Billeje i Litauen

Leder du efter billig biludlejning i Litauen? Så søg her!

Vilnius, Litauen
7. feb. — 14. feb.
Samme aflevering
Vilnius, Litauen
tir. 7.2
Middag
tir. 14.2
Middag
Chaufførens alder:

Oplysninger om billeje i Litauen

Litauen er et af de tre baltiske lande og ligger ud til Østersøen med grænser til Letland, Polen og Belarus. Landets færdselsregler ligner i høj grad dem, der er gældende i Danmark. Man kører i højre side, overhaler venstre om, og du skal køre med lys på døgnet rundt. Desuden er der et forbud mod at tale i håndholdt mobiltelefon. Generelt skal du holde øjnene godt på vejen og på dine medtrafikanter, når du kører i udlejningsbiler i Litauen. Her kører folk nemlig hurtigt, og du kan ikke nødvendigvis regne med, at de lokale litauere overholder færdselsreglerne, som du er vant til det i Danmark. Da Litauen er en del af EU, har de lokale myndigheder i øvrigt ret til at inddrive bøder i Danmark. Dette gælder for eksempel, hvis du får en fartbøde.

Du skal altid have gyldigt kørekort, når du vil køre bil i Litauen. Vil du køre i udlejningsbiler i Litauen, skal du være fyldt minimum 18 år og have haft dit danske førerbevis i mindst ét år. Når du kører i EU, er der som udgangspunkt ikke et krav om, at du har internationalt kørekort. Det er dog altid en god idé at have, da informationen i det internationale førerbevis er oversat til 12 sprog. Heldigvis koster det ikke meget at få udstedt et internationalt kørekort i din hjemkommune. Du bør også altid have pas eller billed-id på dig, når du færdes i Litauen. En biludlejning i Litauen vil desuden altid spørge efter et internationalt kreditkort, som står i den primære førers navn. Her har biludlejningen mulighed for at reservere et depositum, som dækker eventuelle ulykker og skader,der opstår i lejeperioden.

Bytrafikken omkring de store byer, Vilnius, som er hovedstaden, og Kaunas, Litauens næststørste by, er den tætteste. Litauen har heldigvis rigtig gode muligheder for offentlig transport, så du kan med fordel lade bilen stå i udkanten af byerne. Generelt har Litauen gode veje, og mange af dem er betalingsveje, så på landet og i de mindre byer er trafikken mindre kaotisk. Til trods for dette er vejnettet i Litauen kendt for at være farligere end andre steder i EU. Ikke mindst på grund af transittrafik fra de omkringliggende lande og bilernes hastighed. Du kan derfor med fordel allerede hjemmefra sørge for at have styr på, hvilke forsikringer du har brug for. Spørg eventuelt hos din valgte biludlejning.

Litauen er rig på naturskønne steder. Hvad enten du er til store skove eller til kystnære ture. Lej en bil og besøg for eksempel Klaipėda, som er Litauens eneste egentlige fungerende havneby. Den spændende gamle kystby er med sin turbulente historie helt bestemt et besøg værd. Herefter kan du køre videre nordpå. Her finder du det populære feriested Palanga, som er en yndet destination for turister og litauerne selv. Litauen er rig på natur og har i alt fem nationalparker. Kører du syd for Klaipėda, finder du  Neringas kuriske nationalpark (Kuršių Nerija). Nationalparken er på UNESCOS verdensarvliste og er blevet oprettet for at beskytte det skrøbelige økosystem på Den Kuriske Landtange ved Kuriske Bugt. Du bør også unde dig selv et ophold i Vilnius, Litauens smukke gamle hovedstad. Byen ligger, hvor floderne Nerias og Vilnia løber sammen og er omgivet af bakker. Parker bilen i udkanten af byen og udforsk den til fods. Besøg for eksempel slottet i de grønne bakkeområder eller tag kabelbanen op til byens gamle fæstning ved Gediminas tårn i den gamle bydel.


Find billig billeje i Litauen

Find den lejebil i Litauen, der passer til dine behov

Biler i Lille

48 kr. - 239 kr.

Alle biltyper

100 kr. - 356 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Litauen er 157 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Litauen er i februar. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 48 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Litauen. I Litauen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Litauen er 156 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Litauen er i februar. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 48 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Litauen. I Litauen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Litauen er 132 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Litauen er i november. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 125 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Litauen. I Litauen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Litauen

Nærliggende attraktioner:

LITEXPO6,4 km

Nærliggende attraktioner:

LITEXPO80,3 km

Nærliggende attraktioner:

LITEXPO298,0 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Litauen

Herunder vises de mest populære hoteller i Litauen

Billeje i Litauen

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Litauen, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Litauen kan normalt findes gennem GREEN MOTION . Når du booker hos GREEN MOTION , kan du være heldig at finde priser på helt ned til 86 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Litauen er 191 kr./dag.

GREEN MOTION er på nuværende tidspunkt det mest populære biludlejningsfirma i Litauen, med 25% af brugere, der har valgt at benytte sig af dem den sidste måned. GREEN MOTION er også populær pga. deres 2 anmeldelser og en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 2,5 ud af 10. Husk på at din destination i Litauen måske ikke har nogen GREEN MOTION biludlejningsfirmaer, så det er altid godt at have et andet udlejningsfirma i tankerne som nødplan.

ADDCAR RENTAL har flest biludlejningssteder i Litauen. Firmaet har 19 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. ADDCAR RENTAL plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Litauen. I Kaunas har ADDCAR RENTAL for eksempel 4 biludlejningssteder.

I Litauen er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Vejnettet i Litauen har fået en bedømmelse på 5 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 33 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Litauen og stadig køre lovligt bil, er 0,04%. Nogle regioner eller byer i Litauen kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Husk, at du også skal være mindst 20 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

26% af momondos brugere fortrak at leje en Economy på deres rejse til Litauen, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Litauen varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 80 kr. om dagen i gennemsnit for en Economy.

Benzin i Litauen kostede i sidste uge 10,88 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Litauen, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Ifølge vores data har Litauen hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Kuwait de billigste på 2,33 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 20,19 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.


Biludlejning i populære byer i Litauen

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Litauen

Biludlejning i populære lufthavne i Litauen

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Litauen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Litauen


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Litauen ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Litauen på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, uanset om det er for biler i Litauen eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Litauen.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Litauen.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Litauen med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.