Billeje i Spanien

Leder du efter billig biludlejning i Spanien? Så søg her!

Malaga, Andalusien, Spanien
11. dec. — 18. dec.
Malaga, Andalusien, Spanien
man. 11.12
Middag
man. 18.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Spanien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Spanien

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Spanien?

Amigos Car Rental er det billigste biludlejningsfirma i Spanien, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 8 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Spanien 211 kr. om dagen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Spanien?

Hvis du planlægger at leje en bil i Spanien, anbefaler vi at du booker med Record Go, et af de mest populære biludlejningssteder i landet. Den sidste måned har 31% af vores brugere valgt Record Go til deres biludlejningsbehov. Firmaet har også en kundetilfredshedsrate på 6,1 ud af 10 fra 57 anmeldere.

Hvilket udlejningsbureau i Spanien har flest biludlejningssteder?

Hvis du har planer om at rejse til Spanien og leje bil, så hav in mente, at Sunnycars er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 440 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Hvis du ikke har valgt en by at rejse til i Spanien, kan du overveje Malaga, som er landets mest populære destination. Her vil du opleve, at Sunnycars har 12 biludlejningssteder i området.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Spanien?

Den mest populære biltype at leje i Spanien er en Lille mellemklasse. 32% af vores brugere valgte denne biltype til deres rejse til Spanien. Hvis en Lille mellemklasse passer til dine behov under opholdet, kan du forvente at betale omkring 267 kr. om dagen i leje. Husk, at priserne kan variere afhængigt af den by, du besøger, og det biludlejningsfirma, du vælger.

Bedste tilbud på lejebiler i Spanien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Spanien
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

34 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Kia Cee'd
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

34 kr./dag

12 dec. - 19 dec.
Ford Fiesta
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

34 kr./dag

10 dec. - 17 dec.
Renault Kadjar
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

34 kr./dag

11 dec. - 16 dec.
Mazda CX-3
Kia XCeed
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

35 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Kia XCeed
Volkswagen Passat
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

36 kr./dag

9 dec. - 27 dec.
Volkswagen Passat
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

36 kr./dag

9 dec. - 16 dec.
Volkswagen Polo
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

36 kr./dag

9 dec. - 16 dec.
Kia Cee'd
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

37 kr./dag

8 dec. - 16 dec.
Mazda CX-3

Oplysninger om billeje i Spanien

Har Spanien nogle unikke færdselslove?

Færdselslovene i Spanien minder meget om dem du kender fra Danmark, hvilket gør det nemt at leje en bil i Spanien. Det varme klima og de lange veje giver dig også total frihed på ferien. På de lange strækninger gennem landet finder du langs motorvejene telefoner der kan bruges i tilfælde af ulykker. Derudover er det lovpligtigt at have en advarselstrekant i bilen. Det anbefales at du også har en reflekterende jakke eller vest. Dette er ikke lovpligtigt, men hvis du er nødsaget til at gå en strækning langs motorvejen, er det her lovpligtigt at være oplyst. Derfor er det en god idé, at have sådan en i bagagerummet. Det er også værd at vide, at det straffes med bøde på stedet at køre med bare tæer eller i klipklappere. Hav derfor gode sko med til når du skal køre i din lejebil i Spanien. Du kan også få en bøde for at køre med kun én hånd på rettet, eller hvis du har en arm ud af vinduet under kørslen.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Spanien?

For at køre i en udlejningsbil i Spanien, skal du være fyldt 18 år. Du skal dog typisk være over 21 år for at leje en bil i Spanien og er du under 25 år, eller har haft dit kørekort i mindre end fem år, kan der forekomme ekstra gebyrer i forbindelse med lejen. Du kan sagtens benytte dit danske kørekort, når du lejer en bil i Spanien. Det er også muligt at bruge en international version, men det er ikke nødvendigt. Derudover skal du være i besiddelse af et gyldigt pas. Når du lejer en bil i Spanien, er det lovpligtigt at være forsikret. Forsikringsdokumentationen skal være i bilen og kunne fremvises om nødvendigt.

Hvilke områder i Spanien har mest trafik?

