Flyrejser Afrika Tanzania Zanzibar by

Find billige flybilletter til Zanzibar by

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Zanzibar by (ZNZ)
ons.. 21.4.
ons.. 28.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Zanzibar by. De nuværende restriktioner til Zanzibar by er baseret på Tanzania rejserestriktioner.

Se nuværende Tanzania rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zanzibar by

Find de billigste fly til disse Zanzibar by-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zanzibar by

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zanzibar by

København (CPH) til Dar es-Salaam (DAR)

Fly til Zanzibar by ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dar es-Salaam, hvor den gennemsnitlige pris er 3.691 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZANZIBAR BY FRA KØBENHAVNmaj23% billigereAt flyve fra København til Zanzibar by ​​koster i gennemsnit blot 3.188 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZANZIBAR BY FRA KØBENHAVNdecember36% dyrereDet koster cirka 5.677 kr. at flyve til Zanzibar by ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZANZIBAR BY FRA KØBENHAVNfebruar541% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zanzibar by fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zanzibar?

Ud for Tanzanias kyst finder du tropeparadiset Zanzibar. Takket være øens beliggenhed tæt ved ækvator er der varmt hele året rundt. I stedet for at tale om de fire forskellige sæsoner som vi har herhjemme, er Zanzibars sæsoner delt op i våde og tørre sæsoner. Perioden fra juni til oktober anses for at være det bedste tidspunkt at rejse på, hvor klimaet er mildt og tørt, mens perioden fra december til februar er varm og tør. Regntiden er fra marts til juni.

Hvilket er det absolut billigste fly til Zanzibar by?

193 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Zanzibar by. Dette fly er fra Zanzibar by og er 94% billigere end de fleste andre flyrejser til Zanzibar by. Hvis du vil finde den billigste pris til Zanzibar by fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Zanzibar by?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Zanzibar by fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.188 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Zanzibar by med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 3.467 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Zanzibar by?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Zanzibar by fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Zanzibar by for omkring 4.168 kr., når du søger 60 dage forud. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 3.207 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zanzibar by på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Zanzibar by er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 3.799 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 4.630 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zanzibar by?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Zanzibar by normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Zanzibar by om morgenen helt ned til 3.794 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 4.715 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Zanzibar by?

Rejsende, som flyver til Zanzibar by, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Dar es-Salaam (79 km fra Zanzibar by centrum), Lufthavn: Tanga (120 km fra Zanzibar by centrum) eller Lufthavn: Chake Chake Pemba (121 km fra Zanzibar by centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Zanzibar by på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Chake Chake Pemba for 2.766 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Zanzibar by?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tanzania rejserestriktioner rejser til Zanzibar by. Indrejserestriktioner

Tanzania har ikke implementeret indrejserestriktioner, men alle rejsende bliver undersøgt ved ankomsten, og myndighederne indsamler oplysninger om sporing for alle internationale rejsende.

Indrejsekrav

Tanzanias regering er ved at indføre temperaturscanning for alle internationale passagerer, der ankommer til Tanzania. Rejsende, der viser symptomer på COVID-19 ved ankomsten, kan blive bedt om at tage en test. Rejsende skal udfylde en helbredsovervågningsformular om bord på flyet og indsende den til havnesundhedsmyndighederne ved ankomsten. Rejsende og flypersonale er underlagt medicinsk screening.

karantænekrav

Rejsende der er testet for COVID-19 ved ankomsten, kan blive bedt om at isolere sig selv i 14 dage.

Hvis du planlægger rejser til Zanzibar by nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Zanzibar by Kisauni

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zanzibar by Kisauni fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
7. aug.
11:45København Kastrup
13t. 45min.
2 stop
01:30Zanzibar by Kisauni
20. aug.
22:55Zanzibar by Kisauni
15t. 40min.
2 stop
14:35København Kastrup
6.767 kr.
Find lignende
Emirates
28. apr.
11:35København Kastrup
15t. 00min.
1 stop
02:35Zanzibar by Kisauni
2. maj
18:15Zanzibar by Kisauni
16t. 00min.
1 stop
10:15København Kastrup
4.848 kr.
Find lignende
Emirates
28. apr.
11:35København Kastrup
15t. 00min.
1 stop
02:35Zanzibar by Kisauni
2. maj
18:15Zanzibar by Kisauni
16t. 00min.
1 stop
10:15København Kastrup
4.854 kr.
Find lignende
Emirates
28. apr.
11:35København Kastrup
15t. 00min.
1 stop
02:35Zanzibar by Kisauni
2. maj
18:15Zanzibar by Kisauni
16t. 00min.
1 stop
10:15København Kastrup
4.866 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. sep.
02:25København Kastrup
18t. 10min.
2 stop
20:35Zanzibar by Kisauni
19. sep.
16:20Zanzibar by Kisauni
15t. 45min.
2 stop
08:05København Kastrup
3.504 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. apr.
02:40København Kastrup
23t. 55min.
2 stop
02:35Zanzibar by Kisauni
6. maj
18:15Zanzibar by Kisauni
16t. 00min.
1 stop
10:15København Kastrup
5.405 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Zanzibar by Kisauni

