Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Litauen

Leder du efter billig biludlejning i Litauen? Så søg her!

Vilnius, Litauen
8. mar. — 15. mar.
Vilnius, Litauen
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Litauen

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Litauen

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Litauen?

De billigste udlejningsbiler i Litauen kan normalt findes gennem Panek. Når du booker hos Panek, kan du være heldig at finde priser på helt ned til 93 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Litauen er 154 kr./dag.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Litauen?

Panek er på nuværende tidspunkt det mest populære biludlejningsfirma i Litauen, med 52% af brugere, der har valgt at benytte sig af dem den sidste måned. Panek er også populær pga. deres 1 anmeldelse og en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 2,0 ud af 10. Husk på at din destination i Litauen måske ikke har nogen Panek biludlejningsfirmaer, så det er altid godt at have et andet udlejningsfirma i tankerne som nødplan.

Hvilket udlejningsbureau i Litauen har flest biludlejningssteder?

ADDCAR RENTAL har flest biludlejningssteder i Litauen. Firmaet har 19 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. ADDCAR RENTAL plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Litauen. I Kaunas har ADDCAR RENTAL for eksempel 4 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Litauen?

31% af momondos brugere fortrak at leje en Economy på deres rejse til Litauen, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Litauen varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 204 kr. om dagen i gennemsnit for en Economy.

Bedste tilbud på lejebiler i Litauen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Litauen
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

115 kr./dag

15 mar. - 12 apr.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

134 kr./dag

15 mar. - 12 apr.
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

135 kr./dag

15 mar. - 12 apr.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

139 kr./dag

27 mar. - 31 mar.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

155 kr./dag

15 mar. - 12 apr.
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

158 kr./dag

27 mar. - 31 mar.
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

158 kr./dag

15 mar. - 12 apr.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

161 kr./dag

15 mar. - 12 apr.
Opel Corsa
Kia XCeed
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

162 kr./dag

27 mar. - 31 mar.
Kia XCeed

Oplysninger om billeje i Litauen

Har Litauen særlige færdselsregler?

Litauen er et af de tre baltiske lande og ligger ud til Østersøen med grænser til Letland, Polen og Belarus. Landets færdselsregler ligner i høj grad dem, der er gældende i Danmark. Man kører i højre side, overhaler venstre om, og du skal køre med lys på døgnet rundt. Desuden er der et forbud mod at tale i håndholdt mobiltelefon. Generelt skal du holde øjnene godt på vejen og på dine medtrafikanter, når du kører i udlejningsbiler i Litauen. Her kører folk nemlig hurtigt, og du kan ikke nødvendigvis regne med, at de lokale litauere overholder færdselsreglerne, som du er vant til det i Danmark. Da Litauen er en del af EU, har de lokale myndigheder i øvrigt ret til at inddrive bøder i Danmark. Dette gælder for eksempel, hvis du får en fartbøde.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Litauen?

Du skal altid have gyldigt kørekort, når du vil køre bil i Litauen. Vil du køre i udlejningsbiler i Litauen, skal du være fyldt minimum 18 år og have haft dit danske førerbevis i mindst ét år. Når du kører i EU, er der som udgangspunkt ikke et krav om, at du har internationalt kørekort. Det er dog altid en god idé at have, da informationen i det internationale førerbevis er oversat til 12 sprog. Heldigvis koster det ikke meget at få udstedt et internationalt kørekort i din hjemkommune. Du bør også altid have pas eller billed-id på dig, når du færdes i Litauen. En biludlejning i Litauen vil desuden altid spørge efter et internationalt kreditkort, som står i den primære førers navn. Her har biludlejningen mulighed for at reservere et depositum, som dækker eventuelle ulykker og skader,der opstår i lejeperioden.

Hvilke områder i Litauen har mest trafik?

Bytrafikken omkring de store byer, Vilnius, som er hovedstaden, og Kaunas, Litauens næststørste by, er den tætteste. Litauen har heldigvis rigtig gode muligheder for offentlig transport, så du kan med fordel lade bilen stå i udkanten af byerne. Generelt har Litauen gode veje, og mange af dem er betalingsveje, så på landet og i de mindre byer er trafikken mindre kaotisk. Til trods for dette er vejnettet i Litauen kendt for at være farligere end andre steder i EU. Ikke mindst på grund af transittrafik fra de omkringliggende lande og bilernes hastighed. Du kan derfor med fordel allerede hjemmefra sørge for at have styr på, hvilke forsikringer du har brug for. Spørg eventuelt hos din valgte biludlejning.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Litauen?

Litauen er rig på naturskønne steder. Hvad enten du er til store skove eller til kystnære ture. Lej en bil og besøg for eksempel Klaipėda, som er Litauens eneste egentlige fungerende havneby. Den spændende gamle kystby er med sin turbulente historie helt bestemt et besøg værd. Herefter kan du køre videre nordpå. Her finder du det populære feriested Palanga, som er en yndet destination for turister og litauerne selv. Litauen er rig på natur og har i alt fem nationalparker. Kører du syd for Klaipėda, finder du  Neringas kuriske nationalpark (Kuršių Nerija). Nationalparken er på UNESCOS verdensarvliste og er blevet oprettet for at beskytte det skrøbelige økosystem på Den Kuriske Landtange ved Kuriske Bugt. Du bør også unde dig selv et ophold i Vilnius, Litauens smukke gamle hovedstad. Byen ligger, hvor floderne Nerias og Vilnia løber sammen og er omgivet af bakker. Parker bilen i udkanten af byen og udforsk den til fods. Besøg for eksempel slottet i de grønne bakkeområder eller tag kabelbanen op til byens gamle fæstning ved Gediminas tårn i den gamle bydel.