Når du kører i din udlejningsbil i Spanien, vil du opleve mest trafik omkring de store byer og populære rejsedestinationer omkring landets kyststrækninger. Hvis du kører i Catalonien, vil du især opleve øget trafik omkring Barcelona. Det samme gør sig gældende i Madrid. I begge byer vil du opleve ekstra udfordringer med parkeringspladser omkring weekender og helligdage. Hvis du rejser i Madrid og omegn omkring San Isidro festivalen og Madrid Pride Week kan det især blive svært med trafik og parkering. Selve Pride Week bliver fejret i byens midte, og flere dele af byen vil være afspærret for kørende trafik i perioden. Du skal derfor vælge parkering udenfor de afspærrede områder og begive dig rundt i festivalområdet til fods.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Spanien?

Spanien er måske bedst kendt for sine destinationer, men rejsen rundt i landet er ligeså meget en oplevelse i sig selv. Lej derfor en bil i Spanien, hvis du ønsker autentiske spanske oplevelser og total bevægelsesfrihed. Kør langs Galicien - Costa da Morte i det nordlige Spanien, hvis du vil have naturskønne oplevelser på din rejse. Det tager ikke længe at køre hele strækningen, men da der findes flere hoteller og lækre restauranter på vejen, anbefaler vi at du medregner nogle stop på vejen, for at have tid til at gå på opdagelse. Skal turen gå igennem de grønne landskaber og byde på spansk arkitektur, bør du køre din lejebil langs Vía del Cantábrico (A-8). Denne buede vej langs kysten byder på nogle af landets smukkeste udsigtspunkter. Sæt tid af til at besøge byer som Luarca, hvor du kan strække benene mens du går på opdagelse via de gamle, krogede veje.


Find billig billeje i Spanien

Find den lejebil i Spanien, der passer til dine behov

Lille cars

96 kr. - 230 kr.

Alle biltyper

253 kr. - 516 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Spanien er 166 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Spanien er i november. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 96 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 61% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Spanien. I Spanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Spanien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Spanien er 283 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Spanien er i november. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 185 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Spanien. I Spanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Spanien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Spanien er 579 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Spanien er i november. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 384 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Spanien. I Spanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Spanien er 258 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Spanien er i november. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 145 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Spanien. I Spanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Spanien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Spanien er 505 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Spanien er i januar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 279 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Spanien. I Spanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Spanien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Spanien er 751 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Spanien er i februar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 483 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Spanien. I Spanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Spanien er 446 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Spanien er i november. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 143 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Spanien. I Spanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for cabriolet i Spanien.

Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

34 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Kia Cee'd
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

34 kr./dag

12 dec. - 19 dec.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Spanien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Spanien

Sunnycars

440 kontorer

keddy by Europcar

250 kontorer

Free2Move

192 kontorer

Europcar

186 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

180 kontorer

Avis

153 kontorer

Budget

137 kontorer

Alquicoche

128 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Spanien

Nærliggende attraktioner:

Puerta del Sol13,6 km
Sierra Nevada skiresort381,2 km
Playa De La Torrecilla416,7 km
Plaza de la Merced424,3 km
Palau Blaugrana487,8 km

Nærliggende attraktioner:

Palau Blaugrana9,8 km
La Rambla12,0 km
Plaza Catalunya12,4 km
Museu Picasso Barcelona12,7 km
Barceloneta Beach12,8 km

Nærliggende attraktioner:

Plaza de la Merced8,8 km
Playa De La Torrecilla54,8 km
Sierra Nevada skiresort108,8 km
Catedral de Cádiz161,7 km
Puerta del Sol421,9 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Spanien

Herunder vises de mest populære hoteller i Spanien

Billeje i Spanien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Spanien, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Spanien?

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Spanien. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Hvor gode er vejene i Spanien?

Spanien har en score på 5,8 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Spanien som nr. 11 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Spanien, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Hvad er promillegrænsen i Spanien?

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Spanien. Både bosiddende og besøgende i Spanien kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

Hvor meget koster benzin i Spanien?

Du kan i gennemsnit forvente at betale 11,85 kr. pr. liter for benzin i Spanien. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Som kontrast hertil kan nævnes, at Kuwait i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,33 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 21,23 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Spanien?

Priser for biler i Spanien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Spanien?

Fra december 2023 er der 3.866 udbydere at vælge mellem for biler i Spanien.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Spanien?

Blandt forskellige lande, herunder Spanien, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Spanien?

Alle førere, der lejer en bil i Spanien, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Spanien?

Du bør booke billeje i Spanien ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Spanien?

Når du har udført en søgning efter billeje i Spanien, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Spanien med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Spanien eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Spanien på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Spanien.

Kan jeg finde billeje i Spanien, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Spanien.

Kan jeg søge efter billeje i Spanien med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Spanien.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Spanien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.