Fly Nordamerika USA Los Angeles

Find billige flybilletter til Los Angeles

lør.. 15.12.
lør.. 22.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Los Angeles?

+150%
+100%
+50%
Grundpris
Pris
2.575 - 6.063 DKK
Temperatur
19 - 29 °C
Nedbør
0 - 7 mm

Flytilbud til Los Angeles fundet på momondo

Se nogle af de bedste priser til Los Angeles fundet af brugere på momondo
Finnair
Finnair
CPH
19 feb.
Lufthavn: København Kastrup
17t 20m
1 stop
LAX
Lufthavn: Los Angeles Intl
Finnair
LAX
12 mar.
Lufthavn: Los Angeles Intl
14t 35m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
2.259 DKK
KLM
KLM
BLL
18 feb.
Lufthavn: Billund
17t 07m
1 stop
LAX
Lufthavn: Los Angeles Intl
KLM
LAX
26 feb.
Lufthavn: Los Angeles Intl
16t 12m
2 stop
BLL
Lufthavn: Billund
2.535 DKK
British Airways
British Airways
BLL
01 mar.
Lufthavn: Billund
16t 35m
1 stop
LAX
Lufthavn: Los Angeles Intl
British Airways
LAX
22 mar.
Lufthavn: Los Angeles Intl
18t 15m
2 stop
BLL
Lufthavn: Billund
2.574 DKK

Hvilke flyselskaber flyver til Los Angeles?

Når turen går til Los Angeles kan du vælge mellem flyselskaber som US Airways, Major US Carrier og American Airlines eller de europæiske selskaber som SAS, Air Berlin, KLM samt mange andre. Med direkte fly fra København kan turen klares på ca. 11 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Los Angeles samt afstand til centrum
Los Angeles Intl
14 km fra centrum

Los Angeles Internationale Lufthavn er en kæmpe hub på den amerikanske vestkyst med hele ni terminaler samt mere end 80 millioner rejsende om året. Billeje, taxikørsel og bus-services er de tre gængse transportformer fra lufthavnen, men LAX FlyAway-bussen er den billigste løsning til en pris på ca. 65 DKK samt en rejsetid på omkring 45 minutter (iInformation tjekket 13/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Los Angeles?

Los Angeles er godt dækket ind med offentlige transportformer, hvor de seks metrolinjer sørger for, at du let kommer rundt i byen. De kører stort set hele tiden med en pris på ca. 12 DKK for en enkeltbillet eller ca. 45 DKK for en heldagsbillet til alle ruter.

Omgivelserne i Californien inviterer også til oplevelser udenfor byen, hvilket kan klares i bil, så du kan se både hav, bjerge og de forskellige bydele. Der er masser af udlejningsbureauer i lufthavnen.


Kan man rejse til Los Angeles uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til USA i op til 90 dage, forudsat at ens pas er gyldigt under hele opholdet. Desuden er det et krav at ansøge om en såkaldt ESTA-godkendelse online mindst 72 timer før afrejse. Bliver denne ansøgning afvist, skal du søge om visum. Husk altid at tjekke de nyeste regler med ambassaden.


Hurtige facts om Los Angeles

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Los Angeles
Lokal tid
Valuta
Amerikansk dollar
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
15 DKK
Mad
Billig restaurant
102 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
11 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Los Angeles


Tips og gode råd til Los Angeles

Hvordan får man den billigste flybillet til Los Angeles?

Sommeren er højsæsonen i Los Angeles, og her hvor priserne når deres maks. Skal du finde de billigste flybilletter til byen, skal du kigge væk fra højsæsonen og i stedet fokusere på februar og november, som typisk er de billigste måneder (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Los Angeles, februar 2018).

Hvad skal man se i Los Angeles?

Der venter masser af underholdning på ægte amerikansk maner, når du lander i USA’s andenstørste by. Byen er lig med Hollywood og celebrities, hvilket betyder en tur i Universal Studios, hvor mange af de største Hollywood-film er optaget.

I samme ombæring kan du tage en tur ned ad Walk of Fame med de velkendte stjerner på fortovet, hvor mere end 2000 forskellige folk fra underholdningsindustrien har en særlig plads. En fantastisk udsigt over byen fås fra Griffith Observatory, der er en imponerende bygning med en kæmpe park. Når du trænger til et pusterum fra bylivet, så går turen til Venice Beach, hvor man kan bade, slikke sol og nyde livet på den populære promenade. Skal sulten stilles? Så få tips til LA’s gode restauranter.

Alt er større i USA, og Getty Center er ingen undtagelse i form af et kæmpe museum til en pris på over 1 milliard kroner samt værker fra blandt andre Vincent van Gogh og Paul Gauguin.

Aktiviteter for børn

Disneyland Park er et rendyrket paradis for børn, hvor man kan opleve parader, prøve forlystelser og kramme alle yndlingsfigurerne fra tegnefilmene. Los Angeles Zoo er et andet underholdende sted, hvor man kan møde dyr i alle afskygninger samt nyde den smukke botaniske have. Få flere anbefalinger til familievenlige aktiviteter i Los Angeles.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid når du rejser udenlands, skulle du komme til skade eller være uheldig.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Los Angeles.

Giver man drikkepenge i Los Angeles?

Det er standard at betale omkring 15-20% i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Det bugner med shoppingmuligheder i Los Angeles: The Grove, Beverly Center, Santa Monica Place, Rodeo Drive, Robertson Boulevard, Camarillo og the Citadel er blot nogle af stederne.

*Flypriser til Los Angeles Intl er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.
Fly Nordamerika USA Los Angeles