Find billige fly til Zanzibar by

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 5.12
man. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Zanzibar by

Få indsigter om din flyrejse til Zanzibar by, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Zanzibar by?

maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Zanzibar by med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.352 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Zanzibar by?

198 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Zanzibar by. Dette fly er fra Zanzibar by og er 94% billigere end de fleste andre flyrejser til Zanzibar by. Hvis du vil finde den billigste pris til Zanzibar by fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zanzibar by på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Zanzibar by er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.789 kr.. Den dyreste dag at flyve til Zanzibar by er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 5.613 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zanzibar by?

Når du flyver til Zanzibar by fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 4.489 kr. for fly med afgang om morgenen. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Zanzibar by, så priserne er ofte dyrere på omkring 5.762 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Zanzibar by?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Zanzibar by afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Zanzibar by Kisauni (den mest populære lufthavn i Zanzibar by), så tager det 12t. 50min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Zanzibar by Kisauni, er den gennemsnitlige rejsetid 17t. 50min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Zanzibar by?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Zanzibar by fra Danmark, når du booker 50 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Zanzibar by for omkring 5.340 kr., når du søger 50 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zanzibar by

Find de billigste fly til disse Zanzibar by-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zanzibar by

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zanzibar by

København (CPH) til Dar es-Salaam (DAR)

Fly til Zanzibar by ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.953 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZANZIBAR BY FRA KØBENHAVNmarts21% billigereAt flyve fra København til Zanzibar by ​​koster i gennemsnit blot 4.229 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZANZIBAR BY FRA KØBENHAVNjuli37% dyrereDet koster cirka 7.339 kr. at flyve til Zanzibar by ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZANZIBAR BY FRA KØBENHAVNfebruar542% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zanzibar by fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Zanzibar by

Rejsende, som flyver til Zanzibar by, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl (79 km fra Zanzibar by centrum), Lufthavn: Tanga (120 km fra Zanzibar by centrum) eller Lufthavn: Chake Chake Pemba (121 km fra Zanzibar by centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Chake Chake Pemba for 2.284 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Zanzibar by

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Zanzibar by

Hvilke flyselskaber flyver til Zanzibar by?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Zanzibar by

Hvilke flyselskaber flyver til Zanzibar by?

På rejser til Zanzibar by fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Turkish Airlines, Qatar Airways, Kenya Airways eller KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Emirates-fly til Zanzibar by

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Zanzibar by på momondo er Emirates, som flyver 13 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Dubai Intl, hvor det bedste tilbud på Emirates-fly til Zanzibar by kostede 4.257 kr. (returrejse fra København Kastrup til Zanzibar by fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 134 anmeldelser af Emirates giver momondo-brugere bedømmelsen 8,4.

SWISS-fly til Zanzibar by

SWISS flyver normalt til Zanzibar by 1 gang om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Zanzibar by fra Frankfurt Intl. SWISS (bedømmelse: 8,4, 142 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Zanzibar by, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en SWISS-billet, der er fundet på momondo til Zanzibar by, var fra København Kastrup (5.254 kr. retur).


Populære fly til Zanzibar by

Find dine flybilletter til Zanzibar by blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Zanzibar by
Hurtigste flyvetid21t. 05min.
Laveste pris3.748 kr.
Fly fra Billund til Zanzibar by
Hurtigste flyvetid17t. 50min.
Laveste pris3.691 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Zanzibar by


Find billige flybilletter til andre byer i Tanzania

Tanzania er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Zanzibar by.

Fly til Zanzibar by med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Zanzibar by vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Zanzibar by. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.