du kan for eksempel vælge at leje en bil fra et hav af de forskellige anerkendte biludlejningsfirmaer. Det er nok den nemmere og hurtigere transportmåde, da det tager under en halv time at køre fra lufthavnen til centrum af byen. Den billige løsning er dog bussen, som også er den eneste form for offentlig transport på øen, da der ikke er noget tognetværk. Uden for lufthavnen holder der flere forskellige busser, som kører det meste af døgnet. Blandt andet kan du tage buslinje 60, hvis rute ikke tager meget mere end omkring tyve minutter. Rejsetiden fra lufthavnen er dog nogenlunde det samme, uanset om du vælger bil, bus eller taxi. Det eneste, du skal medregne, er den ventetid, som kan forekomme, hvis du rejser med bus.


Populære fly til Las Palmas de Gran Canaria

Find dine flybilletter til Las Palmas de Gran Canaria blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Las Palmas de Gran Canaria
Hurtigste flyvetid5t. 25min.
Laveste pris574 kr.
Fly fra Billund til Las Palmas de Gran Canaria
Hurtigste flyvetid5t. 15min.
Laveste pris567 kr.
Fly fra Aalborg til Las Palmas de Gran Canaria
Hurtigste flyvetid14t. 55min.
Laveste pris1.579 kr.

Visumkrav for Las Palmas de Gran Canaria

Gran Canaria er en region, der hører under Spanien. Det betyder, at de samme regler er gældende, når man lander i Las Palmas Lufthavn som enhver anden spansk destination. Du skal huske at medbringe et gyldigt pas, og efter ankomsten skal du oplyse grunden til dit besøg. Er det ferie, arbejde eller andet? Udover det så er det bare at bestille nogle flybilletter og komme afsted.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Las Palmas de Gran Canaria


De bedste oplevelser og seværdigheder i Las Palmas de Gran Canaria

Den farverige by er uden tvivl værd at rejse langt efter. Du kan bruge mange dage på at vandre rundt i de små historiske gader, hvor du finder et stort udvalg af charmerende butikker og det store marked, Mercado Central. Til de velfortjente pauser kan du vælge mellem mange forskellige caféer og restauranter, som tilbyder god og autentisk forplejning. Du kan også udforske de mange seværdigheder. For eksempel kan du starte i den gamle bydel Vegueta, hvor du kan besøge forskellige kunstgallerier og museer eller nyde synet af den imponerende katedral Santa Ana. Las Palmas ligger ud til vandet, og når du ikke har travlt med at nyde den fantastiske havudsigt, så kan du slappe af på en af de mange strande, som altid er nemme at komme til. Blandt andet den gyldne sandstrand Las Canteras, som ligger i selve byen og er perfekt til hele familien. Her finder du også et hav af forskellige vandaktiviteter som for eksempel snorkling eller kajakroning. Der er altid noget for enhver smag i Las Palmas de Cran Canaria og rig mulighed for at skabe en masse gode ferieminder.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Las Palmas de Gran Canaria. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Las Palmas de Gran Canaria, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Las Palmas de Gran Canaria. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Las Palmas de Gran Canaria. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.