Søg og find billige fly til Litauen

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Litauen

Få indsigter om din flyrejse til Litauen, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Litauen?

Fly til Litauen er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 82 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 2.291 kr., og alt fra 2.095 kr. eller mindre er et godt tilbud. 13.508 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Litauen?

For momondo-brugere er Vilnius den mest populære by i Litauen, som besøges ca. 48% oftere end nogen anden by i Litauen. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Kaunas og Palanga.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Litauen?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Litauen (Vilnius), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 1t. 30min. og .

Hvilke flyselskaber flyver til Litauen?

Der er 12 flyselskaber, der flyver til Litauen regelmæssigt, men Ryanair, Scandinavian Airlines og airBaltic er de mest populære blandt vores brugere. I det seneste år søgte 65% af dem, der søgte efter fly til Litauen, at rejse med Ryanair, hvilket gør dette flyselskab til det foretrukne valg blandt momondos rejsende.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Litauen? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Litauen

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Litauen fra Danmark
Vilnius
Vilnius

Brugbar information om dit fly til Litauen

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Litauen

At flyve til Lufthavn: Vilnius er typisk den bedste måde at besøge LITEXPO på, da det er den lufthavn, der ligger tættest på.

De billigste flybilletter til Litauen fundet fornyligt af momondo brugere er 38 kr. med airBaltic, 44 kr. med Ryanair og 136 kr. med Wizz Air.

lørdag er den bedste dag på ugen at flyve til Litauen baseret på flypriserne. mandag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Litauen, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en fredag, da det er den dag, hvor priserne er højest.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Litauen

Find fly til disse populære byer i Litauen fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Litauen

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Litauen

Billige flybilletter til Litauen

Se de billigste flyrejser til Litauen fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnKaunas1t. 25min.280 kr.
KøbenhavnVilnius1t. 30min.330 kr.
KøbenhavnPalanga1t. 05min.990 kr.
BillundKaunas29t. 25min.4.406 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Litauen

Du kan nyde godt af direkte rejser med fly til Litauen fra Danmark. Skandinaviske SAS byder blandt andet på rejser uden mellemlandinger fra Københavns Lufthavn til Vilnius. Fra selvsamme lufthavn kan du også flyve direkte med Ryanair til Kaunas.

En rejse med direkte fly fra København til Vilnius eller Kaunas tager ca. en time og 30 minutter. Rejser du fra en af de andre danske lufthavne, som eksempelvis Billund Lufthavn eller Aarhus Lufthavn i Tirstrup, så kommer der en eller flere mellemlandinger på, og dermed er rejsetiden fra ca. tre timer og 15 minutter og opefter. Der er ofte penge at spare på dine flybilletter til Litauen, hvis du vælger en afgang med en lang mellemlanding.

Højsæsonen i Litauen varer fra juni til august. Landet oplever generelt også ret milde forår og efterår, inden vinteren sætter ind med sne og kulde. Derfor er det også populært at foretage Litauen rejser i marts, april og maj samt i september og oktober, hvor der ofte er færre turister samt dermed mindre tryk på hotellerne, hvilket er lig med billigere priser.


Populære ruter til Litauen

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Kaunas
Hurtigste flyvetid1t. 25min.
Laveste pris280 kr.
Fly fra København til Vilnius
Hurtigste flyvetid1t. 30min.
Laveste pris330 kr.
Fly fra København til Palanga
Hurtigste flyvetid1t. 05min.
Laveste pris990 kr.
Fly fra Billund til Kaunas
Hurtigste flyvetid29t. 25min.
Laveste pris4.406 kr.

Find fly til Litauen

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Litauen


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Litauen. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Litauen på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Litauen, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Litauen lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Litauen og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.