Find billige fly til Australien

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Om fly til Australien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Australien

Bedste pris på enkeltbillet

4.170 kr.

Bedste pris på returbillet

6.893 kr.

Hurtigste flyvetid

18t. 40min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Australien fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.170 kr. (København Kastrup til Sydney).
Den bedste pris på en returbillet til Australien fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.893 kr. (København Kastrup til Perth).
Det hurtigste fly til Australien fra Danmark tager 18t. 40min. (København Kastrup til Perth).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Australien, herunder Air Canada, Air France og Cathay Pacific.

De billigste fly til byer i Australien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Australien fra Danmark
Sydney
Sydney

Brugbar information om dit fly til Australien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Australien

Den lufthavn nærmest Hyde Park er Lufthavn: Sydney, som ligger i Sydney. Hvis du planlægger at besøge eller bo i området er din bedste mulighed at flyve til Lufthavn: Sydney.

De billigste flybilletter til Australien fundet fornyligt af momondo brugere er 38 kr. med Jetstar, 211 kr. med Emirates og 451 kr. med Tigerair Australia.

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Australien du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 26t at flyve fra København Kastrup til Sydney. På den anden side tager det i gennemsnit 31t. 50min. at flyve fra Billund til Sydney. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Fly til Australien er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 4.189 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 23.558 kr., og alt fra 22.650 kr. eller mindre er et godt tilbud. 205.783 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.

Den bedste dag på ugen at flyve til Australien er tirsdag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en søndag, da denne dag også har tendens til at være billigere. fredag er omvendt den dyreste dag at flyve til Australien.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Australien

Find fly til disse populære byer i Australien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Australien

Se de billigste flyrejser til Australien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnPerth25t. 20min.7.141 kr.
KøbenhavnMelbourne25t. 40min.8.304 kr.
KøbenhavnSydney27t. 30min.8.694 kr.
KøbenhavnBrisbane24t. 55min.9.141 kr.
KøbenhavnAdelaide28t. 25min.11.566 kr.
KøbenhavnCairns38t. 10min.11.793 kr.
BillundSydney31t. 50min.15.735 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Australien

Det er ikke muligt at rejse direkte til Australien fra Danmark, og alt afhængigt af hvor i landet du skal hen, er minimum to mellemlandinger at forvente. Nogle af de flyselskaber der flyver ruten er Brussels Airlines, Etihad Airways, British Airways, Cathay Pacific, Qantas m.fl.

Højsæsonen Down Under falder på samme tid som den australske sommer – hvor vi i Danmark har vinter. Hvis du planlægger din rejse til Australien i denne periode vil du dog formentlig også opleve en stigning i priser med fly og hotel. På grund af landets størrelse er der dog ikke nogen bestemt sæson, der nødvendigvis er bedst at rejse i – når vejret er tempereret mod nord er den sydlige del af landet køligere. Hvis du bestiller fly til Australien i vinterperioden er den nordlige del af landet derfor ideelt, mens du kan risikere gråvejr i byer som Sydney og Melbourne. Det er derfor vigtigt at tage de regionale årstider i betragtning, når du planlægger din rejse til Australien.

Grundet den lange distance og ingen direkte forbindelser fra Danmark, skal du forvente en rejsetid på over 20 timer.

Der er påkrævet visum ved indrejse til Australien. Så når billetten er købt skal du finde ud af hvilken type visum du skal søge, det kan du få hjælp til på UM.dk. Langt de fleste typer af visum kan der ansøges om online og godkendes meget hurtigt.


Populære ruter til Australien

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Brisbane
Hurtigste flyvetid24t. 55min.
Laveste pris9.141 kr.
Fly fra København til Sydney
Hurtigste flyvetid27t. 30min.
Laveste pris8.694 kr.
Fly fra København til Melbourne
Hurtigste flyvetid25t. 40min.
Laveste pris8.304 kr.
Fly fra København til Perth
Hurtigste flyvetid25t. 20min.
Laveste pris7.141 kr.
Fly fra København til Cairns
Hurtigste flyvetid38t. 10min.
Laveste pris11.793 kr.
Fly fra København til Adelaide
Hurtigste flyvetid28t. 25min.
Laveste pris11.566 kr.
Fly fra Billund til Sydney
Hurtigste flyvetid31t. 50min.
Laveste pris15.735 kr.

Find fly til Australien

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Australien


Populære flydestinationer i Det sydlige Stillehav

Hvis du ikke er interesseret i fly til Australien, kan du overveje disse andre populære destinationer i Det sydlige Stillehav

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Australien, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Australien, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Australien på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Australien. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Prisagenter på fly til Australien er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.