Find billige fly til Litauen fra 279 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Litauen

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Litauen

Bedste pris på enkeltbillet

279 kr.

Bedste pris på returbillet

511 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 30min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Litauen fra Danmark i de seneste 72 timer er 279 kr. (København Kastrup til Kaunas).
Den bedste pris på en returbillet til Litauen fra Danmark i de seneste 72 timer er 511 kr. (København Kastrup til Kaunas).
Det hurtigste fly til Litauen fra Danmark tager 1t. 30min. (København Kastrup til Kaunas).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Litauen, herunder Lufthansa, Scandinavian Airlines og LOT.

Indsigter og trends for flyrejser til Litauen

Få indsigter om din flyrejse til Litauen, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Litauen?

De billigste flybilletter til Litauen fundet fornyligt af momondo brugere er 122 kr. med Ryanair, 244 kr. med airBaltic og 359 kr. med Wizz Air.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Litauen?

For momondo-brugere er Vilnius den mest populære by i Litauen, som besøges ca. 52% oftere end nogen anden by i Litauen. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Kaunas og Palanga.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Litauen?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Litauen (Vilnius), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 1t. 30min. og .

Hvilke flyselskaber flyver til Litauen?

Der er 8 flyselskaber, der flyver til Litauen regelmæssigt, men Ryanair, Scandinavian Airlines og airBaltic er de mest populære blandt vores brugere. I det seneste år søgte 57% af dem, der søgte efter fly til Litauen, at rejse med Ryanair, hvilket gør dette flyselskab til det foretrukne valg blandt momondos rejsende.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Litauen? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Litauen

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Litauen fra Danmark
Vilnius
Vilnius

Brugbar information om dit fly til Litauen

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Litauen

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge LITEXPO?

At flyve til Vilnius Lufthavn er typisk den bedste måde at besøge LITEXPO på, da det er den lufthavn, der ligger tættest på.

Hvad er den mest populære lufthavn i Litauen at flyve til?

Hvor meget koster fly til Litauen?

Fly til Litauen er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 89 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 740 kr., og alt fra 491 kr. eller mindre er et godt tilbud. 4.825 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Litauen?

lørdag er den bedste dag på ugen at flyve til Litauen baseret på flypriserne. tirsdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Litauen, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en fredag, da det er den dag, hvor priserne er højest.

Hvor er det billigst at flyve til i Litauen?

Hvis du skal til Litauen, så overvej at flyve til Kaunas lufthavn i Kaunas for at få de bedste tilbud men en gennemsnitspris på 89 kr.. Alternativt ligger Vilnius lufthavn i Vilnius på en tæt andenplads, når det kommer til billige fly til Litauen med en gennemsnitspris på 95 kr..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Litauen?

Priser for fly til Litauen opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Litauen?

Fra november 2023 er der 8 udbydere at vælge mellem for fly til Litauen.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Litauen?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Litauen hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Litauen?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Litauen rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Litauen. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Litauen

Find fly til disse populære byer i Litauen fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Litauen

Se de billigste flyrejser til Litauen fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnVilnius1t. 30min.470 kr.
KøbenhavnKaunas1t. 30min.483 kr.
KøbenhavnPalanga1t. 05min.490 kr.
BillundKaunas7t. 25min.1.335 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Litauen

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Litauen?

Du kan nyde godt af direkte rejser med fly til Litauen fra Danmark. Skandinaviske SAS byder blandt andet på rejser uden mellemlandinger fra Københavns Lufthavn til Vilnius. Fra selvsamme lufthavn kan du også flyve direkte med Ryanair til Kaunas.

Hvor lang tid tager det at flyve til Litauen?

En rejse med direkte fly fra København til Vilnius eller Kaunas tager ca. en time og 30 minutter. Rejser du fra en af de andre danske lufthavne, som eksempelvis Billund Lufthavn eller Aarhus Lufthavn i Tirstrup, så kommer der en eller flere mellemlandinger på, og dermed er rejsetiden fra ca. tre timer og 15 minutter og opefter. Der er ofte penge at spare på dine flybilletter til Litauen, hvis du vælger en afgang med en lang mellemlanding.

Hvilken årstid skal man rejse til Litauen?

Højsæsonen i Litauen varer fra juni til august. Landet oplever generelt også ret milde forår og efterår, inden vinteren sætter ind med sne og kulde. Derfor er det også populært at foretage Litauen rejser i marts, april og maj samt i september og oktober, hvor der ofte er færre turister samt dermed mindre tryk på hotellerne, hvilket er lig med billigere priser.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Litauen

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Litauen?

    Søg tilbud på fly til Litauen. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Litauen med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Litauen?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Litauen. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Litauen med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Litauen på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Litauen?

Når du har udført en søgning efter fly til Litauen, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Litauen lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Litauen lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Litauen og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Litauen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.