Billeje i Spanien

Leder du efter billig biludlejning i Spanien? Så søg her!

Malaga, Andalusien, Spanien
15. aug. — 22. aug.
Samme aflevering
Malaga, Andalusien, Spanien
man. 15.8
Middag
man. 22.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Spanien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Spanien
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

20 kr./dag

19 sep. - 26 sep.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

18 kr./dag

15 aug. - 22 aug.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

12 kr./dag

14 sep. - 21 sep.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

17 kr./dag

9 sep. - 19 sep.
Ford Focus Wagon
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

19 kr./dag

14 sep. - 28 sep.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

23 kr./dag

3 sep. - 10 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

18 kr./dag

14 sep. - 28 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

20 kr./dag

10 sep. - 24 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

15 kr./dag

14 sep. - 28 sep.
Opel Corsa

Oplysninger om billeje i Spanien

Færdselslovene i Spanien minder meget om dem du kender fra Danmark, hvilket gør det nemt at leje en bil i Spanien. Det varme klima og de lange veje giver dig også total frihed på ferien. På de lange strækninger gennem landet finder du langs motorvejene telefoner der kan bruges i tilfælde af ulykker. Derudover er det lovpligtigt at have en advarselstrekant i bilen. Det anbefales at du også har en reflekterende jakke eller vest. Dette er ikke lovpligtigt, men hvis du er nødsaget til at gå en strækning langs motorvejen, er det her lovpligtigt at være oplyst. Derfor er det en god idé, at have sådan en i bagagerummet. Det er også værd at vide, at det straffes med bøde på stedet at køre med bare tæer eller i klipklappere. Hav derfor gode sko med til når du skal køre i din lejebil i Spanien. Du kan også få en bøde for at køre med kun én hånd på rettet, eller hvis du har en arm ud af vinduet under kørslen.

For at køre i en udlejningsbil i Spanien, skal du være fyldt 18 år. Du skal dog typisk være over 21 år for at leje en bil i Spanien og er du under 25 år, eller har haft dit kørekort i mindre end fem år, kan der forekomme ekstra gebyrer i forbindelse med lejen. Du kan sagtens benytte dit danske kørekort, når du lejer en bil i Spanien. Det er også muligt at bruge en international version, men det er ikke nødvendigt. Derudover skal du være i besiddelse af et gyldigt pas. Når du lejer en bil i Spanien, er det lovpligtigt at være forsikret. Forsikringsdokumentationen skal være i bilen og kunne fremvises om nødvendigt.

Når du kører i din udlejningsbil i Spanien, vil du opleve mest trafik omkring de store byer og populære rejsedestinationer omkring landets kyststrækninger. Hvis du kører i Catalonien, vil du især opleve øget trafik omkring Barcelona. Det samme gør sig gældende i Madrid. I begge byer vil du opleve ekstra udfordringer med parkeringspladser omkring weekender og helligdage. Hvis du rejser i Madrid og omegn omkring San Isidro festivalen og Madrid Pride Week kan det især blive svært med trafik og parkering. Selve Pride Week bliver fejret i byens midte, og flere dele af byen vil være afspærret for kørende trafik i perioden. Du skal derfor vælge parkering udenfor de afspærrede områder og begive dig rundt i festivalområdet til fods.

Spanien er måske bedst kendt for sine destinationer, men rejsen rundt i landet er ligeså meget en oplevelse i sig selv. Lej derfor en bil i Spanien, hvis du ønsker autentiske spanske oplevelser og total bevægelsesfrihed. Kør langs Galicien - Costa da Morte i det nordlige Spanien, hvis du vil have naturskønne oplevelser på din rejse. Det tager ikke længe at køre hele strækningen, men da der findes flere hoteller og lækre restauranter på vejen, anbefaler vi at du medregner nogle stop på vejen, for at have tid til at gå på opdagelse. Skal turen gå igennem de grønne landskaber og byde på spansk arkitektur, bør du køre din lejebil langs Vía del Cantábrico (A-8). Denne buede vej langs kysten byder på nogle af landets smukkeste udsigtspunkter. Sæt tid af til at besøge byer som Luarca, hvor du kan strække benene mens du går på opdagelse via de gamle, krogede veje.


Find billig billeje i Spanien

Find den lejebil i Spanien, der passer til dine behov

Biler i Lille

71 kr. - 403 kr.

Alle biltyper

249 kr. - 779 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Spanien er 203 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Spanien er i januar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 71 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 61% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Spanien. I Spanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Spanien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Spanien er 366 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Spanien er i januar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 197 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Spanien. I Spanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Spanien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Spanien er 697 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Spanien er i november. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 404 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Spanien. I Spanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Spanien er 345 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Spanien er i november. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 118 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Spanien. I Spanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Spanien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Spanien er 584 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Spanien er i januar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 310 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Spanien. I Spanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Spanien er 812 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Spanien er i november. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 437 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Spanien. I Spanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Spanien er 622 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Spanien er i november. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 268 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Spanien. I Spanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

12 kr./dag

14 sep. - 21 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

14 kr./dag

14 sep. - 21 sep.
Volkswagen Polo

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Spanien

Nærliggende attraktioner:

Plaza de la Merced424,3 km
Plaza Catalunya492,0 km
La Rambla492,1 km
Museu Picasso Barcelona492,9 km
El Born Cultural and Memorial Centre493,1 km

Nærliggende attraktioner:

La Rambla12,0 km
Plaza Catalunya12,4 km
Museu Picasso Barcelona12,7 km
Barceloneta Beach12,8 km
El Born Cultural and Memorial Centre12,9 km

Nærliggende attraktioner:

Playa de Palma2,0 km
Cala Major Beach10,7 km
Es Grau138,2 km
Barceloneta Beach208,2 km
La Rambla209,0 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Spanien

Herunder vises de mest populære hoteller i Spanien

Billeje i Spanien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Spanien, så du er klar til næste rejse.

Amigos Car Rental er det billigste biludlejningsfirma i Spanien, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 9 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Spanien 341 kr. om dagen.

Hvis du planlægger at leje en bil i Spanien, anbefaler vi at du booker med Record Go, et af de mest populære biludlejningssteder i landet. Den sidste måned har 16% af vores brugere valgt Record Go til deres biludlejningsbehov. Firmaet har også en kundetilfredshedsrate på 6,4 ud af 10 fra 5 anmeldere.

Hvis du har planer om at rejse til Spanien og leje bil, så hav in mente, at Sunnycars er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 545 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Hvis du ikke har valgt en by at rejse til i Spanien, kan du overveje Malaga, som er landets mest populære destination. Her vil du opleve, at Sunnycars har 12 biludlejningssteder i området.

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Spanien. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Spanien har en score på 5,8 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Spanien som nr. 11 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Spanien, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Spanien. Både bosiddende og besøgende i Spanien kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

Den mest populære biltype at leje i Spanien er en Economy. 22% af vores brugere valgte denne biltype til deres rejse til Spanien. Hvis en Economy passer til dine behov under opholdet, kan du forvente at betale omkring 56 kr. om dagen i leje. Husk, at priserne kan variere afhængigt af den by, du besøger, og det biludlejningsfirma, du vælger.

Du kan i gennemsnit forvente at betale 14,11 kr. pr. liter for benzin i Spanien. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Som kontrast hertil kan nævnes, at Algeriet i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,27 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 21,78 kr. pr. liter.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Spanien


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Spanien ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Når du har udført en søgning efter billeje i Spanien, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, uanset om det er for biler i Spanien eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Spanien.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Spanien.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Spanien.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.