Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Palma de Mallorca, Baleariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Palma de Mallorca, Baleariske Øer

Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
26. mar. — 2. apr.
Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Palma de Mallorca

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Palma de Mallorca

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Palma de Mallorca?

De billigste udlejningsbiler i Palma de Mallorca kan normalt findes gennem Amigos Car Rental. Når du booker hos Amigos Car Rental, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 9 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Palma de Mallorca er 111 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Palma de Mallorca har flest lokationer?

Ok Mobility har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Palma de Mallorca, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Palma de Mallorca?

Den mest populære bil at leje in Palma de Mallorca blandt momondo-brugere er Nissan Juke, efterfulgt af Jeep Renegade. Vores brugere har set tilbud på Nissan Juke in Palma de Mallorca for 168 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 28 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 254 kr. om dagen for at leje en Jeep Renegade in Palma de Mallorca, selvom du kan finde priser på helt ned til 65 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Palma de Mallorca, Baleariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Palma de Mallorca, Baleariske Øer
Economy103 kr./dag
Lille mellemklasse110 kr./dag
Stor mellemklasse129 kr./dag
Mini101 kr./dag
Kompakt SUV104 kr./dag
Mellemstor SUV129 kr./dag
Leverandørvalg153 kr./dag
Standard SUV208 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Palma de Mallorca

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Palma de Mallorca?

Det er smukt og specielt at køre rundt på en ø med vand til alle sider. Det kan du opleve ved at benytte dig af billeje i Palma de Mallorca. Den populære ø i Middelhavet med hovedbyen Palma byder på mange udlejningsfirmaer, som hver især har fastsat en minimumsalder for biludlejning. Hos Centauro skal du eksempelvis være fyldt 21 år for at kunne booke en lejebil. Samtidig har firmaet også fastsat en maks. alder på 75 år. Derudover skal chauffører mellem 21-24 år betale et ekstra dagsgebyr på ca. 5 EUR (ca. 37 DKK). Vælger du til sammenligning udlejningsfirmaet Drivalia, er minimumsalderen ligeledes 21 år. Der skal unge bilister under 25 år også betale et ung-fører-gebyr på ca. 6.80 EUR (ca. 51 DKK) pr. dag. Hos begge udlejningsfirmaer er det desuden et krav, at du har haft kørekort i mindst et år. Lignende alderskrav stilles der hos de andre udbydere, hvad enten det er Budget, Dollar, Alamo, Sixt med flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Inden du fornøjer dig med billeje i Palma de Mallorca, er det en skjult pligt at kende trafik- og færdselsreglerne i Spanien. To vigtige ting er lette at huske, for de er nemlig ligesom i Danmark. Den maksimale promille ligger på maks. 0,5, og det ikke er lovligt at tale i håndholdt mobiltelefon. Du må til gengæld gerne benytte headset. I Palma de Mallorca kører de også i højre side af vejen, og du skal naturligvis være opmærksom på fartgrænserne, når du er afsted i din udlejningsbil. I byen må du maks. køre 50 km/t, mens du på motortrafikveje må køre maks. 90 km/t. Begiver du dig ud på motorvejen, må du maks. køre 120 km/t.

Parkering

Det er fedt at kunne køre på ture, når du lejer en bil i Palma de Mallorca, men indimellem er der naturligvis brug for at parkere udlejningsbilen. I den forbindelse kan du parkere langs gaderne i centrum – dog med undtagelse af den gamle bydel, som er lukket for trafik. Du skal holde øje med de blå linjer, der indikerer, at der skal betales i en af p-automaterne. De hvidmalede linjer betyder til gengæld fri parkering, mens det ikke er lovligt at parkere ved de gule markeringer. Husk at holde øje med skiltningen.

