Find billige flybilletter til Los Angeles

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Los Angeles (LAX)
fre.. 16.4.
fre.. 23.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Los Angeles. De nuværende restriktioner til Los Angeles er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Los Angeles

Find de billigste fly til disse Los Angeles-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Los Angeles

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Los Angeles

København (CPH) til Los Angeles (LAX)

Fly til Los Angeles ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Los Angeles, hvor den gennemsnitlige pris er 2.804 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LOS ANGELES FRA KØBENHAVNseptember31% billigereAt flyve fra København til Los Angeles ​​koster i gennemsnit blot 1.933 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LOS ANGELES FRA KØBENHAVNjuli97% dyrereDet koster cirka 5.512 kr. at flyve til Los Angeles ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LOS ANGELES FRA KØBENHAVNoktober331% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Los Angeles fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Los Angeles?

Den verdenskendte metropol Los Angeles lokker rejsende til hele året rundt, men mange vælger at lægge deres besøg i sommermånederne fra juni til august hvor priserne også når deres højeste (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Los Angeles, februar 2018). Forårsmånederne fra marts til maj samt efteråret er også dejlige måneder at rejse i.

Hollywood, Disneyland, sport, strande og et fedt, dynamisk byliv venter i Los Angeles.

Hvilket er det absolut billigste fly til Los Angeles?

356 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Los Angeles. Dette fly er fra Las Vegas og er 90% billigere end de fleste andre flyrejser til Los Angeles. Hvis du vil finde den billigste pris til Los Angeles fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Los Angeles?

Den billigste måned at flyve til Los Angeles fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.933 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du bestille flyrejser til Los Angeles fra Danmark i november i stedet. Fly til Los Angeles i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.970 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Los Angeles?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 50 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Los Angeles. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.804 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Los Angeles udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Los Angeles for 2.771 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Los Angeles på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Los Angeles på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.165 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en lørdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Los Angeles på en lørdag på 2.683 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Los Angeles?

Når du flyver til Los Angeles fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.239 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly til Los Angeles koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.758 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvornår er det bedst at tage på strandferie til Los Angeles?

juli, august eller september anses generelt for at være det bedste tidspunkt at tage til Los Angeles på for at besøge strande i området som f.eks. Venice Beach.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Los Angeles?

Rejsende, som flyver til Los Angeles, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Hawthorne (15 km fra Los Angeles centrum), Lufthavn: Los Angeles (15 km fra Los Angeles centrum), Lufthavn: Burbank Bob Hope (17 km fra Los Angeles centrum), Lufthavn: Long Beach Municipal (30 km fra Los Angeles centrum) eller Lufthavn: Santa Ana John Wayne (59 km fra Los Angeles centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Los Angeles på?

Lufthavn: Santa Ana John Wayne har en gennemsnitspris på 2.631 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Los Angeles. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Los Angeles?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Los Angeles. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Los Angeles nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Los Angeles

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Los Angeles fundet af momondos brugere for nylig
SWISS
26. jul.
05:30København Kastrup
15t. 35min.
1 stop
21:05Los Angeles
13. aug.
15:55Los Angeles
14t. 30min.
1 stop
06:25København Kastrup
3.268 kr.
Find lignende
SWISS
26. jul.
05:30København Kastrup
15t. 35min.
1 stop
21:05Los Angeles
13. aug.
15:55Los Angeles
14t. 30min.
1 stop
06:25København Kastrup
3.275 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. jun.
02:05København Kastrup
18t. 00min.
1 stop
20:05Los Angeles
26. jun.
04:25Los Angeles
17t. 10min.
2 stop
21:35København Kastrup
3.300 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. maj
02:00Billund
14t. 50min.
1 stop
16:50Los Angeles
8. jun.
11:15Los Angeles
22t. 30min.
2 stop
09:45Billund
3.219 kr.
Find lignende
Air Canada
23. aug.
02:40København Kastrup
20t. 59min.
2 stop
23:39Los Angeles
2. sep.
04:25Los Angeles
17t. 10min.
2 stop
21:35København Kastrup
3.200 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. maj
02:00Billund
19t. 28min.
2 stop
21:28Los Angeles
8. jun.
11:15Los Angeles
22t. 30min.
2 stop
09:45Billund
3.256 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Los Angeles

