Find billige fly til Fiji

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Fiji

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Fiji

Bedste pris på enkeltbillet

6.084 kr.

Bedste pris på returbillet

11.062 kr.

Hurtigste flyvetid

29t. 50min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Fiji fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.084 kr. (København Kastrup til Nadi Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Fiji fra Danmark i de seneste 72 timer er 11.062 kr. (København Kastrup til Nadi Intl).
Det hurtigste fly til Fiji fra Danmark tager 29t. 50min. (København Kastrup til Nadi Intl).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Fiji, herunder Singapore Airlines og Finnair.

De billigste fly til byer i Fiji

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Fiji fra Danmark
Nadi
Nadi

Brugbar information om dit fly til Fiji

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Fiji

Hvis du leder efter flybilletter til Fiji billigere, så søg efter flyselsskaber som Jetstar, Virgin Australia og Fiji Airways med priser der starter på henholdsvis 2.019 kr., 2.181 kr. og 2.224 kr..

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Fiji (Nadi Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 48t og .

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 29.969 kr. på et fly til Fiji. Vores brugere fandt dog fly til Fiji for 6.015 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 95.930 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Fiji, mens alt fra 28.320 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.

Den bedste dag på ugen at flyve til Fiji er lørdag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en mandag, da denne dag også har tendens til at være billigere. onsdag er omvendt den dyreste dag at flyve til Fiji.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Fiji

Find fly til disse populære byer i Fiji fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Fiji

Se de billigste flyrejser til Fiji fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnNadi48t. 00min.11.062 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Fiji

Det er sjældent, du kan flyve til en tropisk ferieø direkte fra Danmark, medmindre du spenderer i dyre domme og hyrer et privatfly. Det gælder også for rejser med fly til Fiji, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at flyve uden mellemlandinger. Du kan derfor flyve med selskaber som eksempelvis Qatar Airways, easyJet, Fiji Airways, Norwegian, Air India samt mange andre, der har stop undervejs. De længste rejser koster ned til ca. 7500 DKK.

Den hurtigste rejse med fly til Fiji fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Nadi tager ca. 25 timer med to stop undervejs. Vælger du en af turene med en rejsetid på over 30 timer samt op til tre mellemlandinger er der ofte penge at spare på flybilletterne.

Flyrejser til Fiji er mest populære, når det regner mindst. Landet er fugtigt og tropisk, men den tørreste sæson er netop fra maj til oktober, hvor højsæsonen varer fra juni til september. Det er fornuftigt at være ude i god tid, hvis du rejser i højsæsonen, da resorts og flybilletter er attraktive i denne periode.

Som dansk statsborger kan du glæde dig over 90 dages visumfrit ophold i Fiji. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør. Derudover skal du forevise en gyldig returbillet ved ankomst samt tilstrækkelige økonomiske midler, der dækker dit ophold.


Populære ruter til Fiji

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Nadi
Hurtigste flyvetid48t. 00min.
Laveste pris11.062 kr.

Find fly til Fiji

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Fiji


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Fiji.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Fiji, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Fiji ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Fiji. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.