Find billig billeje i Litauen

Find den lejebil i Litauen, der passer til dine behov

Lille cars

82 kr. - 237 kr.

Alle biltyper

94 kr. - 1.577 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Litauen er 144 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Litauen er i februar. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 82 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 58% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Litauen. I Litauen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Litauen.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Litauen er 194 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Litauen er i februar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 101 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Litauen. I Litauen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Litauen.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Litauen er 720 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Litauen er i marts. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 466 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 53% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Litauen. I Litauen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Litauen er 189 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Litauen er i februar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 82 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Litauen. I Litauen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Litauen.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

115 kr./dag

15 mar. - 12 apr.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

134 kr./dag

15 mar. - 12 apr.
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

135 kr./dag

15 mar. - 12 apr.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Litauen

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Litauen

ADDCAR RENTAL

19 kontorer

GREEN MOTION

15 kontorer

Carsrent

11 kontorer

RENTIS

11 kontorer

Sixt

11 kontorer

Hertz

10 kontorer

Prime Car Rent

10 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

10 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Litauen

Nærliggende attraktioner:

LITEXPO6,4 km

Nærliggende attraktioner:

LITEXPO80,3 km

Nærliggende attraktioner:

LITEXPO298,0 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Litauen

Herunder vises de mest populære hoteller i Litauen
Panorama Hotel

Panorama Hotel

Sodu Str. 14, Vilnius, Lithuania

1,9 km fra centrum

Airinn Vilnius Hotel

Airinn Vilnius Hotel

Rodunios Kelias 8, Vilnius, Lithuania

5,3 km fra centrum

Palanga Park Hotel, Tubinas Hotels

Palanga Park Hotel, Tubinas Hotels

S. Dariaus ir South Gireno 11, Palanga, Lithuania

1,0 km fra centrum

Radisson Blu Hotel Lietuva, Vilnius

Radisson Blu Hotel Lietuva, Vilnius

Konstitucijos av. 20, Vilnius, Lithuania

0,7 km fra centrum

Vilnius Grand Resort

Vilnius Grand Resort

Highway A2, The 19Th km (P.O.Box 2590), Vilnius, Lithuania

18,1 km fra centrum

Park Inn by Radisson Vilnius Airport

Park Inn by Radisson Vilnius Airport

Oreiviu Street 32, Vilnius, Lithuania

4,7 km fra centrum

Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius

Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius

Stuokos-Guceviciaus Str. 1, Vilnius, Lithuania

0,6 km fra centrum

Novotel Vilnius Centre

Novotel Vilnius Centre

Gedimino av. 16, Vilnius, Lithuania

0,3 km fra centrum

Grata by Centrum Hotels

Grata by Centrum Hotels

Vytenio Str. 9, Vilnius, Lithuania

1,5 km fra centrum

Urbihop Hotel

Urbihop Hotel

Ažuolyno 7, Vilnius, Lithuania

3,5 km fra centrum

Self Check-In Hotel Railway Apartments

Self Check-In Hotel Railway Apartments

Geležinkelio Gatve 6, Vilnius, Lithuania

2,1 km fra centrum

Hilton Garden Inn Vilnius City Centre

Hilton Garden Inn Vilnius City Centre

Gedimino Av. 44 B, Vilnius, Lithuania

0,8 km fra centrum

Artis Centrum Hotels

Artis Centrum Hotels

Totoriu Str. 23, Vilnius, Lithuania

0,7 km fra centrum

Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

Kauno Str 14, Vilnius, Lithuania

1,9 km fra centrum

Grand Hotel Kempinski Vilnius

Grand Hotel Kempinski Vilnius

Universiteto Street 14, Vilnius, Lithuania

0,6 km fra centrum

Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnius

Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnius

Didzioji 35/2, Vilnius, Lithuania

1,4 km fra centrum

Artagonist Art Hotel

Artagonist Art Hotel

Pilies Str 34, Vilnius, Lithuania

1,0 km fra centrum

Hotel Vilnia

Hotel Vilnia

1 Maironio G., Vilnius, Lithuania

1,0 km fra centrum


Billeje i Litauen

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Litauen, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Litauen?

I Litauen er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Hvor gode er vejene i Litauen?

Vejnettet i Litauen har fået en bedømmelse på 5 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 33 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Hvad er promillegrænsen i Litauen?

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Litauen og stadig køre lovligt bil, er 0,04%. Nogle regioner eller byer i Litauen kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Husk, at du også skal være mindst 20 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

Hvor meget koster benzin i Litauen?

Benzin i Litauen kostede i sidste uge 11,09 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Litauen, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Ifølge vores data har Litauen hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Kuwait de billigste på 2,35 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,48 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Litauen?

Priser for biler i Litauen opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Litauen?

Fra februar 2024 er der 233 udbydere at vælge mellem for biler i Litauen.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Litauen?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Litauen. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Litauen?

For at leje en bil i Litauen, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Litauen?

Du bør booke billeje i Litauen ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Litauen?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Litauen på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Litauen med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Litauen eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Litauen på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Litauen.

Kan jeg finde billeje i Litauen, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Litauen.

Kan jeg søge efter billeje i Litauen med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Litauen med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Litauen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Litauen


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Litauen
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo