Find billige fly til Madrid

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Madrid

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Madrid

Bedste pris på enkeltbillet

152 kr.

Bedste pris på returbillet

217 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 05min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Madrid fra Danmark i de seneste 72 timer er 152 kr. (København Kastrup til Madrid-Barajas).
Den bedste pris på en returbillet til Madrid fra Danmark i de seneste 72 timer er 217 kr. (København Kastrup til Madrid-Barajas).
Det hurtigste fly til Madrid fra Danmark tager 3t. 05min. (Billund til Madrid-Barajas).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Madrid, herunder Iberia Express og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Madrid

Find de billigste fly til disse Madrid-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Madrid

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Madrid

København (CPH) til Madrid (MAD)

Fly til Madrid ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Madrid-Barajas, hvor den gennemsnitlige pris er 1.446 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MADRID FRA KØBENHAVNjanuar58% billigereAt flyve fra København til Madrid ​​koster i gennemsnit blot 609 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MADRID FRA KØBENHAVNjuli59% dyrereDet koster cirka 2.297 kr. at flyve til Madrid ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MADRID FRA KØBENHAVNoktober232% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Madrid fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Madrid?

Denne tredjestørste by i EU er interessant og velbesøgt hele året rundt takket være de mange folk og dermed masser af aktiviteter. Overvejer man en rejse med fly til Madrid, er det bedste tidspunkt dog juli og august, der også er højsæsonen. I disse måneder er man sikker på masser af sol og varme samt ekstra meget liv i gaderne. Maj og juni samt september og oktober er også populære måneder at rejse i, hvor klimaet er lidt mildere, men stadig lunt.

Inden man vælger det specifikke tidspunkt, hvor man ønsker at rejse med fly til Madrid, så skal et spørgsmål først besvares; hvornår er det billigst at flyve til Madrid? De laveste priser tilbydes udenfor højsæsonen, hvilket især vil sige fra november til februar, hvor januar er den koldeste måned.

Verdenskendte museer, flamenco, tapas, kongehus og kunst – Madrid er en kulturel og gastronomisk oplevelse.

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Madrid fra Danmark, med flest priser fundet omkring 609 kr.. februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Madrid med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.029 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Madrid. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.446 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Madrid på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 217 kr. de sidste 72 timer.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Madrid er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.156 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.806 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Madrid på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Madrid om aftenen helt ned til 1.043 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.662 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.Gode tilbud på fly til Madrid

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Madrid fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
16. nov.
CPH12:15København Kastrup
3t. 30min.
MAD15:45Madrid-Barajas
23. nov.
MAD08:30Madrid-Barajas
3t. 20min.
CPH11:50København Kastrup
Ryanair
23. sep.
BLL17:05Billund
3t. 05min.
MAD20:10Madrid-Barajas
26. sep.
MAD03:25Madrid-Barajas
3t. 00min.
BLL06:25Billund
Ryanair
30. okt.
CPH06:00København Kastrup
3t. 30min.
MAD09:30Madrid-Barajas
6. nov.
MAD01:15Madrid-Barajas
3t. 20min.
CPH03:35København Kastrup
Ryanair
6. nov.
CPH05:00København Kastrup
3t. 30min.
MAD08:30Madrid-Barajas
13. nov.
MAD01:15Madrid-Barajas
3t. 20min.
CPH04:35København Kastrup
Ryanair
18. nov.
CPH14:40København Kastrup
3t. 30min.
MAD18:10Madrid-Barajas
23. nov.
MAD08:30Madrid-Barajas
3t. 20min.
CPH11:50København Kastrup
Ryanair
23. sep.
BLL17:05Billund
3t. 05min.
MAD20:10Madrid-Barajas
26. sep.
MAD03:25Madrid-Barajas
3t. 00min.
BLL06:25Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Madrid

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Madrid, så se nogle af vores tilbud herunder fra Iberia Express og Ryanair
Ryanair
4. nov.
CPH15:40København Kastrup
3t. 30min.
MAD19:10Madrid-Barajas
Ryanair
19. aug.
BLL17:05Billund
3t. 05min.
MAD20:10Madrid-Barajas
Ryanair
29. sep.
CPH17:10København Kastrup
3t. 15min.
MAD20:25Madrid-Barajas

Hvilke flyselskaber flyver til Madrid?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Madrid

Hvilke flyselskaber flyver til Madrid?

