Find billige fly til Madrid fra 272 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 3.12
søn. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Madrid

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Madrid

Bedste pris på enkeltbillet

272 kr.

Bedste pris på returbillet

327 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 10min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Madrid fra Danmark i de seneste 72 timer er 272 kr. (København Kastrup til Madrid-Barajas).
Den bedste pris på en returbillet til Madrid fra Danmark i de seneste 72 timer er 327 kr. (København Kastrup til Madrid-Barajas).
Det hurtigste fly til Madrid fra Danmark tager 3t. 10min. (København Kastrup til Madrid-Barajas).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Madrid, herunder Iberia, Iberia Express og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Madrid

Få indsigter om din flyrejse til Madrid, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Madrid?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Madrid fra Danmark, med flest priser fundet omkring 749 kr.. februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Madrid med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.178 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Madrid?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Madrid på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Madrid er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.501 kr.. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.997 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Madrid?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Madrid på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Madrid om eftermiddagen helt ned til 1.415 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.915 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Madrid?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Madrid afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Madrid-Barajas (den mest populære lufthavn i Madrid), så tager det 3t. 10min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Madrid-Barajas, er den gennemsnitlige rejsetid 6t. 20min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Madrid?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 57 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Madrid. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.542 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Madrid

Find de billigste fly til disse Madrid-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Madrid

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Madrid

Aarhus (AAR) til Madrid (MAD)

Fly til Madrid ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Madrid-Barajas, hvor den gennemsnitlige pris er 1.460 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MADRID FRA KØBENHAVNjanuar52% billigereAt flyve fra København til Madrid ​​koster i gennemsnit blot 749 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MADRID FRA KØBENHAVNjuli54% dyrereDet koster cirka 2.384 kr. at flyve til Madrid ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MADRID FRA KØBENHAVNapril309% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Madrid fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Madrid

Denne tredjestørste by i EU er interessant og velbesøgt hele året rundt takket være de mange folk og dermed masser af aktiviteter. Overvejer man en rejse med fly til Madrid, er det bedste tidspunkt dog juli og august, der også er højsæsonen. I disse måneder er man sikker på masser af sol og varme samt ekstra meget liv i gaderne. Maj og juni samt september og oktober er også populære måneder at rejse i, hvor klimaet er lidt mildere, men stadig lunt.

Inden man vælger det specifikke tidspunkt, hvor man ønsker at rejse med fly til Madrid, så skal et spørgsmål først besvares; hvornår er det billigst at flyve til Madrid? De laveste priser tilbydes udenfor højsæsonen, hvilket især vil sige fra november til februar, hvor januar er den koldeste måned.

Verdenskendte museer, flamenco, tapas, kongehus og kunst – Madrid er en kulturel og gastronomisk oplevelse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Madrid-Barajas Lufthavn?

Priser for fly til Madrid-Barajas Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Madrid-Barajas Lufthavn?

Fra november 2023 er der 20 udbydere at vælge mellem for fly til Madrid-Barajas Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Madrid-Barajas Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Madrid-Barajas Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Madrid-Barajas Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Madrid-Barajas Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Madrid-Barajas Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Madrid

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Madrid fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
8. jan.
CPH10:55København Kastrup
3t. 25min.
MAD14:20Madrid-Barajas
15. jan.
MAD07:10Madrid-Barajas
3t. 20min.
CPH10:30København Kastrup
Ryanair
7. jan.
CPH10:25København Kastrup
3t. 25min.
MAD13:50Madrid-Barajas
15. jan.
MAD07:10Madrid-Barajas
3t. 20min.
CPH10:30København Kastrup
Ryanair
8. jan.
CPH22:30København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
MAD09:30Madrid-Barajas
15. jan.
MAD07:10Madrid-Barajas
3t. 20min.
CPH10:30København Kastrup
Ryanair
18. jan.
CPH06:00København Kastrup
3t. 25min.
MAD09:25Madrid-Barajas
21. jan.
MAD06:40Madrid-Barajas
3t. 20min.
CPH10:00København Kastrup
Ryanair
7. jan.
CPH06:35København Kastrup
6t. 20min.
1 stop
MAD12:55Madrid-Barajas
15. jan.
MAD07:10Madrid-Barajas
3t. 20min.
CPH10:30København Kastrup
Ryanair
18. jan.
CPH06:00København Kastrup
3t. 25min.
MAD09:25Madrid-Barajas
22. jan.
MAD07:10Madrid-Barajas
3t. 20min.
CPH10:30København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Madrid

