Billeje i Australien

Leder du efter billig biludlejning i Australien? Så søg her!

Sydney, NSW, Australien
26. aug. — 2. sep.
Samme aflevering
Sydney, NSW, Australien
fre. 26.8
Middag
fre. 2.9
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Australien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Australien
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

9 kr./dag

24 aug. - 31 aug.
BMW X1
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

60 kr./dag

24 aug. - 31 aug.
Audi Q3
Jeep Renegade
eller lignende SUV
Op til 2 passagerer

106 kr./dag

24 aug. - 31 aug.
Jeep Renegade
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

8 kr./dag

25 aug. - 1 sep.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

8 kr./dag

25 aug. - 1 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

8 kr./dag

25 aug. - 1 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

8 kr./dag

25 aug. - 1 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

27 kr./dag

25 aug. - 1 sep.
Opel Corsa
Audi Q7
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

103 kr./dag

24 sep. - 7 okt.
Audi Q7

Oplysninger om billeje i Australien

Lej en bil i Australien, hvis du drømmer om en ferie med total bevægelsesfrihed. At leje en bil 'down under' er et populært valg blandt turister og besøgende, da det giver mulighed for at opleve dele af landet, som ellers ikke er tilgængelige med offentlig transport. I Australien kører de i venstre side af vejen, hvilket kræver lidt tilvænning hvis du ikke har prøvet det før. Det er også lovpligtigt at du altid har dit kørekort på dig under kørslen. Det er heller ikke lovligt at bruge hornet med mindre det er for at advare andre bilister, cyklister eller fodgængere. Når du lejer en bil i Australien skal du også huske på at det er ulovligt at parkere i retning af modkørende trafik; dette kan medføre en bøde. Derudover er det heller ikke lovligt at foretage en u-vending ved trafiklys.

Når du vælger at køre i en udlejningsbil i Australien, skal du være i besiddelse af et internationalt kørekort, samt et gyldigt pas. Derudover skal du i langt de fleste tilfælde også have et kreditkort, hvorpå der bliver trukket depositum for bilen. Vær opmærksom på, at alle tre skal have samme navn registreret, så har du for nylig skiftet navn, skal alle dokumenter være opdaterede med dette. De fleste biludlejningsfirmaer i Australien kræver, at du er fyldt 21 år, nogle at du er fyldt 25 år ved udlejningstidspunktet. Er du under 25 år, eller har du været i besiddelse af dit kørekort i mindre end fem år, kan der forekomme ekstra gebyrer ved biludlejning i Australien. Dette dækker ekstra forsikring, og i visse tilfælde et større depositum. Der kan også være begrænsninger på hvilke biler du må leje.

Australien er et stort land, hvor man hurtigt kan komme ud på længere køreture hvis man tager på eventyr. Disse strækninger er ofte ligetil at køre, og er du udenfor de større byer er trafik ofte ikke et problem. Du finder mest trafik omkring de større byer som Brisbane, Sydney, Adelaide og Perth. Du vil især opleve trafik i Sydney og Melbourne. I sidstnævnte by er det især i områderne omkring Southbank, Richmond, St. Kilda og Toorak Road gennem Camberwell, at du kan opleve meget trafik i myldretiden. Byen er dog godt forbundet via den offentlige transport og med et specielt kort kan du tanke op til betaling af turen. Sydney er en by med flere store festivaller, hvor dele af byen kan være spærret af. I oktober under Labour Day Weekend er der flere fester i de centrale dele af byen, hvor det kan være smart at benytte den offentlige transport eller bevæge dig til fods i de mere centrale dele af byen.

En af de mest populære veje for besøgende eller lokale på roadtrip er Great Ocean Road, der strækker sig mellem Torquay og Allanford langs Victorias kyst. For mange besøgende som kører i lejebil i Australien starter turen i den charmerende by Torquay og videre gennem Great Otway National Park samt Tower Hill Wildlife Reserve. Hvis du gerne vil besøge de hvide sandstrande på vejen, er den sydlige kyst gennem New South Wales et godt valg for dig. Ruten går fra Sydney til Kiama, men hvis du efter turens afslutning ikke har fået nok kan du fra Kiama fortsætte til Jervis Bay og Hyams Beach langs kysten.


Find billig billeje i Australien

Find den lejebil i Australien, der passer til dine behov

Biler i Lille

199 kr. - 622 kr.

Alle biltyper

271 kr. - 789 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Australien er 302 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Australien er i oktober. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 199 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Australien. I Australien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Australien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Australien er 351 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Australien er i februar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 235 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Australien. I Australien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Australien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Australien er 433 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Australien er i maj. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 318 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Australien. I Australien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Australien er 418 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Australien er i februar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 246 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Australien. I Australien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Australien.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

27 kr./dag

25 aug. - 1 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

60 kr./dag

24 aug. - 31 aug.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

8 kr./dag

25 aug. - 1 sep.
Volkswagen Polo

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Australien

Nærliggende attraktioner:

Hyde Park8,1 km

Nærliggende attraktioner:

Hyde Park712,4 km

Nærliggende attraktioner:

Hyde Park742,7 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Australien

Herunder vises de mest populære hoteller i Australien

Billeje i Australien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Australien, så du er klar til næste rejse.

Hvis du planlægger at leje en bil i Australien, anbefaler vi at du booker med Sixt, et af de mest populære biludlejningssteder i landet. Den sidste måned har 40% af vores brugere valgt Sixt til deres biludlejningsbehov. Firmaet har også en kundetilfredshedsrate på 7,9 ud af 10 fra 83 anmeldere.

Thrifty har flere biludlejningssteder i Australien end nogen andre firmaer. Med 359 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Thrifty? Sydney er den mest populære by at besøge i Australien, og Thrifty har 8 biludlejningssteder.

Billister i Australien, inklusive billister fra andre lande, skal køre i venstre side af vejen. Husk, at det både er en overtrædelse af færdselsloven og kan føre til alvorlige ulykker, hvis du kører i den forkerte side.

Australien blev rangeret som nr. 41 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Australien en bedømmelse på 4,7 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Australien kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Australien er 0,05%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Australien kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Bemærk, at man i Australien skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Den mest populære biltype at leje i Australien er en SUV. 22% af vores brugere valgte denne biltype til deres rejse til Australien. Hvis en SUV passer til dine behov under opholdet, kan du forvente at betale omkring 185 kr. om dagen i leje. Husk, at priserne kan variere afhængigt af den by, du besøger, og det biludlejningsfirma, du vælger.

I gennemsnit var prisen på benzin i Australien i sidste uge 8,88 kr. pr. liter. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Australien, har Algeriet nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,35 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,86 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.


Biludlejning i populære regioner i Australien

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Australien

Se flere lejebiler i Det sydlige Stillehav

Find billige udlejningsbiler i Det sydlige Stillehav

Kom i gang med at planlægge din rejse til Australien


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Australien ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Australien. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Australien med gratis afbestillig.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Australien med fair brændstofregler.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Australien.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Australien på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.