Find billige flybilletter til Los Angeles

Returrejse
Economy
Austin (AUS)
Los Angeles (LAX)
fre.. 22.1.
fre.. 29.1.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Los Angeles

Find de billigste fly til disse Los Angeles-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Los Angeles?

Den verdenskendte metropol Los Angeles lokker rejsende til hele året rundt, men mange vælger at lægge deres besøg i sommermånederne fra juni til august hvor priserne også når deres højeste (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Los Angeles, februar 2018). Forårsmånederne fra marts til maj samt efteråret er også dejlige måneder at rejse i.

Hollywood, Disneyland, sport, strande og et fedt, dynamisk byliv venter i Los Angeles.

Hvilket er det absolut billigste fly til Los Angeles?

327 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Los Angeles. Dette fly er fra Las Vegas og er 90% billigere end de fleste andre flyrejser til Los Angeles. Hvis du vil finde den billigste pris til Los Angeles fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Los Angeles?

Den billigste måned at flyve til Los Angeles fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.908 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du bestille flyrejser til Los Angeles fra Danmark i november i stedet. Fly til Los Angeles i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.945 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Los Angeles?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 50 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Los Angeles. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.768 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Los Angeles udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Los Angeles for 2.614 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Los Angeles på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Los Angeles på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.140 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en lørdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Los Angeles på en lørdag på 2.648 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Los Angeles?

Når du flyver til Los Angeles fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.349 kr. for fly med afgang om morgenen. Fly til Los Angeles koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.978 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvornår er det bedst at tage på strandferie til Los Angeles?

juli, august eller september anses generelt for at være det bedste tidspunkt at tage til Los Angeles på for at besøge strande i området som f.eks. Venice Beach.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Los Angeles?

Rejsende, som flyver til Los Angeles, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Hawthorne (15 km fra Los Angeles centrum), Lufthavn: Los Angeles (15 km fra Los Angeles centrum), Lufthavn: Burbank Bob Hope (17 km fra Los Angeles centrum), Lufthavn: Long Beach Municipal (30 km fra Los Angeles centrum) eller Lufthavn: Santa Ana John Wayne (59 km fra Los Angeles centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Los Angeles på?

Lufthavn: Santa Ana John Wayne har en gennemsnitspris på 2.337 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Los Angeles. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Gode tilbud på fly til Los Angeles

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Los Angeles fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
30. apr.
15t. 20min.
København Kastrup
15t. 20min.
1 stop
20:05
Los Angeles
7. maj
13:20
Los Angeles
16t. 30min.
1 stop
05:50
København Kastrup
2.896 kr.
Find lignende
Air France
18. feb.
15t. 45min.
København Kastrup
15t. 45min.
1 stop
17:10
Los Angeles
18. mar.
08:45
Los Angeles
17t. 35min.
2 stop
02:20
København Kastrup
2.988 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. mar.
13t. 55min.
København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
16:45
Los Angeles
3. apr.
14:20
Los Angeles
19t. 30min.
1 stop
09:50
København Kastrup
2.982 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. mar.
13t. 55min.
København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
16:45
Los Angeles
3. apr.
11:20
Los Angeles
22t. 30min.
1 stop
09:50
København Kastrup
2.614 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. mar.
13t. 55min.
København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
16:45
Los Angeles
3. apr.
11:20
Los Angeles
22t. 30min.
1 stop
09:50
København Kastrup
3.000 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. jun.
20t. 22min.
København Kastrup
20t. 22min.
2 stop
02:02
Los Angeles
17. jun.
13:20
Los Angeles
16t. 30min.
1 stop
05:50
København Kastrup
2.964 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Los Angeles

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Los Angeles, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada
KLM
31. jan.
13t. 55min.
København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
15:45
Los Angeles
2.135 kr.
Find lignende
KLM
29. jan.
14t. 00min.
København Kastrup
14t. 00min.
1 stop
15:50
Los Angeles
2.148 kr.
Find lignende
Lufthansa
30. jan.
15t. 35min.
København Kastrup
15t. 35min.
1 stop
17:25
Los Angeles
2.141 kr.
Find lignende


