Find billige flybilletter til Madrid

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Madrid (MAD)
tor.. 4.3.
tor.. 11.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Madrid. De nuværende restriktioner til Madrid er baseret på Spanien rejserestriktioner.

Se nuværende Spanien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Madrid

Find de billigste fly til disse Madrid-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Madrid

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Madrid

København (CPH) til Madrid (MAD)

Fly til Madrid ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Madrid-Barajas, hvor den gennemsnitlige pris er 862 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MADRID FRA KØBENHAVNjanuar38% billigereAt flyve fra København til Madrid ​​koster i gennemsnit blot 537 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MADRID FRA KØBENHAVNjuli47% dyrereDet koster cirka 1.272 kr. at flyve til Madrid ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MADRID FRA KØBENHAVNoktober304% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Madrid fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Madrid?

Denne tredjestørste by i EU er interessant og velbesøgt hele året rundt takket være de mange folk og dermed masser af aktiviteter. Overvejer man en rejse med fly til Madrid, er det bedste tidspunkt dog juli og august, der også er højsæsonen. I disse måneder er man sikker på masser af sol og varme samt ekstra meget liv i gaderne. Maj og juni samt september og oktober er også populære måneder at rejse i, hvor klimaet er lidt mildere, men stadig lunt.

Inden man vælger det specifikke tidspunkt, hvor man ønsker at rejse med fly til Madrid, så skal et spørgsmål først besvares; hvornår er det billigst at flyve til Madrid? De laveste priser tilbydes udenfor højsæsonen, hvilket især vil sige fra november til februar, hvor januar er den koldeste måned.

Verdenskendte museer, flamenco, tapas, kongehus og kunst – Madrid er en kulturel og gastronomisk oplevelse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Madrid?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Madrid fra Danmark, med flest priser fundet omkring 537 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Madrid i januar, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Madrid i november har en gennemsnitlig pris på omkring 599 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Madrid?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Madrid er 59 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 862 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Madrid udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Madrid for 340 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Madrid på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Madrid fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 744 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Madrid på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.136 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Madrid?

Det billigste tidspunkt at flyve til Madrid på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 752 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 993 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Madrid?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Madrid. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Madrid nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Madrid-Barajas

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Madrid-Barajas fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
15. jun.
06:25København Kastrup
3t. 15min.
09:40Madrid-Barajas
29. jun.
02:50Madrid-Barajas
3t. 10min.
06:00København Kastrup
Ryanair
15. jun.
06:25København Kastrup
3t. 15min.
09:40Madrid-Barajas
26. jun.
02:35Madrid-Barajas
3t. 10min.
05:45København Kastrup
Flere flyselskaber
15. jun.
06:25København Kastrup
3t. 15min.
09:40Madrid-Barajas
1. jul.
07:45Madrid-Barajas
3t. 10min.
10:55København Kastrup
Flere flyselskaber
19. jun.
06:15København Kastrup
3t. 15min.
09:30Madrid-Barajas
30. jun.
07:45Madrid-Barajas
3t. 10min.
10:55København Kastrup
Flere flyselskaber
20. aug.
11:35København Kastrup
3t. 20min.
14:55Madrid-Barajas
24. aug.
02:50Madrid-Barajas
3t. 10min.
06:00København Kastrup
Flere flyselskaber
16. jun.
11:35København Kastrup
3t. 20min.
14:55Madrid-Barajas
29. jun.
02:50Madrid-Barajas
3t. 10min.
06:00København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Madrid-Barajas

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Madrid, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Iberia
29. mar.
11:35København Kastrup
3t. 20min.
14:55Madrid-Barajas
Ryanair
19. mar.
08:35København Kastrup
7t. 40min.
1 stop
16:15Madrid-Barajas
Ryanair
19. mar.
08:35København Kastrup
7t. 40min.
1 stop
16:15Madrid-Barajas

Hvilke flyselskaber flyver til Madrid?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Madrid

Skal du med fly til Madrid, så glæd dig over de mange valgmuligheder, når det drejer sig om flyselskaber. Velrenommerede selskaber som SAS, KLM, Iberia, Lufthansa og mange andre flyver nemlig fast til Spaniens største by. Det samme gør lavprisselskaber som Ryanair og Norwegian, der tilmed tilbyder direkte fly til denne storby med en rejsetid på ca. 3 timer og 10 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen i Madrid til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Madrid samt afstand til centrum

Madrid-Barajas Lufthavn er den største lufthavn i Europa rent fysisk, og passagermæssigt er den også med i top med over 50 millioner rejsende om året. Med hele 5 terminaler er der god plads til at manøvrere sig rundt, så du kan nå tog, metro eller express-bus til tiden.


