Fly Fiji

Find billige fly til Fiji

tor.. 2.4.
tor.. 9.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til byer i Fiji

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Fiji

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Fiji? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Nadi
Sri Siva Subramaniya Temple
Sabeto Hot Springs and Mud Pool
Garden of the Sleeping Giant
Wailoaloa Beach
Suva
ANZ National Stadium
Naililili Cathedral
Colo-I-Suva Forest Park
Mariamma Temple
Thurston Gardens
Labasa
Labasa Sugar Mill
Subrail Park
Sangam Temple

Billige flybilletter til Fiji

Se de billigste flyrejser til Fiji fundet af momondos brugere
Afgang Destination Bedste pris
København Nadi 8.130 kr

Fly til Fiji

Når du rejser med fly til Fiji, lander du langt ude i Oceanien, der består af både store og små øer med beliggenhed i det sydlige Stillehav. Det er kort sagt en rejse til et tropisk paradis med palmestrande, puddersand og krystalklart havvand. Det betyder en stressfri ferie langt væk hjemmefra, hvor du kan lade op med solbadning, vandsportsaktiviteter og masser af D-vitaminer. På Fiji rejser er det er dog også muligt både at være aktiv i øernes bakkede landskaber eller tage på guidede ture i de tropiske skove, der dækker en stor del af hovedøerne. Fiji består sammenlagt af over 300 øer, så der er optimale rammer til at lave øhop. De to hovedøer Vanua Levu og Viti Levu er de mest besøgte, og sidstnævnte har hele to internationale lufthavne i Nadi og Suva. Du kan også flyve indenrigs mellem øerne på kryds og tværs til eksempelvis Nadi, Suva, Labasa og Savusavu. Det er lettest at søge i priskalenderen her på momondo, hvor du finder de billigste rejsedage. Et tropisk marineklima kendetegner vejret i Fiji, hvor havet hele vejen rundt spiller en stor rolle. Det betyder, at vejret er varmt året rundt, uden de store ekstremer på termometeret. De fleste turister booker flybilletter til Fiji med afrejse mellem maj og oktober, der er øernes tørre sæson, som dog stadig kan byde på enkelte byger. Samtidig er det en slags vintersæson, hvilket betyder lidt mildere temperaturer, så du ikke smelter helt i varmen. Resten af året er regnmængderne noget større.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Fiji?

Det er sjældent, du kan flyve til en tropisk ferieø direkte fra Danmark, medmindre du spenderer i dyre domme og hyrer et privatfly. Det gælder også for rejser med fly til Fiji, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at flyve uden mellemlandinger. Du kan derfor flyve med selskaber som eksempelvis Qatar Airways, easyJet, Fiji Airways, Norwegian, Air India samt mange andre, der har stop undervejs. De længste rejser koster ned til ca. 7500 DKK.

Hvor lang tid tager det at flyve til Fiji?

Den hurtigste rejse med fly til Fiji fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Nadi tager ca. 25 timer med to stop undervejs. Vælger du en af turene med en rejsetid på over 30 timer samt op til tre mellemlandinger er der ofte penge at spare på flybilletterne.

Hvilken årstid skal man rejse til Fiji?

Flyrejser til Fiji er mest populære, når det regner mindst. Landet er fugtigt og tropisk, men den tørreste sæson er netop fra maj til oktober, hvor højsæsonen varer fra juni til september. Det er fornuftigt at være ude i god tid, hvis du rejser i højsæsonen, da resorts og flybilletter er attraktive i denne periode.

Kan man rejse til Fiji uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du glæde dig over 90 dages visumfrit ophold i Fiji. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør. Derudover skal du forevise en gyldig returbillet ved ankomst samt tilstrækkelige økonomiske midler, der dækker dit ophold. (Priser tjekket d. 07/08/2018).


Populære rejsemål i Fiji

Udforsk byer, som momondos brugere elsker, i Fiji

Populære ruter til Fiji

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra Copenhagen til Nadi
Korteste rejsetid
45t. 25min.
Laveste pris
8.130 kr
Fly Fiji