Fly Europa Spanien Madrid

Find billige flybilletter til Madrid

lør.. 15.12.
lør.. 22.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Madrid?

+210%
+140%
+70%
Grundpris
Pris
606 - 1.765 DKK
Temperatur
10 - 34 °C
Nedbør
1 - 7 mm

Flytilbud til Madrid fundet på momondo

Se nogle af de bedste priser til Madrid fundet af brugere på momondo
Flere flyselskaber
Flere flyselskaber
CPH
23 jan.
Lufthavn: København Kastrup
15t 35m
1 stop
MAD
Lufthavn: Madrid-Barajas
Flere flyselskaber
MAD
30 jan.
Lufthavn: Madrid-Barajas
3t 20m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
289 DKK
Ryanair
Ryanair
CPH
09 jan.
Lufthavn: København Kastrup
3t 25m
MAD
Lufthavn: Madrid-Barajas
Ryanair
MAD
13 jan.
Lufthavn: Madrid-Barajas
3t 20m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
302 DKK
Iberia Express
Iberia Express
CPH
21 feb.
Lufthavn: København Kastrup
3t 15m
MAD
Lufthavn: Madrid-Barajas
Iberia Express
MAD
25 feb.
Lufthavn: Madrid-Barajas
3t 15m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
545 DKK

Hvilke flyselskaber flyver til Madrid?

Skal du med fly til Madrid, så glæd dig over de mange valgmuligheder, når det drejer sig om flyselskaber. Velrenommerede selskaber som SAS, KLM, Iberia, Lufthansa og mange andre flyver nemlig fast til Spaniens største by. Det samme gør lavprisselskaber som Ryanair og Norwegian, der tilmed tilbyder direkte fly til denne storby med en rejsetid på ca. 3 timer og 10 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen i Madrid til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Madrid samt afstand til centrum
Madrid-Barajas
13 km fra centrum

Madrid-Barajas Lufthavn er den største lufthavn i Europa rent fysisk, og passagermæssigt er den også med i top med over 50 millioner rejsende om året. Med hele 5 terminaler er der god plads til at manøvrere sig rundt, så du kan nå tog, metro eller express-bus til tiden.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Madrid?

Takket være et af de største metronetværk i Europa er disse hurtige og effektive undergrundstog den nemmeste løsning, når man skal rundt i Madrid. Hele 12 forskellige ruter dækker byen til en billetpris på ca. 13 DKK for en enkeltbillet. Et ubegrænset dagskort koster omkring 130 DKK.

Da billetten til metroen også dækker både bus- og toglinjer, så er det oplagt at kombinere de tre offentlige transportformer, når man skal på sightseeing og ud på de lidt længere distancer.


Kan man rejse til Madrid uden pas eller visum?

Når man rejser med fly til Madrid, skal man ikke bekymre sig om visum de første 90 dage, hvilket er nok for de fleste rejsende. Spanien er medlem af Schengen-aftalen, men man skal stadig medbringe pas, som skal være gyldigt under hele opholdet.


Hurtige facts om Madrid

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Madrid
Lokal tid
Valuta
Euro
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
5,73 DKK
Mad
Billig restaurant
82 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
11 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Madrid


Tips og gode råd til Madrid

Hvordan får man den billigste flybillet til Madrid?

Den billigste billet til Madrid fås ved at rejse udenfor højsæsonen, der svarer til de danske sommermåneder. I denne fede storby kan man også opleve sne om vinteren samt ret kolde temperaturer, hvilket er med til at sænke priserne, da de fleste danske turister rejser efter sol og varme. Dog er de lave priser ikke gældende for jul og nytår.

Hvad skal man se i Madrid?

Madrid er en kulturby med alt fra shopping, kunst og sport. Så start fra en ende af med alle seværdighederne. Hvad enten man er fodboldfan eller ej, så er en tur til Santiago Bernabéu stadion en stor oplevelse, da verdens bedste og dyreste fodboldspiller optræder der.

En anden slags sportsoplevelse finder man rundt i byen på et af de såkaldte tablao flamenco, hvor denne traditionelle og festlige dans opføres for publikum. Kongehusets officielle residens i bymidten er et must see – en pragtbygning med over 3000 værelser!

En tur langs Paseo del Arte giver et indblik i de store kunstnere, som byen netop er kendt for – hvor Prado-museet er et af mange højdepunkter. Af markeder kommer man ikke uden om The Rastro i La Latina-området. Når sulten skal stilles, så prøv et af de mest populære gourmetmarkeder Mercado San Miguel.

Aktiviteter i Madrid for børn?

Madrid byder på masser af sjov for børn, hvor forlystelsesparken Parque de Atracciones de Madrid samt Madrid Zoo er to oplagte steder at starte – de ligger oven i købet tæt på hinanden. Parque Warner er et andet sikkert hit for børn, hvor de kan prøve kæmpe rutsjebaner med masser af loops, samt hygge sig i karruseller og meget andet.

Skal man købe rejseforsikring?

Sørg altid for at købe en rejseforsikring, så du er dækket præcis, som du ønsker det.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Madrid.

Giver man drikkepenge i Madrid?

Der er ikke lagt ekstra skat på de regninger, man får på restauranter og hoteller, og derfor er det standard at betale ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Det bugner med butikker i Madrid, og der er noget for enhver smag. Områderne Fuencarral, Gran Vía, Preciados, Arenal, Carretas og Barrio de Salamanca er nogle af mulighederne.

*Flypriser til Madrid-Barajas er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.
Fly Europa Spanien Madrid