Find billige fly til Bolivia

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Bolivia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Bolivia fra Danmark
La Paz
La Paz

Brugbar information om dit fly til Bolivia

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Bolivia

De billigste flybilletter til Bolivia fundet fornyligt af momondo brugere er 1.036 kr. med Amaszonas, 1.396 kr. med BoA og 1.495 kr. med GOL.

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Bolivia (Santa Cruz Viru Viru Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 26t. 54min. og .

Fly til Bolivia kan fås så billigt som 3.161 kr. pr. billet. Vores brugere har dog en tendens til at finde flybilletter til Bolivia for omkring 13.036 kr. i gennemsnit. Hvis du leder efter et godt tilbud på dit fly til Bolivia, bør du overveje at bestille, hvis du finder noget til 12.888 kr. eller mindre.

søndag er den bedste dag på ugen at flyve til Bolivia baseret på flypriserne. onsdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Bolivia, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en mandag, da det er den dag, hvor priserne er højest.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Bolivia

Find fly til disse populære byer i Bolivia fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Bolivia

Se de billigste flyrejser til Bolivia fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnSanta Cruz26t. 54min.9.153 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Bolivia

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at rejse med direkte fly til Bolivia fra Danmark. Du kan dog sagtens komme til landet ved blot at vælge en rejse med mellemlanding undervejs. Flyselskaber som SAS, Avianca, Iberia og flere andre tager eksempelvis turen fra Københavns Lufthavn til La Paz.

Den hurtigste rejsetid fra København til La Paz ligger på ca. 23 timer. Til sammenligning tager en rejse fra Billunds Lufthavn til eksempelvis Sucre ca. 25 timer. De hurtige rejser er tit lidt dyrere end de lange og dermed ofte billige ture.

Den tørre sæson fra april til oktober tiltrækker flest turister, så du kan nyde La Paz samt alle de andre byer og landskaber uden regntøj. Det er også muligt at booke flybilletter til Bolivia i regnsæsonen, hvor landskaberne er i fuldt flor og hotellerne ofte billigere, men hvor det er bedst at holde sig til lavlandet grundet regnmængderne.

Du kan nyde godt af op til 90 dages visumfrit ophold på Bolivia rejser. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder fra rejsens slutdato.


Populære ruter til Bolivia

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Santa Cruz
Hurtigste flyvetid26t. 54min.
Laveste pris9.153 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bolivia


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Bolivia, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Bolivia, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Bolivia med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Bolivia.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Bolivia og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.