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Zanzibar by, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
15. maj
11:45København Kastrup
13t. 45min.
2 stop
01:30Zanzibar by Kisauni
2.470 kr.
Find lignende
Emirates
17. maj
11:35København Kastrup
15t. 00min.
1 stop
02:35Zanzibar by Kisauni
3.232 kr.
Find lignende
Emirates
30. apr.
11:35København Kastrup
15t. 00min.
1 stop
02:35Zanzibar by Kisauni
3.411 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Zanzibar?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Zanzibar by

Når rejsen går til Zanzibar er det flyselskaber som f.eks. Oman Air, SAS, Emirates, Qatar Airways og British Airways turen går med. Det på nuværende tidspunkt ikke muligt at rejse direkte fra Danmark, så en rejse må foretages med et par stop undervejs. Forvent at rejsetiden vil være ca. 14 timer og 30 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Zanzibar samt afstand til centrum

Selvom Abeid Amani Karume Internationale Lufthavn er en forholdsvis lille og klassisk ø-lufthavn, så håndterer den også internationale fly til både Afrika, Europa og Mellemøsten. Indtil en ny terminal står klar, bliver både indenrigs- og internationale fly foretaget fra en og samme terminal.

Når du skal fra lufthavnen på Zanzibar, og har du ikke arrangeret transport med dit hotel, kan du tage en taxi til en pris på ca. 45 DKK og en rejsetid på omkring 15 minutter  (Information tjekket 11/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt på Zanzibar?

Selvom der bor mange lokale på Zanzibar, så er øen også meget flittigt besøgt af turister, hvilket man eksempelvis også ser på transportformerne. Den nemmeste måde at komme rundt på er således med taxi, som også er en forholdsvis billig transportform.

En anden nem transportform er de populære vans eller minibusser, der rummer op til ca. 14 personer, og hvor man så deles om transportudgifterne med de andre passagerer. I Zanzibar City kommer man bedst rundt til fods, men vær opmærksom på cyklister og knallerter i de smalle gader.


Kan man rejse til Zanzibar uden pas eller visum?

Der er visumpligt, når man rejser med fly til Zanzibar og dermed Tanzania. Det kan man dog få ved indrejse af en varighed på maks 3 måneder. Ens pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter udrejse fra landet, og derudover skal man have 2 blanke sider med plads til stempler. Tjek altid de nyeste regler med den tanzanianske ambassade.


Tips og gode råd på Zanzibar

Hvordan får man den billigste flybillet til Zanzibar?

Zanzibars tørre sæsoner er de mest populære rejsetidspunkter, og også her hvor priserne er højest. Skal du finde de billigste flybilletter skal du derimod kigge på måneder som marts og september, og prøve at booke ca. 60 dage før afgang (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Zanzibar, februar 2018).

Hvad skal man se på Zanzibar?

Den UNESCO-registrerede by Stone Town i Zanzibar City er stedet du med sikkerhed vil komme forbi flere, og blive fascineret af de enestående koralstensbygninger, smalle gader samt mange butikker. En krydderi-tur er et must, når nu man er landet på Spice Islands, hvor kanel, sort peber, muskat, nellike og mange andre krydderier produceres. Øens beliggenhed giver også mulighed for en uforglemmelig oplevelse i fiskerbyen Kizimkazi, hvorfra du kan sejle ud og svømme med delfiner. Zanzibar bugner med oplevelser, så fortsæt til Jozani Chwaka Bay National Park, hvor du kan se den truede abe kaldet red colobus. Få flere tips til seværdigheder på Zanzibar her.

Aktiviteter for børn

Det fantastisk smukke vand i det Indiske Ocean omkring Zanzibar er den bedste underholdning for børn. En bådtur til øen Changuu og besøge kæmpe skildpadder på land er et sikkert hit for både store og små. Derudover er en snorkeltur heller ikke til at komme udenom. Så tag til Nungwi Beach, der ikke påvirkes af tidevandsændringer, og derfor er perfekt til badning hele dagen lang.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheld eller skader.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du skal ikke drikke vand fra hanen, men holde dig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Zanzibar?

Det er kutyme at give drikkepenge til folk i servicebranchen, hvor du på restauranter og barer giver omkring 10%.

Hvor er der god shopping?

På Zanzibar kan du shoppe brugskunst, smykker og tekstiler, hvor gader som Gizenga Street, Kenyatta Road, Tharia Street og Cathedral Street er populære.Find billige flybilletter til andre byer i Tanzania

Tanzania er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
Flyrejser Afrika Tanzania Zanzibar by
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class