Find billige fly til Australien fra 3.776 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Australien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Australien

Bedste pris på enkeltbillet

3.776 kr.

Bedste pris på returbillet

7.973 kr.

Hurtigste flyvetid

22t. 00min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Australien fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.776 kr. (København Kastrup til Sydney).
Den bedste pris på en returbillet til Australien fra Danmark i de seneste 72 timer er 7.973 kr. (København Kastrup til Perth).
Det hurtigste fly til Australien fra Danmark tager 22t. 00min. (København Kastrup til Sydney).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Australien, herunder Air India, Turkish Airlines og Qatar Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Australien

Få indsigter om din flyrejse til Australien, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Australien?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Australien. Den mest populære by at rejse til i Australien er Sydney, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 43% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Australien er Melbourne og Brisbane.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Australien?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Australien du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 22t. 05min. at flyve fra København Kastrup til Sydney. På den anden side tager det i gennemsnit 30t. 25min. at flyve fra Billund til Sydney. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilke flyselskaber flyver til Australien?

Qatar Airways, Singapore Airlines og Qantas Airways er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Australien, ifølge vores data. Qatar Airways er vores brugeres foretrukne valg, idet 46% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Australien. Vær opmærksom på, at der er 23 forskellige flyselskaber, der flyver til Australien regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Australien? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Australien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Australien fra Danmark
Sydney
Sydney

Brugbar information om dit fly til Australien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Australien

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge Hyde Park?

Den lufthavn nærmest Hyde Park er Sydney Lufthavn, som ligger i Sydney. Hvis du planlægger at besøge eller bo i området er din bedste mulighed at flyve til Sydney Lufthavn.

Hvad er det billigste fly til Australien?

De billigste flybilletter til Australien fundet fornyligt af momondo brugere er 428 kr. med Jetstar, 801 kr. med Virgin Australia og 809 kr. med Scoot.

Hvad er den mest populære lufthavn i Australien at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Australien?

Den bedste dag på ugen at flyve til Australien er mandag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en tirsdag, da denne dag også har tendens til at være billigere. fredag er omvendt den dyreste dag at flyve til Australien.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Australien?

Priser for fly til Australien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Australien?

Antallet af udbydere for fly til Australien er 35 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Australien?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Australien hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Australien?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Australien kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Australien. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Australien

Find fly til disse populære byer i Australien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Australien

Se de billigste flyrejser til Australien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnMelbourne26t. 10min.8.097 kr.
KøbenhavnSydney22t. 05min.8.304 kr.
KøbenhavnPerth23t. 30min.8.738 kr.
BillundSydney30t. 25min.10.144 kr.
KøbenhavnAdelaide28t. 35min.10.261 kr.
KøbenhavnBrisbane31t. 10min.10.654 kr.
KøbenhavnCairns53t. 45min.14.582 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Australien

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Australien?

Det er ikke muligt at rejse direkte til Australien fra Danmark, og alt afhængigt af hvor i landet du skal hen, er minimum to mellemlandinger at forvente. Nogle af de flyselskaber der flyver ruten er Brussels Airlines, Etihad Airways, British Airways, Cathay Pacific, Qantas m.fl.

Hvilken årstid skal man rejse til Australien?

Højsæsonen Down Under falder på samme tid som den australske sommer – hvor vi i Danmark har vinter. Hvis du planlægger din rejse til Australien i denne periode vil du dog formentlig også opleve en stigning i priser med fly og hotel. På grund af landets størrelse er der dog ikke nogen bestemt sæson, der nødvendigvis er bedst at rejse i – når vejret er tempereret mod nord er den sydlige del af landet køligere. Hvis du bestiller fly til Australien i vinterperioden er den nordlige del af landet derfor ideelt, mens du kan risikere gråvejr i byer som Sydney og Melbourne. Det er derfor vigtigt at tage de regionale årstider i betragtning, når du planlægger din rejse til Australien.

Hvor lang tid tager det at rejse til Australien?

Grundet den lange distance og ingen direkte forbindelser fra Danmark, skal du forvente en rejsetid på over 20 timer.

Kan man rejse til Australien uden pas eller visum?

Der er påkrævet visum ved indrejse til Australien. Så når billetten er købt skal du finde ud af hvilken type visum du skal søge, det kan du få hjælp til på UM.dk. Langt de fleste typer af visum kan der ansøges om online og godkendes meget hurtigt.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Australien

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Australien?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Australien med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Australien?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Australien, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Australien, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Australien med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Australien på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Australien?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Australien. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Australien lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Australien er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Australien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.