Find billige fly til Fiji

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Fiji

Få indsigter om din flyrejse til Fiji, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Fiji?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Fiji. Den mest populære by at rejse til i Fiji er Nadi, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 95% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Fiji er Suva og Savusavu.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Fiji?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Fiji (Nadi Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 39t. 10min. og .

De billigste fly til byer i Fiji

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Fiji fra Danmark
Nadi
Nadi

Brugbar information om dit fly til Fiji

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Fiji

Hvad er det billigste fly til Fiji?

Hvis du leder efter flybilletter til Fiji billigere, så søg efter flyselsskaber som Fiji Airways, Air New Zealand og Virgin Australia med priser der starter på henholdsvis 1.264 kr., 1.544 kr. og 2.746 kr..

Hvad er den mest populære lufthavn i Fiji at flyve til?

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Fiji?

Priser for fly til Fiji opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Fiji?

Fra september 2023 er der 5 udbydere at vælge mellem for fly til Fiji.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Fiji?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Fiji hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Fiji?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Fiji rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Fiji. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Fiji

Find fly til disse populære byer i Fiji fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Fiji

Se de billigste flyrejser til Fiji fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnNadi39t. 10min.12.448 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Fiji

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Fiji?

Det er sjældent, du kan flyve til en tropisk ferieø direkte fra Danmark, medmindre du spenderer i dyre domme og hyrer et privatfly. Det gælder også for rejser med fly til Fiji, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at flyve uden mellemlandinger. Du kan derfor flyve med selskaber som eksempelvis Qatar Airways, easyJet, Fiji Airways, Norwegian, Air India samt mange andre, der har stop undervejs. De længste rejser koster ned til ca. 7500 DKK.

Hvor lang tid tager det at flyve til Fiji?

Den hurtigste rejse med fly til Fiji fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Nadi tager ca. 25 timer med to stop undervejs. Vælger du en af turene med en rejsetid på over 30 timer samt op til tre mellemlandinger er der ofte penge at spare på flybilletterne.

Hvilken årstid skal man rejse til Fiji?

Flyrejser til Fiji er mest populære, når det regner mindst. Landet er fugtigt og tropisk, men den tørreste sæson er netop fra maj til oktober, hvor højsæsonen varer fra juni til september. Det er fornuftigt at være ude i god tid, hvis du rejser i højsæsonen, da resorts og flybilletter er attraktive i denne periode.

Kan man rejse til Fiji uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du glæde dig over 90 dages visumfrit ophold i Fiji. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør. Derudover skal du forevise en gyldig returbillet ved ankomst samt tilstrækkelige økonomiske midler, der dækker dit ophold.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Fiji

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Fiji?

    Søg tilbud på fly til Fiji. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Fiji med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi sammenligner priser fra mere end 700 konkurrenter for at kunne give dig den bedste pris. momondo opererer på over 30 markeder verden over for at give dig adgang til flest mulige ruter og tilbud. Søg efter din rejse på momondo for at få et bredt udvalg af tilbud fra flyselskaber og online rejsebureauer.


Populære ruter til Fiji

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Nadi
Hurtigste flyvetid39t. 10min.
Laveste pris12.448 kr.

Find fly til Fiji

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Fiji


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Fiji?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Fiji.

Kan jeg finde fly til Fiji med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Fiji, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Fiji?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Fiji ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Fiji lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Fiji. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Fiji på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.