Lej en bil i Palma de Mallorca, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Palma de Mallorca, Spanien

Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Palma de Mallorca, Spanien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

29 kr. - 160 kr.

Alle biltyper

67 kr. - 403 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Palma de Mallorca, Spanien, er 101 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Palma de Mallorca, Spanien, er i november. Prisen er 72% lavere end resten af året og ligger på kun 29 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Palma de Mallorca.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Palma de Mallorca, Spanien, er 187 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Palma de Mallorca, Spanien, er i marts. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 76 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Palma de Mallorca.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Palma de Mallorca, Spanien, er 314 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Palma de Mallorca, Spanien, er i december. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 233 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Palma de Mallorca.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Palma de Mallorca, Spanien, er 134 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Palma de Mallorca, Spanien, er i marts. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 33 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Palma de Mallorca.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Palma de Mallorca, Spanien, er 216 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Palma de Mallorca, Spanien, er i november. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 47 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Palma de Mallorca.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Palma de Mallorca, Spanien, er 286 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Palma de Mallorca, Spanien, er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 382 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Palma de Mallorca.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Palma de Mallorca, Spanien, er 202 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Palma de Mallorca, Spanien, er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 272 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Palma de Mallorca.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Record Go

190 kr./dag

15 aug – 26 aug
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Record Go

196 kr./dag

15 aug – 26 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Record Go

197 kr./dag

15 aug – 26 aug
Kia Rio Hatchback

Biludlejningsfirmaer i Palma de Mallorca

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Palma de Mallorca, Spanien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

9,5

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,3

Valuta for pengerne

8,7
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

7,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

9,3

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

8,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,0

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

8,0

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Playa de Palma2,0 km
Cala Major Beach10,7 km

Nærliggende attraktioner:

Cala Major Beach2,6 km
Playa de Palma8,9 km

Nærliggende attraktioner:

Cala Major Beach2,5 km
Playa de Palma8,9 km

Information om din rejse til Palma de Mallorca

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Palma de Mallorca?

Det er smukt og specielt at køre rundt på en ø med vand til alle sider. Det kan du opleve ved at benytte dig af billeje i Palma de Mallorca. Den populære ø i Middelhavet med hovedbyen Palma byder på mange udlejningsfirmaer, som hver især har fastsat en minimumsalder for biludlejning. Hos Centauro skal du eksempelvis være fyldt 21 år for at kunne booke en lejebil. Samtidig har firmaet også fastsat en maks. alder på 75 år. Derudover skal chauffører mellem 21-24 år betale et ekstra dagsgebyr på ca. 5 EUR (ca. 37 DKK). Vælger du til sammenligning udlejningsfirmaet Drivalia, er minimumsalderen ligeledes 21 år. Der skal unge bilister under 25 år også betale et ung-fører-gebyr på ca. 6.80 EUR (ca. 51 DKK) pr. dag. Hos begge udlejningsfirmaer er det desuden et krav, at du har haft kørekort i mindst et år. Lignende alderskrav stilles der hos de andre udbydere, hvad enten det er Budget, Dollar, Alamo, Sixt med flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Inden du fornøjer dig med billeje i Palma de Mallorca, er det en skjult pligt at kende trafik- og færdselsreglerne i Spanien. To vigtige ting er lette at huske, for de er nemlig ligesom i Danmark. Den maksimale promille ligger på maks. 0,5, og det ikke er lovligt at tale i håndholdt mobiltelefon. Du må til gengæld gerne benytte headset. I Palma de Mallorca kører de også i højre side af vejen, og du skal naturligvis være opmærksom på fartgrænserne, når du er afsted i din udlejningsbil. I byen må du maks. køre 50 km/t, mens du på motortrafikveje må køre maks. 90 km/t. Begiver du dig ud på motorvejen, må du maks. køre 120 km/t.

Parkering

Det er fedt at kunne køre på ture, når du lejer en bil i Palma de Mallorca, men indimellem er der naturligvis brug for at parkere udlejningsbilen. I den forbindelse kan du parkere langs gaderne i centrum – dog med undtagelse af den gamle bydel, som er lukket for trafik. Du skal holde øje med de blå linjer, der indikerer, at der skal betales i en af p-automaterne. De hvidmalede linjer betyder til gengæld fri parkering, mens det ikke er lovligt at parkere ved de gule markeringer. Husk at holde øje med skiltningen.

Udflugtsmål i og omkring Palma de Mallorca

Det er perfekt at gøre brug af billeje i Palma de Mallorca, så du kan komme ud i øens afkroge og opleve naturens forskelligheder. Coves del Drach på vestkysten er værd at køre efter. Det er en klippeformation med drypstenshuler, hvor der også er live-musik samt mulighed for at komme på bådtur. La Bodega Mallorca er også et oplagt sted at køre hen, da du her kan opleve vinmarker samt spisesteder og små barer med lokale retter og snacks.

Hvilke forsikringer skal man have?

På rejser er der ekstra god grund til at betale for fuld dækning i forbindelse med leje af bil. I hvert fald hvis du vil undgå at køre og være nervøs for, at der sker uheldige episoder i din billige lejebil. Du har naturligvis brug for en kasko-, ansvars- og tyveriforsikring, som også indgår i langt de fleste standardudlejninger. I den forbindelse er det optimalt at eliminere selvrisikoen, så du ikke skal have et beløb op af lommen, hvis der sker skader. Derudover skal du sikre dig, at genstande som glas, hjul og dæk er forsikret, da disse ting normalt skal betales for sig selv.

Kan man bruge sit danske kørekort i Palma de Mallorca, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er gældende i alle EU-lande og derfor kan du bruge dit i forbindelse med billeje i Palma de Mallorca.

Hvor i Palma de Mallorca kan man hente og aflevere sin lejebil?

Palma de Mallorca Lufthavn er stedet, hvor du kan hente og aflevere din lejebil. Der findes også andre muligheder i centrum. (Priser tjekket 27/09/2018).


Afstanden fra Palma de Mallorca, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Palma de Mallorcas biludlejningsdisk

Biludlejning i Palma de Mallorca

Indtil videre har der i juli været 2.078 søgninger på biludlejning i Palma de Mallorca på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Palma de Mallorca for at reducere spredningen af COVID-19?

Dollar, Enterprise, og Thrifty er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Palma de Mallorca. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Palma de Mallorca, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Palma de Mallorca, Spanien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Palma de Mallorca biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Palma de Mallorca tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Palma de Mallorca i august måned?

I august måned i Palma de Mallorca ligger temperaturerne omkring 23 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 50 mm i gennemsnit i august måned i Palma de Mallorca gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Palma de Mallorca koster 326 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Palma de Mallorca har flest biludlejningssteder?

OK RENT A CAR er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Palma de Mallorca, Spanien. På de 6 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 85 kr. i Palma de Mallorca, Spanien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Palma de Mallorca, Spanien?

Hastighedsbegrænsningen i Palma de Mallorca er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Palma de Mallorca har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Palma de Mallorca, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Palma de Mallorca, Spanien i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Palma de Mallorca i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 25 °C og ca. 0 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Palma de Mallorca typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Palma de Mallorca om vejret i resten af Baleariske Øer?

Klimaet i Baleariske Øer i juli er normalt 25 °C med en forventet nedbør på 5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Palma de Mallorca til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Palma de Mallorca

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Palma de Mallorca

Se flere lejebiler i Mallorca

Se vores biludlejningstilbud i byer som Alcúdia, Ciutadella de Menorca og Ibiza i Mallorca

Kom i gang med at planlægge din rejse til Palma de Mallorca