Billeje i Australien

Leder du efter billig biludlejning i Australien? Så søg her!

Sydney, NSW, Australien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Sydney, NSW, Australien
tor. 5.10
Middag
tor. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Australien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Australien

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Australien?

De billigste udlejningsbiler i Australien kan normalt findes gennem Bargain Car Rentals. Når du booker hos Bargain Car Rentals, kan du være heldig at finde priser på helt ned til 160 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Australien er 321 kr./dag.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Australien?

Hvis du planlægger at leje en bil i Australien, anbefaler vi at du booker med Bargain Car Rentals, et af de mest populære biludlejningssteder i landet. Den sidste måned har 37% af vores brugere valgt Bargain Car Rentals til deres biludlejningsbehov. Firmaet har også en kundetilfredshedsrate på 8,1 ud af 10 fra 21 anmeldere.

Hvilket udlejningsbureau i Australien har flest biludlejningssteder?

Thrifty har flere biludlejningssteder i Australien end nogen andre firmaer. Med 364 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Thrifty? Sydney er den mest populære by at besøge i Australien, og Thrifty har 8 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Australien?

Den mest populære biltype at leje i Australien er en SUV. 36% af vores brugere valgte denne biltype til deres rejse til Australien. Hvis en SUV passer til dine behov under opholdet, kan du forvente at betale omkring 574 kr. om dagen i leje. Husk, at priserne kan variere afhængigt af den by, du besøger, og det biludlejningsfirma, du vælger.

Bedste tilbud på lejebiler i Australien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Australien
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

148 kr./dag

24 okt. - 30 okt.
Peugeot 208
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

161 kr./dag

15 okt. - 25 okt.
Opel Corsa
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

164 kr./dag

1 nov. - 10 nov.
Ford Focus
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

171 kr./dag

24 okt. - 30 okt.
Opel Corsa
Mitsubishi Lancer
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

179 kr./dag

15 okt. - 25 okt.
Mitsubishi Lancer
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

182 kr./dag

1 nov. - 10 nov.
Mazda CX-3
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

199 kr./dag

24 okt. - 30 okt.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

210 kr./dag

24 okt. - 30 okt.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

237 kr./dag

15 okt. - 25 okt.
Volkswagen Polo

Oplysninger om billeje i Australien

Har Australien nogle unikke færdselslove?

Lej en bil i Australien, hvis du drømmer om en ferie med total bevægelsesfrihed. At leje en bil 'down under' er et populært valg blandt turister og besøgende, da det giver mulighed for at opleve dele af landet, som ellers ikke er tilgængelige med offentlig transport. I Australien kører de i venstre side af vejen, hvilket kræver lidt tilvænning hvis du ikke har prøvet det før. Det er også lovpligtigt at du altid har dit kørekort på dig under kørslen. Det er heller ikke lovligt at bruge hornet med mindre det er for at advare andre bilister, cyklister eller fodgængere. Når du lejer en bil i Australien skal du også huske på at det er ulovligt at parkere i retning af modkørende trafik; dette kan medføre en bøde. Derudover er det heller ikke lovligt at foretage en u-vending ved trafiklys.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Australien?

Når du vælger at køre i en udlejningsbil i Australien, skal du være i besiddelse af et internationalt kørekort, samt et gyldigt pas. Derudover skal du i langt de fleste tilfælde også have et kreditkort, hvorpå der bliver trukket depositum for bilen. Vær opmærksom på, at alle tre skal have samme navn registreret, så har du for nylig skiftet navn, skal alle dokumenter være opdaterede med dette. De fleste biludlejningsfirmaer i Australien kræver, at du er fyldt 21 år, nogle at du er fyldt 25 år ved udlejningstidspunktet. Er du under 25 år, eller har du været i besiddelse af dit kørekort i mindre end fem år, kan der forekomme ekstra gebyrer ved biludlejning i Australien. Dette dækker ekstra forsikring, og i visse tilfælde et større depositum. Der kan også være begrænsninger på hvilke biler du må leje.

Hvilke områder i Australien har mest trafik?