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Madrid, så se nogle af vores tilbud herunder fra Iberia, Iberia Express og Ryanair
Iberia Express
2. dec.
CPH19:50København Kastrup
3t. 10min.
MAD23:00Madrid-Barajas
Ryanair
2. dec.
CPH14:10København Kastrup
19t. 45min.
1 stop
MAD09:55Madrid-Barajas
Iberia Express
10. jan.
CPH19:50København Kastrup
3t. 10min.
MAD23:00Madrid-Barajas

Hvordan rejser jeg rundt i Madrid

Takket være et af de største metronetværk i Europa er disse hurtige og effektive undergrundstog den nemmeste løsning, når man skal rundt i Madrid. Hele 12 forskellige ruter dækker byen til en billetpris på ca. 13 DKK for en enkeltbillet. Et ubegrænset dagskort koster omkring 130 DKK.

Da billetten til metroen også dækker både bus- og toglinjer, så er det oplagt at kombinere de tre offentlige transportformer, når man skal på sightseeing og ud på de lidt længere distancer.


Visumkrav for Madrid

Når man rejser med fly til Madrid, skal man ikke bekymre sig om visum de første 90 dage, hvilket er nok for de fleste rejsende. Spanien er medlem af Schengen-aftalen, men man skal stadig medbringe pas, som skal være gyldigt under hele opholdet.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Madrid

Hvordan får man den billigste flybillet til Madrid?

Den billigste billet til Madrid fås ved at rejse udenfor højsæsonen, der svarer til de danske sommermåneder. I denne fede storby kan man også opleve sne om vinteren samt ret kolde temperaturer, hvilket er med til at sænke priserne, da de fleste danske turister rejser efter sol og varme. Dog er de lave priser ikke gældende for jul og nytår.

Hvad skal man se i Madrid?

Madrid er en kulturby med alt fra shopping, kunst og sport. Så start fra en ende af med alle seværdighederne. Hvad enten man er fodboldfan eller ej, så er en tur til Santiago Bernabéu stadion en stor oplevelse, da verdens bedste og dyreste fodboldspiller optræder der. En anden slags ”sportsoplevelse” finder man rundt i byen på et af de såkaldte tablao flamenco, hvor denne traditionelle og festlige dans opføres for publikum. Kongehusets officielle residens i bymidten er et must see – en pragtbygning med over 3000 værelser! En tur langs Paseo del Arte giver et indblik i de store kunstnere, som byen netop er kendt for – hvor Prado-museet er et af mange højdepunkter. Af markeder kommer man ikke uden om The Rastro i La Latina-området. Når sulten skal stilles, så prøv et af de mest populære gourmetmarkeder Mercado San Miguel.

Aktiviteter i Madrid for børn?

Madrid byder på masser af sjov for børn, hvor forlystelsesparken Parque de Atracciones de Madrid samt Madrid Zoo er to oplagte steder at starte – de ligger oven i købet tæt på hinanden. Parque Warner er et andet sikkert hit for børn, hvor de kan prøve kæmpe rutsjebaner med masser af loops, samt hygge sig i karruseller og meget andet.

Skal man købe rejseforsikring?

Sørg altid for at købe en rejseforsikring, så du er dækket præcis, som du ønsker det.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Madrid.

Giver man drikkepenge i Madrid?

Der er ikke lagt ekstra skat på de regninger, man får på restauranter og hoteller, og derfor er det standard at betale ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Det bugner med butikker i Madrid, og der er noget for enhver smag. Områderne Fuencarral, Gran Vía, Preciados, Arenal, Carretas og Barrio de Salamanca er nogle af mulighederne.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Madrid?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Madrid med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Madrid, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Madrid?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Madrid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Madrid lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Madrid og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Madrid på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.