Hvilke flyselskaber flyver til Los Angeles?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Los Angeles

Når turen går til Los Angeles kan du vælge mellem flyselskaber som US Airways, Major US Carrier og American Airlines eller de europæiske selskaber som SAS, Air Berlin, KLM samt mange andre. Med direkte fly fra København kan turen klares på ca. 11 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Los Angeles samt afstand til centrum

Los Angeles Internationale Lufthavn er en kæmpe hub på den amerikanske vestkyst med hele ni terminaler samt mere end 80 millioner rejsende om året. Billeje, taxikørsel og bus-services er de tre gængse transportformer fra lufthavnen, men LAX FlyAway-bussen er den billigste løsning til en pris på ca. 65 DKK samt en rejsetid på omkring 45 minutter (iInformation tjekket 13/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Los Angeles?

Los Angeles er godt dækket ind med offentlige transportformer, hvor de seks metrolinjer sørger for, at du let kommer rundt i byen. De kører stort set hele tiden med en pris på ca. 12 DKK for en enkeltbillet eller ca. 45 DKK for en heldagsbillet til alle ruter.

Omgivelserne i Californien inviterer også til oplevelser udenfor byen, hvilket kan klares i bil, så du kan se både hav, bjerge og de forskellige bydele. Der er masser af udlejningsbureauer i lufthavnen.


Kan man rejse til Los Angeles uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til USA i op til 90 dage, forudsat at ens pas er gyldigt under hele opholdet. Desuden er det et krav at ansøge om en såkaldt ESTA-godkendelse online mindst 72 timer før afrejse. Bliver denne ansøgning afvist, skal du søge om visum. Husk altid at tjekke de nyeste regler med ambassaden.


Tips og gode råd til Los Angeles

Hvordan får man den billigste flybillet til Los Angeles?

Sommeren er højsæsonen i Los Angeles, og her hvor priserne når deres maks. Skal du finde de billigste flybilletter til byen, skal du kigge væk fra højsæsonen og i stedet fokusere på februar og november, som typisk er de billigste måneder (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Los Angeles, februar 2018).

Hvad skal man se i Los Angeles?

Der venter masser af underholdning på ægte amerikansk maner, når du lander i USA’s andenstørste by. Byen er lig med Hollywood og celebrities, hvilket betyder en tur i Universal Studios, hvor mange af de største Hollywood-film er optaget.

I samme ombæring kan du tage en tur ned ad Walk of Fame med de velkendte stjerner på fortovet, hvor mere end 2000 forskellige folk fra underholdningsindustrien har en særlig plads. En fantastisk udsigt over byen fås fra Griffith Observatory, der er en imponerende bygning med en kæmpe park. Når du trænger til et pusterum fra bylivet, så går turen til Venice Beach, hvor man kan bade, slikke sol og nyde livet på den populære promenade. Skal sulten stilles? Så få tips til LA’s gode restauranter.

Alt er større i USA, og Getty Center er ingen undtagelse i form af et kæmpe museum til en pris på over 1 milliard kroner samt værker fra blandt andre Vincent van Gogh og Paul Gauguin.

Aktiviteter for børn

Disneyland Park er et rendyrket paradis for børn, hvor man kan opleve parader, prøve forlystelser og kramme alle yndlingsfigurerne fra tegnefilmene. Los Angeles Zoo er et andet underholdende sted, hvor man kan møde dyr i alle afskygninger samt nyde den smukke botaniske have. Få flere anbefalinger til familievenlige aktiviteter i Los Angeles.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid når du rejser udenlands, skulle du komme til skade eller være uheldig.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Los Angeles.

Giver man drikkepenge i Los Angeles?

Det er standard at betale omkring 15-20% i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Det bugner med shoppingmuligheder i Los Angeles: The Grove, Beverly Center, Santa Monica Place, Rodeo Drive, Robertson Boulevard, Camarillo og the Citadel er blot nogle af stederne.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class