Udflugtsmål i og omkring Palma de Mallorca

Det er perfekt at gøre brug af billeje i Palma de Mallorca, så du kan komme ud i øens afkroge og opleve naturens forskelligheder. Coves del Drach på vestkysten er værd at køre efter. Det er en klippeformation med drypstenshuler, hvor der også er live-musik samt mulighed for at komme på bådtur. La Bodega Mallorca er også et oplagt sted at køre hen, da du her kan opleve vinmarker samt spisesteder og små barer med lokale retter og snacks.

Hvilke forsikringer skal man have?

På rejser er der ekstra god grund til at betale for fuld dækning i forbindelse med leje af bil. I hvert fald hvis du vil undgå at køre og være nervøs for, at der sker uheldige episoder i din billige lejebil. Du har naturligvis brug for en kasko-, ansvars- og tyveriforsikring, som også indgår i langt de fleste standardudlejninger. I den forbindelse er det optimalt at eliminere selvrisikoen, så du ikke skal have et beløb op af lommen, hvis der sker skader. Derudover skal du sikre dig, at genstande som glas, hjul og dæk er forsikret, da disse ting normalt skal betales for sig selv.

Kan man bruge sit danske kørekort i Palma de Mallorca, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er gældende i alle EU-lande og derfor kan du bruge dit i forbindelse med billeje i Palma de Mallorca.

Hvor i Palma de Mallorca kan man hente og aflevere sin lejebil?

Palma de Mallorca Lufthavn er stedet, hvor du kan hente og aflevere din lejebil. Der findes også andre muligheder i centrum.


Find billig billeje i Palma de Mallorca, Baleariske Øer

Find den lejebil i Palma de Mallorca, der passer til dine behov

Lille biler

68 kr. - 320 kr.

Alle biltyper

118 kr. - 477 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Palma de Mallorca, Spanien er 189 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Palma de Mallorca, Spanien er i november. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 68 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Palma de Mallorca.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Palma de Mallorca, Spanien er 307 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Palma de Mallorca, Spanien er i januar. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 128 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Palma de Mallorca.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Palma de Mallorca, Spanien er 638 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Palma de Mallorca, Spanien er i december. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 171 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 50% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Palma de Mallorca, Spanien er 260 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Palma de Mallorca, Spanien er i november. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 121 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Palma de Mallorca.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Palma de Mallorca, Spanien er 562 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Palma de Mallorca, Spanien er i december. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 176 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Palma de Mallorca, Spanien er 719 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Palma de Mallorca, Spanien er i december. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 151 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 56% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Palma de Mallorca, Spanien er 343 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Palma de Mallorca, Spanien er i november. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 102 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

101 kr./dag

20 apr. - 23 apr.
Volkswagen up!
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

103 kr./dag

20 apr. - 23 apr.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Palma de Mallorca

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Palma de Mallorca, Baleariske Øer

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,4

Comfort

9,3

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,3

Value

7,8

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

5,3

Value

8,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

7,8

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,3

Value

7,3

Ok Mobility

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,0

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

5,5

Value

6,5

CLICK RENT

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,0

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

5,8

Value

6,4

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,3

Value

5,3

Goldcar Rental SP

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,6

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

5,6

Value

4,5

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

5,9

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

4,7

Value

5,4

Hurtige fakta om biludlejning i Palma de Mallorca

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Palma de Mallorca

Det mest populære bureau

Record Go

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

67 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Palma de Mallorca, der er fundet på momondo i denne måned, er Record Go. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Goldcar Rental SP og CLICK RENT
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Palma de Mallorca i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Palma de Mallorca er 67 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 237 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Palma de Mallorca i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Citroen C1 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Palma de Mallorca

Nærliggende attraktioner:

Playa de Palma2,0 km
Cala Major Beach10,7 km

Nærliggende attraktioner:

Cala Major Beach2,6 km
Playa de Palma8,9 km

Nærliggende attraktioner:

Playa de Palma56,7 km
Cala Major Beach66,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Palma de Mallorca

Herunder vises de mest populære hoteller i Palma de Mallorca
Hotel Victoria Gran Meliá