Populære fly til Madrid

Find dine flybilletter til Madrid blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Madrid
Korteste rejsetid
3t. 20min.
Laveste pris
457 kr.
Fly fra Billund til Madrid
Korteste rejsetid
7t. 55min.
Laveste pris
914 kr.
Fly fra Aalborg til Madrid
Korteste rejsetid
5t. 35min.
Laveste pris
1.266 kr.
Fly fra Aarhus til Madrid
Korteste rejsetid
18t. 25min.
Laveste pris
2.359 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Madrid?

Takket være et af de største metronetværk i Europa er disse hurtige og effektive undergrundstog den nemmeste løsning, når man skal rundt i Madrid. Hele 12 forskellige ruter dækker byen til en billetpris på ca. 13 DKK for en enkeltbillet. Et ubegrænset dagskort koster omkring 130 DKK.

Da billetten til metroen også dækker både bus- og toglinjer, så er det oplagt at kombinere de tre offentlige transportformer, når man skal på sightseeing og ud på de lidt længere distancer.


Kan man rejse til Madrid uden pas eller visum?

Når man rejser med fly til Madrid, skal man ikke bekymre sig om visum de første 90 dage, hvilket er nok for de fleste rejsende. Spanien er medlem af Schengen-aftalen, men man skal stadig medbringe pas, som skal være gyldigt under hele opholdet.


Tips og gode råd til Madrid

Hvordan får man den billigste flybillet til Madrid?

Den billigste billet til Madrid fås ved at rejse udenfor højsæsonen, der svarer til de danske sommermåneder. I denne fede storby kan man også opleve sne om vinteren samt ret kolde temperaturer, hvilket er med til at sænke priserne, da de fleste danske turister rejser efter sol og varme. Dog er de lave priser ikke gældende for jul og nytår.

Hvad skal man se i Madrid?

Madrid er en kulturby med alt fra shopping, kunst og sport. Så start fra en ende af med alle seværdighederne. Hvad enten man er fodboldfan eller ej, så er en tur til Santiago Bernabéu stadion en stor oplevelse, da verdens bedste og dyreste fodboldspiller optræder der.

En anden slags sportsoplevelse finder man rundt i byen på et af de såkaldte tablao flamenco, hvor denne traditionelle og festlige dans opføres for publikum. Kongehusets officielle residens i bymidten er et must see – en pragtbygning med over 3000 værelser!

En tur langs Paseo del Arte giver et indblik i de store kunstnere, som byen netop er kendt for – hvor Prado-museet er et af mange højdepunkter. Af markeder kommer man ikke uden om The Rastro i La Latina-området. Når sulten skal stilles, så prøv et af de mest populære gourmetmarkeder Mercado San Miguel.

Aktiviteter i Madrid for børn?

Madrid byder på masser af sjov for børn, hvor forlystelsesparken Parque de Atracciones de Madrid samt Madrid Zoo er to oplagte steder at starte – de ligger oven i købet tæt på hinanden. Parque Warner er et andet sikkert hit for børn, hvor de kan prøve kæmpe rutsjebaner med masser af loops, samt hygge sig i karruseller og meget andet.

Skal man købe rejseforsikring?

Sørg altid for at købe en rejseforsikring, så du er dækket præcis, som du ønsker det.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Madrid.

Giver man drikkepenge i Madrid?

Der er ikke lagt ekstra skat på de regninger, man får på restauranter og hoteller, og derfor er det standard at betale ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Det bugner med butikker i Madrid, og der er noget for enhver smag. Områderne Fuencarral, Gran Vía, Preciados, Arenal, Carretas og Barrio de Salamanca er nogle af mulighederne.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class