Australien er et stort land, hvor man hurtigt kan komme ud på længere køreture hvis man tager på eventyr. Disse strækninger er ofte ligetil at køre, og er du udenfor de større byer er trafik ofte ikke et problem. Du finder mest trafik omkring de større byer som Brisbane, Sydney, Adelaide og Perth. Du vil især opleve trafik i Sydney og Melbourne. I sidstnævnte by er det især i områderne omkring Southbank, Richmond, St. Kilda og Toorak Road gennem Camberwell, at du kan opleve meget trafik i myldretiden. Byen er dog godt forbundet via den offentlige transport og med et specielt kort kan du tanke op til betaling af turen. Sydney er en by med flere store festivaller, hvor dele af byen kan være spærret af. I oktober under Labour Day Weekend er der flere fester i de centrale dele af byen, hvor det kan være smart at benytte den offentlige transport eller bevæge dig til fods i de mere centrale dele af byen.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Australien?

En af de mest populære veje for besøgende eller lokale på roadtrip er Great Ocean Road, der strækker sig mellem Torquay og Allanford langs Victorias kyst. For mange besøgende som kører i lejebil i Australien starter turen i den charmerende by Torquay og videre gennem Great Otway National Park samt Tower Hill Wildlife Reserve. Hvis du gerne vil besøge de hvide sandstrande på vejen, er den sydlige kyst gennem New South Wales et godt valg for dig. Ruten går fra Sydney til Kiama, men hvis du efter turens afslutning ikke har fået nok kan du fra Kiama fortsætte til Jervis Bay og Hyams Beach langs kysten.


Find billig billeje i Australien

Find den lejebil i Australien, der passer til dine behov

Lille

210 kr. - 538 kr.

Alle biltyper

303 kr. - 792 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Australien er 320 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Australien er i juni. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 210 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Australien. I Australien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Australien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Australien er 470 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Australien er i september. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 234 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Australien. I Australien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Australien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Australien er 557 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Australien er i maj. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 307 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Australien. I Australien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Australien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Australien er 516 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Australien er i oktober. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 271 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Australien. I Australien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Australien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Australien er 395 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Australien er i november. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 259 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Australien. I Australien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Australien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Australien er 364 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Australien er i juli. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 405 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Australien. I Australien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

148 kr./dag

24 okt. - 30 okt.
Peugeot 208
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

161 kr./dag

15 okt. - 25 okt.
Opel Corsa
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

164 kr./dag

1 nov. - 10 nov.
Ford Focus

Biludlejningsfirmaer i Australien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Australien

Thrifty

364 kontorer

Firefly

276 kontorer

Hertz

265 kontorer

keddy by Europcar

199 kontorer

Sunnycars

195 kontorer

Avis

184 kontorer

Budget

169 kontorer

Sixt

158 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Australien

Nærliggende attraktioner:

Hyde Park8,1 km
Australia Square8,8 km
Uluru2161,3 km

Nærliggende attraktioner:

Hyde Park712,4 km
Australia Square712,7 km
Uluru1889,3 km

Nærliggende attraktioner:

Australia Square741,9 km
Hyde Park742,7 km
Uluru2207,7 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Australien

Herunder vises de mest populære hoteller i Australien

Billeje i Australien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Australien, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Australien?

Billister i Australien, inklusive billister fra andre lande, skal køre i venstre side af vejen. Husk, at det både er en overtrædelse af færdselsloven og kan føre til alvorlige ulykker, hvis du kører i den forkerte side.

Hvor gode er vejene i Australien?

Australien blev rangeret som nr. 41 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Australien en bedømmelse på 4,7 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Australien kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Hvad er promillegrænsen i Australien?

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Australien er 0,05%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Australien kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Bemærk, at man i Australien skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvor meget koster benzin i Australien?

I gennemsnit var prisen på benzin i Australien i sidste uge 8,57 kr. pr. liter. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Australien, har Kuwait nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,41 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,87 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Australien?

Priser for biler i Australien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Australien?

Fra september 2023 er der 2.963 udbydere at vælge mellem for biler i Australien.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Australien?

Blandt forskellige lande, herunder Australien, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Australien?

For at leje en bil i Australien, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære regioner i Australien

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Australien

Biludlejning i populære byer i Australien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Australien

Biludlejning i populære lufthavne i Australien

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Australien

Se flere lejebiler i Det sydlige Stillehav

Find billige udlejningsbiler i Det sydlige Stillehav

Kom i gang med at planlægge din rejse til Australien


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Australien?

Du bør booke billeje i Australien ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Australien?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Australien. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Australien med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Australien med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Australien på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Australien med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Australien, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Australien.

Kan jeg søge efter billeje i Australien med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Australien på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Australien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.