Billeje i Proserpine, Australien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Proserpine, Australien

Proserpine, QLD, Australien
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
Proserpine, QLD, Australien
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Biludlejningsfirmaer i Proserpine

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Proserpine, Australien
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Proserpine, Australien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Hamilton Islands biludlejningsdisk

Biludlejning i Proserpine

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Proserpine for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Hertz, og Europcar er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Proserpine. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Proserpine, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Proserpine, Australien biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Proserpine har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Avis, Hertz og Firefly er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Proserpine, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Proserpine, Australien?

Rejsende, som lejer en bil i Proserpine, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Proserpine ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 110 km/t., og på motorvejen er den 110 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Proserpine, Australien i marts?

I marts er der normalt 290 mm nedbør i Proserpine og en gennemsnitstemperatur på 24 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Proserpine, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Temperaturerne i Proserpine i løbet af marts er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Proserpine om vejret i resten af Queensland?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Proserpine og rundt i Queensland eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 24 °C og ca. 187 mm regn i løbet af hele måneden.


Se flere lejebiler i Queensland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Brisbane, Cairns og Coolangatta i Queensland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Proserpine

  • Få den seneste informatiom om fly til Proserpine

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Proserpine