Hotel Victoria Gran Meliá

Avenida Joan Miro 21, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

2,2 km fra centrum

Iberostar Selection Llaut Palma- Adults Only

Iberostar Selection Llaut Palma- Adults Only

Avenida America 2, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

10,7 km fra centrum

Nixe Palace

Nixe Palace

Avenida Joan Miro 269, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

4,1 km fra centrum

Iberostar Selection Playa de Palma

Iberostar Selection Playa de Palma

Marbella, 36, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

9,1 km fra centrum

Melia Palma Bay

Melia Palma Bay

Calle Felicia Fuster 4, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

1,5 km fra centrum

Catalonia Majorica Hotel

Catalonia Majorica Hotel

Garita 3, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

2,8 km fra centrum

Hotel Joan Miró Museum

Hotel Joan Miró Museum

Carrer de Bartomeu Fons, 8, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

3,8 km fra centrum

Alua Leo

Alua Leo

C/ Manuela de Los Herreros nº12, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

7,6 km fra centrum

Js Palma Stay Adults Only

Js Palma Stay Adults Only

C/ Pins, 26, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

6,5 km fra centrum

Hipotels Playa de Palma Palace

Hipotels Playa de Palma Palace

7600 Avd. Fra Joan Llabres Playa De Palma, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

10,5 km fra centrum

Hotel Palladium

Hotel Palladium

Paseo Mallorca, 40, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

0,8 km fra centrum

Hotel Palma Bellver Affiliated by Meliá

Hotel Palma Bellver Affiliated by Meliá

Paseo Maritimo 11, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

1,7 km fra centrum

Hotel Java

Hotel Java

Carrer de Goleta, 7, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

7,7 km fra centrum

Concepció by Nobis, Palma, a Member by Design Hotels

Concepció by Nobis, Palma, a Member by Design Hotels

Carrer De La Concepció 34, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

0,7 km fra centrum

Hotel Almudaina

Hotel Almudaina

Avenida Jaime III, 9, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

0,5 km fra centrum

Aparthotel Fontanellas Playa

Aparthotel Fontanellas Playa

7610 Calle Caravel La Playa De Palma, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

7,7 km fra centrum

HM Tropical

HM Tropical

Carrer Marbella, 16, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

8,4 km fra centrum

Isla Mallorca & Spa

Isla Mallorca & Spa

Pilar Juncosa, 7, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

1,9 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Palma de Mallorca – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Palma de Mallorca, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Palma de Mallorca, Spanien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Palma de Mallorca biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Palma de Mallorca tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Palma de Mallorca i april måned?

I april måned i Palma de Mallorca ligger temperaturerne omkring 18 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 30 mm i gennemsnit i april måned i Palma de Mallorca gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Palma de Mallorca koster 242 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Palma de Mallorca, Spanien?

Hastighedsbegrænsningen i Palma de Mallorca er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Palma de Mallorca har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Palma de Mallorca, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volkswagen T-Cross in Palma de Mallorca?

Hvordan er vejret i Palma de Mallorca, Spanien i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Palma de Mallorca i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 30 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Palma de Mallorca om vejret i resten af Baleariske Øer?

Klimaet i Baleariske Øer i marts er normalt 13 °C med en forventet nedbør på 35 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Palma de Mallorca til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Palma de Mallorca?

Priser for biler i Palma de Mallorca blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Palma de Mallorca?

Der er 90 udbydere for biler i Palma de Mallorca fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Palma de Mallorca?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Palma de Mallorca. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Palma de Mallorca?

For at leje en bil i Palma de Mallorca, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Palma de Mallorca?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Palma de Mallorca, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Palma de Mallorca?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Palma de Mallorca. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Palma de Mallorca med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Palma de Mallorca med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Palma de Mallorca på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Palma de Mallorca på momondo.

Kan jeg finde billeje i Palma de Mallorca, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Palma de Mallorca.

Kan jeg søge efter billeje i Palma de Mallorca med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Palma de Mallorca.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Palma de Mallorca på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Palma de Mallorca


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo