Billeje i Palma de Mallorca, Baleariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Palma de Mallorca, Baleariske Øer

Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Palma de Mallorca, Baleariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Palma de Mallorca, Baleariske Øer
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

24 kr./dag

13 okt. - 16 okt.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

20 kr./dag

31 aug. - 5 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

18 kr./dag

31 aug. - 8 sep.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

17 kr./dag

31 aug. - 8 sep.
Opel Corsa
Opel Meriva
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 4 passagerer

32 kr./dag

7 okt. - 18 okt.
Opel Meriva
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

22 kr./dag

13 okt. - 16 okt.
Mazda CX-3
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

21 kr./dag

31 aug. - 8 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

23 kr./dag

31 aug. - 8 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

19 kr./dag

31 aug. - 8 sep.
Opel Corsa

Vigtige oplysninger om billeje i Palma de Mallorca

Det er smukt og specielt at køre rundt på en ø med vand til alle sider. Det kan du opleve ved at benytte dig af billeje i Palma de Mallorca. Den populære ø i Middelhavet med hovedbyen Palma byder på mange udlejningsfirmaer, som hver især har fastsat en minimumsalder for biludlejning. Hos Centauro skal du eksempelvis være fyldt 21 år for at kunne booke en lejebil. Samtidig har firmaet også fastsat en maks. alder på 75 år. Derudover skal chauffører mellem 21-24 år betale et ekstra dagsgebyr på ca. 5 EUR (ca. 37 DKK). Vælger du til sammenligning udlejningsfirmaet Drivalia, er minimumsalderen ligeledes 21 år. Der skal unge bilister under 25 år også betale et ung-fører-gebyr på ca. 6.80 EUR (ca. 51 DKK) pr. dag. Hos begge udlejningsfirmaer er det desuden et krav, at du har haft kørekort i mindst et år. Lignende alderskrav stilles der hos de andre udbydere, hvad enten det er Budget, Dollar, Alamo, Sixt med flere.

Inden du fornøjer dig med billeje i Palma de Mallorca, er det en skjult pligt at kende trafik- og færdselsreglerne i Spanien. To vigtige ting er lette at huske, for de er nemlig ligesom i Danmark. Den maksimale promille ligger på maks. 0,5, og det ikke er lovligt at tale i håndholdt mobiltelefon. Du må til gengæld gerne benytte headset. I Palma de Mallorca kører de også i højre side af vejen, og du skal naturligvis være opmærksom på fartgrænserne, når du er afsted i din udlejningsbil. I byen må du maks. køre 50 km/t, mens du på motortrafikveje må køre maks. 90 km/t. Begiver du dig ud på motorvejen, må du maks. køre 120 km/t.

Det er fedt at kunne køre på ture, når du lejer en bil i Palma de Mallorca, men indimellem er der naturligvis brug for at parkere udlejningsbilen. I den forbindelse kan du parkere langs gaderne i centrum – dog med undtagelse af den gamle bydel, som er lukket for trafik. Du skal holde øje med de blå linjer, der indikerer, at der skal betales i en af p-automaterne. De hvidmalede linjer betyder til gengæld fri parkering, mens det ikke er lovligt at parkere ved de gule markeringer. Husk at holde øje med skiltningen.

Det er perfekt at gøre brug af billeje i Palma de Mallorca, så du kan komme ud i øens afkroge og opleve naturens forskelligheder. Coves del Drach på vestkysten er værd at køre efter. Det er en klippeformation med drypstenshuler, hvor der også er live-musik samt mulighed for at komme på bådtur. La Bodega Mallorca er også et oplagt sted at køre hen, da du her kan opleve vinmarker samt spisesteder og små barer med lokale retter og snacks.

På rejser er der ekstra god grund til at betale for fuld dækning i forbindelse med leje af bil. I hvert fald hvis du vil undgå at køre og være nervøs for, at der sker uheldige episoder i din billige lejebil. Du har naturligvis brug for en kasko-, ansvars- og tyveriforsikring, som også indgår i langt de fleste standardudlejninger. I den forbindelse er det optimalt at eliminere selvrisikoen, så du ikke skal have et beløb op af lommen, hvis der sker skader. Derudover skal du sikre dig, at genstande som glas, hjul og dæk er forsikret, da disse ting normalt skal betales for sig selv.

Danske kørekort er gældende i alle EU-lande og derfor kan du bruge dit i forbindelse med billeje i Palma de Mallorca.

Palma de Mallorca Lufthavn er stedet, hvor du kan hente og aflevere din lejebil. Der findes også andre muligheder i centrum.


Find billig billeje i Palma de Mallorca, Baleariske Øer

Find den lejebil i Palma de Mallorca, der passer til dine behov

Biler i Lille

47 kr. - 426 kr.

Alle biltyper

112 kr. - 845 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Palma de Mallorca, Spanien er 224 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Palma de Mallorca, Spanien er i november. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 47 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Palma de Mallorca.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Palma de Mallorca, Spanien er 372 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Palma de Mallorca, Spanien er i februar. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 135 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Palma de Mallorca.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Palma de Mallorca, Spanien er 649 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Palma de Mallorca, Spanien er i marts. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 234 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Palma de Mallorca, Spanien er 272 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Palma de Mallorca, Spanien er i februar. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 67 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Palma de Mallorca.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Palma de Mallorca, Spanien er 502 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Palma de Mallorca, Spanien er i november. Prisen er 90% lavere end resten af året og ligger på kun 55 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Palma de Mallorca.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Palma de Mallorca, Spanien er 845 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Palma de Mallorca, Spanien er i oktober. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 638 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 46% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Palma de Mallorca, Spanien er 449 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Palma de Mallorca, Spanien er i marts. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 305 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

18 kr./dag

31 aug. - 8 sep.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

17 kr./dag

31 aug. - 8 sep.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Palma de Mallorca

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Palma de Mallorca, Baleariske Øer
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

9,3

Value

9,3
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

7,9

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

5,7

Value

7,4
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,1

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,7

Value

5,5
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,9

Comfort

4,9

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

4,4

Value

4,9
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,0
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

2,0
6 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Palma de Mallorca

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Palma de Mallorca

Det mest populære bureau

Record Go

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

111 kr.

Den mest populære model

Ford Fiesta
Det mest populære biludlejningsbureau i Palma de Mallorca, der er fundet på momondo i denne måned, er Record Go. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er CLICK RENT og Ok Mobility
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Palma de Mallorca i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Palma de Mallorca er 111 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 296 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Palma de Mallorca i de seneste 7 dage er Ford Fiesta. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Palma de Mallorca

Nærliggende attraktioner:

Playa de Palma2,0 km
Cala Major Beach10,7 km

Nærliggende attraktioner:

Playa de Palma56,7 km
Cala Major Beach66,4 km

Nærliggende attraktioner:

Cala Major Beach2,6 km
Playa de Palma8,9 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Palma de Mallorca

Herunder vises de mest populære hoteller i Palma de Mallorca

Kørsel i lejebil i Palma de Mallorca – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Palma de Mallorca, så du er klar til næste rejse.

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 385 kr. for at leje en bil i september i Palma de Mallorca. Et særligt godt tilbud vil være omkring 139 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Palma de Mallorca indtil videre. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Palma de Mallorca i september fandt en gennemsnitspris på 439 kr.. De fandt priser helt ned til 87 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Palma de Mallorca hos Amigos Car Rental, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 9 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Palma de Mallorca gennem Amigos Car Rental er 117 kr./dag.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Palma de Mallorca biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Palma de Mallorca tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

I september måned i Palma de Mallorca ligger temperaturerne omkring 20 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 70 mm i gennemsnit i september måned i Palma de Mallorca gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Palma de Mallorca koster 261 kr./dag i gennemsnit.

Ok Mobility er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Palma de Mallorca, Spanien. På de 6 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 343 kr. i Palma de Mallorca, Spanien.

Hastighedsbegrænsningen i Palma de Mallorca er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Palma de Mallorca har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Palma de Mallorca, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Palma de Mallorca i august måned, bør forvente temperaturer på omkring 26 °C og ca. 10 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Klimaet i Baleariske Øer i august er normalt 25 °C med en forventet nedbør på 10 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Palma de Mallorca til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Palma de Mallorca

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Palma de Mallorca

Se flere lejebiler i Spanien

Find billige udlejningsbiler i Spanien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Palma de Mallorca


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Palma de Mallorca, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Palma de Mallorca. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Palma de Mallorca med gratis afbestillig.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Palma de Mallorca på momondo.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Palma de Mallorca.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Palma de Mallorca.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.