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Los Angeles, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada
SAS
25. aug.
08:45København Kastrup
11t. 30min.
20:15Los Angeles
4.536 kr.
Find lignende
SAS
4. jun.
08:45København Kastrup
11t. 30min.
20:15Los Angeles
5.195 kr.
Find lignende
Lufthansa
19. apr.
08:50København Kastrup
15t. 10min.
1 stop
00:00Los Angeles
2.411 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Los Angeles?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Los Angeles

Når turen går til Los Angeles kan du vælge mellem flyselskaber som US Airways, Major US Carrier og American Airlines eller de europæiske selskaber som SAS, Air Berlin, KLM samt mange andre. Med direkte fly fra København kan turen klares på ca. 11 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Los Angeles samt afstand til centrum

Los Angeles Internationale Lufthavn er en kæmpe hub på den amerikanske vestkyst med hele ni terminaler samt mere end 80 millioner rejsende om året. Billeje, taxikørsel og bus-services er de tre gængse transportformer fra lufthavnen, men LAX FlyAway-bussen er den billigste løsning til en pris på ca. 65 DKK samt en rejsetid på omkring 45 minutter (iInformation tjekket 13/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Los Angeles?

Los Angeles er godt dækket ind med offentlige transportformer, hvor de seks metrolinjer sørger for, at du let kommer rundt i byen. De kører stort set hele tiden med en pris på ca. 12 DKK for en enkeltbillet eller ca. 45 DKK for en heldagsbillet til alle ruter.

Omgivelserne i Californien inviterer også til oplevelser udenfor byen, hvilket kan klares i bil, så du kan se både hav, bjerge og de forskellige bydele. Der er masser af udlejningsbureauer i lufthavnen.


Kan man rejse til Los Angeles uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til USA i op til 90 dage, forudsat at ens pas er gyldigt under hele opholdet. Desuden er det et krav at ansøge om en såkaldt ESTA-godkendelse online mindst 72 timer før afrejse. Bliver denne ansøgning afvist, skal du søge om visum. Husk altid at tjekke de nyeste regler med ambassaden.


Tips og gode råd til Los Angeles

Hvordan får man den billigste flybillet til Los Angeles?

Sommeren er højsæsonen i Los Angeles, og her hvor priserne når deres maks. Skal du finde de billigste flybilletter til byen, skal du kigge væk fra højsæsonen og i stedet fokusere på februar og november, som typisk er de billigste måneder (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Los Angeles, februar 2018).

Hvad skal man se i Los Angeles?

Der venter masser af underholdning på ægte amerikansk maner, når du lander i USA’s andenstørste by. Byen er lig med Hollywood og celebrities, hvilket betyder en tur i Universal Studios, hvor mange af de største Hollywood-film er optaget.

I samme ombæring kan du tage en tur ned ad Walk of Fame med de velkendte stjerner på fortovet, hvor mere end 2000 forskellige folk fra underholdningsindustrien har en særlig plads. En fantastisk udsigt over byen fås fra Griffith Observatory, der er en imponerende bygning med en kæmpe park. Når du trænger til et pusterum fra bylivet, så går turen til Venice Beach, hvor man kan bade, slikke sol og nyde livet på den populære promenade. Skal sulten stilles? Så få tips til LA’s gode restauranter.

Alt er større i USA, og Getty Center er ingen undtagelse i form af et kæmpe museum til en pris på over 1 milliard kroner samt værker fra blandt andre Vincent van Gogh og Paul Gauguin.

Aktiviteter for børn

Disneyland Park er et rendyrket paradis for børn, hvor man kan opleve parader, prøve forlystelser og kramme alle yndlingsfigurerne fra tegnefilmene. Los Angeles Zoo er et andet underholdende sted, hvor man kan møde dyr i alle afskygninger samt nyde den smukke botaniske have. Få flere anbefalinger til familievenlige aktiviteter i Los Angeles.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid når du rejser udenlands, skulle du komme til skade eller være uheldig.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Los Angeles.

Giver man drikkepenge i Los Angeles?

Det er standard at betale omkring 15-20% i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Det bugner med shoppingmuligheder i Los Angeles: The Grove, Beverly Center, Santa Monica Place, Rodeo Drive, Robertson Boulevard, Camarillo og the Citadel er blot nogle af stederne.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class