Ryanair, Iberia, Norwegian Air International og Iberia Express er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Madrid regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Madrid med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

SWISS-fly til Madrid

SWISS flyver omkring 7 fly til Madrid om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Newark Liberty Intl, hvor det bedste tilbud på en returrejse med SWISS var på 1.753 kr. (København Kastrup til Madrid). Brugerne har bedømt SWISS med 8,4/10 i over 138 anmeldelser på momondo.

Vueling-fly til Madrid

Flytilbud med Vueling til Madrid begynder fra 272 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Vueling oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Barcelona er det mest populære afgangssted med Vueling til Madrid, så generelt er der større tilgængelighed. Vueling har fået en bedømmelse på 8,0/10 i 125 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Madrid

Neden for finder du alle lufthavne i Madrid samt deres afstand til centrum

Madrid-Barajas Lufthavn er den største lufthavn i Europa rent fysisk, og passagermæssigt er den også med i top med over 50 millioner rejsende om året. Med hele 5 terminaler er der god plads til at manøvrere sig rundt, så du kan nå tog, metro eller express-bus til tiden.


Populære fly til Madrid

Find dine flybilletter til Madrid blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Madrid
Hurtigste flyvetid3t. 15min.
Laveste pris217 kr.
Fly fra Billund til Madrid
Hurtigste flyvetid3t. 05min.
Laveste pris348 kr.
Fly fra Aarhus til Madrid
Hurtigste flyvetid11t. 55min.
Laveste pris2.305 kr.
Fly fra Aalborg til Madrid
Hurtigste flyvetid5t. 15min.
Laveste pris1.377 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Madrid

Takket være et af de største metronetværk i Europa er disse hurtige og effektive undergrundstog den nemmeste løsning, når man skal rundt i Madrid. Hele 12 forskellige ruter dækker byen til en billetpris på ca. 13 DKK for en enkeltbillet. Et ubegrænset dagskort koster omkring 130 DKK.

Da billetten til metroen også dækker både bus- og toglinjer, så er det oplagt at kombinere de tre offentlige transportformer, når man skal på sightseeing og ud på de lidt længere distancer.


Visumkrav for Madrid

Når man rejser med fly til Madrid, skal man ikke bekymre sig om visum de første 90 dage, hvilket er nok for de fleste rejsende. Spanien er medlem af Schengen-aftalen, men man skal stadig medbringe pas, som skal være gyldigt under hele opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Madrid


De bedste oplevelser og seværdigheder i Madrid

Den billigste billet til Madrid fås ved at rejse udenfor højsæsonen, der svarer til de danske sommermåneder. I denne fede storby kan man også opleve sne om vinteren samt ret kolde temperaturer, hvilket er med til at sænke priserne, da de fleste danske turister rejser efter sol og varme. Dog er de lave priser ikke gældende for jul og nytår.

Madrid er en kulturby med alt fra shopping, kunst og sport. Så start fra en ende af med alle seværdighederne. Hvad enten man er fodboldfan eller ej, så er en tur til Santiago Bernabéu stadion en stor oplevelse, da verdens bedste og dyreste fodboldspiller optræder der.En anden slags ”sportsoplevelse” finder man rundt i byen på et af de såkaldte tablao flamenco, hvor denne traditionelle og festlige dans opføres for publikum. Kongehusets officielle residens i bymidten er et must see – en pragtbygning med over 3000 værelser!En tur langs Paseo del Arte giver et indblik i de store kunstnere, som byen netop er kendt for – hvor Prado-museet er et af mange højdepunkter. Af markeder kommer man ikke uden om The Rastro i La Latina-området. Når sulten skal stilles, så prøv et af de mest populære gourmetmarkeder Mercado San Miguel.

Madrid byder på masser af sjov for børn, hvor forlystelsesparken Parque de Atracciones de Madrid samt Madrid Zoo er to oplagte steder at starte – de ligger oven i købet tæt på hinanden. Parque Warner er et andet sikkert hit for børn, hvor de kan prøve kæmpe rutsjebaner med masser af loops, samt hygge sig i karruseller og meget andet.

Sørg altid for at købe en rejseforsikring, så du er dækket præcis, som du ønsker det.

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Madrid.

Der er ikke lagt ekstra skat på de regninger, man får på restauranter og hoteller, og derfor er det standard at betale ca. 10 % i drikkepenge.

Det bugner med butikker i Madrid, og der er noget for enhver smag. Områderne Fuencarral, Gran Vía, Preciados, Arenal, Carretas og Barrio de Salamanca er nogle af mulighederne.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Madrid, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Madrid.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Madrid og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.