Find billige fly til Bolivia fra 8.049 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 30.11
tor. 7.12

Om fly til Bolivia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bolivia

Bedste pris på returbillet

8.049 kr.

Hurtigste flyvetid

20t. 55min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Bolivia fra Danmark i de seneste 72 timer er 8.049 kr. (København Kastrup til Santa Cruz Viru Viru Intl).
Det hurtigste fly til Bolivia fra Danmark tager 20t. 55min. (København Kastrup til Santa Cruz Viru Viru Intl).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Bolivia, herunder Air Europa.

Indsigter og trends for flyrejser til Bolivia

Få indsigter om din flyrejse til Bolivia, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Bolivia?

Bolivia er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (42%) er La Paz den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Bolivia er Santa Cruz og Cochabamba.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Bolivia?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Bolivia (Santa Cruz Viru Viru Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 37t. 10min. og .

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Bolivia? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Bolivia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Bolivia fra Danmark
La Paz
La Paz

Brugbar information om dit fly til Bolivia

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Bolivia

Hvad er det billigste fly til Bolivia?

De billigste flybilletter til Bolivia fundet fornyligt af momondo brugere er 3.240 kr. med Air Europa, 6.319 kr. med BoA og 7.888 kr. med Avianca.

Hvad er den mest populære lufthavn i Bolivia at flyve til?

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Bolivia?

Priser for fly til Bolivia opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Bolivia?

Antallet af udbydere for fly til Bolivia er 3 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Bolivia?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Bolivia hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Bolivia?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Bolivia kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Bolivia

Find fly til disse populære byer i Bolivia fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Bolivia

Se de billigste flyrejser til Bolivia fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnSanta Cruz37t. 10min.10.670 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Bolivia

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Bolivia?

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at rejse med direkte fly til Bolivia fra Danmark. Du kan dog sagtens komme til landet ved blot at vælge en rejse med mellemlanding undervejs. Flyselskaber som SAS, Avianca, Iberia og flere andre tager eksempelvis turen fra Københavns Lufthavn til La Paz.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bolivia?

Den hurtigste rejsetid fra København til La Paz ligger på ca. 23 timer. Til sammenligning tager en rejse fra Billunds Lufthavn til eksempelvis Sucre ca. 25 timer. De hurtige rejser er tit lidt dyrere end de lange og dermed ofte billige ture.

Hvilken årstid skal man rejse til Bolivia?

Den tørre sæson fra april til oktober tiltrækker flest turister, så du kan nyde La Paz samt alle de andre byer og landskaber uden regntøj. Det er også muligt at booke flybilletter til Bolivia i regnsæsonen, hvor landskaberne er i fuldt flor og hotellerne ofte billigere, men hvor det er bedst at holde sig til lavlandet grundet regnmængderne.

Kan man rejse til Bolivia uden pas eller visum?

Du kan nyde godt af op til 90 dages visumfrit ophold på Bolivia rejser. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder fra rejsens slutdato.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Bolivia

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Bolivia?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Bolivia med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Bolivia?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Bolivia, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Bolivia, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Bolivia med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Bolivia med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Bolivia?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Bolivia.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Bolivia lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Bolivia og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bolivia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.